oykas2001 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Thx man , της πληροφορικής είμαι εγώ Ε ναι, πληροφορίες θα δίνεις πάλι! Αναμένουμε με αγωνία το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας… 2
terry308 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλή ευκολία Θωμά @tsofras Χρόνια καλά και πολλά με υγεία αν και κατόπιν εορτής @tsofras @paylidis 2
NTC Labs Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, tsofras είπε Thx man , της πληροφορικής είμαι εγώ ωπ δικος μου εσυ 1
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε ωπ δικος μου εσυ κρυβόμαστε καλά 🤣 1
gmts Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Έλα να μετρηθούμε πόσοι είμαστε της πληροφορικής/ΙΤ! 1
Nabuko Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Να μαντέψουμε τι αμάξι θα του δώσουν? Εγώ είμαι ανάμεσα σε VW Tiguan και Audi Q3 1
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Να μαντέψουμε τι αμάξι θα του δώσουν? Εγώ είμαι ανάμεσα σε VW Tiguan και Audi Q3 Α εσύ είσαι ανοιχτοχέρης
denexo Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Σε περίπτωση γνωστού του έδωσαν BMW X1 αν θυμάμαι καλά αλλά εντελώς γυμνό όμως. Επίσης υπήρχε η δυνατότητα για Volvo XC40 Recharge αλλά ήθελε αρκετούς μήνες παράδοσης. Γενικά όπως γράφεται κι εδώ, δίδονται/προτιμώνται PHEV μοντέλα τα οποία συνήθως οι υπάλληλοι δεν έχουν υποδομή στο σπίτι και τα φορτίζουν εν τέλει στην εταιρεία (αναλόγως και την πολιτική βέβαια γιατί μερικές το χρεώνουν)
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Να μαντέψουμε τι αμάξι θα του δώσουν? Εγώ είμαι ανάμεσα σε VW Tiguan και Audi Q3 Καλό σενάριο. Σε εμένα δεν χώραγε στο budget του level τo Tiguan dsg δυστυχως τελικά. Είναι ένα επίπεδο διοικησης πάνω. Q3 δεν ήθελα ούτως η αλλιώς 😂 αλλα εύχομαι κ εγώ στο θωμα ένα Q3 !!! Γιατί τα έλεγα αλλά άργησε κ ακρίβυνε! 39 λεπτά πριν, denexo είπε Σε περίπτωση γνωστού του έδωσαν BMW X1 αν θυμάμαι καλά αλλά εντελώς γυμνό όμως. Επίσης υπήρχε η δυνατότητα για Volvo XC40 Recharge αλλά ήθελε αρκετούς μήνες παράδοσης. Γενικά όπως γράφεται κι εδώ, δίδονται/προτιμώνται PHEV μοντέλα τα οποία συνήθως οι υπάλληλοι δεν έχουν υποδομή στο σπίτι και τα φορτίζουν εν τέλει στην εταιρεία (αναλόγως και την πολιτική βέβαια γιατί μερικές το χρεώνουν) Όλα πλέον αργούν δυστυχως. Η πλακα είναι ότι αυτό που διάλεξα μπορώ να το έχω από τη Καρεντα σε 10 μέρες (ετοιμοπαραδοτο) ως ιδιώτης αλλά για leazing πάει μήνες (6-8) 3
Peugeot208 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Να μαντέψουμε τι αμάξι θα του δώσουν? Εγώ είμαι ανάμεσα σε VW Tiguan και Audi Q3 Sorry @tsofras, αλλά υπάρχει και το κακό σενάριο.... Να του δώσουν κανένα Peugeot, που δεν τον βολεύει καθόλου... 2
tsofras Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Sorry @tsofras, αλλά υπάρχει και το κακό σενάριο.... Να του δώσουν κανένα Peugeot, που δεν τον βολεύει καθόλου... Το έχω σκεφτεί και αυτό , θα δείξει
dstilio Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Το έχω σκεφτεί και αυτό , θα δείξει Εταιρικά πέρα από τα ηλεκτρικά και τα VW, κυκλοφορούν πολλά Yaris, aygo, και γαλλικά τύπου c3. Δεν πας μια βόλτα από το πάρκινγκ της καινούργιας εταιρεία να πάρεις μάτι; Να δεις αν υπάρχουν πολλά Yaris με ίδιο χρώμα κτλ. Πάντως αν σου τύχει γαλλικό, ακόμα και το 2008, μια χαρά θα το συνηθίσεις αν του δώσεις χρόνο. το τσάμπα είναι καλύτερο! Ομως: υπάρχει παγίδα σε μερικά εταιρικά που είχα δει παλιότερα, που ήταν δηλωμένα ως στόλος εταιρείας, που ο εργαζόμενος είχε στους όρους να μην το χρησιμοποιεί τα ΣΚ. Ήταν πωλητής και γύρναγε σούπερ μάρκετ και ψιλικατζίδικα ο συγκεκριμένος. Ελπίζω να μην έχεις τίποτα τέτοια κουλά. 2
atrigane Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Χρόνια πολλά Θωμά και Γιώργο, υγεία και τύχη σε όλους μας. 2
koeltzakoatl Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε κρυβόμαστε καλά 🤣 είμαστε πολλοί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις