tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, zio10 είπε Είναι πάρα πολλά λεφτά για ένα αυτοκίνητο που κινείται τόσο λίγο δεν ξέρω...δικά σου είναι βέβαια και εσύ ξέρεις πόσα βγάζεις και πόση άνεση έχεις αλλά εγώ δεν θα κολλούσα και τόσο πολύ με το αμάξι. Το βλέπω ότι το έχεις πάρει κάπως πεισματικά δηλαδή και δεν είναι τόσο θέμα ανάγκης. Μέχρι και ακίνητο παίρνεις με 40 χιλιάρικα που θα έχει αξία και σε 30 χρόνια ή τα κρατάς για τα παιδιά σου και παίρνεις ένα φτηνό αμάξι να έχεις να κινείσαι και κρατάτε το σιτροέν για οικογενειακό και αργότερα το αλλάζετε...εγώ κάπως έτσι θα έκανα νομίζω. Καλά τα 40 χιλιάρικα τα βλέπεις ως σύνολο βέβαια γιατί τα 24 απο αυτά είναι η αξία του Leon . Οπότε αν τα δούμε ως 37 καθαρά (όσο κάνει το Formentor) πρέπει να πουλήσω το αμάξι και να μην πάρω άλλο Οπότε ουσιαστικά μιλάμε για 13 χιλιάρικα σε βάθος 4 ετίας Και όντως δεν είναι θέμα ανάγκης αλλά κολλήματος του να μου αρέσει το αμάξι που έχω όσο περισσότερο γίνεται 😂 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από tsofras 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, tsofras είπε 40 χιλιάρικα έχει ένα Sportback μεταχειρισμένο ρε Γιώργο και μπαίνω πάλι σε χωράφια ποιο premium μάρκας. Και όπως έχω ξαναπεί θέλω να μου αρέσει και το αμάξι όχι απλά να το πληρώσω επειδή είναι καλύτερη μάρκα , το Formentor ας πούμε το βλέπω στο δρόμο και γυρίζω κεφάλι πριν καταλάβω τι αμάξι είναι. Δεν υπάρχουν πολλά αμάξια που να μου δίνουν αυτήν την αίσθηση, το απλό Q3 μου είναι αδιάφορο Όχι αν μιλάς για sportsback όντως ξεφεύγει πολύ το κόστος. ισως μόνο το Α3 να σου χώραγε στο budget (στα ίδια με το cupra βγαίνει με μερικα έξτρα) ειδάλλως ο άσσος με νορμαλ επίσης έξτρα
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Όχι αν μιλάς για sportsback όντως ξεφεύγει πολύ το κόστος. ισως μόνο το Α3 να σου χώραγε στο budget (στα ίδια με το cupra βγαίνει με μερικα έξτρα) ειδάλλως ο άσσος με νορμαλ επίσης έξτρα Ναι απλά με αυτά πάλι δεν κερδίζω σε χώρους 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Ακυρο και το Χ1 παρεπιπτόντως μπήκα να το χαζέψω και από τα 37 που είχε με μπόλικα έξτρα ξεκινάει πλέον στα 41, αντίο ζωή 😂 1
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Αφού είστε σε ψηλές κατηγορίες , δεν παίζουν ηλεκτρικά της προκοπής ?
Nabuko Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Έχεις αφήσει κάποια side stories αναπάντητα 😎 Στις 15/6/2023 στις 12:54 ΜΜ, tsofras είπε Με έβαλε σε σκέψεις , και έχω βρει και 1 σίγουρο αγοραστή για τέλος του μήνα και άλλος ένας θα έρθει σήμερα να το δει 😂 Ήρθε το είδε? Στις 16/6/2023 στις 10:09 ΠΜ, tsofras είπε edit : Βασικά μου χάλασε εχθές το κεντρικό air condition και μόλις έκλεισα ένα να το φέρουν το απόγευμα Το έφεραν?
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, korakios είπε Αφού είστε σε ψηλές κατηγορίες , δεν παίζουν ηλεκτρικά της προκοπής ? Έχω ξαναπεί δεν μπορώ να φορτίσω ούτε στο σπίτι ούτε στο εξοχικό , αν μπορούσα θα κοίταγα 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχεις αφήσει κάποια side stories αναπάντητα 😎 Ήρθε το είδε? Το έφεραν? 1) Ήρθε το είδε του άρεσε αλλά κόλλησε λίγο όταν του είπα ότι θέλω το ποσό μέσω τραπέζης γιατί ήθελε να μου τα δώσει μαύρα. Έχω όμως ενδιαφερόμενο εδώ και 2 μήνες απο Πτολεμαϊδα που περιμένει να γίνει η άρση παρακράτησης. 2) Το έφεραν εχθές , σήμερα θα γίνει η εγκατάσταση 1
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Έχω ξαναπεί δεν μπορώ να φορτίσω ούτε στο σπίτι ούτε στο εξοχικό , αν μπορούσα θα κοίταγα πωωω , δε θυμάμαι καθόλου , αλλά λογικά μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στην πυλωτή κάτω (με έξτρα κόστος βέβαια) για το εξοχικό δε γνωρίζω
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, korakios είπε πωωω , δε θυμάμαι καθόλου , αλλά λογικά μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στην πυλωτή κάτω (με έξτρα κόστος βέβαια) για το εξοχικό δε γνωρίζω Παρκάρω εκτός πολυκατοικίας σχεδόν στον δρόμο στο εξοχικό ,εκεί δεν παίζει να έχω φορτιστή. Οπότε θα πρέπει να πηγαίνω να φορτίζω στις διακοπές. Ευχαριστώ δεν θέλω να μπλέξω ακόμη με ηλεκτρικά , όταν φτάσει η αυτονομία στα 700-800 με μία φόρτιση με φυσιολογικές συνθήκες ταξιδίου (καλοκαίρι - κλιματισμός - φορτωμένο 4 άτομα + μπαγκάζια - 130 ταχύτητα) τότε το συζητάω Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από tsofras 1
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Παρκάρω εκτός πολυκατοικίας σχεδόν στον δρόμο στο εξοχικό ,εκεί δεν παίζει να έχω φορτιστή. Οπότε θα πρέπει να πηγαίνω να φορτίζω στις διακοπές. Ευχαριστώ δεν θέλω να μπλέξω ακόμη με ηλεκτρικά , όταν φτάσει η αυτονομία στα 700-800 με μία φόρτωση με φυσιολογικές συνθήκες ταξιδίου (καλοκαίρι - κλιματισμός - φορτωμένο 4 άτομα + μπαγκάζια - 130 ταχύτητα) τότε το συζητάω καλά μόνο φαν των ηλεκτρικών δεν είμαι , απλά το πρότεινα επειδή δε βρίσκεις αμάξι 😁
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε καλά μόνο φαν των ηλεκτρικών δεν είμαι , απλά το πρότεινα επειδή δε βρίσκεις αμάξι 😁 Καλά έκανες ρε μαν απλά είπα την σκέψη μου , έχω ξαναπεί ότι αν μπορούσα να λύσω κάποια απο τα παραπάνω προβλήματα άνετα θα έπαιρνα . Και περισσότερο επειδή παύεις να ενδιαφέρεσαι για τον τύπο του κιβωτίου + τις επιδόσεις
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Καλά τα 40 χιλιάρικα τα βλέπεις ως σύνολο βέβαια γιατί τα 24 απο αυτά είναι η αξία του Leon . Οπότε αν τα δούμε ως 37 καθαρά (όσο κάνει το Formentor) πρέπει να πουλήσω το αμάξι και να μην πάρω άλλο Οπότε ουσιαστικά μιλάμε για 13 χιλιάρικα σε βάθος 4 ετίας Και όντως δεν είναι θέμα ανάγκης αλλά κολλήματος του να μου αρέσει το αμάξι που έχω όσο περισσότερο γίνεται 😂 Οκ, άρα είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο στην ουσία μη κοιτάς άλλα. Το leon έχει μειονέκτημα μόνο την ηλιοροφή και το formenton έχει τα πάντα που θέλεις αν δεν κάνω λάθος; Αν είναι έτσι πάρε το formentor.
oykas2001 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Εγώ πάλι θα κοιτούσα αυτό αν μπορούσα : https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330094892-hyundai-i-30n?event=from-seen-by-others Φυσικά δεν με ενδιαφέρει δακτύλιος, φόρος πολυτελείας κλπ κλπ κλπ... (Δεν έχω τα λεφτά, γι' αυτό δεν με ενδιαφέρει)!!!
atrigane Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Εγώ πάλι θα κοιτούσα αυτό αν μπορούσα 👌
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Αυτό είναι πειραγμένο για να φτάσει αυτά τα άλογα; Πανέμορφο είναι πάντως, μπράβο στους Κορεάτες, άλματα έχουν κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις