Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Έχει άνοδο και θα έχει και άλλη σε λίγο καιρό απο όσο γνωρίζω.

Πληθωρισμοί , πολλές ζημιές κτλ

Άντε και hacker θα γίνω για την ομάδα 🤣

Το λοιπόν υπάρχει web archive απο παλαιότερες εκδόσεις σε ιστοσελίδες , δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ είναι η αλήθεια.

Οπότε έψαξα μέσα στο 2021 και voila

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH *
26.390 €
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ *
20.080,65 € 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ABS & AFU
Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας (ESC) και ASR
Hill Start Assist (σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε οδόστρωμα με κλίση)
Cruise Control και περιοριστής ταχύτητας με χειριστήρια στο τιμόνι
Σύστημα Stop & Start
Μετωπικοί αερόσακοι οδηγού - συνοδηγού & εμπρός πλευρικοί αερόσακοι
Αερόσακοι τύπου κουρτίνας εμπρός/πίσω
Ζώνες ασφαλείας οδηγού-συνοδηγού ρυθμιζόμενες σε ύψος, με προεντατήρες και περιοριστή ισχύος
Πίσω πλαϊνές ζώνες ασφαλείας με περιοριστή ισχύος
Ηχητική και οπτική ειδοποίηση ασφάλισης των ζωνών ασφαλείας όλων των επιβατών
Κλήση έκτακτης ανάγκης
Προειδοποίηση Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (LDW) (DW - Distance Warning)
Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (LKA)
Αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων (AEB)
Αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας (TSR)
Κάμερα οπισθοπορείας και Εμπρός/Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος
Διακόπτης ECO
Κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (paddles) (EDC)
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & Παράθυρο οδηγού συνεχούς λειτουργίας
Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω συνεχούς λειτουργίας
Mid console με συρόμενο υποβραχιόνιο, κλειστή αποθήκευση και 2 πίσω αεραγωγοί
Πίνακας οργάνων με διαμορφώσιμη οθόνη 7”
Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
Κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος
PACK EASY: Αυτόματος κλιματισμός , ξεκλείδωμα και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, 2 φώτα ανάγνωσης Εμπρός & Αισθητήρες φωτεινότητας, βροχής
Hλεκτροχρωμικός εσωτερικός καθρέφτης
Ηλεκτρικό χειρόφρενο
Κάρτα Renault Handsfree
Τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση ρυθμιζόμενο σε ύψος και μήκος
Souft touch Τιμόνι (TEP) με περιγράμματα χρωμίου
Δερμάτινος λεβιές ταχυτήτων
Sportive υφασμάτινη/TEP επένδυση καθισμάτων μαύρη με γκρι τμήματα
Ηλεκτρικό χειρόφρενο με λειτουργία Auto-Hold & Σύστημα Renault Multi-Sense 
Pack NAVI 7'': Σύστημα πολυμέσων EASY LINK 7” με πλοήγηση, Ελληνική χαρτογράφηση & Over Speed Prevention (OSP) 
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι & θερμαινόμενοι καθρέφτες
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες
Εξωτερικοί καθρέπτες σε μαύρο (γυαλιστερό) χρώμα
Pack Look 2: Φιμέ κρύσταλλα στα πλαϊνά παράθυρα και στο παράθυρο του χώρου αποσκευών, Χαρακτηριστικοί προβολείς πλήρως LED ( σχήμα "C" Φώτα ημέρας και πίσω φώτα 3D),Αυτόματη εναλλαγή μεγάλης/μικρής σκάλας & Ζάντες αλουμινίου 17'' BAHAMAS - SILVE  
Ζάντες αλουμινίου 17'' BAHAMAS - SILVER 
Εφεδρικός τροχός σε μέγεθος εξοικονόμησης χώρου
Μονόχρωμο αμάξωμα 

Εδώ μπορείς να δεις όλες τις προηγούμενες εκδόσεις

https://web.archive.org/web/20210618233635/https://www.renault.com.gr/cars/captur/specifications-and-equipment.html

Ευχαριστώ πολύ! Δε το σκέφτηκα καθόλου το wrb archive !

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, tsofras said:

-----------------------------

Απλά φτάνει πάλι η ώρα και δεν θέλω να κάνω κάτι βιαστικό .

Το σίγουρο είναι ότι θέλω αυτόματο και θέλω περισσότερους χώρους με ράγες για να βάζω μπαγκαζιέρα ή να δένω καμία κουλούρα των παιδιών τώρα το καλοκαίρι που πάμε σαν σαρδέλες .

Επίσης θέλω φυσικά κουμπάκια

Τώρα αν αξίζουν τα παραπάνω σχεδόν 8 χιλιάρικα για καινούριο αμάξι δεν ξέρω.

Το δικό μου το έχω συνηθίσει , μου αρέσει σαν αμάξι και οδηγικά .

Δεν μου αρέσει η βλακεία με την οθόνη , με εκνευρίζει που πετάει την ένδειξη επάνω στην κάμερα όταν κάνω όπισθεν επειδή έχει λήξει η συνδρομή , με εκνευρίζει που έχει αρχίσει και τρίζει σε κάποια σημεία , αλλά αυτό που δεν θα χωνέψω ποτέ είναι το γκρακ-γρουκ του κιβωτίου που κάθε καλοκαίρι που ανοίγω παράθυρο ή ηλιοροφή μου σπάει τα νεύρα

Μπα μόνο το Formentor δεν δίνω 32.000ε για να πάρω πάλι Leon και να τρίζει απλά για να είναι αυτόματο . Το Formentor καινούριο έχει πάει 37 χιλιάρικα

Θα πάω το απόγευμα με την οικογένεια να δούμε το Countryman

Εντυπωσεις απο το countryman?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, imr είπε

Εντυπωσεις απο το countryman?

Η γυναίκα είχε δουλείες εχθές , θα πάμε σήμερα

edit : Βασικά μου χάλασε εχθές το κεντρικό air condition και μόλις έκλεισα ένα να το φέρουν το απόγευμα :D  ελπίζω να έρθει νωρίς και να προλάβω να πάω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, tsofras said:

Η γυναίκα είχε δουλείες εχθές , θα πάμε σήμερα

edit : Βασικά μου χάλασε εχθές το κεντρικό air condition και μόλις έκλεισα ένα να το φέρουν το απόγευμα :D  ελπίζω να έρθει νωρίς και να προλάβω να πάω

Δες το με καλό μάτι - έχει καλούς χώρους, είναι πολύ fun car, δίκαια τιμή σε σχέση με την αύξηση που έχουν πάρει όλα.

ρώτα μόνο για το android auto γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι το υποστηρίζει - όταν το είχα εγώ (πριν 2 χρόνια) είχε μόνο ασύρματο CarPlay. 

κοπανάει λίγο (αλλά αξίζει!) - good luck !

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Δες το με καλό μάτι - έχει καλούς χώρους, είναι πολύ fun car, δίκαια τιμή σε σχέση με την αύξηση που έχουν πάρει όλα.

ρώτα μόνο για το android auto γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι το υποστηρίζει - όταν το είχα εγώ (πριν 2 χρόνια) είχε μόνο ασύρματο CarPlay. 

κοπανάει λίγο (αλλά αξίζει!) - good luck !

Μετά το facelift υποστηρίζει και android auto , αλλά οκ στην χειρότερη παίρνω και ένα iphone :D

Όντως είναι από τα λίγα που έχουν κρατήσει τιμή , βέβαια είναι και μοντέλο του 17 με ένα facelift πριν 2 χρόνια και με νέο μοντέλο στα σκαριά (αν και δεν μου αρέσει από spy photos )

Η αλήθεια βέβαια είναι επειδή το είχα κάνει test drive , ότι ενώ μου άρεσε οδηγικά κάτι με είχε χαλάσει στην θέση οδήγησης

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει με εμένα :D απο όσα SUV έχω οδηγήσει μόνο το Formentor και το Q3 με βόλεψαν

Τεσπα πάω και θα δώ , αν είχα πάρει αυτόματο το Leon απλά θα έβαζα μία μπαγκαζίερα :D

Σκέφτομαι και τον κινητήρα , θα πέσω πάλι σε τρικύλινδρο με 136 άλογα και 22 κιλά ροπής

Κάτσε να στείλω και στον αγαπητό πωλητή-φίλο να δω αν παίζει κανα formentor

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, tsofras είπε

και το Q3 με βόλεψαν

Εμ εγώ στα έλεγα τότε που ήταν κοψοχρονιά να σου καβαντζωσω ένα και δεν ήθελες… 😂

βεβαια πάλι με dsg θα έμπλεκες αρα τι να το κανείς… τουλάχιστον με το μίνι δε θα έχεις αυτή την ανησυχία…

υγ Ασε το formentor δε κάνει 😂

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Εμ εγώ στα έλεγα τότε που ήταν κοψοχρονιά να σου καβαντζωσω ένα και δεν ήθελες… 😂

βεβαια πάλι με dsg θα έμπλεκες αρα τι να το κανείς… τουλάχιστον με το μίνι δε θα έχεις αυτή την ανησυχία…

υγ Ασε το formentor δε κάνει 😂

Κάνει κάνει 🤣

οκ θα δώ πάλι και Countryman αλλά αμάξι που το νιώθω κάπως συμβιβασμό δεν ξαναπαίρνω

Να δω και τι εξοπλισμό έχει γιατί βλέπω κάτι κουλά χωρίς κάμερα και ανοιγόμενους καθρέφτες

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κάνει κάνει 🤣

οκ θα δώ πάλι και Countryman αλλά αμάξι που το νιώθω κάπως συμβιβασμό δεν ξαναπαίρνω

Να δω και τι εξοπλισμό έχει γιατί βλέπω κάτι κουλά χωρίς κάμερα και ανοιγόμενους καθρέφτες

Ε αυτό λέμε, γιατί να συμβιβαστείς με το formentor 😂

ναι τσεκαρε κ εξοπλισμό, κ αντε η κάμερα δεν είναι κάτι κ εγώ αφού το παρέλαβα την έβαλα στην αντιπροσωπεία, τίποτα πιο ουσιώδες μη λείπει… (οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες για εμένα είναι μείονεκτημα-όχι πλεονέκτημα 😂)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Ε αυτό λέμε, γιατί να συμβιβαστείς με το formentor 😂

ναι τσεκαρε κ εξοπλισμό, κ αντε η κάμερα δεν είναι κάτι κ εγώ αφού το παρέλαβα την έβαλα στην αντιπροσωπεία, τίποτα πιο ουσιώδες μη λείπει… (οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες για εμένα είναι μείονεκτημα-όχι πλεονέκτημα 😂)

Στα δικά μου γούστα με το Countryman συμβιβάζομαι :D

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το Clubman το έχεις δοκιμάσει? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μωρέ δεν έχεις άδικο. Όλα στη ζωή ειναι επιλογές που κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις, το θέμα ειναι η ζυγαριά να ειναι υπέρ σου εν τελει. Κ εγώ ήθελα να βάλω την ηλιοροφή και να το πάρω αυτοματο αλλά στη δεδομένη χρονική στιγμή που έκανα την αγορά δεν άξιζε το ρίσκο (αν χάλαγε κάτι από τα 2 θα ήθελε 3 χιλιάρικα ανά πασα στιγμή που δε τα είχα εύκαιρα). Όποτε τα ζύγισα και συμβιβάστηκα, όπως όλοι λίγο πολύ… 😎

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το Clubman το έχεις δοκιμάσει? 

Δεν μου αρέσει και έχει και μικρότερους χώρους με ανεβασμένα καθίσματα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

99.9 % μετά από λίγο καιρό θα παραπονιέσε όπως με το 2008. Έχει σφιχτες αναρτήσεις το countryman. Δεν είσαι για ψευτο suv.  

Αφού σου κόλλησε να αλλάξεις το σεατ ( μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνεις) δες μόνο ασσο η A3 σε αυτόματο. Τι ψάχνετε αλλου. Μερσεντες άλφα κλας  αυτόματη πάει πολύ 40 φεύγα.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...