Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sargus είπε

Εννοείτε έχω λίστες στο car.gr και τις βλέπω καθημερινά .

Μαύρο , mild hybrid , non Plus (ηλιοροφή + LED) και με το ξηρό κιβώτιο

Στα ίδια λεφτά με το δίλιτρο :D

Βρήκα άνθρωπο που θέλει το δικό μου απο Πτολεμαϊδα , ψήονομαι να του πω στο φέρνω Θεσσαλονίκη και να γυρίσω με το δίλιτρο

• Like 3
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsofras είπε

Εννοείτε έχω λίστες στο car.gr και τις βλέπω καθημερινά .

Μαύρο , mild hybrid , non Plus (ηλιοροφή + LED) και με το ξηρό κιβώτιο

Στα ίδια λεφτά με το δίλιτρο :D

Βρήκα άνθρωπο που θέλει το δικό μου απο Πτολεμαϊδα , ψήονομαι να του πω στο φέρνω Θεσσαλονίκη και να γυρίσω με το δίλιτρο

Αυτό πλέον δεν είναι διαθέσιμο... 🙄

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, polyvios είπε

Αυτό πλέον δεν είναι διαθέσιμο... 🙄

Με τρόμαξες , νόμιζα ότι έλεγες για το δίλιτρο :D (όχι πως θα το πάρω αλλά λέμε τώρα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σε καινούργιο αυτοκίνητο πως να το προστατέψω από τις γάτες; Μένω σε πολυκατοικία με ανοιχτή πυλωτή και βλέπω κάθε μέρα πάνω στο καπό πατημασιές. Είναι θέμα χρόνου να γίνουν γρατζουνιές. Σαν πρώτη λύση διάβασα να ρίχνω για ένα διάστημα γύρω από το αυτοκίνητο μικρές μπαλίτσες ναφθαλίνης. Γιατί την σιχαίνονται και αν το κάνω τακτικά θα μάθουν και δεν θα πηγαίνουν. Σαν δεύτερη λύση σκέφτηκα να ντύσω το καπό με ppf.

Επεξ/σία από thodoris20s
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Παιδιά σε καινούργιο αυτοκίνητο πως να το προστατέψω από τις γάτες; Μένω σε πολυκατοικία με ανοιχτή πυλωτή και βλέπω κάθε μέρα πάνω στο καπό πατημασιές. Είναι θέμα χρόνου να γίνουν γρατζουνιές. Σαν πρώτη λύση διάβασα να ρίχνω για ένα διάστημα γύρω από το αυτοκίνητο μικρές μπαλίτσες ναφθαλίνης. Γιατί την σιχαίνονται και αν το κάνω τακτικά θα μάθουν και δεν θα πηγαίνουν. Σαν δεύτερη λύση σκέφτηκα να ντύσω το καπό με ppf.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και εγώ και εκτός απο τις γρατζουνιές εγώ το πλένω και μέσα στη μέρα μου το έχουν κάνει με λάσπες απο τον κήπο.

Μου έχουν πει και για ξύδι γύρω απο το αυτοκίνητο , δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια για PPF το έχω σκεφτεί και εγώ

Δημοσ.

Πήρα και ρώτησα για PPF και μου είπανε κάτι τιμές... Δηλαδή οκ καλύτερα να κάνω αλοιφή μία φορά τον χρόνο και να επανέρχεται. 400-450€ μόνο το καπό και 850 καπό και ουρανός. Ότι να ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Πήρα και ρώτησα για PPF και μου είπανε κάτι τιμές... Δηλαδή οκ καλύτερα να κάνω αλοιφή μία φορά τον χρόνο και να επανέρχεται. 400-450€ μόνο το καπό και 850 καπό και ουρανός. Ότι να ναι

Ε δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί δεν μπορείς να γυαλίζεις συνέχεια τρώς το βερνίκι.

Επίσης αν η γάτα κάνει βαθιά γρατζουνιά ίσως να μη φεύγει με γυάλισμα, τουλάχιστον χωρίς να "φας" αρκετό βερνίκι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Το αντιλαμβάνομαι, αλλά τα λεφτά που ζητάνε δεν είναι ρεαλιστικά.

Κάνε οτι κάνω και εγώ (  υπάρχουν  φυτικά αποθητικά με σκόρδο  επίσης αλλά είναι ακριβούτσικα ) , το παίρνεις απόφαση και σε μια 5ετια το πας για γυάλισμα. Γρατζουνιές δεν θα γίνουν από το πάτημα αλλά επειδή γλιστράνε στο βερνίκι και βγάζουν νύχια για να ανέβουν ειδικά αν έχεις βάλει sealant και είναι παγοδρόμιο. Δεν το ακουμπάω το 25 πάει για γυάλισμα στον δάσκαλό μου σε ότι αφορά το detailing  ( ταξιδάκι θεσσαλονίκη ).

Μην σε τρομάζει η φωτό δεν είναι τόσο βαθιά όσο δείχνει, μόλις πλυθεί και στεγνώσει φαίνεται  αρκετά πιο επιφανειακή.

IMG_20220911_134618.jpg.94d09a14a98edba9cbb7d8f03169ed10.jpg

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε

Κάνε οτι κάνω και εγώ (  υπάρχουν  φυτικά αποθητικά με σκόρδο  επίσης αλλά είναι ακριβούτσικα ) , το παίρνεις απόφαση και σε μια 5ετια το πας για γυάλισμα. Γρατζουνιές δεν θα γίνουν από το πάτημα αλλά επειδή γλιστράνε στο βερνίκι και βγάζουν νύχια για να ανέβουν ειδικά αν έχεις βάλει sealant και είναι παγοδρόμιο. Δεν το ακουμπάω το 25 πάει για γυάλισμα στον δάσκαλό μου σε ότι αφορά το detailing  ( ταξιδάκι θεσσαλονίκη ).IMG_20220911_134618.jpg.94d09a14a98edba9cbb7d8f03169ed10.jpg

Πω το ξέσκισαν το καημένο... Ποιος είναι ο δάσκαλος σου; Και γω Θεσσαλονίκη βρίσκομαι, οπότε θα ήθελα να ξέρω όταν έρθει η ώρα έναν επαγγελματία να εμπιστευτώ και το δικό μου αυτοκίνητο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε

Πω το ξέσκισαν το καημένο... Ποιος είναι ο δάσκαλος σου; Και γω Θεσσαλονίκη βρίσκομαι, οπότε θα ήθελα να ξέρω όταν έρθει η ώρα έναν επαγγελματία να εμπιστευτώ και το δικό μου αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και εφτασα τα 40 μαλλον με εχει πιασει μια κριση μεσης ηλικιας και απο οταν εφυγε το scirocco υπαρχει ενα κενο, οποτε σκεφτομαι την αγορα 3ου αυτοκινητου αποκλειστικα για προσωπικη ,περιστασιακη fun χρηση.

Το budget ειναι μικρο, θελω να μεινω μεχρι τα 5, οποτε η προφανης προταση και επιλογη ειναι mx5 nb

Εχω δει αρκετα πριν  χρονια που εψαχνε ο αδερφος μου και υπηρχαν πολλα σαπια και λιωμενα. Επισης ισως παραειναι χαμηλο για την μεση μου οποτε κοιταω και εναλακτικες πιο προσγειωμενες.

Μια αλλη επιλογη ειναι TT cabrio, μου αρεσει περισοτερο αλλα ξεφευγει στην τιμη

Αλλες ιδεες επιλογες? (μια εναλακτικη ειναι να παρω βαρκα αντι για αυτοκινητο, αλλα ας μεινουμε στο αυτοκινητο προς το παρων)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, imr είπε

Μιας και εφτασα τα 40 μαλλον με εχει πιασει μια κριση μεσης ηλικιας και απο οταν εφυγε το scirocco υπαρχει ενα κενο, οποτε σκεφτομαι την αγορα 3ου αυτοκινητου αποκλειστικα για προσωπικη ,περιστασιακη fun χρηση.

Το budget ειναι μικρο, θελω να μεινω μεχρι τα 5, οποτε η προφανης προταση και επιλογη ειναι mx5 nb

Εχω δει αρκετα πριν  χρονια που εψαχνε ο αδερφος μου και υπηρχαν πολλα σαπια και λιωμενα. Επισης ισως παραειναι χαμηλο για την μεση μου οποτε κοιταω και εναλακτικες πιο προσγειωμενες.

Μια αλλη επιλογη ειναι TT cabrio, μου αρεσει περισοτερο αλλα ξεφευγει στην τιμη

Αλλες ιδεες επιλογες? (μια εναλακτικη ειναι να παρω βαρκα αντι για αυτοκινητο, αλλα ας μεινουμε στο αυτοκινητο προς το παρων)

RX-8 ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Βόλτα και 30ευρο. Οπότε δουλεύει.

Ε για βόλτα είπε σαν τρίτο , αλλιώς δεν θα το έλεγα καν

• Δημιουργία νέου...