tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, dstilio είπε Εταιρικά πέρα από τα ηλεκτρικά και τα VW, κυκλοφορούν πολλά Yaris, aygo, και γαλλικά τύπου c3. Δεν πας μια βόλτα από το πάρκινγκ της καινούργιας εταιρεία να πάρεις μάτι; Να δεις αν υπάρχουν πολλά Yaris με ίδιο χρώμα κτλ. Πάντως αν σου τύχει γαλλικό, ακόμα και το 2008, μια χαρά θα το συνηθίσεις αν του δώσεις χρόνο. το τσάμπα είναι καλύτερο! Ομως: υπάρχει παγίδα σε μερικά εταιρικά που είχα δει παλιότερα, που ήταν δηλωμένα ως στόλος εταιρείας, που ο εργαζόμενος είχε στους όρους να μην το χρησιμοποιεί τα ΣΚ. Ήταν πωλητής και γύρναγε σούπερ μάρκετ και ψιλικατζίδικα ο συγκεκριμένος. Ελπίζω να μην έχεις τίποτα τέτοια κουλά. Ρώτησα δικό μου θα είναι το αμάξι ( θα το έχω συνέχεια εννοώ) Πάρκινγκ έχει υπόγειο 🤣 Κάτσε γιατί έπεσε πόλεμος σήμερα που ανακοινωσα ότι θέλω να φύγω και με έχουν πλευρισει 🤐 2
dtk-386 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Μη σε δώσουν κάνα Leon;;;;; χειροκίνητο. 😁
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Sorry @tsofras, αλλά υπάρχει και το κακό σενάριο.... Να του δώσουν κανένα Peugeot, που δεν τον βολεύει καθόλου... Ow shit here we go again 😂
NTC Labs Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρώτησα δικό μου θα είναι το αμάξι ( θα το έχω συνέχεια εννοώ) Πάρκινγκ έχει υπόγειο 🤣 Κάτσε γιατί έπεσε πόλεμος σήμερα που ανακοινωσα ότι θέλω να φύγω και με έχουν πλευρισει 🤐 Δεν δεχόμαστε αντιπρόταση...ΠΟΤΈ 3
Peugeot208 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Δεν δεχόμαστε αντιπρόταση...ΠΟΤΈ Μπορεί να του δίνουν Leon 2λιτρο αυτόματο... 🤣
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 31 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Δεν δεχόμαστε αντιπρόταση...ΠΟΤΈ Ε εντάξει σχετικό είναι ανάλογα τους λόγους που φεύγεις , είμαι και 15 χρόνια εκεί Αλλά ναι 1
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 40 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Δεν δεχόμαστε αντιπρόταση...ΠΟΤΈ Συνήθως είναι γελοία η αντιπρόταση σε τόσο υψηλές / senior θέσεις. Απλά κ μόνο για να πουν ότι προσπάθησαν αλλά απέτυχαν οι μανατζαρεοι κ να γλυτώσουν το σκατο από τους άπω πάνω κ όσους μείνουν πίσω κ φορτωθούν τη δουλειά του αποχωρησαντα. Σε εμένα ήταν τόσο γελοία που γέλαγα κανένα τέταρτο……! (Κ καλύτερη να ήταν πάλι θα έφευγα ασυζητητί) 2
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Συνήθως είναι γελοία η αντιπρόταση σε τόσο υψηλές / senior θέσεις. Απλά κ μόνο για να πουν ότι προσπάθησαν αλλά απέτυχαν οι μανατζαρεοι κ να γλυτώσουν το σκατο από τους άπω πάνω κ όσους μείνουν πίσω κ φορτωθούν τη δουλειά του αποχωρησαντα. Σε εμένα ήταν τόσο γελοία που γέλαγα κανένα τέταρτο……! (Κ καλύτερη να ήταν πάλι θα έφευγα ασυζητητί) Εγώ δεν φεύγω για οικονομικούς λόγους βέβαια (άσχετα αν έκατσε καλύτερο πακέτο) 2
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Εγώ δεν φεύγω για οικονομικούς λόγους βέβαια (άσχετα αν έκατσε καλύτερο πακέτο) Μια από τα ίδια. Ούτε εγώ έφυγα για το οικονομικό αλλά το τοξικό της υπόθεσης 2
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε Μια από τα ίδια. Ούτε εγώ έφυγα για το οικονομικό αλλά το τοξικό της υπόθεσης Εγώ ούτε αυτό δεν έχω , απλά βαρέθηκα να κάνω τα ίδια πράγματα σαν ρομποτ 3
argimeg Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ ούτε αυτό δεν έχω , απλά βαρέθηκα να κάνω τα ίδια πράγματα σαν ρομποτ Εγώ πάλι βαρέθηκα στο ΙΤ κάθε λίγο και λιγάκι να μαθαίνω καινούρια πράγματα. Με κούρασε αυτό και δεν είμαι πλεον για πολλές αλλαγές, γέρασα μου φαίνεται, 47 κλεισμένα βέβαια. 2
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, argimeg είπε Εγώ πάλι βαρέθηκα στο ΙΤ κάθε λίγο και λιγάκι να μαθαίνω καινούρια πράγματα. Με κούρασε αυτό και δεν είμαι πλεον για πολλές αλλαγές, γέρασα μου φαίνεται, 47 κλεισμένα βέβαια. Ναι και εγώ στα 40 μου προς το παρών μου αρέσει , σε καμία πενταετία δεν ξέρω 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Εγώ πάλι ήμουν σε κομμάτια IT (τεχνικός η/υ) αλλά τα τελευταία 4 χρόνια είμαι σε μια εταιρεία/εργοστάσιο σαν χειριστής μηχανής και η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ. Καλό περιβάλλον, 8ωρο/5μερο και είμαι κομπλέ, έχουμε τμήμα IT όπου ώρες ώρες πιστεύω ότι ξέρω περισσότερα αλλά δεν θέλω να μπω. 😛 Στα 4 χρόνια παρόλο που είμαι σωστός και καλός στη δουλειά μου πήρα αύξηση τώρα μόνο και μόνο επειδή ο συνάδελφος/ζευγάρι στην τωρινή μηχανή έφυγε για καλύτερα πράγματα (Παπαστράτος)...τουλάχιστον αυτό θεωρώ. 😐 3
NovaLacertae Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Στις 23/4/2023 στις 11:51 ΠΜ, tsofras είπε 19 Μαΐου για την δουλειά, για το αμάξι δεν ξέρω ακριβώς , ενημέρωσα τον ενδιαφερόμενο ότι μπορεί να το αργήσω λίγο Το καλό με την παροχή αν μου δώσουν μεγάλο , είναι ότι θα μπορέσω επιτέλους να πάρω αυτόματο χωρίς να φοβάμαι για έξοδα , επισκευές κτλ tsofras, Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σου, καλορίζικος στη νέα σου δουλειά και με το καλό και το νέο σου αυτοκίνητο, να είναι όπως το θες! 1
imr Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Χρόνια πολλά, τα 15 χρόνια είναι πολλά γενικά, ειδικά για dev δουλειές που υπάρχει κινητικότητα (εγώ είμαι στην 4η διαφορετική την τελευταία δεκαετία 😂) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις