paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα προσπαθήσω να αποφύγω το γκρουπ Γιώργο που έχει ίδιους κινητήρες και κιβώτια Σοφή κινηση…
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Πάω στις 12.00 πάλι για τεστ ντραιβ το Countryman , έχω καβαλήσει και άλλα 2-3 SUV τον τελευταίο χρόνο για να δούμε πως θα μου φανεί τώρα
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, tsofras είπε Θα πάω να ξανακαβαλήσω μία το Countryman και θα αφήσω στην άκρη ηλιοροφές και τεμπέληδες . Αφού σου αρέσει η ηλιοροφή στα αυτοκίνητα. Ειδικά μια πανοραμική θα ήταν τέλεια. Βλέπω ότι πας να κάνεις πάλι το ίδιο λάθος όπως με το seat & dsg. Πάρτο από τώρα όπως σου αρέσει για να μην έχεις δεύτερες σκέψεις μετά και μετανιώνεις. Ακόμα και το bmw με ηλιοροφή θα το πάρεις. 1
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αφού σου αρέσει η ηλιοροφή στα αυτοκίνητα. Ειδικά μια πανοραμική θα ήταν τέλεια. Βλέπω ότι πας να κάνεις πάλι το ίδιο λάθος όπως με το seat & dsg. Πάρτο από τώρα όπως σου αρέσει για να μην έχεις δεύτερες σκέψεις μετά και μετανιώνεις. Ακόμα και το bmw με ηλιοροφή θα το πάρεις. Είναι η αναμονή ρε μαν , να μου πείς μπορείς να παραγγείλεις και να διώξεις τότε το Leon , τώρα έχω βρεί σίγουρο αγοραστή στην τιμή που θέλω . Έχω βρει και ένα countryman με 5000χλμ με ηλιοροφή , στα 35 χιλιάρικα βέβαια αλλά οκ το σκέφτομαι αν μου κάνει το αμάξι Αλλιώς είδα ότι παραγγελία με ηλιοροφή η σειρά 1 πάει και αυτή στα 35
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι η αναμονή ρε μαν , να μου πείς μπορείς να παραγγείλεις και να διώξεις τότε το Leon , τώρα έχω βρεί σίγουρο αγοραστή στην τιμή που θέλω . Αφού δεν κάνεις χλμ λες. Δεν έχεις 2ο αμάξι στην οικογένεια για να βολευτείς σε ώρα ανάγκης? Ή με ταξάκι ή νοικιάρικο? Αλλά από την άλλη εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου, εγώ γράφω σε θεωρητικό επίπεδο.
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αφού δεν κάνεις χλμ λες. Δεν έχεις 2ο αμάξι στην οικογένεια για να βολευτείς σε ώρα ανάγκης? Ή με ταξάκι ή νοικιάρικο? Αλλά από την άλλη εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου, εγώ γράφω σε θεωρητικό επίπεδο. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα, το χρησιμοποιώ όμως για την δουλειά και που πηγαίνω τα παιδιά σε δραστηριότητες κτλ. Να μείνω χωρίς δεν γίνεται τα πηγαίνω σε παππούδες να τα κρατάνε τώρα το καλοκαίρι κτλ 1
koeltzakoatl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 ωραία η ηλιοροφή αλλά ζεις χωρίς αυτή - σκέψου όταν θα βάζεις...μπαγαζιέρα ! με τα γκρακ-γκρουκ στο κιβωτιο δε ζεις. 2
polyvios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Φίλε tsofras, δεν πας να δεις για κανά SPORTAGE έστω την TITANIUM? Εγώ πάντως, βέβαια με χειροκίνητο σασμαν, το έχω ευχαριστηθεί πολύ!
zio10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 C4 αυτόματο 155 άλογα είναι επίσης πλαδαρό; Τα κορεάτικα τα έχεις απορρίψει όλα; Φοβερό να μπορείς να διαθέσεις ένα τέτοιο ποσό και να μη σε καλύπτει κανένα μοντέλο στο 100%!
imr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Η ηκιοροφη πάντως για τον οδηγό δεν λέει και κάτι. Για τους πίσω επιβάτες ναι αξιζει πολύ περισσότερο. Ένας λόγος που διάλεξα το ford ήταν για την ηλιοροφη, μετά από έναν μήνα έφυγε ο ενθουσιασμός. Και μένει σχεδόν πάντα κλειστή λόγω ηλιου
mp123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, polyvios είπε Φίλε tsofras, δεν πας να δεις για κανά SPORTAGE έστω την TITANIUM? Εγώ πάντως, βέβαια με χειροκίνητο σασμαν, το έχω ευχαριστηθεί πολύ! Λογικά κάνα 35ρι τουλαχιστον σε αυτοματο .Τζάμπα πράγμα δλδ. Σοβαρά δλδ απορώ πως δίνετε πάνω από 30κ για αμάξι και δεν πάτε σε κάτι πιο καλό έστω και με πιο λίγα έξτρα και με λίγους συμβιβασμούς.
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Το λοιπόν , επέστρεψα Δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με την γνώμη που είχα σχηματίσει πριν ακριβώς ένα χρόνο (αυτό είναι καλό γιατί τουλάχιστον δεν πιέζομαι εγκεφαλικά να αποδεχθώ ότι μου αρέσει απλά για να το πάρω , πράγμα που φοβόμουν για εμένα ) Είναι πολύ ωραίο αμάξι οδηγικά , ωραία φρένα - κιβώτιο -τιμόνι και ανάρτηση όχι πολύ άνετη αλλά το κρατάει το αμάξι λες και είναι hatchback (οκ δεν πήγα και λιμανάκια ) 2 μικρά αρνητικά : 1) Είναι δυνατόν να μην έχει auto hold και να κάθομαι να πατάω το φρένο μία ώρα στο φανάρι ? (ναι ξέρω βάλτο στο parking , αλλά έλεος ) 2) Προεξέχει κάτω απο το κάθισμα το σίδερο ρύθμισης για το μπροστά -πίσω με αποτέλεσμα να βρίσκει συνέχεια το δεξί μου πόδι. Τα 2 μεγάλα αρνητικά 1) Δεν έχει οσφυική υποστήριξη και το κάθισμα είναι άβολο 2) Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο , αλλά δεν μπορώ την θέση οδήγησης SUV . Είναι τραγικό το να με πιάνει η μέση και να μου μουδιάζουν τα πόδια στο 20 λεπτο. Και έπαιξα πολύ με την ρύθμιση του καθίσματος . Ο πωλητής με είδε και μου λέει κύριε μήπως είστε μόνο για hatchback ? Γιατί του λέω ? Γιατί όποιος μπαίνει εδώ βάζει το κάθισμα τέρμα επάνω και μου λέει μόνο τόσο πάει ? Είστε ο πρώτος που το έχει βάλει τέρμα κάτω Με τα πολλά , άκυρο . Για την ενημέρωση έχει ετοιμοπαράδοτα στα 32800 και με 220ε 2ετή επέκταση εγγύσης (κοστίζει 720 οπότε μου κάνουν δώρο τα 500) , έχει και με κάμερα στα 33600 και με ηλιοροφή στα 38700 . Οπότε αφού με έκοψε μου λέει να δούμε για σειρά 1 ? Να δούμε του λέω. 0 ετοιμοπαράδοτα , μόνο παραγγελία με παράδοση τέλος του χρόνου. Ξαναμπήκα στο Leon , άκουγα κράκα-κρούκα απο τα πλασικά , γκλαπ-γκλουπ απο το κιβώτιο , αλλά απο κάθισμα - θέση οδήγησης και αίσθηση δεν έχει καμία σχέση με το Countryman. Δεν ξέρω , μας έχουν φάει τα SUV και οι επιλογές σε hatchback είναι ελάχιστες , εκτός του Formentor (έχω βαρεθεί να το λέω και να το διαβάζετε) κανένα δεν με έχει βολέψει και δεν έχω καβαλήσει και λίγα. Αυτά ------------------------------- 1 ώρα πριν, polyvios είπε Φίλε tsofras, δεν πας να δεις για κανά SPORTAGE έστω την TITANIUM? Εγώ πάντως, βέβαια με χειροκίνητο σασμαν, το έχω ευχαριστηθεί πολύ! Άκυρα τα SUV , πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να ξαναδώ και ελπίζω στο μέλλον να βγαίνει κανα hatchback γιατί θα έχω θέμα 1 ώρα πριν, zio10 είπε C4 αυτόματο 155 άλογα είναι επίσης πλαδαρό; Τα κορεάτικα τα έχεις απορρίψει όλα; Φοβερό να μπορείς να διαθέσεις ένα τέτοιο ποσό και να μη σε καλύπτει κανένα μοντέλο στο 100%! Ναι είναι πολύ πλαδαρό . Αν το xceed είχε άνετο κάθισμα θα ήταν πολύ πιθανών για αγορά. Αλλά το κάθισμα ήταν σκληρό και δεν με βόλεψε καθόλου. Φοβερό το ξέρω , είμαι και λίγο παράξενος ως φαίνεται αλλά έχω μπεί σε πάνω απο 20 αυτοκίνητα έχω κάνει test άλλα τόσα , τα μόνα που μπήκα και είπα εδώ είμαι απο θέση οδήγησης ήταν το Leon , A3, Focus και η σειρά 1 . Στην τελευταία με χάλασε λίγο το κάθισμα γιατί μου ήταν στενό 53 λεπτά πριν, imr είπε Η ηκιοροφη πάντως για τον οδηγό δεν λέει και κάτι. Για τους πίσω επιβάτες ναι αξιζει πολύ περισσότερο. Ένας λόγος που διάλεξα το ford ήταν για την ηλιοροφη, μετά από έναν μήνα έφυγε ο ενθουσιασμός. Και μένει σχεδόν πάντα κλειστή λόγω ηλιου Εγώ την ηλιοροφή την θέλω γιατί εκτός του να την ανοίγω που είναι λίγες μέρες τον χρόνο λόγω ζέστης και βαβούρας, φωτίζει η καμπίνα και μου φτιάχνει την διάθεση. Τον χειμώνα επίσης που μένω στο αμάξι μία ώρα περιμένοντας τα παιδιά μου αρέσει να βλέπω την βροχούλα επάνω 3
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Το focus το έχεις απορρίψει για κάποιο λόγο; Ναι , την τιμή που έχει τώρα για χιλιάρη κινητήρα . Αλλιώς το νέο σε active μία χαρά το τσίμπαγα 1
Grim Ripper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι , την τιμή που έχει τώρα για χιλιάρη κινητήρα . Αλλιώς το νέο σε active μία χαρά το τσίμπαγα Κάνε ξανά ένα test drive και το πολύ πολύ να βάλεις πρόγραμμα αργότερα. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις