paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Για αυτό θέλει έτοιμη αναζητηση και μια μάτια κάθε μερα ή έστω μερα παρά μερα και άμεση δράση…! Έτσι ακριβώς είχε γίνει κ με το παλιό κουβαδάκι της γυναίκας, σε 36 ώρες είχε ήδη μεταβιβαστεί - καλή τιμή λίγα χλμ φουλ έξτρα Μπορούσα να πάρω 500€ παραπάνω αλλά να το κοιτάω ένα μήνα, δεν είχε νόημα, θέλαμε καινουργιο asap τότε Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Για αυτό θέλει έτοιμη αναζητηση και μια μάτια κάθε μερα ή έστω μερα παρά μερα και άμεση δράση…! Έτσι ακριβώς είχε γίνει κ με το παλιό κουβαδάκι της γυναίκας, σε 36 ώρες είχε ήδη μεταβιβαστεί - καλή τιμή λίγα χλμ φουλ έξτρα Μπορούσα να πάρω 500€ παραπάνω αλλά να το κοιτάω ένα μήνα, δεν είχε νόημα, θέλαμε καινουργιο asap τότε Καλά εγώ ακόμη περιμένω να γίνει η άρση στην άδεια , αλλά ήταν και μαύρο για αυτό δεν έκανα κίνηση 1
aris_rom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι Φιλαράκι αν ήταν κιόλας sport line advanced σε αυτά τα λεφτά και αυτά τα χλμ, το επόμενο λεπτό να το έβγαζες αγγελία ειχες βγάλει και κέρδος. 😂
tsofras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, aris_rom είπε Φιλαράκι αν ήταν κιόλας sport line advanced σε αυτά τα λεφτά και αυτά τα χλμ, το επόμενο λεπτό να το έβγαζες αγγελία ειχες βγάλει και κέρδος. 😂 Εδώ 28600 έχει 3 ετίας με 35.000+ χλμ , προφανώς ήταν τίμια τιμή (σε σχέση με τα υπόλοιπα) 1
aris_rom Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Εδώ 28600 έχει 3 ετίας με 35.000+ χλμ , προφανώς ήταν τίμια τιμή (σε σχέση με τα υπόλοιπα) Προφανέστατα. Μακάρι να τα είχα και να είχα δει την αγγελία, θα έβγαζα εύκολα 2κ . 😂
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 55 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά εγώ ακόμη περιμένω να γίνει η άρση στην άδεια , αλλά ήταν και μαύρο για αυτό δεν έκανα κίνηση Βρε το κλείνεις με προκαταβολή και πας στο υπουργείο πιέζεις να γινει η άρση χθες αλλα πάει. Για το μαύρο στο δίνω τον πόντο είναι μλκια χρώμα (καθώς, δις δυστυχως από ότι φαινεται) 1
tsofras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, paylidis είπε Βρε το κλείνεις με προκαταβολή και πας στο υπουργείο πιέζεις να γινει η άρση χθες αλλα πάει. Για το μαύρο στο δίνω τον πόντο είναι μλκια χρώμα (καθώς, δις δυστυχως από ότι φαινεται) Ε εντάξει δεν είναι μόνο η άρση πρέπει να το πουλήσω κιόλας , έχω έναν που περιμένει αλλά αλλάζουν και γνώμες , δεν πάω να καπαρώσω αμάξι αν δεν φύγει αυτό να έχω και άλλο άγχος 1
imr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Ε εντάξει δεν είναι μόνο η άρση πρέπει να το πουλήσω κιόλας , έχω έναν που περιμένει αλλά αλλάζουν και γνώμες , δεν πάω να καπαρώσω αμάξι αν δεν φύγει αυτό να έχω και άλλο άγχος Ε ναι μάλλον πρέπει να το δώσεις πρώτα να έχεις τα λεφτά στο χέρι πριν κανεις κίνηση. Το μαύρο πάντως είναι τρομερό χρώμα αααν το προσέξεις και το έχεις μόνιμα στην πένα 1
mp123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Απογοήτευση. Μάπα. Κάτι χρεπια 7κ με πάνω από 120k χιλιόμετρα ( οκ σιγά μην είναι αληθινά) . Με 8κ που λέω όλα μαζί θα πάρω αμάξι 11 12 χρόνων αμφιβολου προέλευσης. Προτιμώ να δώσω 7500 και να πάρω τρίτη μηχανή κούτα ( ένα sv 650 ) πάρα 12ετιας αυτοκίνητο τα σμαρτ του 16 ( 7 χρονων αυτοκίνητα απο 12κ . Τα φιατ 500 του 14 κάπου στα 11 θα παει . Άκυρο και αυτό Με λίγα λόγια ας του κάνει ότι θέλει να το χαρει και σε δύο χρόνια που λήγει η εγγύηση το πουλάω βάζω και τα 8 που θα έδινα και θα πάρω πάλι κούτα . Ασ ξεπεράσω το ψυχολογικό το ότι το βγάζει έξω για ένα τετράγωνο. Αφου οταν ληξει η εγγυηση θα φαει σουτ.Το ξανασκεφτικα δεν είμαι εγώ να πάρω μτχ. Δεν μου βγαίνει. 3
tsofras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, imr είπε Ε ναι μάλλον πρέπει να το δώσεις πρώτα να έχεις τα λεφτά στο χέρι πριν κανεις κίνηση. Το μαύρο πάντως είναι τρομερό χρώμα αααν το προσέξεις και το έχεις μόνιμα στην πένα Είχα 2 μαύρα , δεν ξαναπαίρνω. Ωραίο απο το πλυντήριο μέχρι την επόμενη γωνία! 25 λεπτά πριν, mp123 είπε Απογοήτευση. Μάπα. Κάτι χρεπια 7κ με πάνω από 120k χιλιόμετρα ( οκ σιγά μην είναι αληθινά) . Με 8κ που λέω όλα μαζί θα πάρω αμάξι 11 12 χρόνων αμφιβολου προέλευσης. Προτιμώ να δώσω 7500 και να πάρω τρίτη μηχανή κούτα ( ένα sv 650 ) πάρα 12ετιας αυτοκίνητο τα σμαρτ του 16 ( 7 χρονων αυτοκίνητα απο 12κ . Τα φιατ 500 του 14 κάπου στα 11 θα παει . Άκυρο και αυτό Με λίγα λόγια ας του κάνει ότι θέλει να το χαρει και σε δύο χρόνια που λήγει η εγγύηση το πουλάω βάζω και τα 8 που θα έδινα και θα πάρω πάλι κούτα . Ασ ξεπεράσω το ψυχολογικό το ότι το βγάζει έξω για ένα τετράγωνο. Αφου οταν ληξει η εγγυηση θα φαει σουτ.Το ξανασκεφτικα δεν είμαι εγώ να πάρω μτχ. Δεν μου βγαίνει. Ε ναι ρε μαν , για αυτό το πήρες για την γυναίκα και μικρό , δεν είναι RX-8 να μπουκώνει μέχρι το περίπτερο 4
atrigane Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 χαρείτε τα εργαλεία σας μάγκες, τα πήραμε με κόπο 6
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, tsofras είπε Είχα 2 μαύρα , δεν ξαναπαίρνω. Ωραίο απο το πλυντήριο μέχρι την επόμενη γωνία! Χώρια την ζέστη που μαζεύει στο ελληνικό καλοκαίρι. 3
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 @tsofras είμαι αντιπροσωπεία για σέρβις. Να σου κλείσω ένα troc? 😂
tsofras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 47 λεπτά πριν, paylidis είπε @tsofras είμαι αντιπροσωπεία για σέρβις. Να σου κλείσω ένα troc? 😂 Για δες τι έχει 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, tsofras είπε Για δες τι έχει Κάτσε θα μάθω και για το κιβώτιο αν είναι υγρού ή ξηρού 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις