thodoris20s Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Με το καλό φίλε! Ήρθε τόσο γρήγορα το facelift; Ή είναι το προ facelift μοντέλο; 1
filarhos Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, thodoris20s είπε Με το καλό φίλε! Ήρθε τόσο γρήγορα το facelift; Ή είναι το προ facelift μοντέλο; Προ fl Για αυτό και η "καλή" έκδοση και η "χαμηλή" τιμή. Πρακτικά το ίδιο αυτοκίνητο είναι με μικρές, για εμένα αμελητέες, διάφορες. Και αναμονή ένα χρόνο από τώρα... 3
thodoris20s Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 14 ώρες πριν, filarhos είπε Προ fl Για αυτό και η "καλή" έκδοση και η "χαμηλή" τιμή. Πρακτικά το ίδιο αυτοκίνητο είναι με μικρές, για εμένα αμελητέες, διάφορες. Και αναμονή ένα χρόνο από τώρα... Μια χαρά φίλε μου! Με το καλό να το χαρείς! Εγώ πήρα Golf 8 πρόσφατα, αλλά σε 2-3 χρόνια σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στο ID3 3
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Το λοιπόν ένα wrap up μετά απο το τέλος ενός αγχωτικού μήνα Πήγα στην νέα δουλειά Καμία σχέση με αυτά που μου έλεγαν Παραιτήθηκα σήμερα Πέμπτη επιστρέφω εκεί που ήμουν Οπότε άκυρο το εταιρικό αμάξι (χέστηκα) αλλά έχασα και το δίλιτρο Βέβαια μετά το ζόρι του τελευταίου μήνα , η αλήθεια είναι ότι το αμάξι δεν το σκέφτηκα καν. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να μάθω τι θα έπαιρνα έτσι για το γαμώτο Οπότε σε λίγες μέρες που θα έρθω στα ίσια μου θα αρχίσω πάλι να κοιτάω Αυτά 3 1 1
Grim Ripper Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Πήγα στην νέα δουλειά Καμία σχέση με αυτά που μου έλεγαν Παραιτήθηκα σήμερα Πέμπτη επιστρέφω εκεί που ήμουν Καλά πήγε αυτό. 😂 Η τσοφριάδα συνεχίζεται...
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Καλά πήγε αυτό. 😂 Η τσοφριάδα συνεχίζεται... Ναι σαν τα αμάξια ένα πράγμα , απο ότι δείχνει και στις δουλειές το ίδιο ισχύει 1
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, tsofras είπε Το λοιπόν ένα wrap up μετά απο το τέλος ενός αγχωτικού μήνα Πήγα στην νέα δουλειά Καμία σχέση με αυτά που μου έλεγαν Παραιτήθηκα σήμερα Πέμπτη επιστρέφω εκεί που ήμουν Οπότε άκυρο το εταιρικό αμάξι (χέστηκα) αλλά έχασα και το δίλιτρο Βέβαια μετά το ζόρι του τελευταίου μήνα , η αλήθεια είναι ότι το αμάξι δεν το σκέφτηκα καν. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να μάθω τι θα έπαιρνα έτσι για το γαμώτο Οπότε σε λίγες μέρες που θα έρθω στα ίσια μου θα αρχίσω πάλι να κοιτάω Αυτά Καλά πήγε αυτό…! Τέλος καλό όλα καλά τουλάχιστον… θα έρθω να σε πάρω μια μερα να πάμε αντιπροσωπείοτσάρκα να κλείσουμε κάτι να τελειώνουμε, εσυ δες να βολεύεσαι και ασε τη τιμή σε εμένα - θα τον μάτωσω τον πωλητή 😂 (αν κ θα είχε ενδιαφέρον ένα vol. 4) Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από paylidis 1
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 41 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Φαντάζομαι τα μούτρα του παλιού εργοδότη σου. Μα αν δεν με ήθελαν δεν θα με έπαιρναν πίσω , σαν τρελοί έκαναν απο την χαρά τους Στον νέο δεν άρεσε που έφυγα 4
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μα αν δεν με ήθελαν δεν θα με έπαιρναν πίσω , σαν τρελοί έκαναν απο την χαρά τους Στον νέο δεν άρεσε που έφυγα Φαντάζομαι τα μούτρα τους 😂😂😂 κανω εικόνα τα μούτρα των πρώην δικών μου που με είχαν δεδομένο κ γελάω μόνος μου 😅😅😅😅😅😅
tsofras Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Φαντάζομαι τα μούτρα τους 😂😂😂 κανω εικόνα τα μούτρα των πρώην δικών μου που με είχαν δεδομένο κ γελάω μόνος μου 😅😅😅😅😅😅 Εγώ τα μούτρα τον γύρω γύρω θυμάμαι όταν έλεγα ότι παραιτούμαι και με κοίταγαν με μία λύπη που δεν το κάνουν και αυτοί. Μεγάλη γαλέρα Επίσης το χαίρεσαι όταν απο πουκάμισο-κόντρα ξύρισμα πας με βερμούδα-σαγιονάρα-αξύριστος για να υπογράψεις Επεξ/σία 30 Μαΐου 2023 από tsofras 3
dtk-386 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, tsofras είπε Μα αν δεν με ήθελαν δεν θα με έπαιρναν πίσω , σαν τρελοί έκαναν απο την χαρά τους Στον νέο δεν άρεσε που έφυγα Το θυμάμαι που το είχες πει. Απλά εννοώ την φάτσα του πρώτου εργοδότη που δεν έχει καταλάβει τι έγινε και δεν ξέρει πως να αντιδράσει που σε βλέπει ξανά πίσω.
thodoris20s Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Το θέμα είναι ότι η επιστροφή σου έγινε με καλές συνθήκες ή θα σου πιουν το αίμα τώρα; Όπως κι να χει τολμηρό σε βλέπω tsofra well played 1
tsofras Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 33 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Το θέμα είναι ότι η επιστροφή σου έγινε με καλές συνθήκες ή θα σου πιουν το αίμα τώρα; Όπως κι να χει τολμηρό σε βλέπω tsofra well played Όχι μία χαρά με αγαπάνε και τους αγαπώ για άλλους λόγους έφυγα 3
atrigane Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 57 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι μία χαρά με αγαπάνε και τους αγαπώ για άλλους λόγους έφυγα Για το 2λιτρο έφυγες πες το μην μας ντρέπεσαι!! Όλοι εδώ από την ίδια αρρώστια πάσχουμε🤪
Προτεινόμενες αναρτήσεις