tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Κάτσε θα μάθω και για το κιβώτιο αν είναι υγρού ή ξηρού Μπα ξηρού πρέπει να είναι , απο Tiguan και πάνω υγρού , αλλά ρώτα 1
atrigane Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Κάτσε θα μάθω και για το κιβώτιο αν είναι υγρού ή ξηρού Και να μας πεις πόσους ρώτησες μέχρι να μάθεις!!
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Μπα ξηρού πρέπει να είναι , απο Tiguan και πάνω υγρού , αλλά ρώτα 1 ώρα πριν, atrigane είπε Και να μας πεις πόσους ρώτησες μέχρι να μάθεις!! Κατευθείαν τον αρχιμηχανικό ρώτησα. Όλα ξηρού είναι. Στα δίλιτρα και πάνω μπαίνει υγρού. Και τα Vw κ τα Audi ξεκάθαρα ξηρού (ναι ναι, και το q3 και το Tiguan) Ξεχνά τα θωμα… 😂 Είχε ένα Q3 για κάλυψη εγγύησης, κιβώτιο (με αφορμή αυτό ρώτησα) και εγκέφαλο ΜΜΙ, καλά πήγε αυτό 😂 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από paylidis 4
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Κατευθείαν τον αρχιμηχανικό ρώτησα. Όλα ξηρού είναι. Στα δίλιτρα και πάνω μπαίνει υγρού. Και τα Vw κ τα Audi ξεκάθαρα ξηρού (ναι ναι, και το q3 και το Tiguan) Ξεχνά τα θωμα… 😂 Τι σκατά ο μόνος 1.5 που φοράει υγρού είναι στο Formentor ? Πολύ παράξενο μου φαίνεται
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Τι σκατά ο μόνος 1.5 που φοράει υγρού είναι στο Formentor ? Πολύ παράξενο μου φαίνεται Κρατά μικρό καλάθι μην είναι και εκείνο τελικά ξηρού……! 😂 go for bmw και εγώ σήμερα που έκανα ξανά μια βόλτα το troc το θεωρώ μικρό, θα ξενερώσω σίγουρα μετά τα κτήνη που είχα συνηθισει, αρα ούτε εσένα σου κάνει σαν μέγεθος το B suv με παιδιά και επεκτατική στις αποσκευές της γυναίκα 😂 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από paylidis 1
kalmik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Σταματήστε τις συζητήσεις για αυτοκίνητα 40-45Κ εκεί που έκαναν 22-25Κ επειδή έβαλαν δύο τρία ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια. Ρίχνετε νερό στο μύλο της κερδοσκοπίας. Μόλις κτίσουμε (αποκτήσουμε) λίγη καταναλωτική συνείδηση να αναγκαστούν να εξορθολογίσουν τις τιμές τουλάχιστον 10Κ κάτω. 3
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά αυτό παίζεται. Οι τιμές δε θα πέσουν πριν την πενταετία από ότι λένε… κοινώς 2-3 χρόνια μετά το eu7 εδω πηγαίνει κόσμος και δίνει όσο όσο για το αμάξι της βιτρίνας μου είπαν προ ολίγου επειδή το θέλει σήμερα 😂 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Κρατά μικρό καλάθι μην είναι και εκείνο τελικά ξηρού……! 😂 go for bmw και εγώ σήμερα που έκανα ξανά μια βόλτα το troc το θεωρώ μικρό, θα ξενερώσω σίγουρα μετά τα κτήνη που είχα συνηθισει, αρα ούτε εσένα σου κάνει σαν μέγεθος το B suv με παιδιά και επεκτατική στις αποσκευές της γυναίκα 😂 Επιβεβαιωμένο είναι για το formentor. Καλά αν σου φαίνονται μικρά αυτά η BMW τι να πει απο χώρους ? 12 λεπτά πριν, kalmik είπε Σταματήστε τις συζητήσεις για αυτοκίνητα 40-45Κ εκεί που έκαναν 22-25Κ επειδή έβαλαν δύο τρία ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια. Ρίχνετε νερό στο μύλο της κερδοσκοπίας. Μόλις κτίσουμε (αποκτήσουμε) λίγη καταναλωτική συνείδηση να αναγκαστούν να εξορθολογίσουν τις τιμές τουλάχιστον 10Κ κάτω. Ε εντάξει δεν έχουν πάρει 20.000ε επάνω , ένα τάληρο έχουν πάρει μέσο όρο. Αλλά δίκιο έχεις για την καταναλωτική συνείδηση . Βγάλε πες εμένα που το κάνω απο χομπυ και όχι ιδιαίτερη ανάγκη , κάποιος που έχει ανάγκη αμάξι τι κάνει όμως ? Γιατί έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν βρίσκεις με 10 χιλιάρικα κάτω αντίστοιχο μεταχειρισμένο αλλά σχεδόν ίδια τιμή με το καινούριο
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά αν σου φαίνονται μικρά αυτά η BMW τι να πει απο χώρους ? Μάλλον δε θα μου έκανε με τίποτα. Στο troc ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών είναι ελάχιστος. Ο χώρος αποσκευών οκ κομπλέ βέβαια αλλά και πάλι τι να το κάνω αν στριμώχνονται πίσω 2 ενήλικες (παιδιά θα είναι οκ)
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Μάλλον δε θα μου έκανε με τίποτα. Στο troc ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών είναι ελάχιστος. Ο χώρος αποσκευών οκ κομπλέ βέβαια αλλά και πάλι τι να το κάνω αν στριμώχνονται πίσω 2 ενήλικες (παιδιά θα είναι οκ) C-SUV δεν θεωρείται το troc ? Στο golf δεν είναι βασισμένο ? B-SUV είναι τα t-cross και taigon αν δεν κάνω λάθος
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 43 λεπτά πριν, tsofras είπε C-SUV δεν θεωρείται το troc ? Στο golf δεν είναι βασισμένο ? B-SUV είναι τα t-cross και taigon αν δεν κάνω λάθος Οριακό Β είναι, ίδιο μήκος με το taigo έχει. C είναι το Tiguan. 1
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε go for bmw Να πάρει το τωρινό ή να περιμένει λίγο γι αυτό?
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Να πάρει το τωρινό ή να περιμένει λίγο γι αυτό? Θα έχει την βλακεία την ενιαία οθόνη τάμπλετ Και φαντάζομαι απο τιμή θα κάνουν και αυτοί τις ανατιμήσεις τους 2
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Nabuko είπε Να πάρει το τωρινό ή να περιμένει λίγο γι αυτό? Καλά σαράντα (χρόνια μηνες χιλιάρικα whatever) 😂 εγω θα χτύπαγα έναν ασσο τώρα να τελειώνω, αν ημουν στη θέση του θωμα Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από paylidis 3
giannis1_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Αφού κάνεις λίγα χιλιόμετρα εδώ είσαι V12 - κλέφτες να γίνουν οι βενζινοπώλες? @tsofras 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις