Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως γνώρισα άτομο με golf 5 που δεν του έχει σπάσει το dsg έως τώρα (180000 χλμ)!!! (Τσιμπάει βέβαια μισό λίτρο λάδι στις 10000 που κάνει αλλαγές λαδιών). 

το «μυστικό» του είναι ότι πάντοτε έβγαλε πρώτα νεκρά και μετά από 1 δευτερόλεπτο το έβαζε είτε στην όπισθεν είτε στο parking γιατί έτσι του είχε πει ένας μπάρμπας του που δουλεύει στο εργοστάσιο της Audi στη Γερμανία 😅 μωρέ λες να είναι τόσο απλό τελικά;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Παρεπιπτόντως γνώρισα άτομο με golf 5 που δεν του έχει σπάσει το dsg έως τώρα (180000 χλμ)!!! (Τσιμπάει βέβαια μισό λίτρο λάδι στις 10000 που κάνει αλλαγές λαδιών). 

το «μυστικό» του είναι ότι πάντοτε έβγαλε πρώτα νεκρά και μετά από 1 δευτερόλεπτο το έβαζε είτε στην όπισθεν είτε στο parking γιατί έτσι του είχε πει ένας μπάρμπας του που δουλεύει στο εργοστάσιο της Audi στη Γερμανία 😅 μωρέ λες να είναι τόσο απλό τελικά;

Είμαστε και μεις εδω κυριος με 230+k χλμ χωρίς  💥 

Νεκρά βάζω στα φανάρια αρκετές φορές αν ξερω οτι κρατάνε πολύ, αλλά ο λεβιές πάει αεροπορία σε ολες τις θέσεις 😂

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

To 5ρι ειχε μονο υγρου τυπου που ειναι τερμα αξιοπιστα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

Ευτυχώς αν και τις τελευταίες βδομάδες παραγωγής πριν βγει το mk6, ειχαν βάλει και το 7αρι στα tsi αλλά είχαν κυκλοφορήσει πολύ λιγα.

Το gti είχε πάντα το υγρό 6αρι

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Ξηρού μου είπε αυτός ότι είναι. Μάλλον δεν ήξερε 😅 μα λέω και εγώ… 

Μόλις τώρα, paylidis είπε

7ταχυτο είναι !

Αρα καλά είπε ξηρού ο έτσι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν δεν ειναι από αυτα τα τελευταία που εγραψα απο πάνω και δεν έχει αλλάξει υγρά/φιλτρο ποτέ τότε πες του να ετοιμαστεί για το boom, δεν αργήσει 🤣🤣🤣🤣

@paylidis αν ειναι 7αρι ναι είναι ξηρό. Πρέπει το αυτοκίνητο να ειναι tsi του 2008-2009 

Επεξ/σία από and_64
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paylidis είπε

Υγ θωμα αν θυμαμαι καλά την αγγελία δε την έβγαλες εχθές; 🤨

Ναι μάλλον είχαν κρατήσει στοιχεία και με πήραν σήμερα

23 λεπτά πριν, imr είπε

Πάρε spotawheel. Αν έχει φάει καμία στουκα που είναι το πρόβλημα σου θα το δουν εύκολα. 

Ξέρω γω , καταπλιάδες είναι και αυτοί με τα αμάξια που πουλάνε

20 λεπτά πριν, paylidis είπε

Υπάρχουν και αυτοί , ζουν ανάμεσά μας :D . Το εχω ξαναπεί , αν κάποιος μου είχε πει το θέμα με την όπισθεν 2 στα 3 σπασίματα θα τα είχα γλυτώσει. Δεν ήξερα και έπαθα. Που να φανταστώ ότι πρέπει να διαβάσω όλο το internet για το πως βάζεις όπισθεν σε DSG

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Υπάρχουν και αυτοί , ζουν ανάμεσά μας :D . Το εχω ξαναπεί , αν κάποιος μου είχε πει το θέμα με την όπισθεν 2 στα 3 σπασίματα θα τα είχα γλυτώσει. Δεν ήξερα και έπαθα. Που να φανταστώ ότι πρέπει να διαβάσω όλο το internet για το πως βάζεις όπισθεν σε DSG

Υπάρχουν αρκετοί αντίστοιχοι εκτός spotawheel. 

Έχει και εγγύηση ακόμα οπότε αν δεν δεις κάνα βάψιμο δεν το φοβάσαι

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

ΕΕ ρε παιδιά έχουμε μέλη εδώ που είναι Θεσσαλονίκη, κάντε το καλό και ρίξτε μια μάτια να βρείτε τπτ ατέλειες γιατί μας τον ταράζουν το θωμα…

Πηγαίνετε με το μέτρο αν έχει κίνηση, στο εξωτερικό είπαν ότι δουλεύει 😅

Και να μην έχει ατέλειες πείτε ψέματα, μήπως τουλάχιστον ηρεμήσει. 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Πως βάζουμε όπισθεν σε DSG; Δώσε τα φώτα σου! Υπάρχει στην οικογένεια ένα T-Cross αυτόματο το οποίο κάποια στιγμή θα έρθει στα χέρια μου. Οπότε ενημέρωσε με να ξέρω να ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου, μην το πάρω εγώ σε 2-3 χρόνια και είναι έτοιμο για μπουμ :D

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Πως βάζουμε όπισθεν σε DSG; Δώσε τα φώτα σου! Υπάρχει στην οικογένεια ένα T-Cross αυτόματο το οποίο κάποια στιγμή θα έρθει στα χέρια μου. Οπότε ενημέρωσε με να ξέρω να ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου, μην το πάρω εγώ σε 2-3 χρόνια και είναι έτοιμο για μπουμ :D

Βάζεις πρώτα νεκρά , περιμένεις 2 δευτερόλεπτα και μετά όπισθεν.

Αν την βάλεις κατευθείαν παίζει να σπάσει (όπως το δικό μου)

Εν τω μεταξύ , άσχετο , ξέχασα να σας πω ότι όταν έκανα test drive το Formentor με προβλημάτισε γιατί άκουγα σε 1η-2α ένα γντουπ απο κάτω στο κιβώτιο , και είδα αναφορές και στο εξωτερικό. Τους λένε ότι είναι φυσιολογικό

Μάλλον τα νέα κιβώτια του γκρουπ είναι όλα φασαριόζικα :D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Βάζεις πρώτα νεκρά , περιμένεις 2 δευτερόλεπτα και μετά όπισθεν.

Αν την βάλεις κατευθείαν παίζει να σπάσει (όπως το δικό μου)

Sorry αλλά εμένα μου ακούγεται λίγο αστικός μύθος αυτό! Τα σασμάν έχουν προστασίες διάφορες έτσι κι αλλιώς αλλά εχω βάλει πάρα πολλές φορές βιαστικά οπισθεν φρενάροντας οριακά (χωρίς να κινείται εμπρός το αυτοκίνητο βεβαια!) και δεν είχαν κανένα θέμα μέχρι τώρα ούτε με dsg ούτε με κλασικά αυτόματα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, paylidis είπε

Θωμα αν είναι να τη κανείς πάντως τη καφρίλα και φας το φόρο πολυτελείας τσιμπά ένα τέτοιο να γουσταρεις (νταξ ας μην είναι με τα 510 άλογα που κάνει μεταχειρισμένο όσο μισό διαμέρισμα, ας είναι το δίλιτρο τετρακίνητο αυτοματακι)

(Όσο μεγαλώνω γίνομαι οπαδός της άλφα ρομεο, θα πάω να κάνω κανένα τριπλεξ καλού κακου 😂)

εδω τέκνον μου στον γιατρό να σε κοιτάξω.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

εδω τέκνον μου στον γιατρό να σε κοιτάξω.

Όπου είδα ότι είναι κ πισωκίνητο και αν ισχύει αρρώστησα άσχημα ήδη 😅

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...