Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, korakios είπε

κράτα το leon , πάρε και το Countryman , πούλα το ένα απο τα δύο αργότερα

Και τι προκαταβολή θα δώσω ρε μαν ? 🤣

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και τι προκαταβολή θα δώσω ρε μαν ? 🤣

πούλα το citroen , σιγά , λεπτομέρειες , βάλε δόσεις και πάρε και τη bmw ,

απο Σεπτέμβρη θα κατασταλάξεις  😁

• Like 1
Δημοσ.

βρε tsofras απο παλια πιστευα οτι θα καταλήξεις σε bmw x1  αντε διαλεξε ενα 231 σελ εφτασε το νημα χαχαχαχαχαχαχχα  https://www.car.gr/used-cars/bmw/x1.html?activeq=bmw+x1&from_suggester=1&gearbox_type=automatic&make=13687&model=15435&pg=1&registration-from=2019&sort=pra

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, george kesoglu είπε

βρε tsofras απο παλια πιστευα οτι θα καταλήξεις σε bmw x1  αντε διαλεξε ενα 231 σελ εφτασε το νημα χαχαχαχαχαχαχχα  https://www.car.gr/used-cars/bmw/x1.html?activeq=bmw+x1&from_suggester=1&gearbox_type=automatic&make=13687&model=15435&pg=1&registration-from=2019&sort=pra

Το άλλο είχε πάει 800 , τι να μας πουν οι 230 🤣

Παρά είναι SUV η X1, δεν θέλω τόσο SUV για αυτό έχω πει Countryman ή Formentor από SUV

Με βλέπω να μένω με το δικό μου αφού δεν με ικανοποιεί τίποτα και δεν θέλω να δώσω 39 χιλιάρικα ( με τους τόκους)

Έχασα και το δίλιτρο ρε γμτ

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

🤣

Παρά είναι SUV η X1, δεν θέλω τόσο SUV για αυτό έχω πει Countryman ή Formentor από SUV

το εχεις οδηγησει το Χ1 ???? οδηγησε το και θα δεις οτι στην οδηγηση ειναι χατσμπακ

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εχε χάρη που φοβάμαι τα τριπορτα λόγω παιδιών, αλλιώς θα έβρισκα αμάξι του γούστου μου

Αφού τελικά δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα δεν παίρνεις το RX8 που το ήθελες; Τα λεφτά που θα σου μείνουν τα κρατάς για καμιά ανακατασκευή στο μοτερ και για βενζίνες. 😛

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Αφού τελικά δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα δεν παίρνεις το RX8 που το ήθελες; Τα λεφτά που θα σου μείνουν τα κρατάς για καμιά ανακατασκευή στο μοτερ και για βενζίνες. 😛

Αφού το θέλω και για ταξίδια το αμάξι

Δεν με χαλάει οδηγικά το Leon, ίσα ίσα μου αρέσει.

Με το κιβώτιο έχω φάει κόλλημα ( βλακωδως) , έπεσα και στην περίπτωση που ούτε την καλύτερη αίσθηση έχει και είναι και θορυβώδες

14 λεπτά πριν, george kesoglu είπε

το εχεις οδηγησει το Χ1 ???? οδηγησε το και θα δεις οτι στην οδηγηση ειναι χατσμπακ

Δεν το έχω οδηγήσει είναι η αλήθεια αλλά είναι 4.5 μέτρα και άλλη κατηγορία για την τσέπη μου

Δημοσ.
4 hours ago, tsofras said:

Σε άλλα νέα ,

Σκέφτομαι μήπως επιστρέψω στην ιδέα του Countryman

1) Δεν θέλω να φτάσω στα 37 χιλιάρικα , Countryman έχω βρει κάποια ούτε χρόνου στα 30 , μπορώ να το πάρω κασέρι και να μην μπλέξω πάλι με δάνεια και τόκους

2)  Πρέπει να ρίξω λίγο τα στανταρντ περί ομορφιάς και να κοιτάξω λίγο αυτά που με κάνουν εδώ και 2.5 χρόνια να προβώ σε αλλαγή. Κιβώτιο - Χώροι - Ποιότητα κατασκευής. Εκεί κερδίζει το Countryman , φοβάμαι αρκετά το DSG αλλά περισσότερο την οθόνη που έχουν πάρα πολλοί πρόβλημα σε όλο τον κόσμο .

3) Είχα υποσχεθεί να μην ξανακουμπήσω λεφτά σε αυτή την αντιπροσωπεία και όμιλο , δεν πρέπει να τα ξεχνάω και να κάνω τα ίδια λάθη

4) Το Countryman είναι και πιο μαζεμένο για μέσα στη πόλη

Μιας και κουβέντα κάνουμε και λέμε ιδέες, να ρίξω και την περίπτωση του 3008. Καλό αυτόματο, χώροι, σχετικά καλή ποιότητα., και από όσα είχα κάνει τεστ ντράιβ είχε την πιο ωραία οδήγηση ( για το 2008 είχα πάει κυρίως αλλά έκανα και το 3008: καμία σχέση σε οδήγηση - πολύ ανώτερο το 3008).

Είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο που παίζουν και υπερτούμπανα plugin με 180/225/300 άλογα (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334173776-peugeot-3008 )

Δημοσ.

στα 4,5 μετρα θα πας αναγκαστικά εαν θελεις χωρους . Για την κατηγορία που λες και το φερμεντορ τσουζει, οσο για τα σερβις πας σε εξειδικευμένο σερβις  και στα ανταλλακτικα γλυτωνεις τρελά ποσά εαν τα ψαξεις εσυ και δεν βασιστείς στον καθε συνεργατζα .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Μιας και κουβέντα κάνουμε και λέμε ιδέες, να ρίξω και την περίπτωση του 3008. Καλό αυτόματο, χώροι, σχετικά καλή ποιότητα., και από όσα είχα κάνει τεστ ντράιβ είχε την πιο ωραία οδήγηση ( για το 2008 είχα πάει κυρίως αλλά έκανα και το 3008: καμία σχέση σε οδήγηση - πολύ ανώτερο το 3008).

Είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο που παίζουν και υπερτούμπανα plugin με 180/225/300 άλογα (https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334173776-peugeot-3008 )

Μάλλον δεν διαβαζες από την αρχή για να το προτείνεις 🤣

Όσο δεν αλλάζουν τιμόνι εγώ από πεζό ούτε απέξω δεν περνάω

Να υπενθυμίσω ότι το 2008 το κράτησα 3 ολόκληρες εβδομάδες

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, tsofras said:

Χαχαχα, κι όμως διαβάζω πριν το πάρεις το πεζό! Δε το θυμόμουν ότι είχες τόσο μεγάλο θέμα με το τιμόνι, και αφού τα κάνουμε κύκλο είπα να το ξαναφέρω πάνω, με τη σκέψη ότι ίσως το αυτόματο να είναι οκ. 🙃

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsofras είπε

Το countryman δεν σου κάνει. Λόγο θέση οδήγησης, σουλούπι κλπ.Δεν είναι του στυλ σου. Χατσ όπως το θέλεις δεν βρίσκεις  .

Δες Χ2  κάπου στα 38 πάει με ένα καλό πακέτο  .Εμένα δεν μου αρέσει αλλά για σένα που σου αρεσει το φορμεντατορ ίδιο στυλ είναι  κάπου στα 38κ.Εδω το σεατ έχει 37.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tzampatzis είπε

Πεζό στο θωμα; Πεζό; Καλύτερα για πεζός παρά πεζό 😂

κατα τα αλλά το διαφημίζουν σε καλή τιμή καινουργιο (27900) αλλά ίσως είναι σαν τον Αδάμ 😅

• Like 1

• Δημιουργία νέου...