Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα ξαναρίξω στο τραπέζι troc/ Tiguan εδώ που φτάσαμε… τουλάχιστον το troc το παίρνεις φουλ έξτρα αυτοματο με 30000…

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ωραίο σπορ το Φορμεντορ αλλά ρε γμτ λίγο καγκούρικο και αυτό το σήμα .....

Ε εντάξει εμένα μου αρέσει :D αλλά οκ γούστα είναι αυτά

21 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εγώ θα ξαναρίξω στο τραπέζι troc/ Tiguan εδώ που φτάσαμε… τουλάχιστον το troc το παίρνεις φουλ έξτρα αυτοματο με 30000…

Το t-roc δεν φοράει το καλό DSG , αλλά θα πάω να το δώ την Δευτέρα-Τρίτη αν είναι .

Η αλήθεια είναι ότι τα 37 χιλιάρικα είναι πολλά για την χρήση που κάνω.

οκ είπαμε να μου αρέσει , να έχει χώρους και αυτόματο αλλά too much

Άσε που μπήκα σε groups και πάλι διαβάζω για οθόνες και θέματα με το DSG

Κάνω ένα μεγάλο λάθος , ενώ γνωρίζω τους λόγους που θέλω να αλλάξω αμάξι όπως αυτόματο , καλύτερη αξιοπιστία , μην μπλέξω με γνωστά προβλήματα , πάλι κοιτάω την εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση που μου αρέσει στο Leon και Cupra

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως μπορείς και να το νοικιάσεις για να δεις τη συμπεριφορά του. Πρέπει να το έχει ο Φιλιππαιος σε ενοικίασης. Δε ξέρω τι κιβώτιο φοράει δεν ασχολήθηκα, μόνο με το εμφανισιακο ασχολήθηκα κ με τον εξοπλισμό. Εμφανισιακά είναι από τα λίγα της αγορας που μου αρέσουν.  Το Tiguan κ αυτό κακό dsg?

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ισως μπορείς και να το νοικιάσεις για να δεις τη συμπεριφορά του. Πρέπει να το έχει ο Φιλιππαιος σε ενοικίασης. Δε ξέρω τι κιβώτιο φοράει δεν ασχολήθηκα, μόνο με το εμφανισιακο ασχολήθηκα κ με τον εξοπλισμό. Εμφανισιακά είναι από τα λίγα της αγορας που μου αρέσουν.  Το Tiguan κ αυτό κακό dsg?

Όχι το καλό έχει όπως και το Q3 νομίζω , τα μεγάλα έχουν το καλό. Αλλά πάει πολύ και αυτό

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όχι το καλό έχει όπως και το Q3 νομίζω , τα μεγάλα έχουν το καλό. Αλλά πάει πολύ και αυτό

Από που κ ως που είναι καλό του Q3? 😂😂😂😂😂😂 ήδη είχα ακούσει γκρίνιες από κάτοχο κ μάλιστα της δουλειάς 

Νομίζω τα είχα γράψει 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, paylidis είπε

Από που κ ως που είναι καλό του Q3? 😂😂😂😂😂😂 ήδη είχα ακούσει γκρίνιες από κάτοχο κ μάλιστα της δουλειάς 

Νομίζω τα είχα γράψει 

Το καλό όταν λέμε εννούμε ότι δεν είναι του ξηρού συμπλέκτη , δεν σημαίνει ότι δεν έχουν θέματα και τα άλλα :D Απλά είναι πιο σπάνιο

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, neutrinogr είπε

@tsofras αφού έχεις πάρει με τη σειρά τις αντιπροσωπίες πήγαινε και από εδώ  https://www.lexus.gr/new-cars/ux

να ρίξεις μια ματιά. 

Πάει ψηλά ρε μαν , και τα 37 του Formentor με βλέπω να τα ξεχνάω , παρα είναι υπερβολή

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το καλό όταν λέμε εννούμε ότι δεν είναι του ξηρού συμπλέκτη , δεν σημαίνει ότι δεν έχουν θέματα και τα άλλα :D Απλά είναι πιο σπάνιο

Ξηρού μου είχαν πει τότε…..

Δημοσ.

Για μένα αφού έφτασες ως εδώ αν το formentor έχει όλο το πακέτο πάρ'το. Αλλιώς κάτι θα σου λείπει πάλι. Δηλαδή αν είναι να κάνεις συμβιβασμό να έχει και νόημα οικονομικό, τώρα αφού μιλάμε για τέτοια ποσά πάρε το καλύτερο που μπορείς. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Είχες δει κανένα Focus ή λάθος θυμάμαι;

Νομίζω έλεγες ότι τα Ford έχουν καλό αυτόματο κιβώτιο.

Ναι το είχα δεί , τότε είχε καλό μετά κατάργησε τον 1.5 και έχει μόνο τον 1.0 με διπλού συμπλέκτη αντί για μετατροπέα ροπής. Πλέον έχει ανέβει πολύ η τιμή του αν και μου αρέσει

18 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ξηρού μου είχαν πει τότε…..

Καλά λες και ξέρουν ρε Γιώργο

15 λεπτά πριν, zio10 είπε

Για μένα αφού έφτασες ως εδώ αν το formentor έχει όλο το πακέτο πάρ'το. Αλλιώς κάτι θα σου λείπει πάλι. Δηλαδή αν είναι να κάνεις συμβιβασμό να έχει και νόημα οικονομικό, τώρα αφού μιλάμε για τέτοια ποσά πάρε το καλύτερο που μπορείς. 

Σκέφτομαι λίγο τα θέματα που βγάζει μην την πατήσω

Μόλις έσκασε αυτό

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334572527-bmw-118

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Νομίζω ότι βλέπω αυτοκίνητο του 1995. image.png.c0064324f30690ed0101a4c02de7553b.png

Μακάρι να ήταν έτσι τα αυτοκίνητα το 1995.

Hint: δεν ήταν.😁

• Δημιουργία νέου...