Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δλδ τι θα χάσεις; android auto h apple play ? Κλάιν μαιν   , ηλιοτοφη τα ίδια.

Θα έχεις χειριστήρια στο τιμόνι,  κάμερα πίσω,  διζωνικό κλιματισμό,  φώτα κλπ   τι άλλο θες .

Anyway θα δώσεις 5 5κ πιο λίγο και θα αλλάξεις εντελώς κατηγορία.  

Στην τελική ρώτα την γυναίκα σου . Εγώ στα τελευταία 3 αμάξια αυτό κάνω.  Ασσο η φορμεταντορ διαλέγει. 31 μπεμβε η 36 5 σεατ. Αυτό κάνε να τελειώνεις.  Εγώ την άκουσα πριν 3 μήνες έδωσα 2 μηχανές μια 750 και μια 500 και πήρα μόνο μια 1100. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καν κάμερα , ανοιγόμενους καθρέφτες

Για αισθητήρες φωτός - βροχής δεν ξέρω

Τεμπέλη δεν έχει πίσω

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, tsofras said:

Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καν κάμερα , ανοιγόμενους καθρέφτες

Για αισθητήρες φωτός - βροχής δεν ξέρω

Τεμπέλη δεν έχει πίσω

Καλά ολα αυτά απαραίτητα δεν τα λες. Δεν έγινε και κάτι αν δεν κλείνουν οι καθρέφτες και ανοίγεις μόνος σου τους υαλοκαθαρηστηρες. 

Για μένα το μόνο απολύτως βασικό έξτρα είναι το κλίμα και οι αισθητήρες παρκαρίσματος.

56 minutes ago, mp123 said:

Οκ ασ το πάρουμε και έτσι όπως θες άλλο το απλό το iphone 14 άλλο το τούμπανο της ξιαομι.99.9 % το απλό της apple θέλουν. Σεατ είναι.

Έτσι ακριβώς καλύτερα καλύτερο μοντελο  με βασικό εξοπλισμό πάρα φτηνότερο με εξτρα

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imr είπε

Καλά ολα αυτά απαραίτητα δεν τα λες. Δεν έγινε και κάτι αν δεν κλείνουν οι καθρέφτες και ανοίγεις μόνος σου τους υαλοκαθαρηστηρες. 

Για μένα το μόνο απολύτως βασικό έξτρα είναι το κλίμα και οι αισθητήρες παρκαρίσματος.

Έτσι ακριβώς καλύτερα καλύτερο μοντελο  με βασικό εξοπλισμό πάρα φτηνότερο με εξτρα

Δεν είπα ότι είναι απαραίτητα απλά ότι δεν τα έχει.

Για εμένα επειδή την έχω συνηθίσει η κάμερα είναι , μπορεί να μπαίνει και μετά βέβαια δεν ξέρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δλδ τι θα χάσεις; android auto h apple play ? Κλάιν μαιν   , ηλιοτοφη τα ίδια.

Θα έχεις χειριστήρια στο τιμόνι,  κάμερα πίσω,  διζωνικό κλιματισμό,  φώτα κλπ   τι άλλο θες .

Anyway θα δώσεις 5 5κ πιο λίγο και θα αλλάξεις εντελώς κατηγορία.  

Στην τελική ρώτα την γυναίκα σου . Εγώ στα τελευταία 3 αμάξια αυτό κάνω.  Ασσο η φορμεταντορ διαλέγει. 31 μπεμβε η 36 5 σεατ. Αυτό κάνε να τελειώνεις.  Εγώ την άκουσα πριν 3 μήνες έδωσα 2 μηχανές μια 750 και μια 500 και πήρα μόνο μια 1100. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Υ γ Αντε να πω κάτι μειων στον ασσο είναι η κατανάλωση.  Υπολόγισε 8.5 στα 100 αλλά Κλάιν μαιν και το σεατ τόσο θα καίει μην σου πω και παραπανω 

Δεν είναι και ο Παυλίδης στην συζήτηση να με υποστηρίξει. Μόνος παλεύω με τα θηρία να σε βάλω στον σωστό δρόμο.

Εδώ είμαι. Διαβάζω. Έννοια σου. Και για εμένα η χρυσή τομή είναι ο άσσος το έχω πει. Μέγεθος τόσο όσο, παιχνιδιάρικο, όμορφο, μετράει ως bmw κ ας είναι η πορδη της τριάρας, κ αν θες να πας ταξίδι αμολάς μια μπαγκαζιέρα και είσαι άρχοντας. Αφού κακά τα ψέματα hatchback θέλει ο Θωμάς, όχι suv…δεν υπάρχει ανταγωνιστής σε αυτά τα λεφτά…

για το τρανσφόρμερ δε το συζητάω καν, το θεωρώ κάκιστη επιλογή, γενικά τα vag τη στιγμή που έχει τη φοβία με το dsg δε θα τα έβαζα καν στο παιχνίδι… dsg και καλό δεν έχει, εκ του αποτελέσματος…. 
οποτε είτε bmw/mini είτε vag και 3000 σε ένα αλουμινόχαρτο στη κατάψυξη κάτω από τα παγωτά για όταν σπάσει το κιβώτιο…

Και πάλι όμως αν πήγαινα σε vag θα ήταν troc ή Tiguan - φθηνότερα μάλιστα από το σεατ (30Κ στρογγυλά  βγαίνει λιανική το troc 1.5 dsg style με μεταλλικο και την έξτρα κάμερα-αν θέλει, αν κ έχει ήδη αυτοματο παρκάρισμα από τη βασική)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.

ok Θα πάρω αύριο τον τραγουδιάρη που έχει ένα άσπρο να δω αν ισχύει . Γιατί όταν είχα δει πάλι και είχα πάει Σπανό δεν είχε τίποτα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

ok Θα πάρω αύριο τον τραγουδιάρη που έχει ένα άσπρο να δω αν ισχύει . Γιατί όταν είχα δει πάλι και είχα πάει Σπανό δεν είχε τίποτα

Να πας. Τα καλυτερα παιδια ειναι εκει Εγώ έτσι πρόχειρα που το έβαλα στον configuration η σπορ λαιν συν έξτρα 18ρες πάει στα 31κ . 26 μπροστά συν 170 τον μήνα για 3 χρόνια. .ούτε θα σου φανεί.1400 ευρώ τόκοι περίπου.  

Ότι πιο vfm υπάρχει συν ότι θα έχεις μπεμβε. 

Υ γ πες να σου κάνει δώρο το φίμε.  Καταπληκτική ποιότητα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Να πας. Τα καλυτερα παιδια ειναι εκει Εγώ έτσι πρόχειρα που το έβαλα στον configuration η σπορ λαιν συν έξτρα 18ρες πάει στα 31κ . 26 μπροστά συν 170 τον μήνα για 3 χρόνια. .ούτε θα σου φανεί.1400 ευρώ τόκοι περίπου.  

Ότι πιο vfm υπάρχει συν ότι θα έχεις μπεμβε. 

Και τώρα να μη τις βάλει τις 18αρες τις βάζει σε ένα χρόνο αν δε του κάνουν οι μαμά 17... κατά καιρούς βρίσκεις τέτοια Διαμαντάκια στο καρ με 300-500 ευρώ σετ ζαντολάστιχα (είχα πάρει ζαντολάστιχα aclass απίστευτα ολοκαίνουργια έτσι με 300€ από παλικάρι που πήγε σε 18αρες)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Και τώρα να μη τις βάλει τις 18αρες τις βάζει σε ένα χρόνο αν δε του κάνουν οι μαμά 17... κατά καιρούς βρίσκεις τέτοια Διαμαντάκια στο καρ με 300-500 ευρώ σετ ζαντολάστιχα (είχα πάρει ζαντολάστιχα aclass απίστευτα ολοκαίνουργια έτσι με 300€ από παλικάρι που πήγε σε 18αρες)

Ο Θωμάς είναι ψείρας.  Θα ξενερώσει με τις 17ρες. Οκ 980 έχουν με μια έκπτωση θα παει στα 700 όπως εγώ.Να πάρει το αμάξι τελειωμένο να το χαρεί.

Άσπρη πέρλα μαύρο φιμε πολυακτινη ζαντουλα 18ρα στα 31κ και ούτε του παπά μην το πει. Έχει βρει να φύγει και λεον σούπερ. Το Τζόκερ τώρα του μένει να πιάσει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Ο Θωμάς είναι ψείρας.  Θα ξενερώσει με τις 17ρες. Οκ 980 έχουν με μια έκπτωση θα παει στα 700 όπως εγώ.Να πάρει το αμάξι τελειωμένο να το χαρεί.

Άσπρη πέρλα μαύρο φιμε πολυακτινη ζαντουλα 18ρα στα 31κ και ούτε του παπά μην το πει. Έχει βρει να φύγει και λεον σούπερ. Το Τζόκερ τώρα του μένει να πιάσει.

Μπα να σου πω το μόνο που δεν με απασχολεί είναι , τόσα χρόνια με 17αρες ήμουν και δεν έβαζα λόγω άνεσης. Τώρα που τις έχω τελικά καλά έκανα τόσα χρόνια :D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Μπα να σου πω το μόνο που δεν με απασχολεί είναι , τόσα χρόνια με 17αρες ήμουν και δεν έβαζα λόγω άνεσης. Τώρα που τις έχω τελικά καλά έκανα τόσα χρόνια :D

Παλι δεν με ακούς.Με τις 17ρες δεν δείχνει το αυτοκίνητο. 

Πας του λες πιάσε την σπορ λαιν σε άσπρο βαλε έξτρα 18ρα πολυακτινη κόψε λίγο από την τιμή των ζαντών, κάνε δώρο το φιμε και βγάλε μου τιμή να το πάρω τωρα.

Κανε μου και ενα εσπρεσσο να τα βρουμε τωρα.Λγα και καλά λόγια.Εγω έτσι κάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε sedan και εγώ προσωπικά δεν νομίζω πως υπάρχει τόσο ολοκληρωμένη επιλογή σαν τη σειρά 1 - Στα 31Κ δεν υπάρχει σύγκριση, πολύ "αρχοντικό" αυτοκίνητο. Κάμερες και λοιπά μπλιμπλίκια μπαίνουν μετά. 

36Κ για formentor το λες και...υπερβολή (να μην πω βίτσιο)!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, tsofras είπε

Οοοοριστε ένα χιλιάρικο κάτω ήδη.
Κ εγώ για την ιστορία επειδή το συζητάγαμε πήγαινα για 19αρα και τα τσιγκουνευόμουν και τελικά πήρα βόλτα ένα τεταρτο ένα q3 sportsback sline συγγενή (δίλιτρο πετρέλαιο αυτοματο) με 19αρα και άλλαξα γνώμη, να μου λείπει το βύσσινο. 
πηγαινε πάρε τιμή και δώσε μου contact να πάρω για το ψαλίδι 😂😂😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Πήγαινε δοκίμασε αλλά μην έχεις στο μυαλό σου τι σου γράφουν οι άλλοι εδώ και πιέζεις τον εαυτό σου να σου αρέσει με το ζόρι. Πήγαινε με καθαρό μυαλό, ξαναδοκίμασε το κάθισμα και τη θέση οδήγησης και αν αισθανθείς ότι κάτι σε χαλάει και γενικώς δεν...σήκω και φύγε. 

ΥΓ το ότι θα απέτρεπα κάποιον να αγοράσει bmw δεν μου είχε περάσει ποτέ απ' το μυαλό 😁

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πήγαινε δοκίμασε αλλά μην έχεις στο μυαλό σου τι σου γράφουν οι άλλοι εδώ και πιέζεις τον εαυτό σου να σου αρέσει με το ζόρι. Πήγαινε με καθαρό μυαλό, ξαναδοκίμασε το κάθισμα και τη θέση οδήγησης και αν αισθανθείς ότι κάτι σε χαλάει και γενικώς δεν...σήκω και φύγε. 

ΥΓ το ότι θα απέτρεπα κάποιον να αγοράσει bmw δεν μου είχε περάσει ποτέ απ' το μυαλό 😁

Εννοείται , αν δεν το νιώσω εγώ δεν κάνω κάτι. Ούτως η άλλως τόσες ιδέες έπεσαν τα τελευταία 3 χρόνια , εγώ το Leon αγόρασα :D

Σε άλλα νέα επειδή είναι οικονομική η BMW η μπαγαζιέρα και οι 18άρες κοστίζουν 4.116 ΕΥΡΩ

Screenshot2023-06-19231052.png.575b9e5b3bf4783e2b6ab516323331c2.png

Επεξ/σία από tsofras
  • Thanks 1
  • Sad 1

• Δημιουργία νέου...