Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλημέρες , έκλεισα ραντεβού Παρασκευή πρωί 130ε , θα το πάρω το Σάββατο

E ναι γιατι όσο το βλέπεις τόσο θα σου γυρνάει το μάτι 😂

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, and_64 είπε

E ναι γιατι όσο το βλέπεις τόσο θα σου γυρνάει το μάτι 😂

Ε ναι ποτέ δεν τα αφήνω και επειδή όταν τα βλέπω στεναχωριέμαι και επειδή αν το αφήσω μετά θα βαριέμαι να ασχοληθώ και δεν θέλω να έχω τίποτα σκουριές κτλ σε περίπτωση που έχει φύγει χρώμα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να δει μηνύματα, επαφές  κτλ στο car play αν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό; 

Φαντάζομαι και το λογικό είναι όχι, απλά ρωτάω για επιβεβαίωση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Μπορεί κάποιος να δει μηνύματα, επαφές  κτλ στο car play αν δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό; 

Ε λογικά όχι αφού τις επαφές του κινητού δείχνει

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Όχι δεν μπορείς. Αν είναι όμως γραμμένα τα αγγλικά νομίζω μπορεί να σου τα πει το Siri 

Δημοσ.
Στις 12/4/2023 στις 1:38 ΜΜ, imr είπε

Μιας και εφτασα τα 40 μαλλον με εχει πιασει μια κριση μεσης ηλικιας και απο οταν εφυγε το scirocco υπαρχει ενα κενο, οποτε σκεφτομαι την αγορα 3ου αυτοκινητου αποκλειστικα για προσωπικη ,περιστασιακη fun χρηση.

Το budget ειναι μικρο, θελω να μεινω μεχρι τα 5, οποτε η προφανης προταση και επιλογη ειναι mx5 nb

Εχω δει αρκετα πριν  χρονια που εψαχνε ο αδερφος μου και υπηρχαν πολλα σαπια και λιωμενα. Επισης ισως παραειναι χαμηλο για την μεση μου οποτε κοιταω και εναλακτικες πιο προσγειωμενες.

Μια αλλη επιλογη ειναι TT cabrio, μου αρεσει περισοτερο αλλα ξεφευγει στην τιμη

Αλλες ιδεες επιλογες? (μια εναλακτικη ειναι να παρω βαρκα αντι για αυτοκινητο, αλλα ας μεινουμε στο αυτοκινητο προς το παρων)

Ίσως αξιζει να δεις και την περίπτωση του MR2. Λιγο που ειδα, εχει αρκετα στο car.gr.

Για RX-8 αν και προσωπικος ερωτας, ειναι δυσκολο να προταθεί με την τιμή της βενζίνης στα 2€. Καποιο MX5 αν βρεθει σε καλη κατάσταση είναι πιο ορθολογική επιλογή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PerisPlatipodas είπε

Ίσως αξιζει να δεις και την περίπτωση του MR2. Λιγο που ειδα, εχει αρκετα στο car.gr.

Για RX-8 αν και προσωπικος ερωτας, ειναι δυσκολο να προταθεί με την τιμή της βενζίνης στα 2€. Καποιο MX5 αν βρεθει σε καλη κατάσταση είναι πιο ορθολογική επιλογή.

Το mr2 μου αρέσει περισσότερο και από mx5 αλλά με προβληματίζει τι γίνεται με ανταλλακτικά και support. 

Mx5 υπάρχει γενικά μεγάλο support και είναι πολύ γνωστά σε όλα τα συνεργεία. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imr είπε

Το mr2 μου αρέσει περισσότερο και από mx5 αλλά με προβληματίζει τι γίνεται με ανταλλακτικά και support. 

Mx5 υπάρχει γενικά μεγάλο support και είναι πολύ γνωστά σε όλα τα συνεργεία. 

Θες να ρωτήσω συνάδελφο / φίλο που πήρε το MR2 τον Δεκέμβριο και να σου πω; 😛

Δημοσ.

Παίδες πολύ πιθανόν να τσιμπήσω το δίλιτρο τελικά μέση Μαϊου

Το θέλει το παλικάρι απο Πτολεμαϊδα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανέβω Θεσσαλονίκη να το πάρει , να αγοράσω εγώ το άλλο και να κατέβω Αθήνα

Φοβάμαι το Countryman μην μου ξινίσει κάπου σε θέση οδήγησης και θόρυβο που λένε , συν τις τιμές σε εργασίες και ανταλλακτικά συν τα 8000ε εξτρα

Λέω να δώσω ένα χιλιάρικο , ξεχρεωμένο και αμάξι που το ξέρω ήδη προς το καλύτερο

Θα το σκεφτώ άλλες λίγες μέρες

• Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, john1987 είπε

@aris_rom  καλοτάξιδο!

Το πιο ποιοτικό (και για.μενα εμφανισιμο) εσωτερικό της κατηγορίας (premium hatchback).

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. Προφανώς, συμφωνώ. 😂 Έως τώρα πάντως επιβεβαιώνει όσα λες. Ούτε Κιχ, ούτε τπτ. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zanskou είπε

Όχι δεν μπορείς. Αν είναι όμως γραμμένα τα αγγλικά νομίζω μπορεί να σου τα πει το Siri 

Εννοώ αν μπορείς να δεις επαφές ή μηνύματα ενώ δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό με το αυτοκίνητο. Αν μένει κάτι δηλαδή στο αυτοκίνητο αποθηκευμένο.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Εννοώ αν μπορείς να δεις επαφές ή μηνύματα ενώ δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό με το αυτοκίνητο. Αν μένει κάτι δηλαδή στο αυτοκίνητο αποθηκευμένο.

οχι, τίποτα δεν μένει αποθηκευμένο. 

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...