imr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 51 minutes ago, mp123 said: Από γνωστές θέλω απαντήσεις.Πες πως παίρνω ένα σμαρτακι του 12 13 ( οχι πάνω απο 100κ χλμ τιμη 6500 με 7000 για ενα καλο ) αν δωσω 1κ για φτιάξιμο θα μου κρατησει μια 10ετια ακόμα ; Λάδια, μπουζί, πολ/στες ,υγρά φρένων, υγρά ψύξης, αμορτησερ με ελλατηρια ,λάστιχα, τακακια φρενων συν δισκους ,συντηριση στο κιβώτιο δίσκο πλατω ( εχω διαβασει στα 90κ θελει αλλαγη δισκο πλατω ) ιμαντες και διαφορα λαστιχενια πιπακια και ότι χρειαστεί δδ ένα καλό γενικό πόσο θα μου πάει; εγώ το βγάζω στο 1κ. Αντε και 100 για ένα καλό εξωτερικό γυάλισμα κέρωμα και 50 βιολογικό όλα μαζί 1200. Τα υπολογίζω σωστά η θα παει παραπάνω; Δλδ 8κ ολα μαζι ούτε ευρώ παραπάνω . Αν πάθει ζημιά ο κινητήρας πόσο θέλει για ανακατασκευή η πόσο έχει ένας με εγγύηση ; Υ.γ Πρέπει να το πάρω γιατί βλέπω που παίρνει το Κούπερ και πάει για μια απόσταση 1χλμ να κάνει δουλειές μου ανάβουν τα λαμπάκια Τρελενομε.Και για τσιγάρα που λέει ο λόγος το βγάζει έξω. Πρέπει να πάρω σμαρτ . Το λυπάμαι το κουπερακι. Κρίμα είναι. Εγώ κυκλοφορώ με τις μηχανές μου. Το παπί για την πόλη και το μεγάλο για κάνα καφέ ( οκ να δειξουμε οτι εχουμε και 1100 μηχανη ) ή εκδρομουλα. Ναι ρε συ τι το λυπάσαι. Αν δεν είναι diesel να σου μπουκώνει δεν έχει ανάγκη, τι θα πάθει? Παθών και εγώ η γυναίκα μου πάει στο δίπλα τετράγωνο με το αμάξι 1
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, mp123 είπε Υ.γ Πρέπει να το πάρω γιατί βλέπω που παίρνει το Κούπερ και πάει για μια απόσταση 1χλμ να κάνει δουλειές μου ανάβουν τα λαμπάκια Τρελενομε.Και για τσιγάρα που λέει ο λόγος το βγάζει έξω. Πρέπει να πάρω σμαρτ . Το λυπάμαι το κουπερακι. Κρίμα είναι. Αφού δεν είναι δικό σου τι σε νοιάζει? 😁
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Γιατί το λυπάσαι ρε μαν? Άσε να το χαρεί η γυναίκα αφού τα αλλάζεις και συχνά. Στα υπόλοιπα θα σου πουν όσοι ξέρουν από smart ( που θα την πας την κακομοιρα από την αμαξαρα με την ασφάλεια καινούριου αυτοκινήτου σε μεταχειρισμένο κουβά?) Εσύ ξέρεις βέβαια απλά λέω και εγώ την γνώμη μου 😅 Όχι, το θέλω για τα κοντινά που πάει σούπερ μάρκετ , που πάει το παιδί όπου χρειαστεί κοντα αν χρειαστεί και για μικρές αποστάσεις.Επισεις το θέλω και για την μικρή γιατί σε ένα χρόνο γινετε 18 , και από τώρα καλοβλεπει το μίνι και βλέπω όταν βγαλει διπλωνα σε κάνα χρόνο να γίνετε πανικός ποια θα το παίρνει. Βλέπω και φιατ 500 αυτόματα αλλά εκεί πάμε πολύ παραπάνω. Οκ σμαρτ είναι μερσεντες έχει ασφάλεια. Όσοι έχουν σμαρτ λένε τα καλύτερα. 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Γιατί το λυπάσαι ρε μαν? Άσε να το χαρεί η γυναίκα αφού τα αλλάζεις και συχνά. Στα υπόλοιπα θα σου πουν όσοι ξέρουν από smart ( που θα την πας την κακομοιρα από την αμαξαρα με την ασφάλεια καινούριου αυτοκινήτου σε μεταχειρισμένο κουβά?) Εσύ ξέρεις βέβαια απλά λέω και εγώ την γνώμη μου 😅 Όχι, το θέλω για τα κοντινά που πάει σούπερ μάρκετ , που πάει το παιδί όπου χρειαστεί κοντα αν χρειαστεί και για μικρές αποστάσεις.Επισεις το θέλω και για την μικρή γιατί σε ένα χρόνο γινετε 18 , και από τώρα καλοβλεπει το μίνι και βλέπω όταν βγαλει διπλωνα σε κάνα χρόνο να γίνετε πανικός ποια θα το παίρνει. Βλέπω και φιατ 500 αυτόματα αλλά εκεί πάμε πολύ παραπάνω. Οκ σμαρτ είναι μερσεντες έχει ασφάλεια. Όσοι έχουν σμαρτ λένε τα καλύτερα. 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αφού δεν είναι δικό σου τι σε νοιάζει? 😁 Έλα ντε ; Στο ονομα μου είναι; Δίκιο έχεις. 🤣🤣 Ανυγουει πρέπει να κάνω μια έρευνα αγοράς για σμαρτακι και φιατ 500. Στα 8κ τοπ. Το 500ρακι δύσκολο το βλέπω . 1
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, mp123 είπε Στα 8κ τοπ. Το 500ρακι δύσκολο το βλέπω . Γιατί δύσκολο? Κάτι τέτοιο? Με panorama και ωραίο χρωματάκι, από ιδιώτη 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Που πας να μπλέξεις…; Πάρε ένα 500 καλύτερα… σαν αμάξι δεν έχει κάτι για τη δουλειά που το θες αλλά μονίμως θα έχεις το πρόβλημα να μη στο κλέψουν, και η ασφάλεια κλοπής είναι πανάκριβη Αν ήσουν επαρχία θα σου έλεγα οκ παρτο
mp123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, paylidis είπε Που πας να μπλέξεις…; Πάρε ένα 500 καλύτερα… σαν αμάξι δεν έχει κάτι για τη δουλειά που το θες αλλά μονίμως θα έχεις το πρόβλημα να μη στο κλέψουν, και η ασφάλεια κλοπής είναι πανάκριβη Αν ήσουν επαρχία θα σου έλεγα οκ παρτο Γιώργο θα το βάλω σε γκαράζ. Ασφάλεια για κλοπή δεν θα του κάνω Το κριτήριο θα είναι καθαρά το οικονομικό ( συντηριση και λειτουργικα εξοδα) και θέμα αξιοπιστίας. Είναι τα μόνα που με συγκινούν για δεύτερο 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Γιατί δύσκολο? Κάτι τέτοιο? Με panorama και ωραίο χρωματάκι, από ιδιώτη Πολύ καλή τιμή αλλά τα κορίτσια μόνο αυτόματο θέλουν. Εκεί για ένα καλό πάμε στα 10 plus. 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mp123 είπε Γιώργο θα το βάλω σε γκαράζ. Ασφάλεια για κλοπή δεν θα του κάνω Το κριτήριο θα είναι καθαρά το οικονομικό ( συντηριση και λειτουργικα εξοδα) και θέμα αξιοπιστίας. Είναι τα μόνα που με συγκινούν για δεύτερο Και δε θα το βγάζεις έξω; Ενός γνωστού του το έφαγαν σε 20’ σε υπαίθριο παρκιν σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα. Πολύ μεγάλο το ρίσκο χωρίς ασφάλεια κλοπής. Αν κανείς κλοπής οκ το συζητάμε, βολεύει σαν αμάξι για 2ο-3ο κακά τα ψεματα. Για εμένα φτιάξε μια αναζητηση όπως για 500 όπως το θέλεις και βλέπε ανά 2-3 μέρες Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από paylidis 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, paylidis είπε Και δε θα το βγάζεις έξω; Ενός γνωστού του το έφαγαν σε 20’ σε υπαίθριο παρκιν σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα. Πολύ μεγάλο το ρίσκο χωρίς ασφάλεια κλοπής. δυστυχως εχει δικιο ο γιωργος.. ακομη θυμαμαι τα μουτρα που καναμε (ειδικα του κολλητου μου) οταν γυρνωντας απο μπαροτσαρκα στο παγκρατι, ειδαμε οτι εκανε φτερα το smartακι του.. 5
and_64 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 19 hours ago, mp123 said: Οκ σμαρτ είναι μερσεντες έχει ασφάλεια. Όσοι έχουν σμαρτ λένε τα καλύτερα. smart και ασφάλεια στην ίδια πρόταση δεν θα έλεγα οτι ταιριάζουν ας ήταν και bentley απο κάτω... Άσε τη γυναίκα να το χρησιμοποιήσει το cooper λιγο, δεν χρειάζεται να κάνει 100 χλμ διαδρομή min για να κυκλοφορήσει 😝 5
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, and_64 είπε smart και ασφάλεια στην ίδια πρόταση δεν θα έλεγα οτι ταιριάζουν ας ήταν και bentley απο κάτω... Άσε τη γυναίκα να το χρησιμοποιήσει το cooper λιγο, δεν χρειάζεται να κάνει 100 χλμ διαδρομή min για να κυκλοφορήσει 😝 Δεν είναι τόσο κακά όσο πιστεύει ο κόσμος. Ο κλώβος του smart είναι μασίφ με πρακτικά μηδαμινές στρεβλώσεις (αυτό το καθιστά και δυσκοίλιο στις λακούβες) όποτε σε μια σύγκρουση κρατάει και διαλύεται το γύρω γύρω. Έχω δει σμαρτ από χοντρές τράκαρες σε συνεργεία και μάντρες με παλιοσίδερα που ο οδηγός βγήκε αγρατζουνιστος… το τελευταίο που είδα προ εβδομάδας ήταν ένα 450 που ήταν τόσο σκληρή η πρόσκρουση (μετωπική με 70) που έφυγε τελείως ο κινητήρας με τον άξονα, ο οδηγός βγήκε με γρατζουνιές-πράγμα που δε περιμένεις εύκολα από 20+ ετών αμαξι. Προφανώς βέβαια λόγω αυτής της ιδιότητας δεν επισκευάζεται ο κλωβός και απλά πάει για σκραπ Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από paylidis 2 1
mp123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, and_64 είπε smart και ασφάλεια στην ίδια πρόταση δεν θα έλεγα οτι ταιριάζουν ας ήταν και bentley απο κάτω... Άσε τη γυναίκα να το χρησιμοποιήσει το cooper λιγο, δεν χρειάζεται να κάνει 100 χλμ διαδρομή min για να κυκλοφορήσει 😝 Αυτό κάνω δύο χρόνια τώρα. Λέω μπας και πάρω κάνα σμαρτ να αποφύγω τα πολύ κοντινά.
oykas2001 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 @tsofras εγώ θα πήγαινα σε και τέτοιο πάντως: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334705746-renault-megane?fbclid=IwAR1UI0V9XNHMJz1f9o7iDfemmos61JgicxdkwPt2GaSmhXJU8jBbIAggIZw_aem_AQv1P3LnMIrrvcR1pA38UQlX0Yfw7xrPCBRyaHffqDeyog14g614u8vh_Kvjw-z3N8e3ClJSYt7nOtl2xQ87S6Ig 1
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, oykas2001 είπε @tsofras εγώ θα πήγαινα σε και τέτοιο πάντως: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334705746-renault-megane?fbclid=IwAR1UI0V9XNHMJz1f9o7iDfemmos61JgicxdkwPt2GaSmhXJU8jBbIAggIZw_aem_AQv1P3LnMIrrvcR1pA38UQlX0Yfw7xrPCBRyaHffqDeyog14g614u8vh_Kvjw-z3N8e3ClJSYt7nOtl2xQ87S6Ig Τρίπορτο και χειροκίνητο Για τα δικά μου δεδομένα εδώ είμαι (αλλά όχι στην τιμή) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331638361-renault-megane Απο την άλλη εχθές κούνησα το ψυγείο μόνος μου γιατί έβγαζε νερά και σήμερα είμαι σε χάλια κατάσταση. Έτυχε και πήγα στη δουλειά και έφαγα και την κίνηση , πονούσε η μέση μου σε κάθε λακκούβα και το αριστερό πόδι σε κάθε πάτημα του συμπλέκτη. Στα μυαλά έχω μείνει στα σπορ αμάξια , σωματικά δυσκολεύομαι να ακολουθήσω τις περισσότερες μέρες του χρόνου 1
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, oykas2001 είπε @tsofras εγώ θα πήγαινα σε και τέτοιο πάντως: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334705746-renault-megane?fbclid=IwAR1UI0V9XNHMJz1f9o7iDfemmos61JgicxdkwPt2GaSmhXJU8jBbIAggIZw_aem_AQv1P3LnMIrrvcR1pA38UQlX0Yfw7xrPCBRyaHffqDeyog14g614u8vh_Kvjw-z3N8e3ClJSYt7nOtl2xQ87S6Ig τόσα του λείπουν ? άκου 33500....
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Αν είναι να δωσει 30 για μεταχειρισμένο δε παίρνει ένα Q3..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις