Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, paylidis said:

Πεζό στο θωμα; Πεζό; Καλύτερα για πεζός παρά πεζό 😂

In my defence, και για το VAG κάτι παρόμοιο έλεγε!😛

19 hours ago, tsofras said:

3) Είχα υποσχεθεί να μην ξανακουμπήσω λεφτά σε αυτή την αντιπροσωπεία και όμιλο , δεν πρέπει να τα ξεχνάω και να κάνω τα ίδια λάθη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Σωστά , για άλλους λόγους όμως γιατί το αμάξι σαν αμάξι στο σύνολο μου αρέσει πολύ.

Πεζό που να προσπαθώ να δώ το καντράν λες και κάνω μπανιστίρι απο κλειδαρότρυπα δεν ξαναπαίρνω (και να μου το πουλάνε ως καινοτομία 3D cockpit)

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Άλλο αυτό 😂

εκει το πρόβλημα είναι το dsg - στα πεζό είναι πιο critical 😅

Δημοσ.

Εδώ και κάνα δυο μέρες που βλέπω εδώ ακούστε τι θα γίνει:

Ο Θωμάς θα πάρει το φορμεντατορ  και σε κάνα 6μηνο θα αρχίσει τα παράπονα, δεν μου αρέσει το κιβώτιο,  τρίζει το εσωτερικό, μου την δίνουν οι οθόνες που ςχει μέσα χωρισ κουμπιά,   κάνει σαν κουδουνίστρα,  δεν έχει καλες αναρτήσεις,  είναι πολύ μεγάλο, η θέση οδήγησης δεν με βολεύει κλπ .

Με λίγα λόγια δεν θα ησυχάσουμε ποτε  .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταίω εγώ παιδιά, η αυτοκινητοβιομηχανία φταίει που έχει αλλάξει και δεν έχω πολλές επιλογές 😂

Τουλάχιστον έχω φτάσει στην τελική τριάδα, αν τα περάσω και τα 3 μπορεί να ηρεμήσω 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Δεν φταίω εγώ παιδιά, η αυτοκινητοβιομηχανία φταίει που έχει αλλάξει και δεν έχω πολλές επιλογές 😂

Τουλάχιστον έχω φτάσει στην τελική τριάδα, αν τα περάσω και τα 3 μπορεί να ηρεμήσω 🤣

Ποια είναι η 3αδα ;

Δημοσ.

Μου έστειλαν και την αστεία προσφορά με διακανονισμό από την Mini.

Τους είπα 26000€ προκαταβολή, τελικά τιμή με κλειδί 33500€

Επειδή θέλουν να βγάλουν και τόκους μου έβαλαν 22000€ προκαταβολή και στα 4 χρόνια αξία αυτοκινήτου, service, προστασία δανείου και ασφάλεια για να τονίζονται όλα μαζί ωραία και νοικοκυρεμενα.

38500€ τιμή ευκαιρίας τελικό ποσό

2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ποια είναι η 3αδα ;

Σειρά 1, Countryman και Formentor ως τριάδα στα μόνα που με ενδιαφέρουν.

Ότι μπήκα σε 2 γκρουπ για το Formentor και 2 στα 3 ποστ είναι πρόβλημα με την οθόνη είναι άλλο θέμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μου έστειλαν και την αστεία προσφορά με διακανονισμό από την Mini.

Τους είπα 26000€ προκαταβολή, τελικά τιμή με κλειδί 33500€

Επειδή θέλουν να βγάλουν και τόκους μου έβαλαν 22000€ προκαταβολή και στα 4 χρόνια αξία αυτοκινήτου, service, προστασία δανείου και ασφάλεια για να τονίζονται όλα μαζί ωραία και νοικοκυρεμενα.

38500€ τιμή ευκαιρίας τελικό ποσό

Καλά ένταξη είπαμε το καντριμαν ΔΕΝ .όχι από θέμα τιμής αλλά από θέση οδηγησης

Πάμε παρακατω   το φορμεντατορ , και μένει ακόμα ένα. Ποιο ;

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Καλά ένταξη είπαμε το καντριμαν ΔΕΝ .όχι από θέμα τιμής αλλά από θέση οδηγησης

Πάμε παρακατω

Ε η σειρά 1 μένει μόνο ετοιμοπαραδοτα έχει μαύρο και άσπρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε η σειρά 1 μένει μόνο ετοιμοπαραδοτα έχει μαύρο και άσπρο

Πάρε τον ασσο να τελειώνεις άσπρο. Μαύρο το είχα το μπεμβε χάλια χρώμα,  δύσκολο στην βαφή,  φαινετε με την μια ή βρώμα και η σκόνη.  

Τα ίδια πάλι πριν δύο χρόνια νομίζω σου λέγαμε πάρε σιβικ 180 άλογα στα 25κ όχι εσύ δεν . Τώρα 40κ έχει.

Αν θες να ανέβεις κατηγορία πάρε ασσο δες να είναι στα λεφτα σου και ρίξε λίγο τις απαιτήσεις. Και εγώ στο κουπερ δεν έβαλα Navi. Σιγά μην δώσω 1κ που θέλανε.  

Πήγαινε στον τραγουδιστή και παρτο.Βαλτου μόνο μια ζαντουλα 18ρα εξωτερικα και τίποτε άλλο. Ούτε πακέτα,κλπ φωτισμοί. Ωραίο αμάξι μουρατο .

Υ γ οτραγουδιστης συνεργάζεται με τοποθετήσεις φίμε.  Του λες βαλε μου και φιμε ένα στάδιο πριν το τέρμα κλειστό.Ζαντουλα πολυακτινη μαυρη και έτοιμος στα 30 31κ.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πάρε τον ασσο να τελειώνεις άσπρο. Μαύρο το είχα το μπεμβε χάλια χρώμα,  δύσκολο στην βαφή,  φαινετε με την μια ή βρώμα και η σκόνη.  

Τα ίδια πάλι πριν δύο χρόνια νομίζω σου λέγαμε πάρε σιβικ 180 άλογα στα 25κ όχι εσύ δεν . Τώρα 40κ έχει.

Αν θες να ανέβεις κατηγορία πάρε ασσο δες να είναι στα λεφτα σου και ρίξε λίγο τις απαιτήσεις. Και εγώ στο κουπερ δεν έβαλα Navi. Σιγά μην δώσω 1κ που θέλανε.  

Πήγαινε στον τραγουδιστή και παρτο.Βαλτου μόνο μια ζαντουλα 18ρα εξωτερικα και τίποτε άλλο. Ούτε πακέτα,κλπ φωτισμοί. Ωραίο αμάξι μουρατο .

Υ γ οτραγουδιστης συνεργάζεται με τοποθετήσεις φίμε.  Του λες βαλε μου και φιμε ένα στάδιο πριν το τέρμα κλειστό.Ζαντουλα πολυακτινη μαυρη και έτοιμος στα 30 31κ.

Ε ρε φίλε το Civic δεν μου άρεσε, δεν μπορώ να αγοράσω και αμάξι που δεν θα γουστάρω να το βλέπω

Η σειρά 1 μόνο με κανά πακέτο M ή Snitchzer αλλιώς όχι ότι είναι άσχημη αλλά οκ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Ναι ξέρω πρέπει να ρίξω τα στανταρτς για να έχω όλα όσα ψάχνω μάλλον θέλω πάνω από 50 χιλιάρικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε ρε Θωμά παρτο να τελειώνεις.Ριξε λίγο τα στάνταρτ σου. Sport line με μια έξτρα 18ρα και φίλε ένα στάδιο πριν το τέρμα. Που πας να πάρεις πάλι το σεατ.Μουρατο κυριλέ αυτοκίνητο. Τι σεατ ψαχνεσε στα 36.5 κ. Το ίδιο κιβώτιο θα έχουμε. Τόσο smoothπου δεν καταλαβαίνεις ποτέ αλλάζουν ταχύτητες  Αμάξι αυτόματο στα 31κ δεν θα βρεις καλύτερο.

Screenshot_20230619_193151_Chrome~2.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Δημιουργία νέου...