imr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Όταν το είχα βάλει ψηλά το κάθισμα στο 2008 κρέμαγαν οι ώμοι μου με το μικρότερο - χαμηλότερο τιμόνι και το κεφάλι μου σχεδόν ακούμπαγε στην οροφή Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις τέρμα ψηλά το κάθισμα για να φτάσεις ταβάνι, απλά να έχεις πιο όρθια την πλάτη. Επίσης βοηθάει να έρθεις πιο κοντά στο τιμονι για τους ώμους. Η το κάθισμα η φέρνεις το τιμόνι πιο κοντά σου. Γενικά θέλει μια προσαρμογή και δοκιμές. Εγώ με πολυμορφίκα μετά το Sirocco δεν με έχει ενοχλήσει πάλι η μέση με όρθια θέση οδηγησης 1
dstilio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Εγω πάντως γλυκοκοιτάζω το Volvo EX30. Είναι αρκετά οικονομικό για αυτά που προσφέρει (να ναι καλα η Κίνα που έδωσε τα μισά+ εξαρτήματα). Και αν το δηλώσεις εταιρικό έχεις και παραπάνω έκπτωση φόρου. 2
imr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 47 minutes ago, dstilio said: Εγω πάντως γλυκοκοιτάζω το Volvo EX30. Είναι αρκετά οικονομικό για αυτά που προσφέρει (να ναι καλα η Κίνα που έδωσε τα μισά+ εξαρτήματα). Και αν το δηλώσεις εταιρικό έχεις και παραπάνω έκπτωση φόρου. Είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή και πάρα πολύ καλό value αυτή τη στιγμή.
korakios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, dstilio είπε Εγω πάντως γλυκοκοιτάζω το Volvo EX30. Είναι αρκετά οικονομικό για αυτά που προσφέρει (να ναι καλα η Κίνα που έδωσε τα μισά+ εξαρτήματα). Και αν το δηλώσεις εταιρικό έχεις και παραπάνω έκπτωση φόρου. αν έχεις να το φορτίζεις και σε καλύπτει η αυτονομία , πάρτο να έχουμε feedback 1
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 __________________ @tsofras ή οποιοσδήποτε που γνωρίζει, ποια είναι η διαδικασία πώλησης σε ιδιώτη αν εκκρεμούν δόσεις ? Είναι απλή διαδικασία ?
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 36 λεπτά πριν, korakios είπε __________________ @tsofras ή οποιοσδήποτε που γνωρίζει, ποια είναι η διαδικασία πώλησης σε ιδιώτη αν εκκρεμούν δόσεις ? Είναι απλή διαδικασία ? Εφόσον εκκρεμούν δόσεις σημαίνει ότι υπάρχει παρακράτηση στην άδεια κυκλοφορίας είτε από την τράπεζα είτε από την αντιπροσωπεία. Οπότε αποπληρώνεις το δάνειο. Παίρνεις βεβαίωση αποπληρωμής του δανείου από την τράπεζα. Πας την βεβαίωση στην αντιπροσωπεία. Μετά από 1-2 ημέρες σου δίνει η αντιπροσωπεία όλα τα απαραίτητα χαρτιά για την άρση της παρακράτησης. Πας όλα τα χαρτιά και την άδεια στο υπουργείο ή σε ΚΕΠ ( υπουργείο θέλει 2 ημέρες, ΚΕΠ μέχρι 2 μήνες, έχει περάσει ένας μήνας και ακόμη το δικό μου δεν έχει τελειώσει) Σου βγάζουν φωτοτυπία την δική σου για να την έχεις ως προσωρινή μέχρι να πάρεις την καινούρια. Αυτά 1
korakios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Εφόσον εκκρεμούν δόσεις σημαίνει ότι υπάρχει παρακράτηση στην άδεια κυκλοφορίας είτε από την τράπεζα είτε από την αντιπροσωπεία. Οπότε αποπληρώνεις το δάνειο. Παίρνεις βεβαίωση αποπληρωμής του δανείου από την τράπεζα. Πας την βεβαίωση στην αντιπροσωπεία. Μετά από 1-2 ημέρες σου δίνει η αντιπροσωπεία όλα τα απαραίτητα χαρτιά για την άρση της παρακράτησης. Πας όλα τα χαρτιά και την άδεια στο υπουργείο ή σε ΚΕΠ ( υπουργείο θέλει 2 ημέρες, ΚΕΠ μέχρι 2 μήνες, έχει περάσει ένας μήνας και ακόμη το δικό μου δεν έχει τελειώσει) Σου βγάζουν φωτοτυπία την δική σου για να την έχεις ως προσωρινή μέχρι να πάρεις την καινούρια. Αυτά ο αγοραστής που δίνει λεφτά και πάνε για την αποπληρωμή του δανείου πως είναι καλυμμένος οτι δε θα τα φάει ο ιδιοκτήτης ? Υπάρχει κάτι που αναγράφεται στη βεβαίωση αποπληρωμής του δανείου από την τράπεζα ?
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 56 λεπτά πριν, korakios είπε ο αγοραστής που δίνει λεφτά και πάνε για την αποπληρωμή του δανείου πως είναι καλυμμένος οτι δε θα τα φάει ο ιδιοκτήτης ? Υπάρχει κάτι που αναγράφεται στη βεβαίωση αποπληρωμής του δανείου από την τράπεζα ? Όλα τα παραπάνω στα έγραψα με την λογική ότι έχεις τα λεφτά και αποπληρώνεις εσύ. Τώρα για τον αγοραστή, αν είναι να το αποπληρώσει αυτός πρέπει απλά να σε εμπιστευτεί. Εγώ έτσι έδωσα 2 αλλά ήταν από εδώ μέσα τα παιδιά και με εμπιστεύτηκαν. Με την αποπληρωμή μαζί στη τράπεζα τους έδωσα τα 2 κλειδιά του αυτοκινήτου. Αλλιώς θέλεις κάποιον δικηγόρο για να υπογράψετε και να είναι νομικά καλυμμένος ο αγοραστής. Αν δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό θα μπορούσες να πάρεις κάποιο δάνειο και να το αποπληρώσεις μετά την πώληση. Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση από όσο γνωρίζω 1
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά να πω ότι στο υπουργείο εγώ την πήρα σε 45’ (διαδικασία δηλαδή άρσης παρακράτησης, και παραλληλησ μεταβίβασης). Τι φάση οι 2 μέρες…; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από paylidis
zanskou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 παιδιά μακρυά από ΚΕΠ. πραγματικά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να καταθέσετε τα χαρτιά σας εκεί. Χίλιες φορές δώστε ένα 20άρικο σε ένα διεκπεραιωτή να σας κάνει τη δουλειά αυτός στο πι και φι. 6
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 54 λεπτά πριν, paylidis είπε Απλά να πω ότι στο υπουργείο εγώ την πήρα σε 45’ (διαδικασία δηλαδή άρσης παρακράτησης, και παραλληλησ μεταβίβασης). Τι φάση οι 2 μέρες…; Τόσο χρειάστηκα εγώ πριν 2 χρόνια Γιώργο 43 λεπτά πριν, zanskou είπε παιδιά μακρυά από ΚΕΠ. πραγματικά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να καταθέσετε τα χαρτιά σας εκεί. Χίλιες φορές δώστε ένα 20άρικο σε ένα διεκπεραιωτή να σας κάνει τη δουλειά αυτός στο πι και φι. Εγώ έκανα την βλακεία και είπα ας πάω στο ΚΕΠ δεν βιάζομαι τόσο , τι 2 μέρες τι 2 εβδομάδες και έχω κλείσει μήνα , πήγα προχθές και μου είπαν συνήθως 2 μήνες κάνει 🤣 1 1
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 41 λεπτά πριν, tsofras είπε Τόσο χρειάστηκα εγώ πριν 2 χρόνια Γιώργο Εγώ έκανα την βλακεία και είπα ας πάω στο ΚΕΠ δεν βιάζομαι τόσο , τι 2 μέρες τι 2 εβδομάδες και έχω κλείσει μήνα , πήγα προχθές και μου είπαν συνήθως 2 μήνες κάνει 🤣 Τόσα χρόνια πήγαινα σε διεκπαιρεωτη οποτε έκανε εκ των πραγμάτων 2-3-4 ώρες ΜΑΞ με ένα 30αρι. Αυτές τις δυο φορές (φετος) πήγα απευθείας στη περιφέρεια και σοκαρίστηκα από την ταχύτητα τους και ποσό αβίαστα γλυτωσα 60-70€ 😂 και ήταν 2/2 ταχυτατα !!! 2
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Από γνωστές θέλω απαντήσεις.Πες πως παίρνω ένα σμαρτακι του 12 13 ( οχι πάνω απο 100κ χλμ τιμη 6500 με 7000 για ενα καλο ) αν δωσω 1κ για φτιάξιμο θα μου κρατησει μια 10ετια ακόμα ; Λάδια, μπουζί, πολ/στες ,υγρά φρένων, υγρά ψύξης, αμορτησερ με ελλατηρια ,λάστιχα, τακακια φρενων συν δισκους ,συντηριση στο κιβώτιο δίσκο πλατω ( εχω διαβασει στα 90κ θελει αλλαγη δισκο πλατω ) ιμαντες και διαφορα λαστιχενια πιπακια και ότι χρειαστεί δδ ένα καλό γενικό πόσο θα μου πάει; εγώ το βγάζω στο 1κ. Αντε και 100 για ένα καλό εξωτερικό γυάλισμα κέρωμα και 50 βιολογικό όλα μαζί 1200. Τα υπολογίζω σωστά η θα παει παραπάνω; Δλδ 8κ ολα μαζι ούτε ευρώ παραπάνω . Αν πάθει ζημιά ο κινητήρας πόσο θέλει για ανακατασκευή η πόσο έχει ένας με εγγύηση ; Υ.γ Πρέπει να το πάρω γιατί βλέπω που παίρνει το Κούπερ και πάει για μια απόσταση 1χλμ να κάνει δουλειές μου ανάβουν τα λαμπάκια Τρελενομε.Και για τσιγάρα που λέει ο λόγος το βγάζει έξω. Πρέπει να πάρω σμαρτ . Το λυπάμαι το κουπερακι. Κρίμα είναι. Εγώ κυκλοφορώ με τις μηχανές μου. Το παπί για την πόλη και το μεγάλο για κάνα καφέ ( οκ να δειξουμε οτι εχουμε και 1100 μηχανη ) ή εκδρομουλα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από mp123
tsofras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, mp123 είπε Από γνωστές θέλω απαντήσεις.Πες πως παίρνω ένα σμαρτακι του 12 13 ( οχι πάνω απο 100κ χλμ τιμη 6500 με 7000 για ενα καλο ) αν δωσω 1κ για φτιάξιμο θα μου κρατησει μια 10ετια ακόμα ; Λάδια, μπουζί, πολ/στες ,υγρά φρένων, υγρά ψύξης, αμορτησερ με ελλατηρια ,λάστιχα, τακακια φρενων συν δισκους ,συντηριση στο κιβώτιο δίσκο πλατω ( εχω διαβασει στα 90κ θελει αλλαγη δισκο πλατω ) ιμαντες και διαφορα λαστιχενια πιπακια και ότι χρειαστεί δδ ένα καλό γενικό πόσο θα μου πάει; εγώ το βγάζω στο 1κ. Αντε και 100 για ένα καλό εξωτερικό γυάλισμα κέρωμα και 50 βιολογικό όλα μαζί 1200. Τα υπολογίζω σωστά η θα παει παραπάνω; Δλδ 8κ ολα μαζι ούτε ευρώ παραπάνω . Αν πάθει ζημιά ο κινητήρας πόσο θέλει για ανακατασκευή η πόσο έχει ένας με εγγύηση ; Υ.γ Πρέπει να το πάρω γιατί βλέπω που παίρνει το Κούπερ και πάει για μια απόσταση 1χλμ να κάνει δουλειές μου ανάβουν τα λαμπάκια Τρελενομε.Και για τσιγάρα που λέει ο λόγος το βγάζει έξω. Πρέπει να πάρω σμαρτ . Το λυπάμαι το κουπερακι. Κρίμα είναι. Εγώ κυκλοφορώ με τις μηχανές μου. Το παπί για την πόλη και το μεγάλο για κάνα καφέ ( οκ να δειξουμε οτι εχουμε και 1100 μηχανη ) ή εκδρομουλα. Γιατί το λυπάσαι ρε μαν? Άσε να το χαρεί η γυναίκα αφού τα αλλάζεις και συχνά. Στα υπόλοιπα θα σου πουν όσοι ξέρουν από smart ( που θα την πας την κακομοιρα από την αμαξαρα με την ασφάλεια καινούριου αυτοκινήτου σε μεταχειρισμένο κουβά?) Εσύ ξέρεις βέβαια απλά λέω και εγώ την γνώμη μου 😅 2
turbat0s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 50 λεπτά πριν, mp123 είπε Το λυπάμαι το κουπερακι. Κρίμα είναι. Δεν το περίμενα από εσένα αυτό. Ευτυχώς που δεν ψάχνεις και για kia picanto
Προτεινόμενες αναρτήσεις