Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 minutes ago, tsofras said:

Δεν κάνω καν τον κόπο να πάω , εννοώ ότι δεν έβγαλε κάποια βλάβη το αμάξι

Λογικά θα έχει καταγραφεί η βλάβη στον εγκέφαλο. 

Λογικά αν έχεις κάποιο Odb να μπορείς να την διαβάσεις για να μην τρέχεις αντιπροσωπεια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

Λογικά αν έχεις κάποιο Odb να μπορείς να την διαβάσεις για να μην τρέχεις αντιπροσωπεια

Ναι έχω obd , αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν

Δημοσ.
7 minutes ago, tsofras said:

Ναι έχω obd , αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν

Ε ναι δωστό να ησυχασεις

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

ο κινητήρας αποφασίζει να μουλαρωσει και να σβήσει με 30χλμ ( μου το έχει κάνει 3-4 φορές)

Ακόμα και το αμάξι έχει αποφασίσει από μόνο του ότι πρέπει να το δώσεις αλλού

Δημοσ.
2 minutes ago, imr said:

Ε ναι δωστό να ησυχασεις

Βασικά η γνώμη μου είναι ότι εφόσον δεν έχεις άμεση ανάγκη αυτοκίνητο να δώσεις το Λεον και με τα λεφτά στο χέρι να πάρεις τον χρόνο σου και να νοικιάζεις για μερικά Σαββατοκύριακα υποψήφια αυτοκίνητα μέχρι να καταληξεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, imr είπε

αν δεν ανάψει check δε νομίζω να γράφτηκε κάτι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, imr είπε

Βασικά η γνώμη μου είναι ότι εφόσον δεν έχεις άμεση ανάγκη αυτοκίνητο να δώσεις το Λεον και με τα λεφτά στο χέρι να πάρεις τον χρόνο σου και να νοικιάζεις για μερικά Σαββατοκύριακα υποψήφια αυτοκίνητα μέχρι να καταληξεις

Θα πάω να ξανακαβαλήσω μία το Countryman και θα αφήσω στην άκρη ηλιοροφές και τεμπέληδες . Αν δεν μου κάνει πάω να πάρω μία σειρά 1 να τελειώνω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Θα πάω να ξανακαβαλήσω μία το Countryman και θα αφήσω στην άκρη ηλιοροφές και τεμπέληδες . Αν δεν μου κάνει πάω να πάρω μία σειρά 1 να τελειώνω

Πήγαινε στην σειρά 1 κατευθείαν.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, korakios said:

Μπορεί να γράψει και χωρίς τσεκ η να άναψε στιγμιαία όταν εσβησε

2 hours ago, tsofras said:

Βασικά βρες να το νοικιάσεις ένα σκ να το πας και μια μεγάλη βόλτα. Το ίδιο και για την 1

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Παμε παλι .... δεν με ακους 12 έχω αλλάξει.

Αν θα πάρεις countryman ο τεμπέλης είναι απαραίτητος. Ασε τις τσιπιες τωρα.Θα σου κάνει εκπτωση κάπου στα 350 θα σου βγει .Αλλά ξεπερασετο Δεν θα σου αρέσει μετά απο κάνα 6μηνο το πολύ.

Με τις τιμές σήμερα, με το τι στυλ αυτοκίνητα σου αρέσουν ο άσσος στην έκδοση που σου έχω πει με τις 18ρες είναι ότι πιο vfm υπάρχει.31κ και τελος. Νοικιάζεις και μπαγκαζιερα 15 ευρώ την μέρα για ταξίδι και μην σκεφτεσε να την αγοράσεις. Δώστο τώρα που μπορείς.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, korakios είπε

Μπα γράφει στα γερμανικά το παραμικρό. Μια φορά είχα να το βάλω κανένα μήνα μπροστά το Audi και έκανε 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω να πάρει και το είχε γράψει σαν παροδικό misfire (μου το είπαν στο σέρβις, φαινόταν μάλιστα και λεπτομέρειες τύπου έγινε μόνο μια φορά τότε ακριβώς μερα ώρα κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Παμε παλι .... δεν με ακους 12 έχω αλλάξει.

Αν θα πάρεις countryman ο τεμπέλης είναι απαραίτητος. Ασε τις τσιπιες τωρα.Θα σου κάνει εκπτωση κάπου στα 350 θα σου βγει .Αλλά ξεπερασετο Δεν θα σου αρέσει μετά απο κάνα 6μηνο το πολύ.

Με τις τιμές σήμερα, με το τι στυλ αυτοκίνητα σου αρέσουν ο άσσος στην έκδοση που σου έχω πει με τις 18ρες είναι ότι πιο vfm υπάρχει.31κ και τελος. Νοικιάζεις και μπαγκαζιερα 15 ευρώ την μέρα για ταξίδι και μην σκεφτεσε να την αγοράσεις. Δώστο τώρα που μπορείς.

Έχει τεμπέλη το Countryman , θα του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχει τεμπέλη το Countryman , θα του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία

Δες ζεστά και τον ασσο. Είναι καλά αμαξια και τα δυο. Αν και νομίζω στο μίνι κερδίζεις χώρους. 

εναλλακτικά ρίξε όντως και μια μάτια σε troc/Tiguan είναι εντός του διευρυμένου budget σου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δες ζεστά και τον ασσο. Είναι καλά αμαξια και τα δυο. Αν και νομίζω στο μίνι κερδίζεις χώρους. 

εναλλακτικά ρίξε όντως και μια μάτια σε troc/Tiguan είναι εντός του διευρυμένου budget σου

Θα προσπαθήσω να αποφύγω το γκρουπ Γιώργο που έχει ίδιους κινητήρες και κιβώτια

• Like 4

• Δημιουργία νέου...