argimeg Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 21 ώρες πριν, imr είπε Αν το παρεις το παιρνεις με την λογικη οτι το παντρευεσαι και θα το κρατησεις μεχρι να παει για αποσυρση. Αν σκεφτεσαι σε 2-3-5 χρονια να κανεις αλλαγη εννοειται κοιτας αλλου Φίλε μου σε ποιον το γράφεις αυτό; Μπερδεύτηκες μάλλον Τον Μαιο κατεβάζει από Θεσσαλονίκη το δίλιτρο και κατά τον Νοέμβριο πάμε σε BMW Χ1 ή σε MINI countryman
ge-lyk Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dstilio είπε Ποια πλάκα. εχετε δει ότι το Y που έχει χώρους με την επιδότηση είναι στα 38 χιλιάρικα; βαλε κάτω το συγκεκριμένο μοντέλο και σύγκρινε με αλλά 38αρια τι παίρνεις. Περιμενω να δω την επόμενη γενιά από μπαταρίες. Αλλά αν έκανα κίνηση τώρα θα πήγαινα προς τα εκεί. Και το model 3 34.000. Εάν έχεις δυνατότητα να το φορτίζεις, σχεδόν μονόδρομος τα tesla πλέον. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από ge-lyk 2
Parolos4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Mini Clubman Final Edition , αν δώσουν κανένα στην Ελλάδα βέβαια. Συλλεκτικό. 1
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, ge-lyk είπε Και το model 3 34.000. Εάν έχεις δυνατότητα να το φορτίζεις, σχεδόν μονόδρομος τα tesla πλέον. Πολύ καλή τιμή ομολογουμένως. Το θέμα είναι ότι έχουν μειωθεί πολύ οι πιθανότητες επιδότησης για κάποιον που θα κάνει σήμερα αίτηση στο κινούμαι ηλεκτρικά. Υπάρχουν τόσες πολλές αιτήσεις σε αναμονή αξιολόγησης που θα πρέπει να κοπούν περίπου οι μισές βάσει του ως τώρα διαθέσιμου προϋπολογισμού.
gmts Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 hour ago, paylidis said: Πολύ καλή τιμή ομολογουμένως. Το θέμα είναι ότι έχουν μειωθεί πολύ οι πιθανότητες επιδότησης για κάποιον που θα κάνει σήμερα αίτηση στο κινούμαι ηλεκτρικά. Υπάρχουν τόσες πολλές αιτήσεις σε αναμονή αξιολόγησης που θα πρέπει να κοπούν περίπου οι μισές βάσει του ως τώρα διαθέσιμου προϋπολογισμού. Σε μένα η αίτηση επδότησης ολοκληρωθηκε Αύγουστο '22 και τα έλαβα Μάρτη '23. Οπότε κάνεις την αίτηση και έχει λαμβάνειν.. 😄
djuan1988 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 45 λεπτά πριν, paylidis είπε Πολύ καλή τιμή ομολογουμένως. Το θέμα είναι ότι έχουν μειωθεί πολύ οι πιθανότητες επιδότησης για κάποιον που θα κάνει σήμερα αίτηση στο κινούμαι ηλεκτρικά. Υπάρχουν τόσες πολλές αιτήσεις σε αναμονή αξιολόγησης που θα πρέπει να κοπούν περίπου οι μισές βάσει του ως τώρα διαθέσιμου προϋπολογισμού. Αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα. Υπάρχουν κάπου αναρτημένα στατιστικά; Με ένα γρήγορο google search δε βρήκα κάτι. Το σκεφτόμουν και εγώ τις τελευταίες ημέρες, το Model 3 LR βγαίνει 42k περίπου με την επιδότηση. Λίγο παραπάνω από όσα ζητάνε όλες πλέον για ένα hybrid τύπου Nissan, Toyota και φυσικά λιγότερα από Plug In Hybrid. Πήγα προχθές για test drive στο Corollla Cross. +Εξαιρετική ανάρτηση. +Δυνατός κινητήρας και ωραίο φρενάρισμα για το βάρος του. +Απίστευτα χαμηλή κατανάλωση. Το αυτοκίνητο είχε 11k χλμ περίπου με κατανάλωση 5.0 l/100km. Τρομερή αν σκεφτεί κανείς ότι το σκίζουν στα test drive. +Το infotainment είναι γρήγορο και με άμεση απόκριση. + Ωραία η θέση οδήγησης. Ποιότητα εσωτερικού, χώροι για τους πίσω και χώρος αποσκευών οκ. Βασικά τα υλικά του (πλαστικά) είναι σχετικά κακής ποιότητας, αλλά στο μάτι μοιάζουν ακριβά. Το κιβώτιο μου φάνηκε οκ, δεν είχα οδηγήσει ξανά CVT. Αν το πατήσεις κάνει θόρυβο, αλλά δεν είναι κάτι αποτρεπτικό. -Έχει αισθητήρες παρκαρίσματος μόνο στη μεγάλη έκδοση. Έλεος δηλαδή, θα δώσεις 35k και δε θα έχει αισθητήρες παρκαρίσματος το 2023. -Παράδοση 12-13 μήνες και εδώ τελειώνει η συζήτηση. Εντάξει είπαμε να περιμένουμε, αλλά θα έχει βγει νέο μοντέλο μέχρι να παραλάβεις. 8
paylidis Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, gmts είπε Σε μένα η αίτηση επδότησης ολοκληρωθηκε Αύγουστο '22 και τα έλαβα Μάρτη '23. Οπότε κάνεις την αίτηση και έχει λαμβάνειν.. 😄 Άλλο λέω. Ότι δε θα μείνουν λεφτά έτσι όπως πάει (δεν αξιολογούν παρά δέχονται αιτήσεις δίνοντας ελπίδα). Και δυστυχως δεν έχουν αναρτήσει στατιστικά αλλά αν πάρετε τηλ θα τα μάθετε, εγώ τα έμαθα από γνωστή στο υπεν ότι δε θα φτάσουν για όλους με το τωρινό προϋπολογισμό (δεν αποκλείεται όμως να αυξηθεί χωρίς να είναι τίποτα βέβαιο) Προσωπικά θα έπαιρνα προσφορά για να κάνω αίτηση κ θα προχωρούσα μόνο εφοσον έπαιρνε έγκριση η αίτηση Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από paylidis 4
gmts Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Ναι απλά λέω πώς έχει κατάσταση έως τώρα. Νομίζουν ότι θα πάρουν την επιδότηση σε 2 με 3 μήνες,αλλά μπαα.. 1
tsofras Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Yo Έτοιμο το αμάξι , ωραία δουλειά (για τα δικά μου μάτια) 11
NTC Labs Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Yo Έτοιμο το αμάξι , ωραία δουλειά (για τα δικά μου μάτια) ΠΟΠΑ έγινε 1
imr Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Yo Έτοιμο το αμάξι , ωραία δουλειά (για τα δικά μου μάτια) Μια χαρα μαν, ετοιμο για πουλημα! Επεξ/σία 22 Απριλίου 2023 από imr 2
oykas2001 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 56 λεπτά πριν, imr είπε Μια χαρα μαν, ετοιμο για πουλημα! Φυτίλια βάζεις... Τελικά μάθαμε τι θα γίνει τελικά;;;;;
tsofras Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Φυτίλια βάζεις... Τελικά μάθαμε τι θα γίνει τελικά;;;;; To λοιπόν Αλλάζω δουλειά τον άλλο μήνα , και θα μου παρέχουν και αμάξι Αφού δω τι αμάξι θα είναι είτε θα το πουλήσω (αν είναι μεγάλο αυτό που δίνουν) είτε θα το κρατήσω και θα σπρώξουμε το C3 10
Peugeot208 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, tsofras είπε Yo Έτοιμο το αμάξι , ωραία δουλειά (για τα δικά μου μάτια) Πόσο πήγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις