tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, koeltzakoatl είπε Κρατά το thread ανοικτό και ας μην…ψωνίσεις! οι «ανησυχίες» μετράνε περισσότερο! To thread άνοιξε για γενικές ανησυχίες του γκρουπ , άσχετα που εγώ έχω τις περισσότερες
mp123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε To thread άνοιξε για γενικές ανησυχίες του γκρουπ , άσχετα που εγώ έχω τις περισσότερες Εγώ δεν είμαι έτσι. Αν άκουγα το κιβώτιο η το θέμα με την όπισθεν που έχει θα είχε φύγει χθες. Δεν δενομε με τίποτα. Όταν λήξει η εγγύηση δρόμο η όταν βγάλει μια χοντρή ζημιά. Πάντα υπάρχουν οι εναλλακτικές Συμβιβάζομαι πολύ εύκολα δεν έχω θέμα.
tsofras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 33 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ δεν είμαι έτσι. Αν άκουγα το κιβώτιο η το θέμα με την όπισθεν που έχει θα είχε φύγει χθες. Δεν δενομε με τίποτα. Όταν λήξει η εγγύηση δρόμο η όταν βγάλει μια χοντρή ζημιά. Πάντα υπάρχουν οι εναλλακτικές Συμβιβάζομαι πολύ εύκολα δεν έχω θέμα. Ε και εγώ όταν το άκουσα πρώτη φορά το έβαλα αγγελία, τι να κάνουμε που όλα έχουν πάρει ένα πεντοχιλιαρο επάνω οπότε με την χασουρα και την αύξηση θες περίπου δέκα χιλιάρικα για ίδια κατηγορία αυτοκινήτου. Οπότε το "το διώχνω" δεν είναι τόσο απλό πλέον Και μόλις ξεχρεωσα το αμάξι, αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο μέχρι τα 28 για να μην χρεωθώ πάλι, ευχαρίστως να έκανα την αλλαγή 1
imr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 6 hours ago, tsofras said: Ε και εγώ όταν το άκουσα πρώτη φορά το έβαλα αγγελία, τι να κάνουμε που όλα έχουν πάρει ένα πεντοχιλιαρο επάνω οπότε με την χασουρα και την αύξηση θες περίπου δέκα χιλιάρικα για ίδια κατηγορία αυτοκινήτου. Οπότε το "το διώχνω" δεν είναι τόσο απλό πλέον Και μόλις ξεχρεωσα το αμάξι, αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο μέχρι τα 28 για να μην χρεωθώ πάλι, ευχαρίστως να έκανα την αλλαγή Κάνε υπομονή, αφού το ξεχρέωσε κιολας μάζευε και κάνα λεφτο σιγά σιγά και βλέπεις τι θα κάνεις. Μία λύση είναι να νοικιάσεις Countryman, bmw1 και ότι άλλο σε ψήνει για ένα Σαββατοκύριακο και να πας μια εκδρομή. Κάντο μερικά Σαββατοκύριακα, το κόστος θα είναι μικρότερο τελικά από αγορές πωλήσεις. Μόνο με αντιπροσωπία δύσκολα καταλαβαίνεις το αυτοκινητο 3
djuan1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) @tsofras Ένα θα σου πω, μου βγάζει διαφήμιση για ζάντες BMW. 😂😂 Γιατί άραγε; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από djuan1988
tsofras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, djuan1988 είπε @tsofras Ένα θα σου πω, μου βγάζει διαφήμιση για ζάντες BMW. 😂😂 Γιατί άραγε; Αν είσαι με google chrome , την ξέρεις την απάντηση 2
tsofras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Και εκεί που πας ωραία και καλά στη δουλειά σου και ακούς το γκρακ γκρουκ όταν αλλάζεις ταχύτητες, ο κινητήρας αποφασίζει να μουλαρωσει και να σβήσει με 30χλμ ( μου το έχει κάνει 3-4 φορές) Και λες αξίζει η ομορφιά και η αίσθηση με όλα αυτά τα θέματα μέσα σε 2.5 χρόνια? Εκτός αν μου κάνει πάλι νούμερα που ήθελα να το διώξω 😂 1
imr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 35 minutes ago, tsofras said: Και εκεί που πας ωραία και καλά στη δουλειά σου και ακούς το γκρακ γκρουκ όταν αλλάζεις ταχύτητες, ο κινητήρας αποφασίζει να μουλαρωσει και να σβήσει με 30χλμ ( μου το έχει κάνει 3-4 φορές) Και λες αξίζει η ομορφιά και η αίσθηση με όλα αυτά τα θέματα μέσα σε 2.5 χρόνια? Εκτός αν μου κάνει πάλι νούμερα που ήθελα να το διώξω 😂 Εχει καταγραψει βλαβη? η απλα εσβησε λογο κιβωτιου?
tsofras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, imr είπε Εχει καταγραψει βλαβη? η απλα εσβησε λογο κιβωτιου? Όχι δεν έχει βλάβη, μου το έχει ξανακάνει αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα, μουλαρωνει, πατάς γκάζι δεν κάνει κάτι και μετά από λίγο βγάζει ένδειξη να βάλεις μπρος
korakios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Προσωπικά πρώτα θα το πωλούσα απλά να το ξεφορτωθώ και μετά θα κοιτούσα για αμάξι ίσως έμεινε βενζίνη αρκετό καιρό 2
imr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Όχι δεν έχει βλάβη, μου το έχει ξανακάνει αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα, μουλαρωνει, πατάς γκάζι δεν κάνει κάτι και μετά από λίγο βγάζει ένδειξη να βάλεις μπρος Το κουμπωσαν αντιπροσωπεια σε διαγνωστικο και δεν βρηκαν σφαλμα? Περιεργο μου φαινεται να μην καταγραφει τπτ
Grim Ripper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δεν μπορώ να πω πάντως, δεν βαριόμαστε ποτέ με αυτό το thread. Καλύτερο από το να βλέπεις σειρές. 😛 Οπότε για πες, έκλεισες να δεις την BMW; 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Και εκεί που πας ωραία και καλά στη δουλειά σου και ακούς το γκρακ γκρουκ όταν αλλάζεις ταχύτητες, ο κινητήρας αποφασίζει να μουλαρωσει και να σβήσει με 30χλμ ( μου το έχει κάνει 3-4 φορές) Και λες αξίζει η ομορφιά και η αίσθηση με όλα αυτά τα θέματα μέσα σε 2.5 χρόνια? Εκτός αν μου κάνει πάλι νούμερα που ήθελα να το διώξω 😂 1 ώρα πριν, tsofras είπε Όχι δεν έχει βλάβη, μου το έχει ξανακάνει αλλά με χαμηλότερη ταχύτητα, μουλαρωνει, πατάς γκάζι δεν κάνει κάτι και μετά από λίγο βγάζει ένδειξη να βάλεις μπρος Το να σβήνει ο κινητήρας ειδικά με 30 χλμ είναι βλάβη. Το να μην ανεβάζει στροφές επίσης. Δωστο να πάει στο διάολο 🫢 3
tsofras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 43 λεπτά πριν, imr είπε Το κουμπωσαν αντιπροσωπεια σε διαγνωστικο και δεν βρηκαν σφαλμα? Περιεργο μου φαινεται να μην καταγραφει τπτ Δεν κάνω καν τον κόπο να πάω , εννοώ ότι δεν έβγαλε κάποια βλάβη το αμάξι
Προτεινόμενες αναρτήσεις