Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Parolos4 είπε

Στο μεταξύ το 118i Sportline έκανε 26,5Κ που το είχε η bmw σε προσφορά συνέχεια, όπως και το ντίζελ στην ίδια τιμή.

Τώρα ζητάνε σε μεταχειρισμένα 28 και 30. Οι περισσότεροι βέβαια δεν πουλάνε στην ουσία απλά επειδή ανέβηκαν οι τιμές το βάλανε για πώληση. Δεν έχω δει στο car να πωλείται κάτι αν δεν πάει στα 25. Άλλες οι τιμές που βάζουν και άλλο οι τιμές που πωλούνται πραγματικά.

Καινούριο στα 26,5 βγαίνει το 116i Sportline και 23 το απλό. Μια χαρά.

22 manual και 25 auto κάνει η 116i Κλειδί το βασικό μοντέλο 

Επεξ/σία από marios1515
  • Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, marios1515 είπε

22 manual και 25 auto κάνει η 116i Κλειδί το βασικό μοντέλο 

To advantage λες Ε; Τόσο ξέρω και εγώ… και θεωρώ είναι μια χαρά τιμή και μια χαρά πακέτο, απλά δύσκολα φεύγεις από premium αντιπροσωπεία χωρίς να φας upselling κ να καβαλήσεις τα 30Κ για ασσο

Δημοσ.

Έσκασε ο πρώτος ενδιαφερόμενος για το αμάξι , θα το δει Παρασκευή

Κοίτα πάλι που είπα να το βάλω έτσι για να δούμε τι παίζει όπως το προηγούμενο και βρέθηκε ενδιαφερόμενος χωρίς να ξέρω τι θα κάνω με το επόμενο

Μένει κανείς απο την ομάδα Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Έσκασε ο πρώτος ενδιαφερόμενος για το αμάξι , θα το δει Παρασκευή

Κοίτα πάλι που είπα να το βάλω έτσι για να δούμε τι παίζει όπως το προηγούμενο και βρέθηκε ενδιαφερόμενος χωρίς να ξέρω τι θα κάνω με το επόμενο

Μένει κανείς απο την ομάδα Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ?

Όχι άλλα Τούμπα. Κοντά σχετικά...

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, polyvios είπε

Όχι άλλα Τούμπα. Κοντά σχετικά...

Ειπα μήπως είναι κάποιος κοντά να του έριχνε μία ματιά.

Βασικά δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε αξία και ο έλεγχος, φαντάζομαι μιλημενοι θα είναι εκεί.

Σε 45 ημέρες έχουν παράδοση και σε Cupra Leon 1.5 DSG , χωρίς ηλιοροφή στα 32300€

Δεν ξέρω σκέφτομαι τις 4 παρακάτω εκδοχές

1) το διλιτρο μεταχειρισμένο

2) Νέο Cupra Leon 1.5

3) Νέο Cupra Leon 1.5 ή δίλιτρο με ηλιοροφή και κρατάω το δικό μου μέχρι να έρθει

4) Κρατάω το δικό μου γιατί όλα τα παραπάνω είναι μία μεγάλη βλακεία 😂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βασικά δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε αξία και ο έλεγχος, φαντάζομαι μιλημενοι θα είναι εκεί.

Σε 45 ημέρες έχουν παράδοση και σε Cupra Leon 1.5 DSG , χωρίς ηλιοροφή στα 32300€

2) Νέο Cupra Leon 1.5

3) Νέο Cupra Leon 1.5 ή δίλιτρο με ηλιοροφή και κρατάω το δικό μου μέχρι να έρθει

Κουρτίνα No.4 και με τα λεφτά που δεν θα δώσεις πας ταξίδι/ταξίδια με την οικογένεια.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Κουρτίνα No.4 και με τα λεφτά που δεν θα δώσεις πας ταξίδι/ταξίδια με την οικογένεια.

Η κουρτίνα νούμερο 1 είναι 2 χιλιάδες ευρώ διαφορά, απλά δεν υπάρχει γυρισμος

Επίσης σκέφτομαι ότι έχει βγάλει αρκετά θέματα ως μοντέλο ειδικά με τις οθόνες και έχω μία φοβία μην πάω για καλύτερο και την φάω. Τουλάχιστον το δικό μου ξέρω τι έχει 😂

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, tsofras said:

2) Νέο Cupra Leon 1.5

Δηλ, εξετάζεις το σενάριο να πάρεις πρακτικά το ίδιο αυτοκίνητο με DSG και να δώσεις extra και 10Κ.... Νομίζω αυτή η επιλογή δεν πρέπει να μπαίνει καν στη συζήτηση....

Αν αποφασίσεις να δώσεις το δικό σου δεν έχει νόημα να αλλάξεις αυτοκίνητο δίνοντας πάνω από 2-3Κ...(πχ πάρε όταν βρεθεί ένα αντίστοιχου επιπέδου/κατάστασης με το δικό σου μεταχειρισμένο )

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Η κουρτίνα νούμερο 1 είναι 2 χιλιάδες ευρώ διαφορά, απλά δεν υπάρχει γυρισμος

Επίσης σκέφτομαι ότι έχει βγάλει αρκετά θέματα ως μοντέλο ειδικά με τις οθόνες και έχω μία φοβία μην πάω για καλύτερο και την φάω. Τουλάχιστον το δικό μου ξέρω τι έχει 😂

Φιλτατε, ένας από τους λόγους που άλλαξα προτίμηση στην μάρκα ήταν και τα πολλαπλά προβλήματα πολλά  που ανέφεραν με το infotainment. Δυστυχώς βέβαια γιατί μου αρέσει πολύ το Leon, αλλά ευτυχώς γιατί το Sportage τελικά με έβγαλε ασπροπροσωπο και το ευχαριστιεμαι.

Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, polyvios είπε

Φιλτατε, ένας από τους λόγους που άλλαξα προτίμηση στην μάρκα ήταν και τα πολλαπλά προβλήματα πολλά  που ανέφεραν με το infotainment. Δυστυχώς βέβαια γιατί μου αρέσει πολύ το Leon, αλλά ευτυχώς γιατί το Sportage τελικά με έβγαλε ασπροπροσωπο και το ευχαριστιεμαι.

Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω...

Να σου πω ο σημαντικότερος λόγος που δεν προχώρησα με το Formentor είναι αυτός.

Μπήκα και σε 2-3 clubs στο fb εξωτερικού και οι μισοί έχουν τεράστια θέματα λόγω της οθόνης ( φάση δεν κουνιέται το αμάξι). Τέτοια θέματα δεν έχει η οχταρα που έχω εγώ, είδα στο τεστ ντραιβ ότι αργεί κιόλας και είπα ας μην μπλέξω και το μετανιώσω

Σκέφτηκα κιόλας μήπως το κρατήσω άλλη μία διετία, να το ξεχρεωσω κιόλας για να έχω μεγαλύτερη προκαταβολή αν θέλω να πάω σε κάποιο άλλο τότε

9 λεπτά πριν, BTL είπε

Δηλ, εξετάζεις το σενάριο να πάρεις πρακτικά το ίδιο αυτοκίνητο με DSG και να δώσεις extra και 10Κ.... Νομίζω αυτή η επιλογή δεν πρέπει να μπαίνει καν στη συζήτηση....

Αν αποφασίσεις να δώσεις το δικό σου δεν έχει νόημα να αλλάξεις αυτοκίνητο δίνοντας πάνω από 2-3Κ...(πχ πάρε όταν βρεθεί ένα αντίστοιχου επιπέδου/κατάστασης με το δικό σου μεταχειρισμένο )

Ναι δίκιο έχεις και εγώ τα σκέφτομαι αυτά, ουσιαστικά+10000€ για ένα κιβώτιο δεν το λες και λογικό. Δεν υπάρχει και τίποτα άλλο που να με συγκινεί όμως 

Μόνο το διλιτρο αξίζει αλλά είμαι και Αθήνα, αν έχει κάτι το αμάξι? Γιατί η τιμή είναι πολύ χαμηλή δεν ξέρω τον λόγο.

Επίσης φοβάμαι μην δώσω το δικό μου και φύγει και αυτό και μείνω ξαφνικά ξεκρεμαστος

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tsofras είπε

2) Νέο Cupra Leon 1.5

Κουρτίνα 4 κ από εμένα Θωμά… δεν αξίζει να πετάξεις αλλά λεφτά για λεον…

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κουρτίνα 4 κ από εμένα Θωμά… δεν αξίζει να πετάξεις αλλά λεφτά για λεον…

Ναι όσο το σκέφτομαι τώρα που μπήκα πιο σοβαρά στο παιχνίδι της πώλησης εκεί καταλήγω και εγώ

Απλά με αυτό το κιβώτιο δεν θα νιώσω ποτέ αυτή την ηδονή που σου δίνει το DSG και είναι το μόνο που μου λείπει από το προηγούμενο

Θα κοιτάξω να μάθω πινακίδα του διλιτρου να δω τι παίζει

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι όσο το σκέφτομαι τώρα που μπήκα πιο σοβαρά στο παιχνίδι της πώλησης εκεί καταλήγω και εγώ

Απλά με αυτό το κιβώτιο δεν θα νιώσω ποτέ αυτή την ηδονή που σου δίνει το DSG και είναι το μόνο που μου λείπει από το προηγούμενο

Θα κοιτάξω να μάθω πινακίδα του διλιτρου να δω τι παίζει

Αν μονο το dsg σε πειραζει και κατα αλλα το αυτοκινητο σε καλυπτει η περιμενεις να κανεις μετατροπη το δικο σου (2-3-4κ?)

Η παιρνεις το ιδιο σε διλιτρο με τα + του καλυτερου μοτερ και το - οτι το κρατος σε βλεπει σαν κουμπαρα 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, imr είπε

Αν μονο το dsg σε πειραζει και κατα αλλα το αυτοκινητο σε καλυπτει η περιμενεις να κανεις μετατροπη το δικο σου (2-3-4κ?)

Η παιρνεις το ιδιο σε διλιτρο με τα + του καλυτερου μοτερ και το - οτι το κρατος σε βλεπει σαν κουμπαρα 

Με καλύπτει άσχετα αν κλαιγομαι τόσο καιρό.

Οδηγικά είναι στα μέτρα τους, χώρους έχει, η οθόνη σπάει μπάλες αλλά την συνήθισα, εσωτερικά και εξωτερικά είναι πανέμορφο για εμένα.

2 είναι τα ψεγάδια

Κιβώτιο με το κλακ κλουκ και ανάρτηση που πιστεύω με την ανεξάρτητη θα είναι κομπλέ όπως το formentor

Και η διαφορά είναι αστεία, ο φόρος δενεμε πειράζει ένα 50αρικο τον μήνα σκάρτο

Θα πάρω αύριο πάλι τηλέφωνο να δω αν δέχεται δέσμευση του αυτοκινήτου, 53 αξιολογήσεις έχει στο google τι σκατα δεν θα είναι αξιόπιστος?

20 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Με τα λεφτά κάνεις 2 ταξίδια καλά με την οικογένεια σου... 

Και από εμένα το 4...

Ναι όντως το αφήνω για καινούριο παρά πάει

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...