Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Πόσο πήγε;

Στις 19/4/2023 στις 11:21 ΠΜ, tsofras είπε

Καλημέρες , έκλεισα ραντεβού Παρασκευή πρωί 130ε , θα το πάρω το Σάββατο

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

To λοιπόν

Αλλάζω δουλειά τον άλλο μήνα , και θα μου παρέχουν και αμάξι

Αφού δω τι αμάξι θα είναι είτε θα το πουλήσω (αν είναι μεγάλο αυτό που δίνουν) είτε θα το κρατήσω και θα σπρώξουμε το C3

Δηλαδή τώρα για να καταλάβω, τελειώνει η 2η σεζόν της Τσοφριάδας και είπαμε να κάνουμε ένα plot twist και να αλλάξουμε και cast για την 3η;;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Δηλαδή τώρα για να καταλάβω, τελειώνει η 2η σεζόν της Τσοφριάδας και είπαμε να κάνουμε ένα plot twist και να αλλάξουμε και cast για την 3η;;;;

Βασικά τώρα παίζει να είμαστε στην 5η-6η σεζόν. 😛

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Βασικά τώρα παίζει να είμαστε στην 5η-6η σεζόν. 😛

Ναι, κάνει τα κόλπα που κάνουν και τα στούντιο έξω: σπάει τη σεζόν σε 2 μέρη και τις παίζει με διαφορά ενός χρόνου.... Για να μας κρατάει σε αγωνία πιο πολύ...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Ναι, κάνει τα κόλπα που κάνουν και τα στούντιο έξω: σπάει τη σεζόν σε 2 μέρη και τις παίζει με διαφορά ενός χρόνου.... Για να μας κρατάει σε αγωνία πιο πολύ...

Ε βασικά είναι χαρούμενο και στενάχωρο γεγονός ταυτόχρονα.

Θα σταματήσω να ασχολούμαι πλέον, οπότε πάμε για τελευταία σεζόν να δούμε τι θα διαλέξουμε και μετά ούτε φιμε δεν βάζουμε

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε βασικά είναι χαρούμενο και στενάχωρο γεγονός ταυτόχρονα.

Θα σταματήσω να ασχολούμαι πλέον, οπότε πάμε για τελευταία σεζόν να δούμε τι θα διαλέξουμε και μετά ούτε φιμε δεν βάζουμε

Άστα αυτά, αφού μετά θα πάρεις ένα αμάξι απλά για να το γουστάρεις, ένα weekend car ουσιαστικά.

Οπότε είτε θα είναι κανένα rx-8 που ήθελες κάποτε, είτε κανένα mx-5. 😛

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Άστα αυτά, αφού μετά θα πάρεις ένα αμάξι απλά για να το γουστάρεις, ένα weekend car ουσιαστικά.

Οπότε είτε θα είναι κανένα rx-8 που ήθελες κάποτε, είτε κανένα mx-5. 😛

Αν πω ότι δεν το έχει σκεφτεί ήδη θα είναι ψέματα 🤣

Κάτσε να δούμε, κρατάω μικρό καλάθι μην μου δώσουν κανά χειροκίνητο Corsa και ξενερώσω χεχε

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν πω ότι δεν το έχει σκεφτεί ήδη θα είναι ψέματα 🤣

Κάτσε να δούμε, κρατάω μικρό καλάθι μην μου δώσουν κανά χειροκίνητο Corsa και ξενερώσω χεχε

Έχουμε ημερομηνία για την τριτη σεζόν;

Δημοσ.

Ωραιο cliffhanger ο Θωμάς!

Πολύ καλή παροχή να σου δώσουν αμάξι σου δίνει "χωρο" ώστε να βγάλεις γούστα για να συνεχίσει και η 3η σαιζόν δυνατά!

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dstilio είπε

Έχουμε ημερομηνία για την τριτη σεζόν;

19 Μαΐου για την δουλειά, για το αμάξι δεν ξέρω ακριβώς , ενημέρωσα τον ενδιαφερόμενο ότι μπορεί να το αργήσω λίγο

5 λεπτά πριν, john1987 είπε

Ωραιο cliffhanger ο Θωμάς!

Πολύ καλή παροχή να σου δώσουν αμάξι σου δίνει "χωρο" ώστε να βγάλεις γούστα για να συνεχίσει και η 3η σαιζόν δυνατά!

Το καλό με την παροχή αν μου δώσουν μεγάλο , είναι ότι θα μπορέσω επιτέλους να πάρω αυτόματο χωρίς να φοβάμαι για έξοδα , επισκευές κτλ

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το καλό με την παροχή αν μου δώσουν μεγάλο , είναι ότι θα μπορέσω επιτέλους να πάρω αυτόματο χωρίς να φοβάμαι για έξοδα , επισκευές κτλ

Συγχαρητήρια για τη νέα δουλειά. Θέλει λίγο προσοχή η επιλογή αυτοκινήτου γιατί θεωρείται φορολογητέο εισόδημα (εκτός των plug-in), αλλά όπως και να’χει είναι peace of mind.

αναμένουμε mini series με test drive σε όλες τις επιλογές εταιρικού! 

• Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsofras είπε

19 Μαΐου για την δουλειά, για το αμάξι δεν ξέρω ακριβώς , ενημέρωσα τον ενδιαφερόμενο ότι μπορεί να το αργήσω λίγο

Γενικά καλό είναι να το συζητήσεις-ψάξεις και να ζητήσεις όπως κ δηποτε αυτοματο εφοσον τίθεται θέμα μέσης. Λογικά θα σου δώσουν ένα budget λτπφ κ θα σου πουν διάλεξε, κ μέχρι να έρθει θα έχεις κάποιο προσωρινό από την εταιρεία leasing.

10 ώρες πριν, koeltzakoatl είπε

Συγχαρητήρια για τη νέα δουλειά. Θέλει λίγο προσοχή η επιλογή αυτοκινήτου γιατί θεωρείται φορολογητέο εισόδημα (εκτός των plug-in), αλλά όπως και να’χει είναι peace of mind.

αναμένουμε mini series με test drive σε όλες τις επιλογές εταιρικού! 

Ναι παίζει ρόλο αν θα του το περάσουν ως tool car ή status car κυρίως. Από εκεί κ πέρα αν πρόκειται για tool θα φορολογείται για το οτιδήποτε πάνω από τις 17.000 προ φόρων, ενώ εάν του το χαρακτηρίσουν ως status για όλο το ποσό.

πλην ηλεκτρικών κ plug in όπως είπες

προσωπικα εάν είχα την επιλογή για ηλεκτρικό (δεν υφίσταντο) θα έπαιρνα ένα model 3 φθηνό κ καινοτόμο (27500 προ ΦΠΑ, άλλους φόρους δεν έχει)

• Like 1

• Δημιουργία νέου...