paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, giannis1_ είπε Αφού κάνεις λίγα χιλιόμετρα εδώ είσαι V12 - κλέφτες να γίνουν οι βενζινοπώλες? @tsofras Και δε παίρνει μια συνομιληκη Ferrari? Κάπου τόσο είχαν πάνω κάτω κάποια στιγμή που χάζευα 😂
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Είπαμε παιδιά βάζω και οικογένεια μέσα 😅 Να αυτά δε μπορώ
denexo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θωμά αφού το σκέφτηκες για δίλιτρο, γιατί δεν κοιτάς Corolla Cross ; 197 άλογα με μια καλή ροπή που θα σου δώσει ο ηλεκτροκινητήρας. Υπάρχει και δυνατότητα για 4x4. Για το eCVT λένε δεν ακούγεται τόσο η μουγκάνα, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι άσπαστο. Έχει και auto hold (σωτήριο στην κίνηση). Και καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη. Δακτύλιο κυκλοφορείς λόγω υβριδικού. Είναι και made in Japan. Το μόνο κακό που βλέπω (προσωπικά) είναι η αναμονή. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από denexo
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, denexo είπε Θωμά αφού το σκέφτηκες για δίλιτρο, γιατί δεν κοιτάς Corolla Cross ; 197 άλογα με μια καλή ροπή που θα σου δώσει ο ηλεκτροκινητήρας. Υπάρχει και δυνατότητα για 4x4. Για το eCVT λένε δεν ακούγεται τόσο η μουγκάνα, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι άσπαστο. Έχει και auto hold (σωτήριο στην κίνηση). Και καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη. Δακτύλιο κυκλοφορείς λόγω υβριδικού. Είναι και made in Japan. Το μόνο κακό που βλέπω (προσωπικά) είναι η αναμονή. Και τα 2000 κυβικά κακό για εμένα..! Νομίζω το έχει αποκλείσει
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, denexo είπε Θωμά αφού το σκέφτηκες για δίλιτρο, γιατί δεν κοιτάς Corolla Cross ; 197 άλογα με μια καλή ροπή που θα σου δώσει ο ηλεκτροκινητήρας. Υπάρχει και δυνατότητα για 4x4. Για το eCVT λένε δεν ακούγεται τόσο η μουγκάνα, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι άσπαστο. Έχει και auto hold (σωτήριο στην κίνηση). Και καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη. Δακτύλιο κυκλοφορείς λόγω υβριδικού. Είναι και made in Japan. Το μόνο κακό που βλέπω (προσωπικά) είναι η αναμονή. Μια χαρά το κοιτάω , έχω βρει και κανα 2 ετοιμοπαράδοτα 2 πράγματα σκέφτομαι 1) Μικρό πορτ μπαγκαζ λόγω μπαταρίας για τόσο μεγάλο αμάξι 2) Είδα σε μετρήσεις 100-0 43 μέτρα (35 έχω με το Leon) Αλλιώς μου αρέσει 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Και τα 2000 κυβικά κακό για εμένα..! Νομίζω το έχει αποκλείσει Μόνο λόγω κυκλοφορίας , αν μπαίνει δακτύλιο δεν λέω όχι 2
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Eσυ δεν είπες ότι δεν σου αρέσουν τα SUV? Ναι 😅 Αλλά θέλω και χώρους και προσπαθώ να βρω λύση χωρίς να καταστρέψω το αμάξι. Ένας απο τους λόγους που κοίταξα και τον άσσο είναι επειδή παίρνει μπάρες οροφής (έχει θέσεις εννοώ) Είμαι σε φάση που δεν μου αρέσουν τα SUV (εκτός Formentor) , θέλω hatchback με λίγο καλύτερους χώρους ή ράγες ( για αυτό κοίταξα και το X-Ceed) και αυτόματο της προκοπής με λίγο γκάζι Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από tsofras
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Πάω αύριο να πάρω το Formentor να μου φύγει η κάψα , να το φέρω εδώ , να πάω βόλτα Ανάβυσσο , να πάω στη δουλειά με την κίνηση , έτσι να το νιώσω πόσο καλύτερη θα είναι η ζωή μου με αυτό ή όχι 🤣 5
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Σπορ 3πορτο, με μεγάλους χώρους πίσω και κανονικό panorama.
ideal09 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 26 λεπτά πριν, tsofras είπε Πάω αύριο να πάρω το Formentor να μου φύγει η κάψα , να το φέρω εδώ , να πάω βόλτα Ανάβυσσο , να πάω στη δουλειά με την κίνηση , έτσι να το νιώσω πόσο καλύτερη θα είναι η ζωή μου με αυτό ή όχι 🤣 Θεωρώ πως είσαι για A class αυτόματη A180 mild hybrid( 40κ βέβαια) μαύρη με ηλιοροφη. Ακούγεται σαν παλιό ρενο αλλά νομίζω έχει το πακέτο που θες. Να σου θυμίσω ήμουν απ τους πρωτους που σου ελεγαν να κρατήσεις το πρώτο λεον και να βρεις εναν σωστο μηχανικο( γιατι οτι και να ναι το αυτοκινητο εκτός απο ιδιαίτερες περιπτωσεις, ο μηχανικός κανει το αμαξι). Ξέρω τι χρειάζεσαι 😅
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε Μια χαρά το κοιτάω , έχω βρει και κανα 2 ετοιμοπαράδοτα 2 πράγματα σκέφτομαι 1) Μικρό πορτ μπαγκαζ λόγω μπαταρίας για τόσο μεγάλο αμάξι 2) Είδα σε μετρήσεις 100-0 43 μέτρα (35 έχω με το Leon) Αλλιώς μου αρέσει Μόνο λόγω κυκλοφορίας , αν μπαίνει δακτύλιο δεν λέω όχι Οχι και το κορολα κρος ρε Θωμά ελεος.... 1
djuan1988 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ε καλά μια χαρά είναι, λίγο στο εσωτερικό χάνει. Αν του έβαζαν το εσωτερικό του νέου prius θα ήταν άριστο.
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, ideal09 είπε Θεωρώ πως είσαι για A class αυτόματη A180 mild hybrid( 40κ βέβαια) μαύρη με ηλιοροφη. Ακούγεται σαν παλιό ρενο αλλά νομίζω έχει το πακέτο που θες. Να σου θυμίσω ήμουν απ τους πρωτους που σου ελεγαν να κρατήσεις το πρώτο λεον και να βρεις εναν σωστο μηχανικο( γιατι οτι και να ναι το αυτοκινητο εκτός απο ιδιαίτερες περιπτωσεις, ο μηχανικός κανει το αμαξι). Ξέρω τι χρειάζεσαι 😅 Τις φοβάμαι τις premium μάρκες , άσε που την ξεφτίλισαν την τιμή . Ναι το έχω ξαναπεί έκανα μεγάλη βλακεία με το προηγούμενο , με έπιασε η φοβία και το έδιωξα Προσευχηθείτε να μην μου αρέσει το Formentor γιατί θα έχω πρόβλημα 🤣 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από tsofras
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Θα σε πιάσει η μέση σου και δεν θα σε βολεύει τελικά το αμάξι. 😛 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις