Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Παίδες πολύ πιθανόν να τσιμπήσω το δίλιτρο τελικά μέση Μαϊου

Το θέλει το παλικάρι απο Πτολεμαϊδα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανέβω Θεσσαλονίκη να το πάρει , να αγοράσω εγώ το άλλο και να κατέβω Αθήνα

Φοβάμαι το Countryman μην μου ξινίσει κάπου σε θέση οδήγησης και θόρυβο που λένε , συν τις τιμές σε εργασίες και ανταλλακτικά συν τα 8000ε εξτρα

Λέω να δώσω ένα χιλιάρικο , ξεχρεωμένο και αμάξι που το ξέρω ήδη προς το καλύτερο

Θα το σκεφτώ άλλες λίγες μέρες

Ε ναι ρε συ, 1 χιλιαρικο για το cupra ειναι πολυ καλο deal και εισαι full ικανοποιημενος.

1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Θες να ρωτήσω συνάδελφο / φίλο που πήρε το MR2 τον Δεκέμβριο και να σου πω; 😛

Ναι αμε, αν και μαλλον δεν θα εχει προλαβει να χψρειαστει ανταλακτικα 🤣

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, imr είπε

Ε ναι ρε συ, 1 χιλιαρικο για το cupra ειναι πολυ καλο deal και εισαι full ικανοποιημενος.

Όχι Cupra , Seat Leon 2.0

Για πείτε ρε παιδιά που μπαίνω στην τελική ευθεία (για άλλη μία φορά ) :D

Mini Countryman

+ Καλύτεροι χώροι , ράγες οροφής , αίσθηση hatchback στην οδήγηση, φυσικοί διακόπτες , εξτραδάκια να ασχολείσαι

- Έχω διαβάσει για θόρυβο σε εθνική (αν και εγώ δεν πάω πάνω απο 120) , τιμές ανταλλακτικών , 136 αλόγατα σε βαρύ αμάξωμα, + 5000ε απο αυτό που έχω

Bmw 118i

+ Θέσεις για μπαγκαζιέρα, ωραίο οδηγικά , ποιότητα κύλισης και στην καμπίνα, φυσικοί διακόπτες , εξτραδάκια να ασχολείσαι

- τιμές ανταλλακτικών , 136 αλόγατα , μικρότεροι χώροι , + 5000ε απο αυτό που έχω

Seat Leon 2.0 FR

+ Εξωτερική εμφάνιση , ηλιοροφή , περισσότερο εξοπλισμό απο τα άλλα 2 , 190 αλόγατα , + 1000ε απο αυτό που έχω

- δίλιτρο και DSG , λιγότερο ποιοτικό απο τα άλλα 2

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Mini Countryman

+ Καλύτεροι χώροι , ράγες οροφής , αίσθηση hatchback στην οδήγηση, φυσικοί διακόπτες , εξτραδάκια να ασχολείσαι

- Έχω διαβάσει για θόρυβο σε εθνική (αν και εγώ δεν πάω πάνω απο 120) , τιμές ανταλλακτικών , 136 αλόγατα σε βαρύ αμάξωμα, + 5000ε απο αυτό που έχω

Bmw 118i

+ Θέσεις για μπαγκαζιέρα, ωραίο οδηγικά , ποιότητα κύλισης και στην καμπίνα, φυσικοί διακόπτες , εξτραδάκια να ασχολείσαι

- τιμές ανταλλακτικών , 136 αλόγατα , μικρότεροι χώροι , + 5000ε απο αυτό που έχω

Seat Leon 2.0 FR

+ Εξωτερική εμφάνιση , ηλιοροφή , περισσότερο εξοπλισμό απο τα άλλα 2 , 190 αλόγατα , + 1000ε απο αυτό που έχω

Ε μόνο το Λεον κοιτάς. 

Αφού τα άλλα τα έχεις δει και σε ενθουσιάζει τίποτα άλλο. Παρτο δίλιτρο με dsg. Μόνο αρνητικό τα τέλη. 

Και θα πας εύκολα 250+ οπότε το βαρεθεις

Επεξ/σία από imr
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Mini Countryman

Bmw 118i

Seat Leon 2.0 FR

Από εμένα όχι πάλι σεατ… κ προς θεού όχι δίλιτρο, α) το παντρεύτηκες β) πεταμένα λεφτά στο κράτος ο φόρος γ) αύριο πρωί ανεβάζουν το φόρο και πληρώνεις λόγω κυβισμού χρυσό ένα αμάξι που δεν αξίζει ουσιαστικά δ) ρίσκο ηλιθίων βλαβών κ dsg 

βρες ένα bmw ή mini αυτοματο να το χαρείς να τελειώνεις για 5-6 χρόνια 

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, atrigane είπε

Είναι με κωδικό κίνητρα DNN και 7τάχυτο DSG;

Κωδικός κινητήρα δεν ξέρω, κιβώτιο DQ381

8 λεπτά πριν, paylidis είπε

Από εμένα όχι πάλι σεατ… κ προς θεού όχι δίλιτρο, α) το παντρεύτηκες β) πεταμένα λεφτά στο κράτος ο φόρος γ) αύριο πρωί ανεβάζουν το φόρο και πληρώνεις λόγω κυβισμού χρυσό ένα αμάξι που δεν αξίζει ουσιαστικά δ) ρίσκο ηλιθίων βλαβών κ dsg 

E αυτά σκέφτομαι και εγώ, η τιμή του είναι υπερβολικά καλή και έχει περάσει 1.5 μήνας και ακόμη εκεί είναι.

Με φοβίζει μην την πατήσω

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κωδικός κινητήρα δεν ξέρω, κιβώτιο DQ381

E αυτά σκέφτομαι και εγώ, η τιμή του είναι υπερβολικά καλή και έχει περάσει 1.5 μήνας και ακόμη εκεί είναι.

Με φοβίζει μην την πατήσω

Αν το παρεις το παιρνεις με την λογικη οτι το παντρευεσαι και θα το κρατησεις μεχρι να παει για αποσυρση.

Αν σκεφτεσαι σε 2-3-5 χρονια να κανεις αλλαγη εννοειται κοιτας αλλου

• Like 1
Δημοσ.

Η γυναίκα δε σε έχει χωρίσει ακόμα ε;

Αν μπορείς ξαναπαντρεψου τη !

(Συμπάσχω. Πολύς προβληματισμός για κάτι που έχει τόση λίγη σημασία).

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, majnun είπε

Η γυναίκα δε σε έχει χωρίσει ακόμα ε;

Αν μπορείς ξαναπαντρεψου τη !

(Συμπάσχω. Πολύς προβληματισμός για κάτι που έχει τόση λίγη σημασία).

Είπαμε η γυναίκα είναι μαζί μου από τα 17 , έτσι με γνώρισε έτσι με παντρεύτηκε 🤣

Ήξερε που εμπλεκε, εδώ μου είπε να πάω να το πάρω σε Cupra καινούριο, χειρότερη έχει γίνει από εμένα ( η σκέφτεται ας πάει να το πάρει ο τρομπας να ηρεμήσουμε)

30 λεπτά πριν, imr είπε

Αν το παρεις το παιρνεις με την λογικη οτι το παντρευεσαι και θα το κρατησεις μεχρι να παει για αποσυρση.

Αν σκεφτεσαι σε 2-3-5 χρονια να κανεις αλλαγη εννοειται κοιτας αλλου

Δεν με φοβίζει τόσο αυτό γιατί όντως αν το πάρω θα το κρατήσω για όσο πάει.

Περισσότερο φοβάμαι αυτή την χώρα μην ξυπνήσουν και πουν απαγορεύεται η κυκλοφορία σε Αττική ή κανα τρελό φόρο το έτος

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, imr είπε

Για κινητήρα σίγουρα θα βρεις ανταλλακτικά μιας και τον ίδιο φοράει και το Celica οπότε σε αυτό το κομμάτι σίγουρα δεν θα έχεις θέμα.

Για τα υπόλοιπα δεν είναι σίγουρος και εκείνος.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, paylidis είπε

Συμφωνώ. Γιατί να μπεις και σε άλλα έξοδα για το ίδιο αμάξι; Τουλάχιστον αν πας στην σειρά 1 αναβαθμίζεσαι σε ποιότητα/εμφάνιση/μεταπωλητική αξία.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, john1987 είπε

Συμφωνώ. Γιατί να μπεις και σε άλλα έξοδα για το ίδιο αμάξι; Τουλάχιστον αν πας στην σειρά 1 αναβαθμίζεσαι σε ποιότητα/εμφάνιση/μεταπωλητική αξία.

Μάλλον προτιμώ το Countryman σε σχέση με την σειρά 1 λόγω χώρων

Ως εξωτερική εμφάνιση πάντως (και εσωτερικά) , τι να κάνουμε προτιμώ το Leon / Formentor σε σχέση με την 118/ Countryman .

Έχουν την καγκουριά που με χαρακτηρίζει :D

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μάλλον προτιμώ το Countryman σε σχέση με την σειρά 1 λόγω χώρων

Ως εξωτερική εμφάνιση πάντως (και εσωτερικά) , τι να κάνουμε προτιμώ το Leon / Formentor σε σχέση με την 118/ Countryman .

Έχουν την καγκουριά που με χαρακτηρίζει :D

Νομίζω ότι πρέπει να ξανακάνεις ένα καλό TD το countryman πριν αποφασίσεις. Στην τελική νομίζω θα μπορείς να το βρεις και προς ενοικίαση για 1-2 μέρες. 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Νομίζω ότι πρέπει να ξανακάνεις ένα καλό TD το countryman πριν αποφασίσεις. Στην τελική νομίζω θα μπορείς να το βρεις και προς ενοικίαση για 1-2 μέρες. 

Ναι το σκέφτομαι , θα πάω να το ξαναδώ σήμερα /αύριο

• Δημιουργία νέου...