tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, polyvios είπε Ναι το GT LINE έχει οσφυϊκή υποστήριξη... Όταν το είχα παραγγείλει ήταν μέσα Ναι το είδα τώρα στον εξοπλισμό , βέβαια αν δεν κάτσεις να το δείς δεν ξέρεις πως είναι
polyvios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι το είδα τώρα στον εξοπλισμό , βέβαια αν δεν κάτσεις να το δείς δεν ξέρεις πως είναι Ναι σίγουρα! Πάντως στο Sportage που το έχω φαντάσου ότι εμένα με βολεύεθ κατά 10-15% να το έχω προς τα έξω, όχι παραπάνω. Είτε μέσα στην πόλη είτε σε ταξίδι 1
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Θωμα και το καμικ έχει οσφυϊκή αν δεν απατώμαι, εμας τουλάχιστον είχε 😂 Έτσι για να μπριζωσω λίγο τον mp γιατί πεσμένο τον βλέπω Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από paylidis
Maurikycli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 και για μένα πλέον βασικό κριτήριο είναι το να κουμπώνω στο κάθισμα 😇 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Το απλό mini σαν του @mp123 όχι ε; Το kia να το δεις πάλι, είναι πολύ ωραίο. 1
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα ξαναγράψει παλιά ότι εγώ δε βλέπω το αμάξι μόνο σαν μέσο μετακίνησης και ας είναι όπως να ναι αρκεί να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να το βλέπω και να μου αρέσει, να το γουστάρω. Γιατί τα γράφω αυτά? Είδα κάτι άσους στο δρόμο και σε λευκό και σε μαύρο και είπα να τα προσέξω λίγο καλύτερα και.... και είναι άσχημο το κακόμοιρο. Προσωπικά δε θα έδινα 30φεύγα χιλιάρικα για αμάξι που δε μ' αρέσει. Στο καπάκι βλέπω και το Χ2, σαφώς πιο όμορφο αλλά νομίζω έχει απορριφθεί απ' τον Θωμά. Και το Leon πιο όμορφο. Δύσκολα τα πράγματα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από Nabuko 4
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είχα ξαναγράψει παλιά ότι εγώ δε βλέπω το αμάξι μόνο σαν μέσο μετακίνησης και ας είναι όπως να ναι αρκεί να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να το βλέπω και να μου αρέσει, να το γουστάρω. Γιατί τα γράφω αυτά? Είδα κάτι άσους στο δρόμο και σε λευκό και σε μαύρο και είπα να τα προσέξω λίφο καλύτερα και.... και είναι άσχημο το κακόμοιρο. Προσωπικά δε θα έδινα 30φεύγα χιλιάρικα για αμάξι που δε μ' αρέσει. Στο καπάκι βλέπω και το Χ2, σαφώς πιο όμορφο αλλά νομίζω έχει απορριφθεί απ' τον Θωμά. Και το Leon πιο όμορφο. Δύσκολα τα πράγματα. Το Χ2 μου αρέσει και εμένα , ο άσσος όχι τόσο 46 λεπτά πριν, zio10 είπε Το απλό mini σαν του @mp123 όχι ε; Το kia να το δεις πάλι, είναι πολύ ωραίο. Πολύ μικρό σε χώρους Μάλλον πρέπει να πάρω απόφαση ότι το Leon μου αρέσει μόνο ως σύνολο και ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάρω αμάξι με γνώμονα την αξιοπιστία 1
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Ποσό έχει το Χ2; 40 1
mp123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε 40 Ωραία παρτο. Ελεος εδώ εισουν έτοιμος για 36.5 για το τρανσορμερ θα κολλήσεις για 3.5κ ; Γίνομε έξω φτερνων με το σκεπτικό σου.🤣🤣 1
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι στη ζυγαριά 37 φορμεντορ και 40 X2 ξεπατώνονται τα ζύγια και φεύγουν τα ελατήρια… προφανώς και παίρνεις bmw… αλλα είναι πολλά, και τα 37 και τα 40…για ρόδες…και τα λέω αυτά έχοντας για χρόνια αυτοκίνητο των 55000€…δεν αξιζει 5
mp123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, polyvios είπε Γιατί πολύ απλά τα συγκεκριμένα εξτρα εμένα με βολεύουν. Εγώ δεν συμβιβάζομαι να πληρώνω μεγάλα ποσά αργότερα στα σερβις και στην αντικατάσταση φυσιολογικών φθορών λόγω υπέρογκων ποσών που έχει η BMW όπως επίσης και το AUDI που είχα. Οπότε για μένα το KIA SPORTAGE αν και SUV(γιατί κανονικά πήγαινα για LEON, μετά XCEED, αλλά οι παραγγελίες τους είχαν φτάσει στον χρόνο η κάθε μία και τις ακύρωσα) ήταν μία πολύ καλή επιλογή και δεν με ενοχλεί καθόλου. Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, συμβιβάστηκα περισσότερο σε μία υποτιθέμενα πιο χαμηλής εμπιστοσύνης μάρκα από το να ξαναπάω σε Γερμανικά. Έτσι πρόχειρα είδα τιμη για αυτόματο sportage απο 39k . Σε αυτές τις τιμές πας x1 x2, q3 ,gla. Οκ σε βάθος χρόνου θα σου βγει κάπου στα 5κ στην 7ετια σε σχέση με το κια. Τι ψυχή έχουν τα 5κ στα 40. 8% παραπάνω σιγά το ποσό για να απολαύσεις αυτοκίνητο όμως. Ανυγουει εγώ τόσα χρήματα δεν δίνω με τίποτα για αυτοκίνητο. 25κ το πολύ θα έδινα σήμερα. Παραπάνω με τίποτα. Έχω άλλες προτεραιότητες. Εγώ τα 46κ τα έχω χωρισει σε κουπερ 25κ συν ένα χοντα ντ1100 17.5κ συν ένα μικρό μηχανάκι. Ο καθένας ότι τον ευχαριστεί. Αλλά 46κ για να έχω μόνο ένα αυτοκίνητο δεν τα εδινα. 5 ώρες πριν, zio10 είπε Το απλό mini σαν του @mp123 όχι ε; Το kia να το δεις πάλι, είναι πολύ ωραίο. Το μίνι δανεικό μου το δίνει η γυναίκα. Εγώ έχω το nt1100 και το supercub. Δεν έχω αυτοκίνητο στο όνομα μου. 5
tzampatzis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 18 hours ago, tsofras said: Άκυρα τα SUV , πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να ξαναδώ και ελπίζω στο μέλλον να βγαίνει κανα hatchback γιατί θα έχω θέμα Θυμάμαι ότι από SUV σου σαν θέση κτλπ άρεσε το C5 Aircross, δε θυμάμαι το λόγο που το απέρριπτες (νομίζω λόγο μεγέθους?). Σίγουρα αυτό δεν είναι για να το ευχαριστηθείς στα λιμανάκια αλλά για να ευχαριστηθείς διακοπές. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/332930245-citroen-c5-aircross
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, paylidis είπε Η αλήθεια είναι ότι στη ζυγαριά 37 φορμεντορ και 40 X2 ξεπατώνονται τα ζύγια και φεύγουν τα ελατήρια… προφανώς και παίρνεις bmw… αλλα είναι πολλά, και τα 37 και τα 40…για ρόδες…και τα λέω αυτά έχοντας για χρόνια αυτοκίνητο των 55000€…δεν αξιζει Συμφωνώ , αλλά και τα 37 ήταν μεγάλη υπέρβαση για τα δικά μου δεδομένα (πάντα μέχρι 25 έδινα και εγώ όπως ο Μανώλης. Βέβαια σήμερα με 25 δεν πας σε οικογενειακό της προκοπής. 1 ώρα πριν, tzampatzis είπε Θυμάμαι ότι από SUV σου σαν θέση κτλπ άρεσε το C5 Aircross, δε θυμάμαι το λόγο που το απέρριπτες (νομίζω λόγο μεγέθους?). Σίγουρα αυτό δεν είναι για να το ευχαριστηθείς στα λιμανάκια αλλά για να ευχαριστηθείς διακοπές. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/332930245-citroen-c5-aircross Σωστά θυμάσαι και το έχω δει το συγκεκριμένο αλλά είναι πολλά τα 47.000χλμ για εμένα. Μέχρι 20 μαξ κοιτάω σε μεταχειρισμένο. Έχει και ένα σχεδόν καινούριο αλλά είναι με τα 130 άλογα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις