Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εμένα πάλι το Χ1 μου αρέσει και η gla οχι 😂 γούστα είναι αυτά…

είσαι πιο μεγάλος απο εμένα για αυτό. 

δεν ξέρω αλλά οπότε βλέπω gla λέω αν μπορούσε να το πάει η γυναίκα θα το είχα στο γκαράζ τώρα  και δεν θα είχα μηχανή για προσωπική χρήση.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

είσαι πιο μεγάλος απο εμένα για αυτό. 

δεν ξέρω αλλά οπότε βλέπω gla λέω αν μπορούσε να το πάει η γυναίκα θα το είχα στο γκαράζ τώρα  και δεν θα είχα μηχανή για προσωπική χρήση.

Ισχύει. Κ δεν ανεβαίνω κ σε μηχανές ! 😂

προσωπικα δε δέχομαι πλέον το δε μπορώ να το οδηγήσω… τα ίδια έλεγε κ η δικιά μου για το q3 αλλά τελικά είχε άδικο. Εδώ τις προάλλες πήρε το kodiaq κ το πάρκαρε κιόλας (μόνο πίσω pdc, χωρίς κάμερα) στο κεντρο γιατί είχα ραντεβού σε γιατρό κ είχα αργήσει. 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ισχύει. Κ δεν ανεβαίνω κ σε μηχανές ! 😂

προσωπικα δε δέχομαι πλέον το δε μπορώ να το οδηγήσω… τα ίδια έλεγε κ η δικιά μου για το q3 αλλά τελικά είχε άδικο. Εδώ τις προάλλες πήρε το kodiaq κ το πάρκαρε κιόλας (μόνο πίσω pdc, χωρίς κάμερα) στο κεντρο γιατί είχα ραντεβού σε γιατρό κ είχα αργήσει. 

εγώ την έχω καταβρει με τις μηχανές. 

τώρα για την σύζυγο δεν υπάρχει ελπίδα. πάντα με μικρά. τουλάχιστον έμαθε στα 136 άλογα αντε να την κοροιδεψω παλι να της παρω μικρο αλλα στα 200 άλογα όταν το αλλάξουμε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Γιατι να γελασεις? Σεβαστα τα γουστα του καθενα αλλα ποσο θα επρεπε να εχει κανα 20αρι? και το q3 και η x1 στις αντιστοιχες εκδοσεις πανακριβα ειναι και υποδεεστερα. Δεν λεει τιποτα αυτο. Τι δουλεια εχει η χ1 με την κωλαρα της brera....

Το υποδεέστερα ειναι πολύ γενικό και πολύ υποκειμενικό. Ως προς τι; Συνολικά ως πακέτο ειναι καλύτερο απο το Q3 πχ; 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Εμένα πάλι το Χ1 μου αρέσει και η gla οχι 😂 γούστα είναι αυτά…

Ακριβώς! Εμένα μου φαίνεται γεροντιστικη η gla😁

• Like 5
Δημοσ.

Λέω ας κάνω μία αναζήτηση για το Formentor να δω τι θέματα έχουν

Οθόνη για τα μπάζα , καθυστερεί , κολλάει , κάνει νερά . Πρόβλημα με τα φρένα , υπερθέρμανση φτάνει σε σημείο να μην πιάνουν. Φτύσιμο οι ιδιοκτήτες απο Seat / Cupra

Λέω ας ψάξω για το Countryman , νερά απο ηλιοροφές , καίνε λάδια , τα πουλάνε γιατί έχει τρομερό θόρυβο στην καμπίνα σε ανοιχτούς δρόμους, κατανάλωση 12lt/100

Λέω ας ψάξω και για το DQ381 που είναι καλύτερο απο αυτό που είχα, αντίο ζωή , αναφορές για Tiguan, Octavia κτλ απο το 2019 και μετά με 20.000 - 30.000 χλμ αλλαγές mechatronic , κάνουν slip οι δίσκοι και πηδάει ταχύτητες

Καλά πήγε και αυτό :D

Με βλέπω να μένω με το δικό μου , αλλιώς θα πρέπει να πάω σε κάτι που δεν μου αρέσει με μόνο γνώμονα την αξιοπιστία

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Λέω ας κάνω μία αναζήτηση για το Formentor να δω τι θέματα έχουν

Οθόνη για τα μπάζα , καθυστερεί , κολλάει , κάνει νερά . Πρόβλημα με τα φρένα , υπερθέρμανση φτάνει σε σημείο να μην πιάνουν. Φτύσιμο οι ιδιοκτήτες απο Seat / Cupra

Λέω ας ψάξω για το Countryman , νερά απο ηλιοροφές , καίνε λάδια , τα πουλάνε γιατί έχει τρομερό θόρυβο στην καμπίνα σε ανοιχτούς δρόμους, κατανάλωση 12lt/100

Λέω ας ψάξω και για το DQ381 που είναι καλύτερο απο αυτό που είχα, αντίο ζωή , αναφορές για Tiguan, Octavia κτλ απο το 2019 και μετά με 20.000 - 30.000 χλμ αλλαγές mechatronic , κάνουν slip οι δίσκοι και πηδάει ταχύτητες

Καλά πήγε και αυτό :D

Με βλέπω να μένω με το δικό μου , αλλιώς θα πρέπει να πάω σε κάτι που δεν μου αρέσει με μόνο γνώμονα την αξιοπιστία

Μετά από κάποια ηλικία (40+) αξιοπιστία uber alles.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μετά από κάποια ηλικία (40+) αξιοπιστία uber alles.

Βάζεις dsg problems στο youtube ένα κάρο videos , βάζεις EAT8 (πλανητικό τίποτα :D )

Έχουν βάλει τα πλανητικά στα χειρότερα μοντέλα ( για τα δικά μου γούστα) σε τιμές έως 35 χιλιάρικα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βάζεις dsg problems στο youtube ένα κάρο videos , βάζεις EAT8 (πλανητικό τίποτα :D )

Έχουν βάλει τα πλανητικά στα χειρότερα μοντέλα ( για τα δικά μου γούστα) σε τιμές έως 35 χιλιάρικα

Στα PSA έχεις άλλα να συχτηρίζεις σε βλάβες. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Καλό μήνα σε όλους.

Τελείωσε και η δική μου αναμονή. 😁

Δευτέρα πήγαμε για έλεγχο (φανοποιό / μηχανικό) και την Παρασκευή κάναμε την μεταβίβαση (σωτήριο το gov.gr).

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Καλό μήνα σε όλους.

Τελείωσε και η δική μου αναμονή. 😁

Δευτέρα πήγαμε για έλεγχο (φανοποιό / μηχανικό) και την Παρασκευή κάναμε την μεταβίβαση (σωτήριο το gov.gr).

Υλικό περιμένουμε

Καλοτάξιδο να το χαρείς ρε μαν και απροβλημάτιστο εύχομαι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Υλικό περιμένουμε

Καλοτάξιδο να το χαρείς ρε μαν και απροβλημάτιστο εύχομαι

Η αλήθεια είναι ότι έχω ξεχάσει να βγάλω φωτογραφίες. 😂

Ευχαριστώ πολύ. 😁

Δημοσ.

Εγω εχω καταλήξει οτι υπάρχουν βλάβες από αστοχίες υλικού ή υλοποίησης, αλλά υπάρχουν και οι βλάβες, που προκύπτουν οπο το τρόπο λειτουργίας και συντήρησης του ιδιοκτήτη. 

Δυστυχώς,  λιγοι θα παραδεχτουν την υπαιτιότητά τους.

Οπότε θέλει πολύ καλό φιλτράρισμα στο τι λέει ο καθένας

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Εγω εχω καταλήξει οτι υπάρχουν βλάβες από αστοχίες υλικού ή υλοποίησης, αλλά υπάρχουν και οι βλάβες, που προκύπτουν οπο το τρόπο λειτουργίας και συντήρησης του ιδιοκτήτη. 

Δυστυχώς,  λιγοι θα παραδεχτουν την υπαιτιότητά τους.

Οπότε θέλει πολύ καλό φιλτράρισμα στο τι λέει ο καθένας

Ναι δεν διαφωνώ , αλλά αν μιλάμε για οθόνες ή αυτόματα κιβώτια σε τι να φταίει ο ιδιοκτήτης?

• Δημιουργία νέου...