mp123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Εννοείται , αν δεν το νιώσω εγώ δεν κάνω κάτι. Ούτως η άλλως τόσες ιδέες έπεσαν τα τελευταία 3 χρόνια , εγώ το Leon αγόρασα Σε άλλα νέα επειδή είναι οικονομική η BMW η μπαγαζιέρα και οι 18άρες κοστίζουν 4.116 ΕΥΡΩ Εγώ το είπα σε βλέπω για φορμεντατορ . Οι ζάντες έχουν 980 θα τις πάρεις 700 750 . Τώρα για μπακαζιερα και ράγες οροφής με 800 παίρνεις after market τα καλύτερα. Εκτός και όποτε πας ταξίδι νοικιάζεις όλο το πακέτο με 15 ευρώ την μέρα. Το αμάξι θα το έχεις πάντα με μπαγκαζιερα οροφης ; 4100 θα έβαλες το πακέτο με τις 19ρες και άλλο πακέτο.αποκλειετε να έχουν 3100 ράγες και μπαγκαζιερα.Ουτε ρόλς ροισ να ήταν. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από mp123
tsofras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ το είπα σε βλέπω για φορμεντατορ . Οι ζάντες έχουν 980 θα τις πάρεις 700 750 . Τώρα για μπακαζιερα και ράγες οροφής με 800 παίρνεις after market τα καλύτερα. Εκτός και όποτε πας ταξίδι νοικιάζεις όλο το πακέτο με 15 ευρώ την μέρα. Το αμάξι θα το έχεις πάντα με μπαγκαζιερα οροφης ; 4100 θα έβαλες το πακέτο με τις 19ρες και άλλο πακέτο.αποκλειετε να έχουν 3100 ράγες και μπαγκαζιερα.Ουτε ρόλς ροισ να ήταν. Στον διαμορφωτή της BMW τα έβαλα, οι τιμές σε παραγγελία είναι διαφορετικές πάντα. Οπότε αφού είναι ετοιμοπαραδοτο έβαλα τις 18αρες και για να μην με λέτε γύφτο που είχα Hermes ελληνικές στο προηγούμενο, αν είναι να γίνω premium θα πάρω της BMW 🤣 Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτους ποπους λέω εγώ, για αυτό από την BMW δεν πέρναγα ούτε απέξω τόσα χρόνια. Ο μεγαλύτερος μου φόβος αυτός είναι, στα σεατακια τουλάχιστον ξέρω και τις τιμές και τα κόλπα. Τεσπά, το σκέφτομαι και σας λέω 1
mp123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 48 λεπτά πριν, tsofras είπε Στον διαμορφωτή της BMW τα έβαλα, οι τιμές σε παραγγελία είναι διαφορετικές πάντα. Οπότε αφού είναι ετοιμοπαραδοτο έβαλα τις 18αρες και για να μην με λέτε γύφτο που είχα Hermes ελληνικές στο προηγούμενο, αν είναι να γίνω premium θα πάρω της BMW 🤣 Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτους ποπους λέω εγώ, για αυτό από την BMW δεν πέρναγα ούτε απέξω τόσα χρόνια. Ο μεγαλύτερος μου φόβος αυτός είναι, στα σεατακια τουλάχιστον ξέρω και τις τιμές και τα κόλπα. Τεσπά, το σκέφτομαι και σας λέω Πας τραγουδιστή, του λες αυτόματο, σπορ λαιν συν ζάντες 18ρες.Μονο αυτο. Μην αρχισεις πακετα κλπ .Εκει θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Μπαγκαζιερες ξεχνάτες. Βάζεις αφτερ η νοικιάζεις. Αντε και με την νίκη.
imr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 9 hours ago, tsofras said: Στον διαμορφωτή της BMW τα έβαλα, οι τιμές σε παραγγελία είναι διαφορετικές πάντα. Οπότε αφού είναι ετοιμοπαραδοτο έβαλα τις 18αρες και για να μην με λέτε γύφτο που είχα Hermes ελληνικές στο προηγούμενο, αν είναι να γίνω premium θα πάρω της BMW 🤣 Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτους ποπους λέω εγώ, για αυτό από την BMW δεν πέρναγα ούτε απέξω τόσα χρόνια. Ο μεγαλύτερος μου φόβος αυτός είναι, στα σεατακια τουλάχιστον ξέρω και τις τιμές και τα κόλπα. Τεσπά, το σκέφτομαι και σας λέω Ε σιγα μη παρεις μπαγκαζιερα της bmw. Δεν θα παρεις και hermes αλλα με ενα xιλιαρικο παιρνεις thule 2
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Ε καλά αν βάλεις μπαγκαζιέρα bmw αντίο ζωή. Θα σου καβαλάει και καμία κλίμακα και θα σου βγει ο κούκος αηδόνι. Εγω ούτε καν τις ζάντες δε θα έβαζα αλλά περί ορέξεως 1
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν σήμερα ήρθε άλλος ένας να δει το Leon . Όπως κατέβαινα να του δείξω το αμάξι , ευχόμουν να μην του αρέσει ή να έχει θέμα με την τιμή για να τον διώξω με συνοπτικές διαδικασίες. Οπότε μετά από αρκετή σκέψη 🤣 αποφάσισα να κατεβάσω την αγγελία και να μην κάνω τίποτα προς το παρών . Τα ημίμετρα δεν δουλεύουν με εμένα , οπότε αν δεν είμαι 100% σίγουρος πάλι θα το μετανιώσω. Άσχετα με την βιασύνη που με πιάνει να παίρνω αποφάσεις , καλύτερα να περιμένω μήπως εμφανιστεί κάτι ή να προβώ σε παραγγελία σε ότι αποφασίσω για να το πάρω όπως θέλω. Από όσα έχω δει το τελευταίο διάστημα μόνο το δίλιτρο Leon ήταν αυτό που συμπλήρωνε τα περισσότερα κουτάκια γιατί είχε και την 8αρα οθόνη που δεν έχει πρόβλημα. Δυστυχώς δεν το πρόλαβα . Απο το να χρεωθώ άλλες 10 χιλιάδες + ευρώ για να αρχίσω τις υποχωρήσεις , ας χαρώ την τύχη μου που αγόρασα το αμάξι σε αυτή την τιμή. Τέλος δεν ξεχνάω ότι όλο αυτό γίνεται για 5.000 χλμ τον χρόνο απο τα οποία τα 4.000χλμ είναι σε ταξίδια που δεν σου δίνει κάτι το αυτόματο κιβώτιο. Θα αγοράσω μία μπαγκαζιέρα να βολευτώ το καλοκαίρι , περισσότερο ζορίζομαι ψυχολογικά για να αλλάξω αμάξι πάρα για να το οδηγώ Αυτά για σήμερα, όταν ξανα ξυπνήσω με άλλες ανησυχίες θα σας πω (ούτως η άλλως σαν ρουλέτα είναι το μυαλό μου , όπου κάτσει η μπίλια 😂 ) Καλό καλοκαίρι να έχουμε Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από tsofras 10 3
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 58 λεπτά πριν, tsofras είπε Λοιπόν σήμερα ήρθε άλλος ένας να δει το Leon . Όπως κατέβαινα να του δείξω το αμάξι , ευχόμουν να μην του αρέσει ή να έχει θέμα με την τιμή για να τον διώξω με συνοπτικές διαδικασίες. Οπότε μετά από αρκετή σκέψη 🤣 αποφάσισα να κατεβάσω την αγγελία και να μην κάνω τίποτα προς το παρών . Τα ημίμετρα δεν δουλεύουν με εμένα , οπότε αν δεν είμαι 100% σίγουρος πάλι θα το μετανιώσω. Άσχετα με την βιασύνη που με πιάνει να παίρνω αποφάσεις , καλύτερα να περιμένω μήπως εμφανιστεί κάτι ή να προβώ σε παραγγελία σε ότι αποφασίσω για να το πάρω όπως θέλω. Από όσα έχω δει το τελευταίο διάστημα μόνο το δίλιτρο Leon ήταν αυτό που συμπλήρωνε τα περισσότερα κουτάκια γιατί είχε και την 8αρα οθόνη που δεν έχει πρόβλημα. Δυστυχώς δεν το πρόλαβα . Απο το να χρεωθώ άλλες 10 χιλιάδες + ευρώ για να αρχίσω τις υποχωρήσεις , ας χαρώ την τύχη μου που αγόρασα το αμάξι σε αυτή την τιμή. Τέλος δεν ξεχνάω ότι όλο αυτό γίνεται για 5.000 χλμ τον χρόνο απο τα οποία τα 4.000χλμ είναι σε ταξίδια που δεν σου δίνει κάτι το αυτόματο κιβώτιο. Θα αγοράσω μία μπαγκαζιέρα να βολευτώ το καλοκαίρι , περισσότερο ζορίζομαι ψυχολογικά για να αλλάξω αμάξι πάρα για να το οδηγώ Αυτά για σήμερα, όταν ξανα ξυπνήσω με άλλες ανησυχίες θα σας πω (ούτως η άλλως σαν ρουλέτα είναι το μυαλό μου , όπου κάτσει η μπίλια 😂 ) Καλό καλοκαίρι να έχουμε Κάθε τέλος κύκλου la casa de papel το ίδιο συναίσθημα με αυτό το ποστ 😂😂😂
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Κάθε τέλος κύκλου la casa de papel το ίδιο συναίσθημα με αυτό το ποστ 😂😂😂 Το αστείο Γιώργο είναι ότι με πιάνει πάντα σχεδόν ίδια περίοδο (επειδή μάλλον ακούω το κιβώτιο και θέλω τους χώρους) Έψαξα να δω τι είχα γράψει για το test drive του Countryman και ήταν πέρσι τον Ιούλιο , ούτε που κατάλαβα ότι πέρασε ένας χρόνος . Αφού διάβασα τι είχα γράψει , έγινε και το σημερινό λέω ας περάσει ένας χρόνος , και του χρόνου το καλοκαίρι (να είμαστε καλά) εδώ είμαστε να ξαναρχίσω 😂 Ευτυχώς που τα γράφω και εδώ γιατί τα ξεχνάω και με πιάνει η μανία για το Countryman για παράδειγμα , και πέρσι έγραφα πόσο άβολο μου ήταν και ότι δεν μου άρεσε καθόλου εκτός απο το τιμόνι και το κιβώτιο. Τσάμπα τυραννιέμαι Πέραν της πλάκας , όταν ήταν να διώξω το προηγούμενο Leon είχα αυτή την αίσθηση ότι κάνω λάθος που το δίνω. Και τελικά το μετάνιωσα. Έδιωξα το 2008 με χαρά , το Ibizaki επίσης επειδή θα πήγαινα στο νέο Leon. Σε αυτό η αλήθεια είναι ότι όσες φορές το έχω δείξει ή με παίρνουν τηλέφωνο , με πιάνει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα και πολύ φοβάμαι ότι θα το μετανιώσω Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από tsofras 1
Grim Ripper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Βάλε ηχομόνωση γύρω από το κιβώτιο για να μην το ακούς. 😛
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δυνάμωσε το ραδιόφωνο. Χρόνια τα λέω δε με ακούτε 😂 1
koeltzakoatl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Κρατά το thread ανοικτό και ας μην…ψωνίσεις! οι «ανησυχίες» μετράνε περισσότερο! 2
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Τώρα αρχίζουν σιγά σιγά οι ενδιαφερόμενοι να με παίρνουν επειδή κατέβασα το αμάξι απο την αγγελία 😂
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Τώρα αρχίζουν σιγά σιγά οι ενδιαφερόμενοι να με παίρνουν επειδή κατέβασα το αμάξι απο την αγγελία 😂 Ανεβασε τη τιμή 2 χιλιάρικα τώρα 😂😂😂 κ αν σου κάτσει..;
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 33 λεπτά πριν, paylidis είπε Ανεβασε τη τιμή 2 χιλιάρικα τώρα 😂😂😂 κ αν σου κάτσει..; Τι θα αλλάξει ? Πάλι θα ψάχνω 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις