poihths Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, mp123 είπε Έτσι είναι σε θέμα κόστους όπως τα λες Τώρα αν του πας τα δικά σου το θεωρώ μαλάκια.Το να αλλάξεις λάδια, μπουζί, φίλτρο αέρα και καμπίνας το κάνει και μόνος του ο καθενας.. Δίνεις 10 ευρώ το πας στο πλυντήριο και το βάζεις στην ράμπα σου πλένουν και το αυτοκίνητο κάτω. Δεν θα δώσεις 40 50 ευρώ στο συνεργείο.Με 10 καθάρισες. ποιο πλυντήριο τα κάνει αυτά; 1
mp123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, poihths είπε ποιο πλυντήριο τα κάνει αυτά; Λογικά όλα. Το πλύσιμο κάτω είναι 10 ευρω .ποιος θα πει όχι. Σου πλένει το αυτοκίνητο και για 10 λεπτά παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος. Εδώ και στα βενζινάδικα που έχουν ράμπα αλλάζουν λάδια σιγά την επιστήμη.
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Είναι δυνατόν να μην μπαίνει δακτύλιο το Countryman? Μόλις είδα ότι έχει 148 ρύπους Ξενερα 1
and_64 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Είναι δυνατόν να μην μπαίνει δακτύλιο το Countryman? Μόλις είδα ότι έχει 148 ρύπους Ξενερα Εδώ εχει η cla 122 και δεν μπαίνει, τι 148... Ταυτόχρονα ομως μπαίνουν τα ταξι που ειναι euro 1.5 αν βγάλεις ενα μεσο ορο του στολου 😂😂
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, and_64 είπε Εδώ εχει η cla 122 και δεν μπαίνει, τι 148... Ταυτόχρονα ομως μπαίνουν τα ταξι που ειναι euro 1.5 αν βγάλεις ενα μεσο ορο του στολου 😂😂 Ναι είναι τραγικό το πως τα έχουν κάνει , το φοβάμαι όμως μην την φάω γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον και δεν θέλω να πάω σε αγορά που δεν κυκλοφορεί σε δακτύλιο 1
imr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, tsofras said: Ναι είναι τραγικό το πως τα έχουν κάνει , το φοβάμαι όμως μην την φάω γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον και δεν θέλω να πάω σε αγορά που δεν κυκλοφορεί σε δακτύλιο Θα έλεγα μην σε απασχολεί αν δεν πηγαίνεις καθημερινά κεντρο γιατί σε λίγο καιρό πάλι θα αλλάξουν. Εφόσον έχεις και δεύτερο αμάξι απλά κοιτάς να πάρεις με την ανάποδη πινακίδα ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα 2. 2
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, imr είπε Θα έλεγα μην σε απασχολεί αν δεν πηγαίνεις καθημερινά κεντρο γιατί σε λίγο καιρό πάλι θα αλλάξουν. Εφόσον έχεις και δεύτερο αμάξι απλά κοιτάς να πάρεις με την ανάποδη πινακίδα ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα 2. Η γυναίκα φοβάται να οδηγήσει αυτόματο , και το προηγούμενο δεν το είχε πάρει ποτέ . Καθημερινά κέντρο δεν πάω, απλά δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον , μπορεί να μεταφερθεί η δουλειά , να χρειαστεί να πάω σε κανα νοσοκομείο κτλ . Με έβαλε σε σκέψεις , και έχω βρει και 1 σίγουρο αγοραστή για τέλος του μήνα και άλλος ένας θα έρθει σήμερα να το δει 😂 Coutryman ή Formentor δεν έχω κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει 1
Maurikycli Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Και για μένα ήταν περιοριστικός παράγοντας ο δακτύλιος. Μάλλον καταλήγω στο mazda2 facelift '23 😕
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Και για μένα ήταν περιοριστικός παράγοντας ο δακτύλιος. Μάλλον καταλήγω στο mazda2 facelift '23 😕 Ωραίο το facelift 1
Maurikycli Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ωραίο το facelift Ναι και μέσα είναι αρκετά ποιοτικό καθώς και η "περπατισιά" του. Από πίσω έμεινε ίδιο και δεν μου αρέσει αλλά θα το συνηθίσω
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Ναι και μέσα είναι αρκετά ποιοτικό καθώς και η "περπατισιά" του. Από πίσω έμεινε ίδιο και δεν μου αρέσει αλλά θα το συνηθίσω Εμένα μου αρέσει συνολικά , άνετα το χτύπαγα αν ήθελα μικρό 1
Maurikycli Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Εμένα μου αρέσει συνολικά , άνετα το χτύπαγα αν ήθελα μικρό Άμα σου πω ότι είχα ξεκινήσει για panda με το twin air αλλά καταργήθηκε δεν θα με πιστέψεις. Μετά πήγα για ibiza (έχω το mk2) αλλά μου φάνηκε ατσούμπαλο. Δοκίμασα το mazda και κόλλησα! 1
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Η γυναίκα φοβάται να οδηγήσει αυτόματο , και το προηγούμενο δεν το είχε πάρει ποτέ . Καθημερινά κέντρο δεν πάω, απλά δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον , μπορεί να μεταφερθεί η δουλειά , να χρειαστεί να πάω σε κανα νοσοκομείο κτλ . Με έβαλε σε σκέψεις , και έχω βρει και 1 σίγουρο αγοραστή για τέλος του μήνα και άλλος ένας θα έρθει σήμερα να το δει 😂 Coutryman ή Formentor δεν έχω κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει Μήπως το καινουργιο μπαίνει; Τσέκαρες το σάιτ κ δίνει 148; γιατι εμένα το Q3 έχει 139 αλλά πιάνεται στο nedc. Αντιστοιχα με wltp έχει κάτω από 120 αλλά για να μπει έπρεπε να είναι από 1/1/21 καταχωρημένο όποτε δε μπαίνει 💩
imr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Η γυναίκα φοβάται να οδηγήσει αυτόματο , και το προηγούμενο δεν το είχε πάρει ποτέ . Καθημερινά κέντρο δεν πάω, απλά δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον , μπορεί να μεταφερθεί η δουλειά , να χρειαστεί να πάω σε κανα νοσοκομείο κτλ . Με έβαλε σε σκέψεις , και έχω βρει και 1 σίγουρο αγοραστή για τέλος του μήνα και άλλος ένας θα έρθει σήμερα να το δει 😂 Coutryman ή Formentor δεν έχω κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει E για καθημερινα εντος δακυλιου ετσι και αλλιως δεν πας λογω κινησης. Αν αλλαξεις δουλεια για το κεντρο, με μετρο θα πηγαινεις. Αν χρειαστει μια φορα στο τοσο για νοσοκομειο/γιατρο κτλ η παιρνεις το αλλο αυτοκινητο η αποφευγεις τον δακτυλιο. Νομιζω ο δακτυλιος πρεπει να ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολει
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Μήπως το καινουργιο μπαίνει; Τσέκαρες το σάιτ κ δίνει 148; γιατι εμένα το Q3 έχει 139 αλλά πιάνεται στο nedc. Αντιστοιχα με wltp έχει κάτω από 120 αλλά για να μπει έπρεπε να είναι από 1/1/21 καταχωρημένο όποτε δε μπαίνει 💩 146 λέει στο site , 145 είναι το όριο . Της VW οι κινητήρες έχουν χαμηλότερους 3 λεπτά πριν, imr είπε E για καθημερινα εντος δακυλιου ετσι και αλλιως δεν πας λογω κινησης. Αν αλλαξεις δουλεια για το κεντρο, με μετρο θα πηγαινεις. Αν χρειαστει μια φορα στο τοσο για νοσοκομειο/γιατρο κτλ η παιρνεις το αλλο αυτοκινητο η αποφευγεις τον δακτυλιο. Νομιζω ο δακτυλιος πρεπει να ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολει Ναι όντως αυτό σκέφτομαι και εγώ , στην χειρότερη αν κάτσει αυτή τη μία φορά και δεν κυκλοφορώ και πάω και με γράψουν , ε ας δώσω 100ε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις