dtk-386 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Ωραίο σπορ το Φορμεντορ αλλά ρε γμτ λίγο καγκούρικο και αυτό το σήμα ..... 2
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Εγώ θα ξαναρίξω στο τραπέζι troc/ Tiguan εδώ που φτάσαμε… τουλάχιστον το troc το παίρνεις φουλ έξτρα αυτοματο με 30000…
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 29 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Ωραίο σπορ το Φορμεντορ αλλά ρε γμτ λίγο καγκούρικο και αυτό το σήμα ..... Ε εντάξει εμένα μου αρέσει αλλά οκ γούστα είναι αυτά 21 λεπτά πριν, paylidis είπε Εγώ θα ξαναρίξω στο τραπέζι troc/ Tiguan εδώ που φτάσαμε… τουλάχιστον το troc το παίρνεις φουλ έξτρα αυτοματο με 30000… Το t-roc δεν φοράει το καλό DSG , αλλά θα πάω να το δώ την Δευτέρα-Τρίτη αν είναι . Η αλήθεια είναι ότι τα 37 χιλιάρικα είναι πολλά για την χρήση που κάνω. οκ είπαμε να μου αρέσει , να έχει χώρους και αυτόματο αλλά too much Άσε που μπήκα σε groups και πάλι διαβάζω για οθόνες και θέματα με το DSG Κάνω ένα μεγάλο λάθος , ενώ γνωρίζω τους λόγους που θέλω να αλλάξω αμάξι όπως αυτόματο , καλύτερη αξιοπιστία , μην μπλέξω με γνωστά προβλήματα , πάλι κοιτάω την εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση που μου αρέσει στο Leon και Cupra 3
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ισως μπορείς και να το νοικιάσεις για να δεις τη συμπεριφορά του. Πρέπει να το έχει ο Φιλιππαιος σε ενοικίασης. Δε ξέρω τι κιβώτιο φοράει δεν ασχολήθηκα, μόνο με το εμφανισιακο ασχολήθηκα κ με τον εξοπλισμό. Εμφανισιακά είναι από τα λίγα της αγορας που μου αρέσουν. Το Tiguan κ αυτό κακό dsg? Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, paylidis είπε Ισως μπορείς και να το νοικιάσεις για να δεις τη συμπεριφορά του. Πρέπει να το έχει ο Φιλιππαιος σε ενοικίασης. Δε ξέρω τι κιβώτιο φοράει δεν ασχολήθηκα, μόνο με το εμφανισιακο ασχολήθηκα κ με τον εξοπλισμό. Εμφανισιακά είναι από τα λίγα της αγορας που μου αρέσουν. Το Tiguan κ αυτό κακό dsg? Όχι το καλό έχει όπως και το Q3 νομίζω , τα μεγάλα έχουν το καλό. Αλλά πάει πολύ και αυτό
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι το καλό έχει όπως και το Q3 νομίζω , τα μεγάλα έχουν το καλό. Αλλά πάει πολύ και αυτό Από που κ ως που είναι καλό του Q3? 😂😂😂😂😂😂 ήδη είχα ακούσει γκρίνιες από κάτοχο κ μάλιστα της δουλειάς Νομίζω τα είχα γράψει
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, paylidis είπε Από που κ ως που είναι καλό του Q3? 😂😂😂😂😂😂 ήδη είχα ακούσει γκρίνιες από κάτοχο κ μάλιστα της δουλειάς Νομίζω τα είχα γράψει Το καλό όταν λέμε εννούμε ότι δεν είναι του ξηρού συμπλέκτη , δεν σημαίνει ότι δεν έχουν θέματα και τα άλλα Απλά είναι πιο σπάνιο
neutrinogr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 @tsofras αφού έχεις πάρει με τη σειρά τις αντιπροσωπίες πήγαινε και από εδώ https://www.lexus.gr/new-cars/ux να ρίξεις μια ματιά. 2
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, neutrinogr είπε @tsofras αφού έχεις πάρει με τη σειρά τις αντιπροσωπίες πήγαινε και από εδώ https://www.lexus.gr/new-cars/ux να ρίξεις μια ματιά. Πάει ψηλά ρε μαν , και τα 37 του Formentor με βλέπω να τα ξεχνάω , παρα είναι υπερβολή
djuan1988 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 15 minutes ago, neutrinogr said: @tsofras αφού έχεις πάρει με τη σειρά τις αντιπροσωπίες πήγαινε και από εδώ https://www.lexus.gr/new-cars/ux να ρίξεις μια ματιά. Νομίζω ότι βλέπω αυτοκίνητο του 1995.
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Είχες δει κανένα Focus ή λάθος θυμάμαι; Νομίζω έλεγες ότι τα Ford έχουν καλό αυτόματο κιβώτιο.
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Το καλό όταν λέμε εννούμε ότι δεν είναι του ξηρού συμπλέκτη , δεν σημαίνει ότι δεν έχουν θέματα και τα άλλα Απλά είναι πιο σπάνιο Ξηρού μου είχαν πει τότε…..
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Για μένα αφού έφτασες ως εδώ αν το formentor έχει όλο το πακέτο πάρ'το. Αλλιώς κάτι θα σου λείπει πάλι. Δηλαδή αν είναι να κάνεις συμβιβασμό να έχει και νόημα οικονομικό, τώρα αφού μιλάμε για τέτοια ποσά πάρε το καλύτερο που μπορείς.
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Είχες δει κανένα Focus ή λάθος θυμάμαι; Νομίζω έλεγες ότι τα Ford έχουν καλό αυτόματο κιβώτιο. Ναι το είχα δεί , τότε είχε καλό μετά κατάργησε τον 1.5 και έχει μόνο τον 1.0 με διπλού συμπλέκτη αντί για μετατροπέα ροπής. Πλέον έχει ανέβει πολύ η τιμή του αν και μου αρέσει 18 λεπτά πριν, paylidis είπε Ξηρού μου είχαν πει τότε….. Καλά λες και ξέρουν ρε Γιώργο 15 λεπτά πριν, zio10 είπε Για μένα αφού έφτασες ως εδώ αν το formentor έχει όλο το πακέτο πάρ'το. Αλλιώς κάτι θα σου λείπει πάλι. Δηλαδή αν είναι να κάνεις συμβιβασμό να έχει και νόημα οικονομικό, τώρα αφού μιλάμε για τέτοια ποσά πάρε το καλύτερο που μπορείς. Σκέφτομαι λίγο τα θέματα που βγάζει μην την πατήσω Μόλις έσκασε αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334572527-bmw-118 1
dtk-386 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, djuan1988 είπε Νομίζω ότι βλέπω αυτοκίνητο του 1995. Μακάρι να ήταν έτσι τα αυτοκίνητα το 1995. Hint: δεν ήταν.😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις