imr Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tsofras είπε RX-8 ? 12 λεπτά πριν, tsofras είπε RX-8 ? 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Βόλτα και 30ευρο. Οπότε δουλεύει. 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε για βόλτα είπε σαν τρίτο , αλλιώς δεν θα το έλεγα καν Δεν με νοιάζουν οι βενζινες το έχω σκεφτεί το rx8 αλλά δεν μου ταιριάζει τόσο, δεν έχω σκοπό να το στρίβω. Σε μη κάμπριο θα προτιμούσα μια άλφα gt πχ καθαρα λόγω εμφανισης Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από imr
george kesoglu Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Στις 11/4/2023 στις 10:51 ΠΜ, thodoris20s είπε Παιδιά σε καινούργιο αυτοκίνητο πως να το προστατέψω από τις γάτες; Υπαρχει σπρει που διωχνει τις γατες το χρησιμοποιουσα πριν 10 χρονια και γλυτωσα , δεν θυμάμαι ονομα
dtk-386 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε για βόλτα είπε σαν τρίτο , αλλιώς δεν θα το έλεγα καν Το ξέρω. Για αυτό είπα βόλτα και 30ευρο.
Nabuko Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, imr είπε Αλλες ιδεες επιλογες? To mx5 είναι μονόδρομος και η καλύτερη επιλογή. Μετά υπάρχει και το Ζ3 αλλά ανεβαίνεις σε κυβικά και άρα και τέλη. 1
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη με αγάπη και υγεία Δυστυχώς σήμερα έφαγα το αμάξι σε μία κολόνα στη πυλωτή επειδή είχε 2 γερανούς λόγω μετακόμισης και έκανα ταρζανιές για να βγώ . Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά αλλά όπως και να έχει είναι κόστος απο το πουθενά και σε ενδεχόμενη πώληση θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι λες αλήθεια 1 10
Grim Ripper Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη με αγάπη και υγεία Δυστυχώς σήμερα έφαγα το αμάξι σε μία κολόνα στη πυλωτή επειδή είχε 2 γερανούς λόγω μετακόμισης και έκανα ταρζανιές για να βγώ . Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά αλλά όπως και να έχει είναι κόστος απο το πουθενά και σε ενδεχόμενη πώληση θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι λες αλήθεια Χρόνια πολλά. Πάει χάλασε, δεν μπορείς να το πουλήσεις τώρα άρα μείνε με αυτό. 😛 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από Grim Ripper
zanskou Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη με αγάπη και υγεία Δυστυχώς σήμερα έφαγα το αμάξι σε μία κολόνα στη πυλωτή επειδή είχε 2 γερανούς λόγω μετακόμισης και έκανα ταρζανιές για να βγώ . Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά αλλά όπως και να έχει είναι κόστος απο το πουθενά και σε ενδεχόμενη πώληση θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι λες αλήθεια απαπαπαπα. τι ζημιά ειναι αυτή ρε ; βαλτο για ανταλλακτικά τώρα που μπορει να πιάσει και κανα φράγκο μην σκας για τέτοια μαν. όποτε βρεις χρόνο το πας σε ενα φανοποιό και θα ειναι έτοιμο σε μια μερα.
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 E εντάξει είπα δεν είναι μεγάλη ζημιά , απλά τσάμπα λεφτά και τρέξιμο απο απροσεξία
paylidis Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη με αγάπη και υγεία Δυστυχώς σήμερα έφαγα το αμάξι σε μία κολόνα στη πυλωτή επειδή είχε 2 γερανούς λόγω μετακόμισης και έκανα ταρζανιές για να βγώ . Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά αλλά όπως και να έχει είναι κόστος απο το πουθενά και σε ενδεχόμενη πώληση θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι λες αλήθεια Ένα κατοστάρικο και 5-6 ωρες υπολόγιζε με τοπική στα εξειδικευμένα 2 που τις κάνουν, εάν δεν έκανε βαθούλωμα στο μεταξύ μπήκα να σε ψησω για αυτό - ομοϊδεάτες με τον ιδιοκτήτη του είστε μου φαινεται 😂 αμα θες στο πάζαρευω στα 30 κ πας να το πάρεις Disclaimer προσοχή είναι από fb post δεν έχω ψάξει στο car όποτε το νου σας Επεξ/σία 18 Απριλίου 2023 από paylidis 2
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ένα κατοστάρικο και 5-6 ωρες υπολόγιζε με τοπική στα εξειδικευμένα 2 που τις κάνουν, εάν δεν έκανε βαθούλωμα στο μεταξύ μπήκα να σε ψησω για αυτό - ομοϊδεάτες με τον ιδιοκτήτη του είστε μου φαινεται 😂 αμα θες στο πάζαρευω στα 30 κ πας να το πάρεις Disclaimer προσοχή είναι από fb post δεν έχω ψάξει στο car όποτε το νου σας Καλά το έχει στο FB και όχι στο car.gr ? Έχω μπανίσει αυτά https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331582375-mini-countryman https://www.car.gr/classifieds/cars/view/332573742-mini-countryman 1
NTC Labs Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη με αγάπη και υγεία Δυστυχώς σήμερα έφαγα το αμάξι σε μία κολόνα στη πυλωτή επειδή είχε 2 γερανούς λόγω μετακόμισης και έκανα ταρζανιές για να βγώ . Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η ζημιά αλλά όπως και να έχει είναι κόστος απο το πουθενά και σε ενδεχόμενη πώληση θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι λες αλήθεια η ασπριλα φευγει με wd-40?
tsofras Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, NTC Labs είπε η ασπριλα φευγει με wd-40? Απο την κολόνα είναι , θα δοκιμάσω αύριο
paylidis Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Καλά το έχει στο FB και όχι στο car.gr ? Έχω μπανίσει αυτά https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331582375-mini-countryman https://www.car.gr/classifieds/cars/view/332573742-mini-countryman Μη το γελάς ξέρεις πόσος κόσμος δε ξέρει το καρ. Κ δεν είναι καν marketplace απλό ποστ σε ομάδα 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις