and_64 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, paylidis είπε Όπου είδα ότι είναι κ πισωκίνητο και αν ισχύει αρρώστησα άσχημα ήδη 😅 H quadrifoglio είναι εννοείται, οι μικρές εκδόσεις ειναι 4κούνες αλλά με την περισσότερη δύναμη να πηγαίνει πίσω αν θυμάμαι σωστά. Είναι πολύ σοβαρή πλατφόρμα Giulia/Stelvio, τέρμα driver's cars 1
NTC Labs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, paylidis είπε Όπου είδα ότι είναι κ πισωκίνητο και αν ισχύει αρρώστησα άσχημα ήδη 😅 μονο πισοκουνα η τετρακουνα βγαινει. Αυτο ελειπε να την εβγαζαν με μπροστα. 1
tsofras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, and_64 είπε Sorry αλλά εμένα μου ακούγεται λίγο αστικός μύθος αυτό! Τα σασμάν έχουν προστασίες διάφορες έτσι κι αλλιώς αλλά εχω βάλει πάρα πολλές φορές βιαστικά οπισθεν φρενάροντας οριακά (χωρίς να κινείται εμπρός το αυτοκίνητο βεβαια!) και δεν είχαν κανένα θέμα μέχρι τώρα ούτε με dsg ούτε με κλασικά αυτόματα Αν το ψάξεις θα το βρεις σε ένα κάρο βίντεο και άρθρα. Το εξηγεί και μηχανολογικά γιατί πάσχει το διπλοσυμπλεκτο το συγκεκριμένο και η προστασία που λες μπήκε στα τελευταία. Αν θυμάμαι ο πρώτος συμπλέκτης είναι για 1,3,5,7 και ο δεύτερος για Όπισθεν, 2,4,6 Οπότε όταν είσαι σε πρώτη επειδή σχεδόν σταματάς έχει κουμπωμενη την 2α και αν βάλεις βίαια την όπισθεν ανεβάζει θερμοκρασία και μπορεί να σπάσει. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν είμαι και ειδικός 😂 Για αυτό έχει βγεί και ένα Κιτ για να αντέχει το mechatronic Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από tsofras
and_64 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 57 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν το ψάξεις θα το βρεις σε ένα κάρο βίντεο και άρθρα. Το εξηγεί και μηχανολογικά γιατί πάσχει το διπλοσυμπλεκτο το συγκεκριμένο και η προστασία που λες μπήκε στα τελευταία. Αν θυμάμαι ο πρώτος συμπλέκτης είναι για 1,3,5,7 και ο δεύτερος για Όπισθεν, 2,4,6 Οπότε όταν είσαι σε πρώτη επειδή σχεδόν σταματάς έχει κουμπωμενη την 2α και αν βάλεις βίαια την όπισθεν ανεβάζει θερμοκρασία και μπορεί να σπάσει. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων δεν είμαι και ειδικός 😂 Για αυτό έχει βγεί και ένα Κιτ για να αντέχει το mechatronic Τι να πω, η δικιά μου εμπειρία είναι αυτά που σου έγραψα πιο πάνω...
tsofras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Παιδιά θα σκάσω αν δεν πάρω αυτόματο. Μία ζωή την έχουμε το κέρατο μου. Θα το ξεχρεωσω και θα σκεφτώ τι θα πάρω, ξέρω είμαι σταθερός στις απόψεις μου είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Αν ξεχρεωσω το αμάξι τώρα γλυτώνω 1500€ σε τόκους Δεν μου κάνουν καλό οι αϋπνίες 😂 1
Sakiz105 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 17 ώρες πριν, tsofras είπε Παιδιά θα σκάσω αν δεν πάρω αυτόματο. Μία ζωή την έχουμε το κέρατο μου. Θα το ξεχρεωσω και θα σκεφτώ τι θα πάρω, ξέρω είμαι σταθερός στις απόψεις μου είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Αν ξεχρεωσω το αμάξι τώρα γλυτώνω 1500€ σε τόκους Δεν μου κάνουν καλό οι αϋπνίες 😂 Αλλο 4κ σασμαν σε αμαξι 35κ αλλο 4κ σασμαν σε αμαξι 24κ (οσο εκανε το golf πριν 5 χρονια). Επισης αν δεν παρεις αυτο που θες θα σε τρωει 2
tsofras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Αλλο 4κ σασμαν σε αμαξι 35κ αλλο 4κ σασμαν σε αμαξι 24κ (οσο εκανε το golf πριν 5 χρονια). Επισης αν δεν παρεις αυτο που θες θα σε τρωει Δεν κατάλαβα το σχόλιο περι σαζμαν
Sakiz105 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν κατάλαβα το σχόλιο περι σαζμαν εννοώ ότι θεωρητικά πάντα, το dsg θα είναι πιο αξιόπιστο σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης αξίας. Γιατί πίστεψα ότι εκεί κολλάς για το αυτόματο (όχι πχ στην διαθεσιμότητα) 1
tsofras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε εννοώ ότι θεωρητικά πάντα, το dsg θα είναι πιο αξιόπιστο σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης αξίας. Γιατί πίστεψα ότι εκεί κολλάς για το αυτόματο (όχι πχ στην διαθεσιμότητα) Αααα Ναι είναι γιατί έχει υγρού συμπλέκτη για αυτό θέλω το δίλιτρο
djuan1988 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Έβγαλε και η Renault τιμές για το νέο Austral που το περίμενα. Έχει και 2k περίπου έκπτωση, οπότε 48k για το full hybrid με τα "πάντα" σε εξοπλισμό. Και 36k το MHEV. Καμία ελπίδα πραγματικά. 2
tsofras Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Έβγαλε και η Renault τιμές για το νέο Austral που το περίμενα. Έχει και 2k περίπου έκπτωση, οπότε 48k για το full hybrid με τα "πάντα" σε εξοπλισμό. Και 36k το MHEV. Καμία ελπίδα πραγματικά. Πολλά, έλεος. Δεν μου αρέσει και αυτό το τάμπλετ που έχει η Ρενό, πολύ υπερβολή Τίποτα αν καταφέρω να πάρω το διλιτρο θα το κρατήσω μέχρι να σαπίσει
mp123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Πολλά, έλεος. Δεν μου αρέσει και αυτό το τάμπλετ που έχει η Ρενό, πολύ υπερβολή Τίποτα αν καταφέρω να πάρω το διλιτρο θα το κρατήσω μέχρι να σαπίσει Μινι Κούπερ τριπορτο μαυρο τζαμι , ριγες στο καπο , μαυρη ζαντα ( πρεπει να παρω να φοραω και μαυρα nike tn που λεει και ο τρανος )ώσπου να δύσει ο ήλιος. ως το 25 Ιούνιο ότι και να παθει Κλάιν μαιν έχω εγγυηση. Ποιος πανέξυπνος θα δώσει 50κ για το ρενω. δεν πάνε καλά με 50 πας q3, x1 ( η χ2 είναι κακάσχημη) , gla. 1
Peugeot208 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Με 50k γυρνάς όλο το κόσμο και αποκτάς εμπειρίες ζωής. Με τα ρέστα αγοράζεις ένα αυτοκίνητο, να κάνεις τη δουλειά σου... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις