dtk-386 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Καλό μήνα σε όλους. Τελείωσε και η δική μου αναμονή. 😁 Δευτέρα πήγαμε για έλεγχο (φανοποιό / μηχανικό) και την Παρασκευή κάναμε την μεταβίβαση (σωτήριο το gov.gr). ποιο?
Peugeot208 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι δεν διαφωνώ , αλλά αν μιλάμε για οθόνες ή αυτόματα κιβώτια σε τι να φταίει ο ιδιοκτήτης? Γιαυτό δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο πως αντιδρά η αντιπροσωπία σε περίπτωση εργοστασιακού προβλήματος, παρά στο αν υπάρχουν προβλήματα. Π.χ. δεν θα ήταν αποτρεπτικος παράγοντας, για μένα, η αργή σε απόκριση οθόνη του Formentor, αν υπάρχει αναγνώριση και ανταπόκριση από τη Cupra και με ένα απλό update να το φτιάξουν. Αν όμως σφυρίζουν αδιάφορα, έχουν φάει άκυρο.
tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Γιαυτό δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο πως αντιδρά η αντιπροσωπία σε περίπτωση εργοστασιακού προβλήματος, παρά στο αν υπάρχουν προβλήματα. Π.χ. δεν θα ήταν αποτρεπτικος παράγοντας, για μένα, η αργή σε απόκριση οθόνη του Formentor, αν υπάρχει αναγνώριση και ανταπόκριση από τη Cupra και με ένα απλό update να το φτιάξουν. Αν όμως σφυρίζουν αδιάφορα, έχουν φάει άκυρο. Σφυρίζουν , και έξω εκτός εγγύησης την κοστολογούν 5 χιλιάρικα την αλλαγή (απο όσο έχω διαβάσει)
Grim Ripper Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ορίστε και το φωτογραφικό υλικό, ελπίζω να είναι αρκετό. 😛 Spoiler 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε ποιο? Honda Civic 1.8 (2008) 16
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Από τα πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά αυτοκίνητα, καλοτάξιδο! 2
dtk-386 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ορίστε και το φωτογραφικό υλικό, ελπίζω να είναι αρκετό. 😛 Απόκρυψη περιεχομένων Honda Civic 1.8 (2008) Καλοταξιδο. Διαστημόπλοιο! 1 1
sargus Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 3 hours ago, Grim Ripper said: Honda Civic 1.8 (2008) Το πιο όμορφο civic της ιστορίας! Καλοτάξιδο!! 2 1
tsofras Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 @aris_romθα μας κάνεις κανά review για την μπέμπα? 2
aris_rom Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 16 ώρες πριν, tsofras είπε @aris_romθα μας κάνεις κανά review για την μπέμπα? Έχεις δίκιο φίλε, παράληψη μου. Ξεκινώντας να δηλώσω ότι από το '12 είχα ένα Α1 1.2 με 86 ίππους. Πάμε λοιπόν. Το κομμάτι της ομορφιάς είναι υποκειμενικό. Στα δικά μου μάτια είναι ίσως το πιο όμορφο από τα Γερμανικά της αντίστοιχης κατηγορίας. Η ποιότητα ειδικά στο εσωτερικό, έχοντας οδηγήσει για ένα 2μηνο την Aclass, και για ένα ΣΚ το Α3, δεν έχει σχέση με τα άλλα. Το αυτοκίνητο μέσα δεν τρίζει, δεν κουνάει, δεν τσιρίζει. Πιάνεις την κονσόλα την κουνάς πέρα δώθε και δεν μετακινείται χιλιοστό. Για εμένα ανέκαθεν ήταν κριτήριο αυτό καθώς σε τέτοιες τιμές και σε υποτιθέμενα premium μοντέλα, πρέπει να το νιώθεις. Η ποιότητα κύλισης είναι επίσης εξαιρετική. Παρά το γεγονός ότι φοράει την Μ ανάρτηση, οι αποσβέσεις ειδικά των πίσω είναι εξαιρετικές. Το τιμόνι είναι ξυράφι, όσο βαρύ ήθελα να είναι το οποίο βέβαια το είχα δει και σε test drive που είχα νοικιάσει μία 118 τον Οκτώβριο του 21, οπότε no surprise εκεί. Το αυτόματο είναι αρκετά smooth, εξαιρετικό στην συμπεριφορά του. Έχει μία καθυστέρηση στο step down, της τάξεως 1-2 σεκ, θέλει μία πρώτη εξοικοίωση. Από κατανάλωση είμαι προς το παρόν στα 7 μικτή το οποίο το περίμενα περισσότερο. Από χώρους θα πω απλώς ικανοποιητικοί. Το Πορτ μπαγκάζ παρά την ονομαστική του δυναμική, όντως φαίνεται μικρότερο. Προφανώς σε σχέση με το Α1 δεν υπάρχει σύγκριση αλλά και πάλι δεν το κρίνεις έτσι. Τέλος, έχουν κάνει εξαιρετική χαρτογράφηση στα προγράμματα, ήτοι sport, comfort, eco plus. Το αυτοκίνητο αλλάζει σε κάθε ένα από αυτά και η διαφορά είναι αισθητή ειδικά στο σπορτ. Το τιμόνι σκληραίνειο, οι αναρτήσεις το ίδιο(μεγάλο συν εδώ οι Μ) και το περιθώριο των στροφών αυξάνεται. Το έκο όντως σε θέμα κατανάλωσης είναι εξαιρετικό αλλά δεν το μπορώ. 😂 Στην Κηφισίας μποτιλιαρισμένος το βάζω εννοείται. Αλλά μία ευθεία να δω το αλλάζω κατευθείαν. Δύσκολο χρώμα το μαύρο, το ήξερα εξαρχής. Και το 21 την παραγγελία σε μαύρο την είχα κάνει καθώς το Α1 ήταν λευκό οπότε είχα βαρεθεί. Δεν ξέρω τι ξεχνάω, ότι είναι μου λέτε. 😊 3
Nabuko Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 32 λεπτά πριν, aris_rom είπε Δεν ξέρω τι ξεχνάω Kάποιος (όχι εγώ) θα έλεγε ότι χρωστάς φωτό από εσωτερικό. 1
aris_rom Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2023 στις 5:33 ΜΜ, Nabuko είπε Kάποιος (όχι εγώ) θα έλεγε ότι χρωστάς φωτό από εσωτερικό. Θα ανεβάσω κι άλλες αν είναι αύριο, από πίσω, πορτ μπαγκάζ κλπ. Αλλά επειδή όντως τις χρωστάω αυτές για αρχή. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από aris_rom 21
sargus Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 @tsofras αυτό το έχεις δει; https://www.stock-center.gr/metaxeirismena/seat-leon-fr-mayro-2021 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις