tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Θα σε πιάσει η μέση σου και δεν θα σε βολεύει τελικά το αμάξι. 😛 Έτσι τέτοια θέλω
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Έτσι τέτοια θέλω Έλα Θωμά για εσενα δουλεύω βρε .Θα κάνω τεστ αυτοκίνητο να δω αν εινσι μαλακό στον δρόμο, ευρύχωρο όπως το θες δλδ. Κάνει ο τραγουδιστής με τα μίνι festival το σκ στον Αλίμου και μου στείλανε αν θέλω να κάνω τεστ το works η το ηλεκτρικό. Με δημοκρατικές διαδικασίες μεταξύ εμου και της συζύγου ( που ήθελε να κάνει τεστ το ηλεκτρικό) αποφασίσαμε να κάνω τεστ το works. 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Τις φοβάμαι τις premium μάρκες , άσε που την ξεφτίλισαν την τιμή . Κακώς τις φοβάσαι. Πάλι πλήρωσα λιγότερο για σέρβις στο Audi σήμερα από όσα δίνεις στη σεατ 😂😂😂 1 ώρα πριν, mp123 είπε Έλα Θωμά για εσενα δουλεύω βρε .Θα κάνω τεστ αυτοκίνητο να δω αν εινσι μαλακό στον δρόμο, ευρύχωρο όπως το θες δλδ. Κάνει ο τραγουδιστής με τα μίνι festival το σκ στον Αλίμου και μου στείλανε αν θέλω να κάνω τεστ το works η το ηλεκτρικό. Με δημοκρατικές διαδικασίες μεταξύ εμου και της συζύγου ( που ήθελε να κάνει τεστ το ηλεκτρικό) αποφασίσαμε να κάνω τεστ το works. Ωπωπ και η Audi έχει το ετήσιο Audi on tour, αλλά έλλειψη χρόνου δεν ασχολήθηκα να ζητήσω βόλτα ένα R8 που είχε απέξω με αυτοκόλλητα 😂 1
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Κακώς τις φοβάσαι. Πάλι πλήρωσα λιγότερο για σέρβις στο Audi σήμερα από όσα δίνεις στη σεατ 😂😂😂 Ωπωπ και η Audi έχει το ετήσιο Audi on tour, αλλά έλλειψη χρόνου δεν ασχολήθηκα να ζητήσω βόλτα ένα R8 που είχε απέξω με αυτοκόλλητα 😂 Τα έχουμε πει Γιώργο τα ανταλλακτικά φοβάμαι σε ζημιά όχι τα service
ideal09 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Τις φοβάμαι τις premium μάρκες , άσε που την ξεφτίλισαν την τιμή . Ναι το έχω ξαναπεί έκανα μεγάλη βλακεία με το προηγούμενο , με έπιασε η φοβία και το έδιωξα Προσευχηθείτε να μην μου αρέσει το Formentor γιατί θα έχω πρόβλημα 🤣 To formentor θα σε απογοητευσει γιατί θα διαπιστώσεις πως ειναι εκπληκτικα ιδιο με το seat ΠΑΝΤΟΥ εκτος απο το υψος. Κι αλλο να το λες κι αλλο να μπαινεις μεσα και να συνειδητοποιεις οτι τα κουμπια, οι γραμμες στις πορτες, οι οθονες μοιαζουν. Εδω απο Opel corsa στο πρωην σου Pegueot 2008 μπηκα και ψιλοξενερωσα που ειχε ιδια οθονη, ιδια φιλοσοφια στους λευγεδες και ιδιο θορυβο κινητηρα.
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Τα έχουμε πει Γιώργο τα ανταλλακτικά φοβάμαι σε ζημιά όχι τα service Τι φοβασε ; Λίγο πριν λήξει η εγγύηση το πουλάς.Σιγα μην κρατήσω το κουπερ όταν τελειώσει η εγγύηση .
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, ideal09 είπε To formentor θα σε απογοητευσει γιατί θα διαπιστώσεις πως ειναι εκπληκτικα ιδιο με το seat ΠΑΝΤΟΥ εκτος απο το υψος. Κι αλλο να το λες κι αλλο να μπαινεις μεσα και να συνειδητοποιεις οτι τα κουμπια, οι γραμμες στις πορτες, οι οθονες μοιαζουν. Εδω απο Opel corsa στο πρωην σου Pegueot 2008 μπηκα και ψιλοξενερωσα που ειχε ιδια οθονη, ιδια φιλοσοφια στους λευγεδες και ιδιο θορυβο κινητηρα. Αν εξαιρέσεις την δυσκολία της οθόνης, σχεδιαστικά μου αρέσει ακριβώς όπως είναι και το Formentor είναι ποιοτικότερο σε κάποια σημεία. Ίσα ίσα για αυτόν τον λόγο έχω θέμα που έχω δει αλλά τόσα και δεν μου κάνει κανένα επειδή τα συγκρίνω με το Leon. Οπότε δεν το φοβάμαι αυτό, θέλω να δω θέση οδήγησης, πως είναι στις στροφές, θόρυβο κύλισης και αέρα, μέγεθος σε πάρκιγκ. Τέλος να πάω στη δουλειά μέσα στη κίνηση να δω αν μου φύγει αυτή η ιδέα του αυτόματου ( αν και στο τελευταίο test drive που έκανα ένιωθα ότι είναι αυτό ακριβώς που μου λείπει) 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι φοβασε ; Λίγο πριν λήξει η εγγύηση το πουλάς.Σιγα μην κρατήσω το κουπερ όταν τελειώσει η εγγύηση . Θα ακουστεί αστείο, αλλά δεν είμαι της λογικής να τα αλλάζω ανά 2 χρόνια. Το Corsa ήταν το πρώτο μου δεν είχα λεφτά. Το άστρα το γουσταρα τριπορτο ήρθε το παιδί και το έδιωξα. Το 2ο άστρα ήταν τάφος δεν μου άρεσε καθόλου και ερωτεύτηκα το Leon όταν βγήκε. Πήρα το Leon το έδωσα μετά από 5 χρόνια λόγω θέματος, αλλιώς θα το είχα ακόμη. 2008 άθλιο, Ibiza μικρό , αυτό δεν είναι αυτόματο. Αν βρω αυτό που μου κάνει θα το κρατήσω και έχει κλείσει πολύ το θέμα με τις επιλογές για τα γούστα μου. Οπότε δεν θέλω να πάρω κάτι και να αρχίσω πάλι να ψάχνω μετά από 2 χρόνια και να ξαναπληρωνω από την αρχή, ειδικά σε Mercedes με 2 χρόνια εγγύηση. Βασικά αν δεν μου κάτσει το Formentor σκέφτομαι μήπως παραγγείλω το δικό μου σε Cupra δίλιτρο να τελειώνω 2
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Τα έχουμε πει Γιώργο τα ανταλλακτικά φοβάμαι σε ζημιά όχι τα service Δεν είναι τοοοσο μεγάλη η διαφορά πλέον. Πρακτικα ούτε 20% από premium σε «λαϊκή μάρκα», με τις premium να ξηγιουνται πιο γενναίες εκπτώσεις και goodwill εκτός εγγύησης σε ζημιές 2
ideal09 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν εξαιρέσεις την δυσκολία της οθόνης, σχεδιαστικά μου αρέσει ακριβώς όπως είναι και το Formentor είναι ποιοτικότερο σε κάποια σημεία. Ίσα ίσα για αυτόν τον λόγο έχω θέμα που έχω δει αλλά τόσα και δεν μου κάνει κανένα επειδή τα συγκρίνω με το Leon. Οπότε δεν το φοβάμαι αυτό, θέλω να δω θέση οδήγησης, πως είναι στις στροφές, θόρυβο κύλισης και αέρα, μέγεθος σε πάρκιγκ. Τέλος να πάω στη δουλειά μέσα στη κίνηση να δω αν μου φύγει αυτή η ιδέα του αυτόματου ( αν και στο τελευταίο test drive που έκανα ένιωθα ότι είναι αυτό ακριβώς που μου λείπει) Αν εχεις σωστο μηχανικό κανενα αυτόματο δεν φοβασαι. Ο δικος μου που πηγαινω, του ερχονται απογοητευμενοι πελατες απο Porsche και VW με χαλασμενα pdk και dsg, τα κανει αψογα και δινει και 2 χρονια εγγυηση. Αλλα υπαρχουν και πολλοι χαραμοφαιδες που βαζουν χερι ξυλωνουν οτι βρουν και σε κατα χρεωνουν. Για μενα ξεκαθαρα αυτοματο. 2023 'έχουμε, οριακα στη κατηγορια Β (Fabia, i20, Fiesta, Corsa) δεν θα επρεπε να εχουν χειροκινητα. Τωρα να παρεις ολοκληρη αμαξαρα και να εχεις τον λεβγε να μαγειρευεις δεν λεει. 4
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, ideal09 είπε Αν εχεις σωστο μηχανικό κανενα αυτόματο δεν φοβασαι. Ο δικος μου που πηγαινω, του ερχονται απογοητευμενοι πελατες απο Porsche και VW με χαλασμενα pdk και dsg, τα κανει αψογα και δινει και 2 χρονια εγγυηση. Αλλα υπαρχουν και πολλοι χαραμοφαιδες που βαζουν χερι ξυλωνουν οτι βρουν και σε κατα χρεωνουν. Για μενα ξεκαθαρα αυτοματο. 2023 'έχουμε, οριακα στη κατηγορια Β (Fabia, i20, Fiesta, Corsa) δεν θα επρεπε να εχουν χειροκινητα. Τωρα να παρεις ολοκληρη αμαξαρα και να εχεις τον λεβγε να μαγειρευεις δεν λεει. Δεν μπορεί ο μηχανικός σου να μου βάλει ένα DSG να ηρεμήσω 🤣 ?
ideal09 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν μπορεί ο μηχανικός σου να μου βάλει ένα DSG να ηρεμήσω 🤣 ? Χαχα πολλα τα λεφτα με λεβγεδιες και επαναπρογραμματισμους εγκεφαλων. Απο DQ200 σε DQ250 ευκολα, αλλα απο manual σε DSG... 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, ideal09 είπε Χαχα πολλα τα λεφτα με λεβγεδιες και επαναπρογραμματισμους εγκεφαλων. Απο DQ200 σε DQ250 ευκολα, αλλα απο manual σε DSG... Γύρω στα 3 χιλιάρικα έπαιζε στο προηγούμενο με τραμπα το δικό σου κιβώτιο
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, ideal09 είπε Χαχα πολλα τα λεφτα με λεβγεδιες και επαναπρογραμματισμους εγκεφαλων. Απο DQ200 σε DQ250 ευκολα, αλλα απο manual σε DSG... Εδώ έβαλαν dsg σε Leon Cupra mk2 που δεν είχε ποτέ. Και ξυρίζει. Όλα γίνονται. 2
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tsofras είπε Αν εξαιρέσεις την δυσκολία της οθόνης, σχεδιαστικά μου αρέσει ακριβώς όπως είναι και το Formentor είναι ποιοτικότερο σε κάποια σημεία. Ίσα ίσα για αυτόν τον λόγο έχω θέμα που έχω δει αλλά τόσα και δεν μου κάνει κανένα επειδή τα συγκρίνω με το Leon. Οπότε δεν το φοβάμαι αυτό, θέλω να δω θέση οδήγησης, πως είναι στις στροφές, θόρυβο κύλισης και αέρα, μέγεθος σε πάρκιγκ. Τέλος να πάω στη δουλειά μέσα στη κίνηση να δω αν μου φύγει αυτή η ιδέα του αυτόματου ( αν και στο τελευταίο test drive που έκανα ένιωθα ότι είναι αυτό ακριβώς που μου λείπει) Θα ακουστεί αστείο, αλλά δεν είμαι της λογικής να τα αλλάζω ανά 2 χρόνια. Το Corsa ήταν το πρώτο μου δεν είχα λεφτά. Το άστρα το γουσταρα τριπορτο ήρθε το παιδί και το έδιωξα. Το 2ο άστρα ήταν τάφος δεν μου άρεσε καθόλου και ερωτεύτηκα το Leon όταν βγήκε. Πήρα το Leon το έδωσα μετά από 5 χρόνια λόγω θέματος, αλλιώς θα το είχα ακόμη. 2008 άθλιο, Ibiza μικρό , αυτό δεν είναι αυτόματο. Αν βρω αυτό που μου κάνει θα το κρατήσω και έχει κλείσει πολύ το θέμα με τις επιλογές για τα γούστα μου. Οπότε δεν θέλω να πάρω κάτι και να αρχίσω πάλι να ψάχνω μετά από 2 χρόνια και να ξαναπληρωνω από την αρχή, ειδικά σε Mercedes με 2 χρόνια εγγύηση. Βασικά αν δεν μου κάτσει το Formentor σκέφτομαι μήπως παραγγείλω το δικό μου σε Cupra δίλιτρο να τελειώνω Πόσο πάει το διλιτρο όπως το θες με οροφές κλπ ; Υ.γ Δείτε το νεο mini 2024. Την πάτησα με βλέπω να ψάχνω σε άλλη εταιρία. Ο κολος είναι χάλια θυμίζει κινεζια.Δεν μου αρέσει καθόλου.Εχει φύγει τελείως το ρετρό στυλ.Αισχος θα το κάνουν. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από mp123 3
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μιλάμε για την μαμά BMW που τον τελευταίο καιρό έχει βγάλει εκτρώματα. Η Mini θα της γλυτωνε;😆 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις