ge-lyk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε To Balloon της VW αν το βάλεις κάτω βγαίνει πολύ πιο ακριβό μακροπρόθεσμα απο απλή χρηματοδότηση γιατι σου βάζει και ασφάλειες-σερβις στο δάνειο (οπότε τα πληρώνεις με επιτόκιο). Αντιπροσωπείες που δεν ειναι εισαγωγείς (τύπου Καρέντα) μερικές φορές δινουν κλασικό δάνειο από δικό τους deal με τράπεζα που συμφέρει παραπάνω όταν τα συγκρίνεις... Δεν είναι απαραίτητο. Εγώ δεν έβαλα μέσα στη χρηματοδότηση ασφάλεια και service
mp123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανησυχίες.........τέλος.Την έχω καταβρει ετσι τωρα καλοκαιράκι.Ταξιδακι Καλαμάτα σε κάνα 6 μηνο πρέπει να ασχοληθώ να βρω κάνα φτηνό σμαρτ του 12 με 14 κάπου στα 6κ η αγορά συν 1κ σουλουπωμα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από mp123 7
Kaboomzer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Καλημέρα, Κανά αξιόπιστο κατάστημα για αγορά online γνήσια λάδια για VAG 0w20 και αντίστοιχα φίλτρα ξέρουμε; Θέλω να συγκρίνω τιμές αν τα πάρω μόνος μου και τα πάω στην αντιπροσωπεία με αυτά που θα μου πουν από κει.
terry308 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Kaboomzer είπε Καλημέρα, Κανά αξιόπιστο κατάστημα για αγορά online γνήσια λάδια για VAG 0w20 και αντίστοιχα φίλτρα ξέρουμε; Θέλω να συγκρίνω τιμές αν τα πάρω μόνος μου και τα πάω στην αντιπροσωπεία με αυτά που θα μου πουν από κει. autodoc autoparts skroutz.gr bestprice.gr
paylidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Το autodoc δε το εμπιστεύομαι πολύ. Μου έχει τύχει να παραγγείλω ανταλλακτικό μάρκας κ να αλλάξουν μόνοι τους σε κάποιο ονόματι stark το οποίο σαφώς ήταν μουφια χαμηλότερης ποιότητας αλλά υψηλότερης θεωρητικα τιμής. Ευτυχώς το είδα και ακύρωσα άμεσα τη παραγγελία ζητώντας επιστροφή χρημάτων. Το ίδιο ακριβώς έχουν κάνει κ σε φίλο κ έπειτα το είδαμε κ άλλου να αναφέρεται σε σχόλια. δες κ το onparts Και την προμηθευτική στα πατήσια (νομίζω partsbay)
imr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Αν ειναι μονο για λαδια δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις με online site. Εγω παιρνω απο autoplanet ου εχει καλες τιμες γενικα και καταστημα για παραλαβη 1
korakios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Kaboomzer είπε Καλημέρα, Κανά αξιόπιστο κατάστημα για αγορά online γνήσια λάδια για VAG 0w20 και αντίστοιχα φίλτρα ξέρουμε; Θέλω να συγκρίνω τιμές αν τα πάρω μόνος μου και τα πάω στην αντιπροσωπεία με αυτά που θα μου πουν από κει. σίγουρα φθηνότερα θα σου βγει , ειδικά ότι έχει σχέση με φίλτρα . (φίλτρο λαδιού πάρε κάτι της προκοπής πχ mann) Ρώτα πάντως αν το 0w20 είναι υποχρεωτικό (δες και το manual) Προσωπικά θα ρωτούσα για κανα μαγαζί κοντά να τα έπαιρνα επιτόπου (αφού έχω τσεκάρει τιμές online)
Ola150 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μπορείς να πάρεις δικά σου λάδια να πας στην αντιπροσωπεία στο σέρβις; Έμαθα πως τα χρεώνουν παραπάνω απ' όσο μπορεί να τα βρει κάποιος στην αγορά.
tsofras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, Ola150 είπε Μπορείς να πάρεις δικά σου λάδια να πας στην αντιπροσωπεία στο σέρβις; Έμαθα πως τα χρεώνουν παραπάνω απ' όσο μπορεί να τα βρει κάποιος στην αγορά. Μπορείς , αρκεί να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή 1
mp123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, tsofras είπε Μπορείς , αρκεί να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή Ρε Θωμά ελεος που μπορεί να πας τα λάδια φίλτρα κλπ στη αντιπροσωπία.Εκτος και αν είναι γύφτοι παρακμιακοι. Σκεψου τωρα να πάω στον τραγουδιστή να του πω έλα στα έφερα όλα λάδια φίλτρα αλλάξετα. Κλωτσιές θα μου δώσουν. Είναι σαν να πας να φας σε ταβέρνα και να φέρεις το κρέας να τους πεις ψησε μου το και θα πάρω μόνο ορεκτικα και τα ποτά. Αν θες να το κάνεις έτσι πας σε ένα απλό συνεργείο και κάνεις την δουλειά σου.
tsofras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Ρε Θωμά ελεος που μπορεί να πας τα λάδια φίλτρα κλπ στη αντιπροσωπία.Εκτος και αν είναι γύφτοι παρακμιακοι. Σκεψου τωρα να πάω στον τραγουδιστή να του πω έλα στα έφερα όλα λάδια φίλτρα αλλάξετα. Κλωτσιές θα μου δώσουν. Είναι σαν να πας να φας σε ταβέρνα και να φέρεις το κρέας να τους πεις ψησε μου το και θα πάρω μόνο ορεκτικα και τα ποτά. Αν θες να το κάνεις έτσι πας σε ένα απλό συνεργείο και κάνεις την δουλειά σου. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι μπορείς
Nabuko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Κλωτσιές θα μου δώσουν Για ποιό λόγο? Αφού θα πληρωθούν κανονικά την εργασία τους. 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 58 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για ποιό λόγο? Αφού θα πληρωθούν κανονικά την εργασία τους. Με τα δικά τους σίγουρα βγάζουν και από την εργασία και από το ανταλλακτικά - αναλώσιμα. Επίσης έχουν την ευθύνη για το τι βάζουν,. γενικά αν και πολλοί το κάνουν εγώ δε συμφωνώ ιδιαίτερα, δεν έχω πάει ποτέ δικά μου πράγματα. 1
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, mp123 είπε Ρε Θωμά ελεος που μπορεί να πας τα λάδια φίλτρα κλπ στη αντιπροσωπία.Εκτος και αν είναι γύφτοι παρακμιακοι. Σκεψου τωρα να πάω στον τραγουδιστή να του πω έλα στα έφερα όλα λάδια φίλτρα αλλάξετα. Κλωτσιές θα μου δώσουν. Είναι σαν να πας να φας σε ταβέρνα και να φέρεις το κρέας να τους πεις ψησε μου το και θα πάρω μόνο ορεκτικα και τα ποτά. Αν θες να το κάνεις έτσι πας σε ένα απλό συνεργείο και κάνεις την δουλειά σου. Κι όμως πολλοί το κάνουν. Κ εγώ αν ξαναπηγαίνα στη Κα***** από το να μου βάλουν βαρελολαδα με τον Κατρούτσο θα προτιμούσα να πάω τα δικά μου Από εκεί κ πέρα δε θεωρώ ότι γλιτώνεις πολλά αν έχεις μια Χ έκπτωση σε υλικά κ εργασία μια ή άλλη θα έρθει 2
mp123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Από εκεί κ πέρα δε θεωρώ ότι γλιτώνεις πολλά αν έχεις μια Χ έκπτωση σε υλικά κ εργασία μια ή άλλη θα έρθει Έτσι είναι σε θέμα κόστους όπως τα λες Τώρα αν του πας τα δικά σου το θεωρώ μαλάκια.Το να αλλάξεις λάδια, μπουζί, φίλτρο αέρα και καμπίνας το κάνει και μόνος του ο καθενας.. Δίνεις 10 ευρώ το πας στο πλυντήριο και το βάζεις στην ράμπα σου πλένουν και το αυτοκίνητο κάτω. Δεν θα δώσεις 40 50 ευρώ στο συνεργείο.Με 10 καθάρισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις