Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες

Μίλησα με τον άνθρωπο Θεσσαλονίκη, μου είπε 32.000ε έκανε καινούριο πόσο να το βάλω μεταχερισμένο ? Εγώ θέλω στον μήνα να τα διώχνω τα αμάξια , αυτό είναι και δίλιτρο οπότε δεν φεύγει εύκολα .

Ατρακάριστο , με 4ετή εγγύηση ελεγμένο στα κεντρικά , ενεργοποιημένο full link απο εργοστάσιο .

Δέχεται να μου το δεσμεύσει με 1000ε για 2 εβδομάδες

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Καλημέρες

Μίλησα με τον άνθρωπο Θεσσαλονίκη, μου είπε 32.000ε έκανε καινούριο πόσο να το βάλω μεταχερισμένο ? Εγώ θέλω στον μήνα να τα διώχνω τα αμάξια , αυτό είναι και δίλιτρο οπότε δεν φεύγει εύκολα .

Ατρακάριστο , με 4ετή εγγύηση ελεγμένο στα κεντρικά , ενεργοποιημένο full link απο εργοστάσιο .

Δέχεται να μου το δεσμεύσει με 1000ε για 2 εβδομάδες

Καλημέρα,

Αν το αυτοκίνητο είναι στην κατάσταση του δικού σου, δεν σε προβληματίζουν οι πιθανοί φόροι/τέλη, είσαι αποφασισμένος να το κρατήσεις για καιρό διότι γνωρίζεις ότι λόγω 2Lt engine δεν θα το δώσεις εύκολα και πουλήσεις το δικό σου σε λογικό ποσό τότε πας μια εκδομή και το παίρνεις. Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει και κράτα ότι έχεις διότι θα βγεις ζημιωμένος.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BTL είπε

Καλημέρα,

Αν το αυτοκίνητο είναι στην κατάσταση του δικού σου, δεν σε προβληματίζουν οι πιθανοί φόροι/τέλη, είσαι αποφασισμένος να το κρατήσεις για καιρό διότι γνωρίζεις ότι λόγω 2Lt engine δεν θα το δώσεις εύκολα και πουλήσεις το δικό σου σε λογικό ποσό τότε πας μια εκδομή και το παίρνεις. Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει και κράτα ότι έχεις διότι θα βγεις ζημιωμένος.

440e τον χρόνο είναι οκ , 36ε ο μήνας δεν είναι και μεγάλο το ποσό.

Περισσότερο σκέφτομαι σε αυτή την χώρα μην ξυπνήσουν και το κάνουν 2 χιλιάρικα (αν και λένε θα τον καταργήσουν) και ότι δεν πηγαίνω δακτύλιο.

Το θέμα της πώλησης δεν με απασχολεί γιατί θα το πάρω για να το κρατήσω αφού δεν με τραβάει και τίποτα άλλο. Θα είναι θέμα όμως αν βγάλει τίποτα και θέλω να το διώξω οπότε το σκέφτομαι και αυτό

Απο την άλλη δεν έχω καμία διάθεση να τρέξω για πώληση , να ξεχρεώσω και να ψάχνομαι στη Θεσσαλονίκη απο Αθήνα όσο καλή τιμή και αν έχει.

Δεν ξέρω ακόμη είμαι σκεπτικός αν αξίζει όλο αυτό για 20χλμ τον μήνα που κάνω ουσιαστικά μέσα στην κίνηση γιατί τα άλλα είναι βόλτες εκτός κίνησης και ταξίδια.

Απλά είναι τόσο καλή η τιμή που με 1000ε επάνω απο το δικό μου έχω ουσιαστικά +50 άλογα , + 7κιλα ροπής , ανεξάρτητη ανάρτηση , αυτόματο κιβώτιο και τον εσωτερικό φωτισμό. Πως να μην με ζώσουν τα φίδια? Και είναι ακριβώς όπως το δικό μου σε χρώμα και ηλιοροφή. Δεν πιστεύω ότι θα πετύχω ποτέ κάτι αντίστοιχο

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Περισσότερο σκέφτομαι σε αυτή την χώρα μην ξυπνήσουν και το κάνουν 2 χιλιάρικα (αν και λένε θα τον καταργήσουν) και ότι δεν πηγαίνω δακτύλιο.

Το θέμα της πώλησης δεν με απασχολεί γιατί θα το πάρω για να το κρατήσω αφού δεν με τραβάει και τίποτα άλλο. Θα είναι θέμα όμως αν βγάλει τίποτα και θέλω να το διώξω οπότε το σκέφτομαι και αυτό

Απο την άλλη δεν έχω καμία διάθεση να τρέξω για πώληση , να ξεχρεώσω και να ψάχνομαι στη Θεσσαλονίκη απο Αθήνα όσο καλή τιμή και αν έχει.

Δεν ξέρω ακόμη είμαι σκεπτικός αν αξίζει όλο αυτό για 20χλμ τον μήνα που κάνω ουσιαστικά μέσα στην κίνηση γιατί τα άλλα είναι βόλτες εκτός κίνησης και ταξίδια.

Απλά είναι τόσο καλή η τιμή που με 1000ε επάνω απο το δικό μου έχω ουσιαστικά +50 άλογα , + 7κιλα ροπής , ανεξάρτητη ανάρτηση , αυτόματο κιβώτιο και τον εσωτερικό φωτισμό. Πως να μην με ζώσουν τα φίδια? Και είναι ακριβώς όπως το δικό μου σε χρώμα και ηλιοροφή. Δεν πιστεύω ότι θα πετύχω ποτέ κάτι αντίστοιχο

Πάντως από όλα όσα αναφέρεις το μόνο που πραγματικα θα κάνει κάποια διαφορά  κατά τη γνώμη μου είναι η ανεξάρτητη ανάρτηση.

Τώρα αν αξίζει να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία, πραγματικά δεν ξέρω, αλλά προσωπικά δεν νομίζω ότι θα το έκανα 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tsofras είπε

αφού δεν με τραβάει και τίποτα άλλο.

Mήπως να περίμενες λίγο και να βάζεις χρήματα στην άκρη? Για του χρόνου λένε

pi9la6lynee0dlvgiafe

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν όντως δώσεις σε καλά λεφτά το δικό σου και σε πάει μόνο 1000ε πάνω, είναι όντως πειρασμός. Και έχει και εγγύηση μέχρι τέλη 25' που είναι μεγάλο bonus.

Δημοσ.
17 hours ago, tsofras said:

Έσκασε ο πρώτος ενδιαφερόμενος για το αμάξι , θα το δει Παρασκευή

Κοίτα πάλι που είπα να το βάλω έτσι για να δούμε τι παίζει όπως το προηγούμενο και βρέθηκε ενδιαφερόμενος χωρίς να ξέρω τι θα κάνω με το επόμενο

Μένει κανείς απο την ομάδα Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ?

Βρίσκομαι εγώ, αν μπορώ να βοηθήσω με οποιονήποτε τρόπο, ενημέρωσε με! 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Mήπως να περίμενες λίγο και να βάζεις χρήματα στην άκρη? Για του χρόνου λένε

pi9la6lynee0dlvgiafe

Ναι το έχω δει , δεν μου πολυ αρέσει , απο κοντά μπορεί να είναι καλό

8 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Αν όντως δώσεις σε καλά λεφτά το δικό σου και σε πάει μόνο 1000ε πάνω, είναι όντως πειρασμός. Και έχει και εγγύηση μέχρι τέλη 25' που είναι μεγάλο bonus.

Ναι είναι αυτό 2500 λιγότερα χιλιόμετρα και σχεδόν 9 μήνες έξτρα εγγύηση

Τεσπα θα το σκεφτώ και σήμερα και θα αποφασίσω , περιμένω να δω και με την πινακίδα τι θα δείξει (εύχομαι να βρεθεί κάτι να με βγάλει απο τις σκέψεις :D )

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

@tsofrasΑν ήταν το δικό σου αυτόματο το έπαιρνα! Θα μου πεις αν ήταν αυτόματο δεν θα το έδινες, αλλά να χαμε να λέμε 🤣

Ε ναι χεχε

13 λεπτά πριν, Demis είπε

Βρίσκομαι εγώ, αν μπορώ να βοηθήσω με οποιονήποτε τρόπο, ενημέρωσε με! 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να πάει να ρίξει μια ματιά

Μην ανέβω και βρω καμία δυσάρεστη έκπληξη, αν έχει τίποτα γρατσουνιές φαγωμενες ζάντες, το εσωτερικό κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, tsofras said:

Ε ναι χεχε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να πάει να ρίξει μια ματιά

Μην ανέβω και βρω καμία δυσάρεστη έκπληξη, αν έχει τίποτα γρατσουνιές φαγωμενες ζάντες, το εσωτερικό κτλ

Θα σε ενημερώσω όποτε έχω χρόνο, θα κάνω τον μεγάλο κόπο να πεταχτώ να το δω. 

Είμαι απέναντι.... :P

Για το 2λιτρο Leon δεν λέμε ; δεν πιστεύω να έχασα τόσα επεισόδια 

Επεξ/σία από Demis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Demis είπε

Θα σε ενημερώσω όποτε έχω χρόνο, θα κάνω τον μεγάλο κόπο να πεταχτώ να το δω. 

Είμαι απέναντι.... :P

Άντε πάρτο να το κατεβάσεις κερνάω καφέ ( σπαστό) 🤣

Δημοσ.
2 minutes ago, tsofras said:

Άντε πάρτο να το κατεβάσεις κερνάω καφέ ( σπαστό) 🤣

Άνετα! 

Ίου, έχω νες στο ντουλάπι και ποτήρι 500ml. Είμαι οκ! :D

Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Πριν από 2.5 χρόνια είχα επηρεαστεί από τη συζήτηση που είχες ξεκινήσει και αγόρασα ένα αυτοκίνητο (ευτυχώς, χρωστάω κέρασμα...:) ! ) .

Επειδή κάνω πάρα πολλά χιλιόμετρα για εμένα το Νο.1 είναι η αξιοπιστία οπότε με αυτό το κριτήριο δεν θα άλλαζα αυτοκίνητο για να πάρω DSG (μετά απο ότι έχω διαβάσει απο τη δική σου εμπειρία και τα θέματα που είχες).

Στη δική σου περίπτωση, το 2.0 είναι μεγάλο ρίσκο ανεξαρτήτως τί λένε αυτή τη στιγμή (το έχουμε ζήσει επανειλημμένα).

Συγκεκριμένα, η μη είσοδος στο δακτύλιο και οι αυξημένοι ρύποι δεν ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει μελλοντικά σε φορολογία και επιπλέον περιορισμούς χρήσης).

ΑΝ και μόνο ΑΝ λόγω της μέσης σου, όπως έχεις αναφέρει, δυσκολεύεσαι τότε ναι κάνε την άλλαγή.

ΑΝ όχι κατά την άποψη μου δεν αξίζει τον κόπο... Το αυτοκίνητο σου το πήρες καινούριο και ξέρεις ότι είναι ασφαλές για να μπει μέσα η οικογένεια σου. Οτιδήποτε άλλο βάζει ρίσκο και θέλει εκτεταμένο έλεγχο. Αξίζει τον κόπο;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BTL είπε

Πριν από 2.5 χρόνια είχα επηρεαστεί από τη συζήτηση που είχες ξεκινήσει και αγόρασα ένα αυτοκίνητο (ευτυχώς, χρωστάω κέρασμα...:) ! ) .

Επειδή κάνω πάρα πολλά χιλιόμετρα για εμένα το Νο.1 είναι η αξιοπιστία οπότε με αυτό το κριτήριο δεν θα άλλαζα αυτοκίνητο για να πάρω DSG (μετά απο ότι έχω διαβάσει απο τη δική σου εμπειρία και τα θέματα που είχες).

Στη δική σου περίπτωση, το 2.0 είναι μεγάλο ρίσκο ανεξαρτήτως τί λένε αυτή τη στιγμή (το έχουμε ζήσει επανειλημμένα).

Συγκεκριμένα, η μη είσοδος στο δακτύλιο και οι αυξημένοι ρύποι δεν ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει μελλοντικά σε φορολογία και επιπλέον περιορισμούς χρήσης).

ΑΝ και μόνο ΑΝ λόγω της μέσης σου, όπως έχεις αναφέρει, δυσκολεύεσαι τότε ναι κάνε την άλλαγή.

ΑΝ όχι κατά την άποψη μου δεν αξίζει τον κόπο... Το αυτοκίνητο σου το πήρες καινούριο και ξέρεις ότι είναι ασφαλές για να μπει μέσα η οικογένεια σου. Οτιδήποτε άλλο βάζει ρίσκο και θέλει εκτεταμένο έλεγχο. Αξίζει τον κόπο;

Δεν έχεις άδικο, τι πήρες εσύ?

• Δημιουργία νέου...