Extacy156 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, lefkrc είπε Προσοχή με τα εισαγωγής εκτός ΕΕ, επειδή δεν βγαζουν COC εχουν ιδιαιτερότητες στον εκτελωνισμό. Η 4αρα ειναι πολυ ωραια, αντίστοιχη επιλογή είναι και το Α5. Αντισυμβατική πρόταση, αλλά εχεις σκεφτεί το ΚΙΑ Stinger (σε δίλιτρο)? Αν και νομίζω οτι σε αυτό το budget για μένα μονόδρομος θα ηταν μια Giulia Veloce. Ναι δίκιο εχεις το γνωρίζω περί coc οπότε κοιτάω μόνο από Ε.Ε. Η Giulia αν έβγαινε με δύο πόρτες λιγότερες έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Κόσμημα με ροδες. Για τον ίδιο λόγο δεν κοιτάω για την έκδοση Gran Coupe της F32. Κοιτάω μόνο για την 2/3 πόρτες έκδοση. Το ΚΙΑ πάλι μπορεί να είναι το καλύτερο αμάξι αλλά δεν μου πάει η καρδιά να δώσω 30-40K. Και είναι και αυτό 5D 2
lefkrc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Extacy156 είπε Ναι δίκιο εχεις το γνωρίζω περί coc οπότε κοιτάω μόνο από Ε.Ε. Η Giulia αν έβγαινε με δύο πόρτες λιγότερες έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Κόσμημα με ροδες. Για τον ίδιο λόγο δεν κοιτάω για την έκδοση Gran Coupe της F32. Κοιτάω μόνο για την 2/3 πόρτες έκδοση. Το ΚΙΑ πάλι μπορεί να είναι το καλύτερο αμάξι αλλά δεν μου πάει η καρδιά να δώσω 30-40K. Και είναι και αυτό 5D Θα συνεχίσω με 2 επίσης αντισυμβατικά: 1) Toyota GT86 ή GR86 (το καινούριο ειναι ίσως οριακα εντός budget αλλα πολυ καλύτερο αυτοκίνητο) 2) Peugeot RCZ-R (μπροστοκίνητο με μπλοκέ, 1.6lt, 270hp) Απο τα υπόλοιπα νομίζω η F32 ειναι μόνοδρομος... 1
Extacy156 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, lefkrc είπε Θα συνεχίσω με 2 επίσης αντισυμβατικά: 1) Toyota GT86 ή GR86 (το καινούριο ειναι ίσως οριακα εντός budget αλλα πολυ καλύτερο αυτοκίνητο) 2) Peugeot RCZ-R (μπροστοκίνητο με μπλοκέ, 1.6lt, 270hp) Απο τα υπόλοιπα νομίζω η F32 ειναι μόνοδρομος... Καλό το Toyota αλλά δεν θέλω να πάω σε τέτοιο στυλ. (Εκτός και αν ήταν η 4C 😍) Όσο για το RCZ, 270hp από 1.6 το φοβάμαι. Όχι μόνο από άποψη αξιοπιστίας αλλά και οδηγικής συμπεριφοράς. Το όριο σε αυτή την κατηγορία το έπιασε το Focus RS. Οπότε μάλλον έχω κατασταλάξει. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. 1
and_64 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Extacy156 είπε Καλό το Toyota αλλά δεν θέλω να πάω σε τέτοιο στυλ. (Εκτός και αν ήταν η 4C 😍) Όσο για το RCZ, 270hp από 1.6 το φοβάμαι. Όχι μόνο από άποψη αξιοπιστίας αλλά και οδηγικής συμπεριφοράς. Το όριο σε αυτή την κατηγορία το έπιασε το Focus RS. Οπότε μάλλον έχω κατασταλάξει. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. +1 για rs, +1000 για 4c! (αλλά αρκετά ειδική κατηγορία) 1
mp123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Άντε γεια! Δεν εινσι ωραίο αυτοκίνητο.Ειδικα από τη πίσω πόρτα και πίσω εινσι χάλια. αν δεν κάνω λάθος άλφα ρομεο είναι; αν είναι όντος άλφα ρομεο πρέπει να πάει στην πυρά. στην κατηγορία του μόνο gla και δεύτερη επιλογή q3 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από mp123
dtk-386 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, mp123 είπε Δεν εινσι ωραίο αυτοκίνητο.Ειδικα από τη πίσω πόρτα και πίσω εινσι χάλια. αν δεν κάνω λάθος άλφα ρομεο είναι; αν είναι όντος άλφα ρομεο πρέπει να πάει στην πυρά. Η Tonale είναι. 1
mp123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Η Tonale είναι. δεν ειμουν σίγουρος. ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ. τρισάθλιο και πανάκριβο.Ψευτοσουβ και άλφα ρομεο δεν πάνε μαζί. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από mp123 1
NTC Labs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Νομίζω Έλληνας την σχεδίασε. https://www.4troxoi.gr/epikairotita/synenteyxeis/alexandros-liokis-tonale/ 1
mp123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Νομίζω Έλληνας την σχεδίασε. δεν βλέπετε το αυτοκίνητο.Ναι είμαι παράξενος. και πόσο έχει για να γελάσουμε; κάνα 40ρι χάλια ειναι έπρεπε να είχε το στυλ και το κόψιμο της gla η έστω το αρμονικό καλούπι του q3. εγώ βλέπω ένα x1 με τα σήματα της άλφα ειδικά το πίσω μέρος θυμίζει την γερόντιλα της χ1. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από mp123
NTC Labs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mp123 είπε δεν βλέπετε το αυτοκίνητο.Ναι είμαι παράξενος. και πόσο έχει για να γελάσουμε; κάνα 40ρι Γιατι να γελασεις? Σεβαστα τα γουστα του καθενα αλλα ποσο θα επρεπε να εχει κανα 20αρι? και το q3 και η x1 στις αντιστοιχες εκδοσεις πανακριβα ειναι και υποδεεστερα. Δεν λεει τιποτα αυτο. Τι δουλεια εχει η χ1 με την κωλαρα της brera.... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από NTC Labs 1
paylidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 29 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Άντε γεια! Η αλήθεια είναι ότι από τη μεσαία κολώνα και πίσω το χάνει - παρόλα αυτά μου αρέσει σε γενικές γραμμές
mp123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Γιατι να γελασεις? Σεβαστα τα γουστα του καθενα αλλα ποσο θα επρεπε να εχει κανα 20αρι? και το q3 και η x1 στις αντιστοιχες εκδοσεις πανακριβα ειναι και υποδεεστερα. Δεν λεει τιποτα αυτο. βγάζουμε εκτός την χ1 εινσι γερόντιλα. Gla και q3.τα τοπ τις κατηγορίας. και μετά countryman. Η άλφα έβγαζε φτηνά σχετικά αυτοκίνητα . τώρα την έχει δει πριμιουμ όπως η μαζντα . καλύτερα gla η q3 με πιο λίγα άλογα πάρα αυτό 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Η αλήθεια είναι ότι από τη μεσαία κολώνα και πίσω το χάνει - παρόλα αυτά μου αρέσει σε γενικές γραμμές δεν βλέπετε στο πίσω μέρος. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από mp123
Grim Ripper Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία που έχω. Πήρα τηλ σε 2 επίσημα service της Honda (μιας και σιγά σιγά έρχεται η ώρα) τα οποία βρήκα μέσω του site και μου είπαν ότι μπορούν να δουν το ιστορικό των service μόνο των δικών τους πελατών και όχι άλλων συναδέλφων. Τότε ποιος ο λόγος να πάω σε επίσημο σέρβις για έλεγχο αμαξιού όπου έχει όλα τα σέρβις σε επίσημο service; Στο μόνο που έχουν πρόσβαση (τουλάχιστον ο ένας) είναι για πράγματα που έγιναν εντός εγγύησης. Οι ανακλήσεις πιάνονται σαν εγγύηση (άσχετα αν έχει λήξει η εγγύηση) οπότε μπορούν να τις δουν, είναι σε πανευρωπαϊκό σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις