Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φάει τον κόσμο μήπως βρω κανά countryman για ενοικίαση για το τριήμερο, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsofras είπε

Έχω φάει τον κόσμο μήπως βρω κανά countryman για ενοικίαση για το τριήμερο, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω?

Σφακιανάκη στο Περιστέρι δοκίμασες; 

Αν θυμάμαι καλά εμάς μας το είχαν προτείνει. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε

Σφακιανάκη στο Περιστέρι δοκίμασες; 

Αν θυμάμαι καλά εμάς μας το είχαν προτείνει. 

Για rent a car λέω εγώ , εσύ εννοείς αντιπροσωπεία ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για rent a car λέω εγώ , εσύ εννοείς αντιπροσωπεία ?

Ναι είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι Σφανιανάκης μας έδινε για σκ γεμάτο αμάξι.

Επεξ/σία από Thanos1921
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε συ Θωμά αφού αλλάζει το μοντέλο, πως θα βρεις καινούργιο;

Δέχονται ακόμα παραγγελίες;

Εν τω μεταξύ διαφημίζει η VW επιτόκιο 3.9%. Δεν κάθισα να δω όρους και προυποθέσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, majnun είπε

Ρε συ Θωμά αφού αλλάζει το μοντέλο, πως θα βρεις καινούργιο;

Δέχονται ακόμα παραγγελίες;

Εν τω μεταξύ διαφημίζει η VW επιτόκιο 3.9%. Δεν κάθισα να δω όρους και προυποθέσεις.

Για το countryman λες ή την σειρά 1 ? Η σειρά 1 ναι αλλάζει , το countryman έβγαλε facelift το 21

Το επιτόκιο 3.9 νομίζω είναι για balloon, αν το t-roc δεν είχε κουμπιά αφής σε τιμόνι και κλιματισμό θα το κοίταγα και αυτό

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, majnun είπε

Χάνει πολύ σε εμφάνιση σε σχέση με το τωρινό. Και σίγουρα θα πάει στα 35+ η αρχική. Θωμά τρέχα για το παλιό!

Επεξ/σία από tzampatzis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Balloon της VW αν το βάλεις κάτω βγαίνει πολύ πιο ακριβό μακροπρόθεσμα απο απλή χρηματοδότηση γιατι σου βάζει και ασφάλειες-σερβις στο δάνειο (οπότε τα πληρώνεις με επιτόκιο). 

Αντιπροσωπείες που δεν ειναι εισαγωγείς (τύπου Καρέντα) μερικές φορές δινουν κλασικό δάνειο από δικό τους deal με τράπεζα που συμφέρει παραπάνω όταν τα συγκρίνεις...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

To Balloon της VW αν το βάλεις κάτω βγαίνει πολύ πιο ακριβό μακροπρόθεσμα απο απλή χρηματοδότηση γιατι σου βάζει και ασφάλειες-σερβις στο δάνειο (οπότε τα πληρώνεις με επιτόκιο). 

Αντιπροσωπείες που δεν ειναι εισαγωγείς (τύπου Καρέντα) μερικές φορές δινουν κλασικό δάνειο από δικό τους deal με τράπεζα που συμφέρει παραπάνω όταν τα συγκρίνεις...

Ναι ισχύει το είχα δει και εγώ όταν μου είχαν κάνει balloon για το Leon

Δημοσ.

Όντως ballon είναι το 3.9. Για κανονικό πας στο 5.9 που πάλι καλά είναι. 

Το troc μη το αποκλείεις, δεν είναι όπως το δικό σου τα κουμπιά που πρέπει να μπεις στην οθόνη για ρυθμίσεις. Είναι πλήρη απλά αφής. Η style dsg βγαίνει τιμοκατάλογο 29800 κ είναι υπερπλήρες. Με έξτρα κάμερα και μεταλλικο 30500 προ κάθε έκπτωσης όποτε ίσως πέφτει κ 29000 κ παράδοση σε μια εβδομάδα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, paylidis είπε

Όντως ballon είναι το 3.9. Για κανονικό πας στο 5.9 που πάλι καλά είναι. 

Το troc μη το αποκλείεις, δεν είναι όπως το δικό σου τα κουμπιά που πρέπει να μπεις στην οθόνη για ρυθμίσεις. Είναι πλήρη απλά αφής. Η style dsg βγαίνει τιμοκατάλογο 29800 κ είναι υπερπλήρες. Με έξτρα κάμερα και μεταλλικο 30500 προ κάθε έκπτωσης όποτε ίσως πέφτει κ 29000 κ παράδοση σε μια εβδομάδα 

1.5 ?

30700 το βλέπω με χρώμα , αν βάλουμε πινακίδες-εξοδα πάμε 31+ δλδ

Το έκανες test drive ?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 3.9 πήρα το ibiza το 2018, με προκαταβολή 200€ για την παραγγελία και μετα άλλα 4.500€ από τα 15.400€  της αξίας του αυτοκινήτου.

Όχι balloon, αλλά κανονική χρηματοδότηση.

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

1.5 ?

30700 το βλέπω με χρώμα , αν βάλουμε πινακίδες-εξοδα πάμε 31+ δλδ

Το έκανες test drive ?

Ναι το 1.5. Μπα δεν είναι τόσο ψηλά είχα πάρει προσφορά. Κ td έκανα αξιοπρεπέστατο με πλουσιότατο εξοπλισμό. Εγώ το πήρα χωρίς κάμερα με μεταλλικο 30110 βγαίνει τελική. 

Ο γνωστός 1.5 που με το αυτοματο γαζώνει 😅

• Δημιουργία νέου...