dtk-386 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πουλάει κάποιος ένα αυτοκίνητο με 4-10-20k χλμ....Προτού το πάρει δεν το δοκίμασε, δεν το έψαξε? Σε αυτό το σενάριο χάνεις πολλά για να το δώσεις τόσο γρήγορα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από dtk-386
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, terry308 είπε Έχουν ξεφύγει οι τιμές , δυστυχώς τα μισθά μένουν ίδια κι όλα ακριβαίνουν Πάρε ένα τηλεφωνάκι τον Χρήστο εκει στη Νίκαια να δεις το DS4 του ,(εαν ανέβεις κοντά στα 40Κ ) Αφού έχεις ανησυχίες , 4.000χλμ έχει μόνο ... Ωραίο αυτό , το έχω δει εδώ και καιρό . Εκτός απο τα 40 , δεν έχει ράγες , είναι 1.2 130 άλογα, έχω διαβάσει θέματα συναρμογής κατα την κατασκευή για το συγκεκριμένο 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πουλάει κάποιος ένα αυτοκίνητο με 4-10-20k χλμ....Προτού το πάρει δεν το δοκίμασε, δεν το έψαξε? Σε αυτό το σενάριο χάνεις πολλά για να το δώσεις τόσο γρήγορα. Έλα ντε , ούτε εγώ τους καταλαβαίνω 🤣 2 1
djuan1988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 5 minutes ago, tsofras said: Ωραίο αυτό , το έχω δει εδώ και καιρό . Εκτός απο τα 40 , δεν έχει ράγες , είναι 1.2 130 άλογα, έχω διαβάσει θέματα συναρμογής κατα την κατασκευή για το συγκεκριμένο Έλα ντε , ούτε εγώ τους καταλαβαίνω 🤣 1.6 180 λέει η αγγελία πάντως. Επίσης είναι απίστευτα εντυπωσιακό από κοντά. Τρομερά επιβλητικό αυτοκίνητο σε σχέση με το μέγεθός του.
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε 1.6 180 λέει η αγγελία πάντως. Επίσης είναι απίστευτα εντυπωσιακό από κοντά. Τρομερά επιβλητικό αυτοκίνητο σε σχέση με το μέγεθός του. Ωχ ναι δίκιο έχεις , απο συνήθεια δεν είδα κινητήρα. Πανέμορφο είναι το αμάξι Αλλά τα 37 είναι για διακανονισμό έτσι και αλλιώς οπότε δεν είμαι για ιδιώτη για πάνω από 30 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από tsofras 1
aris_rom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 X2 θα αντικατασταθεί έως τέλος του έτους από ότι είχα διαβάσει, οπότε για εμένα θα ναι κρίμα να πάρει κάποιος τώρα, και σε 5 μήνες να έχει παλιώσει. Τονάλε, θα πω ότι γενικά μ αρέσει, κάτι με χαλάει στο πίσω κομμάτι, μου φαίνεται χοντροκομμένη από το πλάι στις πίσω πόρτες. Αλλά οκ, αυτά είναι γούστα. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα 130 είναι λίγα για το αμάξι αυτό. Απλώς αν πας στα 160, ξεφεύγει. 1
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, aris_rom είπε X2 θα αντικατασταθεί έως τέλος του έτους από ότι είχα διαβάσει, οπότε για εμένα θα ναι κρίμα να πάρει κάποιος τώρα, και σε 5 μήνες να έχει παλιώσει. Τονάλε, θα πω ότι γενικά μ αρέσει, κάτι με χαλάει στο πίσω κομμάτι, μου φαίνεται χοντροκομμένη από το πλάι στις πίσω πόρτες. Αλλά οκ, αυτά είναι γούστα. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα 130 είναι λίγα για το αμάξι αυτό. Απλώς αν πας στα 160, ξεφεύγει. Και η σειρά 1 βγάζει καινούρια 1
aris_rom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Και η σειρά 1 βγάζει καινούρια Ισχύει. εγώ το κατάπια αυτό, καθώς ήμουν σε σημείο που ήταν "επείγουσα" η αλλαγή αυτοκινήτου και ταυτόχρονα βρήκα ένα όπως το ήθελα χωρίς την αναμονή. Αν δεν ήμουν σε φάση "πρέπει-τώρα" πιθανότατα θα περίμενα. Εσύ Θωμά πχ από ότι έχω καταλάβει δεν σε επείγει να αλλάξεις. Γι αυτό το ανέφερα. 😉 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από aris_rom 1
mp123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) https://vm.tiktok.com/ZGJCpww12/ Θωμά πάρε φορμεντορ ( ναι επιτέλους έμαθα να το προφέρω σωστά) .Αουντι είναι . Γιώργο δες και εσύ μπας και στο πορπαγκαζ η ρεζέρβα και διάφορα άλλα λένε κουπρα . DAS AUTO. Υ.Γ Ψάξτε καλά μπας και υπάρχουν διάφορα μέρη που να λένε και lamborgini αφού στο ίδιο γκρουπ είναι Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από mp123
Grim Ripper Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, mp123 είπε https://vm.tiktok.com/ZGJCpww12/ Θωμά πάρε φορμεντορ ( ναι επιτέλους έμαθα να το προφέρω σωστά) .Αουντι είναι . Γιώργο δες και εσύ μπας και στο πορπαγκαζ η ρεζέρβα και διάφορα άλλα λένε κουπρα . DAS AUTO. Υ.Γ Ψάξτε καλά μπας και υπάρχουν διάφορα μέρη που να λένε και lamborgini αφού στο ίδιο γκρουπ είναι Αυτό εδώ δεν το έχεις δει; 😛 2
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mp123 είπε https://vm.tiktok.com/ZGJCpww12/ Θωμά πάρε φορμεντορ ( ναι επιτέλους έμαθα να το προφέρω σωστά) .Αουντι είναι . Γιώργο δες και εσύ μπας και στο πορπαγκαζ η ρεζέρβα και διάφορα άλλα λένε κουπρα . DAS AUTO. Υ.Γ Ψάξτε καλά μπας και υπάρχουν διάφορα μέρη που να λένε και lamborgini αφού στο ίδιο γκρουπ είναι Αααα έχει το φορμεντορ ρεζέρβα και δεν έχει το δικό μου…; Απαπαπαπα! Το πουλάω αύριο πρωί να πάρω τσουπρα κουπρα μαμπρα πως το είπαμε 😂😂😂 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Αααα έχει το φορμεντορ ρεζέρβα και δεν έχει το δικό μου…; Απαπαπαπα! Το πουλάω αύριο πρωί να πάρω τσουπρα κουπρα μαμπρα πως το είπαμε 😂😂😂 Το αλλάξανε οι βλάκες και έρχεται με ΚΙΤ επισκευής αλλιώς με 75ε στην παραγγελία για ρεζέρβα στις εκδόσεις με τον 1.5 κινητήρα. Στον 2.0 την έχουν στανταρ γιατί μόνο εκεί μπορείς να πάθεις λάστιχο 🤣 Καλά να πάθουμε όλοι μας που πάμε και τους δίνουμε τα λεφτά μας @aris_rom auto hold έχει η σειρά 1 ? Να σε φρενάρει δλδ και στην ευθεία όταν σταματάς χωρίς να πατάς εσύ το φρένο Δεν ξέρω παλεύω πολύ με την σκέψη ότι δεν αξίζει να δώσω 37 χιλιάρικα , μεγάλο το ποσό για την χρήση. Απο την άλλη θέλω και αυτόματο και χώρους και άνεση και οδηγική απόλαυση Δεν ξέρω σε ποιο απο τα παραπάνω να κάνω πίσω και να βρω κάτι μέχρι 30 χιλιάρικα που θα είμαι άνετος Επίσης αναρωτιέμαι μήπως τελικά κάνω λάθος στα SUV που βάζω τέρμα κάτω το κάθισμα και για αυτό δεν βολεύομαι σε κανένα ? Δεν γίνεται να βολεύονται όλοι εκτός απο εμένα 2
imr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Το αλλάξανε οι βλάκες και έρχεται με ΚΙΤ επισκευής αλλιώς με 75ε στην παραγγελία για ρεζέρβα στις εκδόσεις με τον 1.5 κινητήρα. Στον 2.0 την έχουν στανταρ γιατί μόνο εκεί μπορείς να πάθεις λάστιχο 🤣 Καλά να πάθουμε όλοι μας που πάμε και τους δίνουμε τα λεφτά μας @aris_rom auto hold έχει η σειρά 1 ? Να σε φρενάρει δλδ και στην ευθεία όταν σταματάς χωρίς να πατάς εσύ το φρένο Δεν ξέρω παλεύω πολύ με την σκέψη ότι δεν αξίζει να δώσω 37 χιλιάρικα , μεγάλο το ποσό για την χρήση. Απο την άλλη θέλω και αυτόματο και χώρους και άνεση και οδηγική απόλαυση Δεν ξέρω σε ποιο απο τα παραπάνω να κάνω πίσω και να βρω κάτι μέχρι 30 χιλιάρικα που θα είμαι άνετος Επίσης αναρωτιέμαι μήπως τελικά κάνω λάθος στα SUV που βάζω τέρμα κάτω το κάθισμα και για αυτό δεν βολεύομαι σε κανένα ? Δεν γίνεται να βολεύονται όλοι εκτός απο εμένα Στα suv γενικα πρεπει να κατσεις καθιστος. Αυτο ειναι και το θεμα να καθεσαι σαν καρεκλα, οχι σαν ξαπλωστρα 🤣 1
aris_rom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Το αλλάξανε οι βλάκες και έρχεται με ΚΙΤ επισκευής αλλιώς με 75ε στην παραγγελία για ρεζέρβα στις εκδόσεις με τον 1.5 κινητήρα. Στον 2.0 την έχουν στανταρ γιατί μόνο εκεί μπορείς να πάθεις λάστιχο 🤣 Καλά να πάθουμε όλοι μας που πάμε και τους δίνουμε τα λεφτά μας @aris_rom auto hold έχει η σειρά 1 ? Να σε φρενάρει δλδ και στην ευθεία όταν σταματάς χωρίς να πατάς εσύ το φρένο Δεν ξέρω παλεύω πολύ με την σκέψη ότι δεν αξίζει να δώσω 37 χιλιάρικα , μεγάλο το ποσό για την χρήση. Απο την άλλη θέλω και αυτόματο και χώρους και άνεση και οδηγική απόλαυση Δεν ξέρω σε ποιο απο τα παραπάνω να κάνω πίσω και να βρω κάτι μέχρι 30 χιλιάρικα που θα είμαι άνετος Επίσης αναρωτιέμαι μήπως τελικά κάνω λάθος στα SUV που βάζω τέρμα κάτω το κάθισμα και για αυτό δεν βολεύομαι σε κανένα ? Δεν γίνεται να βολεύονται όλοι εκτός απο εμένα Έχει φίλε. Το να σε φρενάρει στην ευθεία από μόνο του ασχέτως ταχύτητας κλπ είναι μόνο όταν έχει το acc ανοιχτό, προφανώς. Κατά τ άλλα όλα τα κλασικά τα κάνει. Ανηφόρες, κατηφόρες, στα φανάρια πχ ή όταν είσαι ακινητοποιημένος δεν πατάς τπτ, απλώς το κρατάει από μόνο του το φρένο. Σε κάθε φανάρι δλδ ή σε κίνηση δεν πατάω τπτ. 1 1
dstilio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 1 hour ago, tsofras said: @aris_rom auto hold έχει η σειρά 1 ? Να σε φρενάρει δλδ και στην ευθεία όταν σταματάς χωρίς να πατάς εσύ το φρένο Δεν ξέρω παλεύω πολύ με την σκέψη ότι δεν αξίζει να δώσω 37 χιλιάρικα , μεγάλο το ποσό για την χρήση. Απο την άλλη θέλω και αυτόματο και χώρους και άνεση και οδηγική απόλαυση Δεν ξέρω σε ποιο απο τα παραπάνω να κάνω πίσω και να βρω κάτι μέχρι 30 χιλιάρικα που θα είμαι άνετος Επίσης αναρωτιέμαι μήπως τελικά κάνω λάθος στα SUV που βάζω τέρμα κάτω το κάθισμα και για αυτό δεν βολεύομαι σε κανένα ? Δεν γίνεται να βολεύονται όλοι εκτός απο εμένα 1) πήρες χειροκίνητο αυτοκίνητο τελευταία φορά και τώρα δίνεις σημασία στο φρενάρισμα; 1000 φορές αυτόματο και ας μην έχει τέτοιο σύστημα. Απλά το αναφέρω ως σειρά προτεραιότητας. 2) 100% ρυθμίζεις λάθος τη θέση. Το κρίνω από αυτό που είπες για το 2008 όπου κοιτούσες τον πίνακα μέσα από το τιμόνι. Η σχεδίαση του είναι να κοιτάς τον πίνακα πάνω από το τιμόνι. Έχω το 5008 να υπενθυμίσω. Αλήθεια δεν μπορώ να με φανταστώ να οδηγώ έτσι όπως περιγράφεις. Δεν βγαίνει γεωμετρικά. Και όπως είπες στο ανέφερε και ο πωλητής στο τελευταίο test drive. Εγώ αντίθετα πλέον έχω ξεχάσει να οδηγώ hatchback. Απλά μου κάνει εντύπωση που όσο είχες το 2008 δεν άρχισες να οδηγείς πιο καθιστά. Μου πήρε 2-3 μέρες να συνηθίσω το Peugeot. 1
tsofras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, dstilio είπε 1) πήρες χειροκίνητο αυτοκίνητο τελευταία φορά και τώρα δίνεις σημασία στο φρενάρισμα; 1000 φορές αυτόματο και ας μην έχει τέτοιο σύστημα. Απλά το αναφέρω ως σειρά προτεραιότητας. 2) 100% ρυθμίζεις λάθος τη θέση. Το κρίνω από αυτό που είπες για το 2008 όπου κοιτούσες τον πίνακα μέσα από το τιμόνι. Η σχεδίαση του είναι να κοιτάς τον πίνακα πάνω από το τιμόνι. Έχω το 5008 να υπενθυμίσω. Αλήθεια δεν μπορώ να με φανταστώ να οδηγώ έτσι όπως περιγράφεις. Δεν βγαίνει γεωμετρικά. Και όπως είπες στο ανέφερε και ο πωλητής στο τελευταίο test drive. Εγώ αντίθετα πλέον έχω ξεχάσει να οδηγώ hatchback. Απλά μου κάνει εντύπωση που όσο είχες το 2008 δεν άρχισες να οδηγείς πιο καθιστά. Μου πήρε 2-3 μέρες να συνηθίσω το Peugeot. Όταν το είχα βάλει ψηλά το κάθισμα στο 2008 κρέμαγαν οι ώμοι μου με το μικρότερο - χαμηλότερο τιμόνι και το κεφάλι μου σχεδόν ακούμπαγε στην οροφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις