mp123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Μη τα πετασ Σε σεατ. Κρατά το δικό σου καλύτερα. ο άσσος αν δε τον φορτώσεις θα σου βγει στα 30, με τίποτα 40 με νορμαλ εξοπλισμό ρε σύ… Βλέπω και εδώ κάποια ετοιμοπαράδοτα αυτόματα στα 31 https://onlinesales.bmw.gr/newcars/bmw-1-series Το α3 αυτοματο με δύο πακέτα συν 18ρες 35 πάει. Αλλά οκ Θωμάς είναι αυτός. ΣΕΑΤ λέμε. Άγαλμα πρέπει να του φτιάξουν στα κεντρικά. Αντε Θωμά ότι αποφασίσεις καλοτάξιδο κάνε το κέφι σου.
tsofras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Μη τα πετασ Σε σεατ. Κρατά το δικό σου καλύτερα. ο άσσος αν δε τον φορτώσεις θα σου βγει στα 30, με τίποτα 40 με νορμαλ εξοπλισμό ρε σύ… Βλέπω και εδώ κάποια ετοιμοπαράδοτα αυτόματα στα 31 https://onlinesales.bmw.gr/newcars/bmw-1-series Ωραίο αμάξι ο άσσος αλλά δεν είναι του γούστου μου Τι να κάνουμε ρε παιδιά γούστα είναι αυτά με έχει κερδίσει το συγκεκριμένο 2
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, mp123 είπε Το α3 αυτοματο με δύο πακέτα συν 18ρες 35 πάει. Αλλά οκ Θωμάς είναι αυτός. ΣΕΑΤ λέμε. Άγαλμα πρέπει να του φτιάξουν στα κεντρικά. Αντε Θωμά ότι αποφασίσεις καλοτάξιδο κάνε το κέφι σου. Δε ξέρω ακριβώς ποσό πάει και θα το ξαναπώ, μη κοιτάτε το Configurator 😂 Πάντως δεν αξίζει με τη καμία η αγορά αυτοκινήτου σήμερα παιδιά. Αφενός πανάκριβα κ αφετέρου τίποτα εκλεκτό. Αν αγόραζα τώρα μάλλον στο Χ1 θα πήγαινα τίποτα άλλο δε μου φαινεται ενδιαφέρον… 2 1
tsofras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε ξέρω ακριβώς ποσό πάει και θα το ξαναπώ, μη κοιτάτε το Configurator 😂 Πάντως δεν αξίζει με τη καμία η αγορά αυτοκινήτου σήμερα παιδιά. Αφενός πανάκριβα κ αφετέρου τίποτα εκλεκτό. Αν αγόραζα τώρα μάλλον στο Χ1 θα πήγαινα τίποτα άλλο δε μου φαινεται ενδιαφέρον… Συμφωνώ, βέβαια εμείς το βλέπουμε με την οπτική ότι έχουμε σχεδόν καινούρια. Βέβαια εγώ ζοριστηκα να αποφασίσω και μετά το προηγούμενο Leon όπως ξέρετε 🤣 Είναι και η φάση με ρύπους που έχουν γίνει σχεδόν όλα "αχαρα" , mild hybrid που πόλοι τα φοβόμαστε, ηλεκτρικά που ακόμη πολλοί δεν είμαστε έτοιμοι κτλ κτλ Σιγά και την Χ1 ρε Γιώργο δεν μου λέει κάτι, θα προτιμούσα Stelvio , το νέο Civic αν είχα τα λεφτά ή την νέα M2. Έβαλα φίλτρο μέχρι 40 χιλιάρικα σήμερα και ειλικρινά εκτός από Civic και Stelvio δεν με συγκίνησε τίποτα, α και το DS4 Με εξαίρεση το Civic, 40 χιλιάρικα για 130 άλογα δεν θα έδινα 3
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Και η stelvio δυνατή επιλογή αλλά πάνω από 40Κ δε πληρώνω για ρόδες με τίποτα. Χαμηλό δε ξαναπαίρνω, μόνο suv αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος να με διώξει η γυναίκα θα έπαιρνα ένα troc cabrio 😂
tzampatzis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 hour ago, tsofras said: mild hybrid που πόλοι τα φοβόμαστε, Δεν έχει κάτι να φοβάσαι το mild-hybrid πάντως. Βοηθητικό είναι σα σύστημα, το αμάξι μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς αυτό. Ούτε βλέπω και λόγο να είναι κάτι ακριβό σε λίγα χρόνια να αλλάξεις μπαταρία, αν χρειαστεί. Οδηγικά εμένα μου αρέσει κιόλας να έχω το recuperation, φρενάρει περισσότερο από ένα κλασσικό αμάξι όταν αφήνεις το γκάζι. Μόνη μαλακία που σε κάποιες εταιρίες σου τρώει χώρο στο πορτ-παγκάζ. Η ψήφος μου για αυτό που ψάχνεις θα πήγαινε πάντως σε ΒΜW γενικότερα και ειδικότερα 2 active tourer ή X1 με τα 170 άλογα.
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Δεν έχει κάτι να φοβάσαι το mild-hybrid πάντως. Βοηθητικό είναι σα σύστημα, το αμάξι μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς αυτό. Ούτε βλέπω και λόγο να είναι κάτι ακριβό σε λίγα χρόνια να αλλάξεις μπαταρία, αν χρειαστεί. Οδηγικά εμένα μου αρέσει κιόλας να έχω το recuperation, φρενάρει περισσότερο από ένα κλασσικό αμάξι όταν αφήνεις το γκάζι. Μόνη μαλακία που σε κάποιες εταιρίες σου τρώει χώρο στο πορτ-παγκάζ. Η ψήφος μου για αυτό που ψάχνεις θα πήγαινε πάντως σε ΒΜW γενικότερα και ειδικότερα 2 active tourer ή X1 με τα 170 άλογα. Είσαι σίγουρος ότι το αμάξι πάει αν έχει θέμα η μπαταρία του mild hybrid? Στα VAG απλά δεν παίρνει μπρος, ΚΙΑ που είχα ρωτήσει το ίδιο, νομίζω και σε Puma μία από τα ίδια. Εντάξει τώρα έχει περάσει και μία 3ετια όταν κοιταγα εγώ ήταν φρέσκα όλα και το φοβήθηκα
tzampatzis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 18 minutes ago, tsofras said: Είσαι σίγουρος ότι το αμάξι πάει αν έχει θέμα η μπαταρία του mild hybrid? Στα VAG απλά δεν παίρνει μπρος, ΚΙΑ που είχα ρωτήσει το ίδιο, νομίζω και σε Puma μία από τα ίδια. Εντάξει τώρα έχει περάσει και μία 3ετια όταν κοιταγα εγώ ήταν φρέσκα όλα και το φοβήθηκα Μιας και είναι ανεξάρτητο από τη μίζα δε θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Και με βάση τα τι λέει το manual της suzuki βλέπω απλά να αναφέρει σαν σχετικά το να μην δουλεύει το start-stop και να μη δίνει to "boost" 2
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα Mazda που να σε ψήνει, ε; Αν και βέβαια τώρα που το σκέφτομαι πολλά από αυτά είναι διλιτρα αν δεν κάνω λάθος.
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα Mazda που να σε ψήνει, ε; Αν και βέβαια τώρα που το σκέφτομαι πολλά από αυτά είναι διλιτρα αν δεν κάνω λάθος. To Cx30 αλλά ναι είναι δίλιτρο Λοιπόν ετοιμοπαράδοτο Formentor + Pack (δίχρωμη ζάντα, μαύρο εσωτερικό , εσωτερικός φωτισμός) 38 χιλιάρικα μου κάνει δώρο το χρώμα και μου το αφήνει 37 χιλιάδες Μετά έχουμε Cupra Leon παράδοση σε ένα μήνα , χωρίς ηλιοροφή στα 33 χιλιάρικα Οπότε έχουμε 4 χιλιάρικα διαφορά για μεγαλύτερο αμάξι , + 70 λίτρα πορτ μπαγκαζ , + ράγες οροφής , + εσωτερικός φωτισμός , + καλύτερο DSG Είναι + 14 χιλιάρικα επάνω αν πουλήσω το δικό μου , οπότε θα πρέπει να βάλω πάλι δόσεις τουλάχιστον για μία 3 ετία. Δυστυχώς οι τιμές εκεί που έχουν πάει είναι τραγικές , μέχρι τα 40 χιλιάρικα που έψαξα πάλι δεν υπάρχει τίποτα που να με συγκινεί. Τώρα αν θέλω να τα δώσω ....... δεν το ξέρω , η γυναίκα μου λέει να τα δώσω να ηρεμήσω 🤣 , πρέπει να το σκεφτώ 1
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δεν αξίζει ρε σύ θωμα στα δικά μου ματια να δώσεις 10 ή 14 χιλιάρικα αντίστοιχα για άλλο σεατ. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ΠΟΛΥ πιο σοβαρά και ανθεκτικά αμαξια (πχ τον ασσο που πόσταρα εχθές με 31Κ)
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Σαν και αυτό θα είναι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331727964-cupra-formentor#bigger-photos
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Βασικά ίσως δεν αξίζει γενικά να δώσεις 14000 έξτρα τη δεδομένη χρονική στιγμή… αλλά αν είναι να δώσεις 38 γιατί δε παίρνεις το νέο Χ1, ή Q3 ή έστω Α3, ξέρω γώ; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Βασικά ίσως δεν αξίζει γενικά να δώσεις 14000 έξτρα τη δεδομένη χρονική στιγμή… αλλά αν είναι να δώσεις 38 γιατί δε παίρνεις Q3 ξέρω γώ; 40 χιλιάρικα έχει ένα Sportback μεταχειρισμένο ρε Γιώργο και μπαίνω πάλι σε χωράφια ποιο premium μάρκας. Και όπως έχω ξαναπεί θέλω να μου αρέσει και το αμάξι όχι απλά να το πληρώσω επειδή είναι καλύτερη μάρκα , το Formentor ας πούμε το βλέπω στο δρόμο και γυρίζω κεφάλι πριν καταλάβω τι αμάξι είναι. Δεν υπάρχουν πολλά αμάξια που να μου δίνουν αυτήν την αίσθηση, το απλό Q3 μου είναι αδιάφορο 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Είναι πάρα πολλά λεφτά για ένα αυτοκίνητο που κινείται τόσο λίγο δεν ξέρω...δικά σου είναι βέβαια και εσύ ξέρεις πόσα βγάζεις και πόση άνεση έχεις αλλά εγώ δεν θα κολλούσα και τόσο πολύ με το αμάξι. Το βλέπω ότι το έχεις πάρει κάπως πεισματικά δηλαδή και δεν είναι τόσο θέμα ανάγκης. Μέχρι και ακίνητο παίρνεις με 40 χιλιάρικα που θα έχει αξία και σε 30 χρόνια ή τα κρατάς για τα παιδιά σου και παίρνεις ένα φτηνό αμάξι να έχεις να κινείσαι και κρατάτε το σιτροέν για οικογενειακό και αργότερα το αλλάζετε...εγώ κάπως έτσι θα έκανα νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις