Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

mp123 έχεις δει το Formentor live? Είναι για μένα από τα πιο όμορφα και σπορ suvλάκια.

Για εμένα είναι πανέμορφο εξωτερικά και εσωτερικά και οδηγικά όπως ακριβώς το θέλω.

Αν δεν είχε το θέμα με την οθόνη που μπορεί ακόμη και να μην ξεκινάει το αμάξι θα το χτύπαγα να ηρεμήσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

mp123 έχεις δει το Formentor live? Είναι για μένα από τα πιο όμορφα και σπορ suvλάκια.

Φίλε μου το έχω δει.

36 5 κ που ζητάει με τίποτα.Σεατ είναι.Χαλια είναι σαν τρανφορμερ . Και το σήμα ελεος τι κουπρα και πράσινα άλογα. Καλύτερα να είχε το σήμα της σεατ.

Στα 31 πας στον ασσο σπορτ λαιν έχεις και μπεμβε . Οκ μαλάκια που λέω για μάρκες αλλά άλλο σεατ άλλο μπεμβε.Δεν υπάρχει σύγκριση του άσσου με το φορμεταντορ .

Προσωπική γνώμη φυσικά παιδιά χωρισ παρεξήγηση. 31 έχεις μπεμβε 36.5 έχεις σεατ.Τωρα μην ακούω για χώρους κλπ την δουλειά την κάνεις άνετα με τον ασσο.Ειδικα ο Θωμάς ο άσσος είναι λουκούμι στην τιμή αυτή.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.

Η 1series είναι η εισαγωγική BMW. Το Formentor είναι το τούμπανο της Seat. Η τιμή του για τα σημερινά δεδομένα αντιστοιχεί σε αυτό που παίρνεις.  Δεν παίρνεις Ibiza. 

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μου έστειλαν και την αστεία προσφορά με διακανονισμό από την Mini.

Τους είπα 26000€ προκαταβολή, τελικά τιμή με κλειδί 33500€

Επειδή θέλουν να βγάλουν και τόκους μου έβαλαν 22000€ προκαταβολή και στα 4 χρόνια αξία αυτοκινήτου, service, προστασία δανείου και ασφάλεια για να τονίζονται όλα μαζί ωραία και νοικοκυρεμενα.

38500€ τιμή ευκαιρίας τελικό ποσό

Σειρά 1, Countryman και Formentor ως τριάδα στα μόνα που με ενδιαφέρουν.

Ότι μπήκα σε 2 γκρουπ για το Formentor και 2 στα 3 ποστ είναι πρόβλημα με την οθόνη είναι άλλο θέμα

Οπότε έχουμε και λέμε.

Το mini βγαίνει εκτός με αυτά που σου είπαν και δεν σου άρεσαν.

Το seat βγαίνει εκτός λόγω θεμάτων.

Άρα καταλήγουμε στην BMW, ορίστε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Φίλε μου το έχω δει.

36 5 κ που ζητάει με τίποτα.Σεατ είναι.Χαλια είναι σαν τρανφορμερ . Και το σήμα ελεος τι κουπρα και πράσινα άλογα. Καλύτερα να είχε το σήμα της σεατ.

Στα 31 πας στον ασσο σπορτ λαιν έχεις και μπεμβε . Οκ μαλάκια που λέω για μάρκες αλλά άλλο σεατ άλλο μπεμβε.Δεν υπάρχει σύγκριση του άσσου με το φορμεταντορ .

Προσωπική γνώμη φυσικά παιδιά χωρισ παρεξήγηση. 31 έχεις μπεμβε 36.5 έχεις σεατ.Τωρα μην ακούω για χώρους κλπ την δουλειά την κάνεις άνετα με τον ασσο.Ειδικα ο Θωμάς ο άσσος είναι λουκούμι στην τιμή αυτή.

Η αλήθεια είναι ότι ποιοτικά δεν έχουν καμία σχέση. Και δεν μιλάω για ποιότητα εσωτερικού όταν μπήκα στην έκθεση είπα οκ λίγο καλύτερη αλλά όχι να τρελαθείς κιόλας.

Σε ποιότητα κύλισης δεν έχουν επαφή, αλλά εγώ το κοιτάω επίσης επειδή παίρνει και μαμά μπαγκαζιερα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Η 1series είναι η εισαγωγική BMW. Το Formentor είναι το τούμπανο της Seat. Η τιμή του για τα σημερινά δεδομένα αντιστοιχεί σε αυτό που παίρνεις.  Δεν παίρνεις Ibiza. 

Οκ ασ το πάρουμε και έτσι όπως θες άλλο το απλό το iphone 14 άλλο το τούμπανο της ξιαομι.99.9 % το απλό της apple θέλουν. Σεατ είναι.

Δημοσ.

Από την άλλη αν βάλεις εξοπλισμό, χώρους, στήσιμο κτλ στο Formentor μία χαρά είναι η τιμή του σε σχέση με την αγορά.

Και ποιο value for money ακόμη και με τις σημερινές τιμές

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οκ ασ το πάρουμε και έτσι όπως θες άλλο το απλό το iphone 14 άλλο το τούμπανο της ξιαομι.99.9 % το απλό της apple θέλουν. Σεατ είναι.

Ε καλά και η BMW δεν είναι και Porsche. Ειδικά η 1.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Από την άλλη αν βάλεις εξοπλισμό, χώρους, στήσιμο κτλ στο Formentor μία χαρά είναι η τιμή του σε σχέση με την αγορά.

Και ποιο value for money ακόμη και με τις σημερινές τιμές

Σεατ θα πάρεις πάλι. Θα δώσεις και5.5 κ παραπάνω. Δεν σου αρέσει το πουλάς δεν θα χάσεις πολλά. Το φορμεταντορ που θα το δώσεις;  ποιος θα το πάρει; 

Θα πάρεις ένα λεον λίγο πιο ψηλό.  Το μπεμβεδακι θα δώσεις πιο λίγα και θα έχεις ένα vfm.   Το σεατ ΔΕΝ είναι vfm. Στα 30 οκ στα 36 5 όχι 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αντε ρε Θωμά παρτο να τελειώνεις.Ριξε λίγο τα στάνταρτ σου. Sport line με μια έξτρα 18ρα και φίλε ένα στάδιο πριν το τέρμα. Που πας να πάρεις πάλι το σεατ.Μουρατο κυριλέ αυτοκίνητο. Τι σεατ ψαχνεσε στα 36.5 κ. Το ίδιο κιβώτιο θα έχουμε. Τόσο smoothπου δεν καταλαβαίνεις ποτέ αλλάζουν ταχύτητες  Αμάξι αυτόματο στα 31κ δεν θα βρεις καλύτερο.

Screenshot_20230619_193151_Chrome~2.jpg

Και βάζεις από τον «θείο» apple car ή android auto με 130€ 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ε καλά και η BMW δεν είναι και Porsche. Ειδικά η 1.

Το ξέρουμε αυτό. Εδώ φτωχοι άνθρωποι είμαστε δεν παίζουμε παιχνίδι με πορσε κλπ. 

Μια χαρά είναι ο άσσος. Είπαμε άλλο απλό iphone άλλο το τούμπανο της ξιαομι. Το να πάρει κανείς το φορμεταντορ εμένα αυτό μου βγάζει.ΔΕΝ τα αξίζει τα 36.5.Αντε 30 κ να πω οκ.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, george kesoglu είπε

Και βάζεις από τον «θείο» apple car ή android auto με 130€ 

Θείο ?

10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Το ξέρουμε αυτό. Εδώ φτωχοι άνθρωποι είμαστε δεν παίζουμε παιχνίδι με πορσε κλπ. 

Μια χαρά είναι ο άσσος. Είπαμε άλλο απλό iphone άλλο το τούμπανο της ξιαομι. Το να πάρει κανείς το φορμεταντορ εμένα αυτό μου βγάζει.ΔΕΝ τα αξίζει τα 36.5.Αντε 30 κ να πω οκ.

Ναι οκ δεν διαφωνώ , το δύσκολο όταν πηγαίνεις σε πιο premium μάρκα είναι ότι αρχίζεις να χάνεις εξοπλισμό που ήδη έχεις , και εκεί κολλάω εγώ

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι οκ δεν διαφωνώ , το δύσκολο όταν πηγαίνεις σε πιο premium μάρκα είναι ότι αρχίζεις να χάνεις εξοπλισμό που ήδη έχεις , και εκεί κολλάω εγώ

Aκριβώς. Και τα κοκοψίνια είναι πλέον απαραίτητα στην συμβίωση μας με ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θείο ?

Δλδ τι θα χάσεις; android auto h apple play ? Κλάιν μαιν   , ηλιοτοφη τα ίδια.

Θα έχεις χειριστήρια στο τιμόνι,  κάμερα πίσω,  διζωνικό κλιματισμό,  φώτα κλπ   τι άλλο θες .

Anyway θα δώσεις 5 5κ πιο λίγο και θα αλλάξεις εντελώς κατηγορία.  

Στην τελική ρώτα την γυναίκα σου . Εγώ στα τελευταία 3 αμάξια αυτό κάνω.  Ασσο η φορμεταντορ διαλέγει. 31 μπεμβε η 36 5 σεατ. Αυτό κάνε να τελειώνεις.  Εγώ την άκουσα πριν 3 μήνες έδωσα 2 μηχανές μια 750 και μια 500 και πήρα μόνο μια 1100. Δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Υ γ Αντε να πω κάτι μειων στον ασσο είναι η κατανάλωση.  Υπολόγισε 8.5 στα 100 αλλά Κλάιν μαιν και το σεατ τόσο θα καίει μην σου πω και παραπανω 

Δεν είναι και ο Παυλίδης στην συζήτηση να με υποστηρίξει. Μόνος παλεύω με τα θηρία να σε βάλω στον σωστό δρόμο.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...