tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι μήπως αποσύρω την αγγελία και κάτσω στα αυγά μου. Να το ξεχρεώσω με το καλό και αν βγει κάτι στο μέλλον που με ενδιαφέρει να το κοιτάξω τότε. Όσο πλησιάζει η ώρα για DSG αρχίζω πάλι και σκέφτομαι , μήπως αντί να έχω την φοβία μην με αφήσει σε κανα νησί καλύτερα να ξενερώνω όταν πάω στη δουλειά μία φορά την εβδομάδα? Επίσης δεν ξέρω και τι παίζει σε τιμές , διαθεσιμότητες αν κάτσει καμία βλάβη στο υγροσύμπλεκτο Με αγχώνει κάπως και το δίλιτρο απο ρύπους και δακτύλιο όπως είπε και ο @BTL , δεν έχω και διάθεση να ξανατρέξω για αγοραπωλησίες είναι η αλήθεια, με βάζει σε μία διαδικασία άγχους χωρίς λόγο. Επίσης ξέχασα και το κόστος που ανεβάζει το δίλιτρο στην ασφάλεια (άλλο κουλό και αυτό) Ξανα θυμάμαι και ότι είχα πει να μην μπλέξω πάλι με DSG και με δάνεια και τόκους, οπότε να πάω να πάρω το επόμενο κασέρι Αυτά Υ.Γ. 20 έχουν παρκάρει το δικό μου Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από tsofras 1
thodoris20s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Σκέφτομαι μήπως αποσύρω την αγγελία και κάτσω στα αυγά μου. Να το ξεχρεώσω με το καλό και αν βγει κάτι στο μέλλον που με ενδιαφέρει να το κοιτάξω τότε. Όσο πλησιάζει η ώρα για DSG αρχίζω πάλι και σκέφτομαι , μήπως αντί να έχω την φοβία μην με αφήσει σε κανα νησί καλύτερα να ξενερώνω όταν πάω στη δουλειά μία φορά την εβδομάδα? Επίσης δεν ξέρω και τι παίζει σε τιμές , διαθεσιμότητες αν κάτσει καμία βλάβη στο υγροσύμπλεκτο Με αγχώνει κάπως και το δίλιτρο απο ρύπους και δακτύλιο όπως είπε και ο @BTL , δεν έχω και διάθεση να ξανατρέξω για αγοραπωλησίες είναι η αλήθεια, με βάζει σε μία διαδικασία άγχους χωρίς λόγο. Επίσης ξέχασα και το κόστος που ανεβάζει το δίλιτρο στην ασφάλεια (άλλο κουλό και αυτό) Ξανα θυμάμαι και ότι είχα πει να μην μπλέξω πάλι με DSG και με δάνεια και τόκους, οπότε να πάω να πάρω το επόμενο κασέρι Αυτά Υ.Γ. 20 έχουν παρκάρει το δικό μου Νομίζω σωστά το σκέφτεσαι. Παρ'όλα αυτά να ρωτήσω κάτι; Μπορεί να ειπώθηκε αλλά δεν θυμάμαι με τόσα μηνύματα που διάβασα. (είμαι νέος στο θέμα). Η αντιπροσωπεία πόσο στο παίρνει για να κάνεις εκεί τράμπα; Δηλαδή εγώ όπως το σκέφτομαι ιδανικά θα το έκανα τράμπα με κάποιο μεταχειρισμένο της αντιπροσωπείας καθώς ότι και αν προέκυπτε θα ήταν υπόλογοι. Τώρα με τον μαντρά δεν ξέρω, γενικά δεν τους έχω καθόλου σε εκτίμηση. Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την περίπτωση θα έχεις χασούρα το κέρδος της αντιπροσωπείας, απλά θα με ενδιέφερε να μάθω μία τάξη μεγέθους των ποσών.
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Νομίζω σωστά το σκέφτεσαι. Παρ'όλα αυτά να ρωτήσω κάτι; Μπορεί να ειπώθηκε αλλά δεν θυμάμαι με τόσα μηνύματα που διάβασα. (είμαι νέος στο θέμα). Η αντιπροσωπεία πόσο στο παίρνει για να κάνεις εκεί τράμπα; Δηλαδή εγώ όπως το σκέφτομαι ιδανικά θα το έκανα τράμπα με κάποιο μεταχειρισμένο της αντιπροσωπείας καθώς ότι και αν προέκυπτε θα ήταν υπόλογοι. Τώρα με τον μαντρά δεν ξέρω, γενικά δεν τους έχω καθόλου σε εκτίμηση. Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την περίπτωση θα έχεις χασούρα το κέρδος της αντιπροσωπείας, απλά θα με ενδιέφερε να μάθω μία τάξη μεγέθους των ποσών. 20 μου το παίρνει η αντιπροσωπεία , το θέμα είναι όμως ότι το δίλιτρο το έχει ο μαντρας . Σταμάτησε να το βγάζει ως Seat και έρχεται μόνο ως Cupra στα 34.000ε χωρίς ηλιοροφή
thodoris20s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε 20 μου το παίρνει η αντιπροσωπεία , το θέμα είναι όμως ότι το δίλιτρο το έχει ο μαντρας . Σταμάτησε να το βγάζει ως Seat και έρχεται μόνο ως Cupra στα 34.000ε χωρίς ηλιοροφή Κατάλαβα, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Πάντως δεν είναι τυχαίο που καταργήθηκε το 2λιτρο. Καλώς ή κακώς η αυτοκίνηση αλλάζει και εστιάζεται στους χαμηλούς ρύπους και την οικονομία/οικολογία, για να μην πω για την ηλεκτροκίνηση καθώς πιστεύω ότι απέχουμε 5-10 χρόνια από αυτή για να είναι επιλογή χωρίς πολλούς συμβιβασμούς. Όπως και να έχει η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι θα είσαι εκτός εποχής με μία τέτοια αγορά και ότι σε βάθος χρόνου θα χάσεις πολλά περισσότερα χρήματα απ'ότι υπολογίζεις τώρα (φορολόγηση ρύπων, κυβικών, κατανάλωση, ασφάλεια, τέλη, μεταπώληση κ.λ.π.) 1
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Κατάλαβα, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Πάντως δεν είναι τυχαίο που καταργήθηκε το 2λιτρο. Καλώς ή κακώς η αυτοκίνηση αλλάζει και εστιάζεται στους χαμηλούς ρύπους και την οικονομία/οικολογία, για να μην πω για την ηλεκτροκίνηση καθώς πιστεύω ότι απέχουμε 5-10 χρόνια από αυτή για να είναι επιλογή χωρίς πολλούς συμβιβασμούς. Όπως και να έχει η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι θα είσαι εκτός εποχής με μία τέτοια αγορά και ότι σε βάθος χρόνου θα χάσεις πολλά περισσότερα χρήματα απ'ότι υπολογίζεις τώρα (φορολόγηση ρύπων, κυβικών, κατανάλωση, ασφάλεια, τέλη, μεταπώληση κ.λ.π.) Συμφωνώ , αυτά σκέφτομαι και εγώ πιο σοβαρά τώρα. Δεν καταργήθηκε για αυτό όμως , απλά επειδή είναι κοντά στην τιμή με το Cupra , είπαν να κρατήσουν μόνο του Cupra και σταμάτησαN το Leon
gmts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Συμφωνώ κι εγώ να μείνεις με το δικό σου! Όταν το ξεχρεώσεις, βλέπεις τι θα κάνεις. 4
BTL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Σκέφτομαι μήπως αποσύρω την αγγελία και κάτσω στα αυγά μου. Να το ξεχρεώσω με το καλό και αν βγει κάτι στο μέλλον που με ενδιαφέρει να το κοιτάξω τότε. Όσο πλησιάζει η ώρα για DSG αρχίζω πάλι και σκέφτομαι , μήπως αντί να έχω την φοβία μην με αφήσει σε κανα νησί καλύτερα να ξενερώνω όταν πάω στη δουλειά μία φορά την εβδομάδα? Επίσης δεν ξέρω και τι παίζει σε τιμές , διαθεσιμότητες αν κάτσει καμία βλάβη στο υγροσύμπλεκτο Με αγχώνει κάπως και το δίλιτρο απο ρύπους και δακτύλιο όπως είπε και ο @BTL , δεν έχω και διάθεση να ξανατρέξω για αγοραπωλησίες είναι η αλήθεια, με βάζει σε μία διαδικασία άγχους χωρίς λόγο. Επίσης ξέχασα και το κόστος που ανεβάζει το δίλιτρο στην ασφάλεια (άλλο κουλό και αυτό) Ξανα θυμάμαι και ότι είχα πει να μην μπλέξω πάλι με DSG και με δάνεια και τόκους, οπότε να πάω να πάρω το επόμενο κασέρι Αυτά Υ.Γ. 20 έχουν παρκάρει το δικό μου Μόνο με το forum και το visibility που έχεις (χωρίς να σε έχω γνωρίσει από κοντά φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσέχεις τα αυτοκίνητα σου όσον δεν πάει) το αυτοκίνητο σου είναι πολύ καλό και θα πωληθεί εύκολα. Θεωρώ όμως ότι ειναι καλό να περιμένεις. Κράτα τα χρήματα σου, πήγαινε τις βόλτες σου τώρα που φτιάχνει ο καιρός και απο Σεπτέμβρη το βλέπεις. 1
Thanos1921 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 @tsofrasΕίμαι στα διάφορα που θέματα που έχουν ανοίξει από όταν πουλήθηκε το πρώτο leon. Η γνώμη μου είναι πως το αμάξι που έχεις δε σε καλύπτει και όπως έγινε και με το 2008, ibiza, αργά ή γρήγορα θα το πουλήσεις. Τη μια μέρα είσαι οκ με την επιλογή που έχεις κάνει, την άλλη μέρα όχι. Εγώ θεωρώ πως και μόνο που το σκέφτεσαι δε σε καλύπτει (παρέλαβα αυτοκίνητο -αν θυμάμαι καλά σχετικά κοντά με εσένα- και από τότε δεν έχω σκεφτεί ούτε μέρα να το αλλάξω). Για εμένα έτσι όπως διαμορφώνεται το μέλλον στα εσωτερικής καύσης, όσο το καθυστερείς, τόσο χειρότερο είναι. Στη θέση σου θα προχωρούσα για το 2λιτρο, είναι αντικειμενικά πολύ περισσότερο αυτοκίνητο για τη μικρή χρηματική διαφορά που ζητάει.
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, BTL είπε Το αυτοκίνητο σου το πήρες καινούριο και ξέρεις ότι είναι ασφαλές για να μπει μέσα η οικογένεια σου. Οτιδήποτε άλλο βάζει ρίσκο και θέλει εκτεταμένο έλεγχο. Αξίζει τον κόπο; Με κάτι θέματα με τις ταχύτητες που είχε μην παίρνεις και τόσο όρκο για την ασφάλεια.... Γενικά μακάρι να λυθούν ότι θέματα έχεις και να μπορέσεις να το φέρεις στα μέτρα σου, Θωμά.
imr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Για 2 χιλιάρικα αξίζει το δίλιτρο πάντως. Απλά το παντρεύεσαι 1
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε @tsofrasΕίμαι στα διάφορα που θέματα που έχουν ανοίξει από όταν πουλήθηκε το πρώτο leon. Η γνώμη μου είναι πως το αμάξι που έχεις δε σε καλύπτει και όπως έγινε και με το 2008, ibiza, αργά ή γρήγορα θα το πουλήσεις. Τη μια μέρα είσαι οκ με την επιλογή που έχεις κάνει, την άλλη μέρα όχι. Εγώ θεωρώ πως και μόνο που το σκέφτεσαι δε σε καλύπτει (παρέλαβα αυτοκίνητο -αν θυμάμαι καλά σχετικά κοντά με εσένα- και από τότε δεν έχω σκεφτεί ούτε μέρα να το αλλάξω). Για εμένα έτσι όπως διαμορφώνεται το μέλλον στα εσωτερικής καύσης, όσο το καθυστερείς, τόσο χειρότερο είναι. Στη θέση σου θα προχωρούσα για το 2λιτρο, είναι αντικειμενικά πολύ περισσότερο αυτοκίνητο για τη μικρή χρηματική διαφορά που ζητάει. Πάνω που καταστάλαξα ρε αλήτη ? 22 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Με κάτι θέματα με τις ταχύτητες που είχε μην παίρνεις και τόσο όρκο για την ασφάλεια.... Γενικά μακάρι να λυθούν ότι θέματα έχεις και να μπορέσεις να το φέρεις στα μέτρα σου, Θωμά. Εκτός απο τον ήχο δεν έχω άλλο θέμα τώρα, ξέρω που είναι ο τζόγος και καταλαβαίνω να μην το βάζω. Βασικά θέλω να δω αν έχει κάποια σχέση η εξωτερική θερμοκρασία γιατί απο το καλοκαίρι δεν την έχω ξαναπατήσει . Είτε έμαθα να το προσέχω είτε εμφανίζεται το καλοκαίρι λόγω θερμοκρασίας 9 λεπτά πριν, imr είπε Για 2 χιλιάρικα αξίζει το δίλιτρο πάντως. Απλά το παντρεύεσαι Ότι αξίζει , αξίζει. Δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό και ειδικά στην τιμή. Καινούριο είχε 32 χιλιάρικα, κλοπή είναι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Αυτό το παντρεύεσαι φοβάμαι και ότι ακόμη και για αυτό που έχω το βλέπω στο παρκιγκ 5 μέρες την εβδομάδα και ακόμη αναρωτιέμαι αν άξιζε το κόστος κτήσης. Μετά με πιάνει η τρέλλα μου και σκέφτομαι για αμάξια των 35 και λέω ότι κάπου πρέπει να βάλω ένα φρένο Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά , την κατέβασα την αγγελία έστειλα και άκυρο σε αυτόν που το ήθελε. Ας το ξεχρεώσω πρώτα να έχω ένα άγχος λιγότερο και βλέπουμε 6
Parolos4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 https://m.mobile.de/auto-inserat/cupra-leon-2-0-tsi-pano-led-lm-19-navi-pdc-rfk-beatsa-minden/361030518.html?searchId=fcc6e02c-2829-bb91-321e-3b99e66c74e5&ref=srp&type=ad Για να μην αλλάξεις ξανά αυτοκίνητο αφού είσαι Σεατακιας. Απλά ετοιμάσου για σφαγή τύπου 7-8 χιλιάρικα τελωνείο. Υπάρχουν και 118i M Sport αυτόματα στα 25Κ, με τελωνείο κάνα 33αρι δλδ. Από αντιπροσωπεία πάντα εννοείται.
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, Parolos4 είπε https://m.mobile.de/auto-inserat/cupra-leon-2-0-tsi-pano-led-lm-19-navi-pdc-rfk-beatsa-minden/361030518.html?searchId=fcc6e02c-2829-bb91-321e-3b99e66c74e5&ref=srp&type=ad Για να μην αλλάξεις ξανά αυτοκίνητο αφού είσαι Σεατακιας. Απλά ετοιμάσου για σφαγή τύπου 7-8 χιλιάρικα τελωνείο. Υπάρχουν και 118i M Sport αυτόματα στα 25Κ, με τελωνείο κάνα 33αρι δλδ. Από αντιπροσωπεία πάντα εννοείται. Ε στο προηγούμενο δεν νομίζω να ξανα πάω , 290 άλογα για να πηγαίνω με 120 είναι λίγο υπερβολή
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Θωμα αν είναι να τη κανείς πάντως τη καφρίλα και φας το φόρο πολυτελείας τσιμπά ένα τέτοιο να γουσταρεις (νταξ ας μην είναι με τα 510 άλογα που κάνει μεταχειρισμένο όσο μισό διαμέρισμα, ας είναι το δίλιτρο τετρακίνητο αυτοματακι) (Όσο μεγαλώνω γίνομαι οπαδός της άλφα ρομεο, θα πάω να κάνω κανένα τριπλεξ καλού κακου 😂) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2023 από paylidis 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις