tsofras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Για να είμαι και εγώ ειλικρινής δε τρελάθηκα με το dsg - αρκετές αχρείαστες αλλαγές… νομίζω τα είχα γράψει πριν κανένα μήνα που το δοκίμασα… περισσότερα σε λίγο καιρό 😉 έχω καταλήξει ότι το καλύτερο αυτοματο by far είναι της Citroen, ακολουθεί πολύ κοντά της bmw κ έπειτα της Mercedes… από εκεί κ κάτω ένα χάσμα έως το dsg… Του PSA το aisin EAT8 λες Γιώργο? Έχω καβαλήσει τόσα όλα χειροκίνητα
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Του PSA το aisin EAT8 λες Γιώργο? Έχω καβαλήσει τόσα όλα χειροκίνητα Ναι το οκταρι πλανητικό, υπεροχο Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από paylidis 1
c-max Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, zanskou είπε λοιπόν, σήμερα είχα την ευκαιρία και οδήγησα για αρκετή ώρα ένα Gold 1.5 DSG 150HP eTSI Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος το "e" τι σημαίνει ; Ωραία ποιότητα κύλισης, πιο ευρύχωρο πίσω από την Corolla hatchback που επισης εχω δοκιμάσει και τιμιότατο εσωτερικο , αλλά ρε παιδιά αυτό to DSG γιατί το προσκυνάτε ; ωρες ωρες εκανε κατι ανεβοκατεβάσματα εντελώς άκυρα λες κι είχε πιει 5-6 τσιπουράκια πριν δουλέψει. καμία σχέση με τη γραμμικότητα του CVT (ειδικά του Corolla Cross που το εχω και το οδηγώ καθημερινά). και δεν θα το έλεγα και αθόρυβο όταν ανέβαζε στροφές. Επίσης, αν και οι οθόνες είχαν εξαιρετική ευκρίνεια μου φάνηκε τελείως δύσχρηστη η παντελής απουσία πλήκτρων. δηλαδή αν πηγαίνω με 140 στην εθνική (θα πρέπει να πάρω τα μάτια μου πόση ώρα από το δρόμο για να βρω πώς θα ανάψω το κλίμα ; ) Σαν ανεση στις λακουβες και θορθβο απο τα λαστιχα πιο ειναι καλυτερο;
zanskou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, c-max είπε Σαν ανεση στις λακουβες και θορθβο απο τα λαστιχα πιο ειναι καλυτερο; ενα κλικ ανωτερο το Golf αντικειμενικά. αλλά ζυγίζοντας τι δίνει αυτό και τι η Corolla στα ιδια λεφτά θα πήγαινα στη δευτερη με κλειστά ματια. (βάλε και την εγγυηση) 1
c-max Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, zanskou είπε ενα κλικ ανωτερο το Golf αντικειμενικά. αλλά ζυγίζοντας τι δίνει αυτό και τι η Corolla στα ιδια λεφτά θα πήγαινα στη δευτερη με κλειστά ματια. (βάλε και την εγγυηση) Το corolla cross δεν εχεις; Το golf περναει πιο ευκολα απο λακουβες;
and_64 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Για να είμαι και εγώ ειλικρινής δε τρελάθηκα με το dsg - αρκετές αχρείαστες αλλαγές… νομίζω τα είχα γράψει πριν κανένα μήνα που το δοκίμασα… περισσότερα σε λίγο καιρό 😉 έχω καταλήξει ότι το καλύτερο αυτοματο by far είναι της Citroen, ακολουθεί πολύ κοντά της bmw κ έπειτα της Mercedes… από εκεί κ κάτω ένα χάσμα έως το dsg… Παίζει μεγάλο ρόλο η γενιά του dsg, έχουν διαφορές στην λειτουργία, αλλά και με τι μοτέρ συνδιάζεται. Στα 1000αρια και μενα μου φάνηκε κάπως... Το 7g-dct πάντως στη cla δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσιάζει όποτε το οδηγώ, πάντα έχω την αίσθηση οτι κάνει σχετικά αργά την αλλαγή, δεν τις "καρφώνει" οπως το dsg στο golf ούτε σε sport/manual mode + είναι πιο συντηρητικό στα κατεβάσματα. BMW 8αρι εγγύηση ισχύει, psa δεν εχω οδηγήσει (και δεν θέλω κιολας 😝) 1
zanskou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, c-max είπε Το corolla cross δεν εχεις; Το golf περναει πιο ευκολα απο λακουβες; ναι το corolla cross εχω. ειπα οτι περνάει πιο καλά από το corolla hatchback. το δικό μου ειναι οτι πιο smooth οδηγήσει τα τελευταια χρόνια 2
mp123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2023 στις 4:29 ΜΜ, tsofras είπε Όταν γίνουμε και εμείς Νορβηγία στις υποδομές , μισθούς κτλ. τότε ας γεμίσουμε και εμείς ηλεκτρικά όχι δεν θέλω να γίνουμε Νορβηγία. εγώ θέλω να γίνουμε μεξικο και Αμερική χθες πηγα βόλτα εδώ στο Μεξικό και δες τι είδα. δεν το συζητω Αμερική έχει πιο πολλά. 29900 έχει το καινούρo dodge challenger. . τώρα εμείς Ευρώπη μιζέρια με τα ηλεκτρικά και με 30κ αγοράζεις μπανιέρες τύπου φορμεντορ η γιαρις Κρος. εγώ μπανιέρες δεν παίρνω ούτε καν τα βλέπω . θέλω παραδοσιακό αυτοκίνητο χαμηλό.τι σουβ ,ψευτοσουβ κλπ αηδίες που βγάζουν μετά το 2000. που είναι τα παλιά αυτοκίνητα που όλες οι εταιρίες είχαν σπορ τριπορτα τύπου σελικα ,. τώρα σουβ, οικονομία και ηλεκτρικά. Υ.γ Μεξικο θέλω να γίνουμε όχι Αμερική.Ανετα εμένα εδώ. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από mp123 1
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, and_64 είπε Παίζει μεγάλο ρόλο η γενιά του dsg, έχουν διαφορές στην λειτουργία, αλλά και με τι μοτέρ συνδιάζεται. 1.5 με τελευταία γενιά dsg δεν έκοψα φλέβα. Γενικα νομιζω αν ήταν να πληρώσω για αυτοματο αμάξι θα πήγαινα μόνο σε bmw τελικά 1
tsofras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, mp123 είπε όχι δεν θέλω να γίνουμε Νορβηγία. εγώ θέλω να γίνουμε μεξικο και Αμερική χθες πηγα βόλτα εδώ στο Μεξικό και δες τι είδα. δεν το συζητω Αμερική έχει πιο πολλά. 29900 έχει το καινούρo dodge challenger. . τώρα εμείς Ευρώπη μιζέρια με τα ηλεκτρικά και με 30κ αγοράζεις μπανιέρες τύπου φορμεντορ η γιαρις Κρος. εγώ μπανιέρες δεν παίρνω ούτε καν τα βλέπω . θέλω παραδοσιακό αυτοκίνητο χαμηλό.τι σουβ ,ψευτοσουβ κλπ αηδίες που βγάζουν μετά το 2000. που είναι τα παλιά αυτοκίνητα που όλες οι εταιρίες είχαν σπορ τριπορτα τύπου σελικα ,. τώρα σουβ, οικονομία και ηλεκτρικά. Υ.γ Μεξικο θέλω να γίνουμε όχι Αμερική.Ανετα εμένα εδώ. Συμφωνώ περι SUV , το Formentor όμως δεν έχει καμία σχέση οδηγικά και στο λέω εγώ που είμαι κατα των SUV 2 λεπτά πριν, paylidis είπε 1.5 με τελευταία γενιά dsg δεν έκοψα φλέβα. Γενικα νομιζω αν ήταν να πληρώσω για αυτοματο αμάξι θα πήγαινα μόνο σε bmw τελικά Γιώργο η σειρά η 1 και το countryman διπλο σύμπλεκτο φοράνε πάντως
paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Γιώργο η σειρά η 1 και το countryman διπλο σύμπλεκτο φοράνε πάντως Δε το έχω οδηγήσει. Τα προηγούμενα, το aisin και το zf είχα οδηγήσει που το φοράνε και κάποια τωρινά μεγαλύτερα. 1
Peugeot208 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε όχι δεν θέλω να γίνουμε Νορβηγία. εγώ θέλω να γίνουμε μεξικο και Αμερική χθες πηγα βόλτα εδώ στο Μεξικό και δες τι είδα. δεν το συζητω Αμερική έχει πιο πολλά. 29900 έχει το καινούρo dodge challenger. . τώρα εμείς Ευρώπη μιζέρια με τα ηλεκτρικά και με 30κ αγοράζεις μπανιέρες τύπου φορμεντορ η γιαρις Κρος. εγώ μπανιέρες δεν παίρνω ούτε καν τα βλέπω . θέλω παραδοσιακό αυτοκίνητο χαμηλό.τι σουβ ,ψευτοσουβ κλπ αηδίες που βγάζουν μετά το 2000. που είναι τα παλιά αυτοκίνητα που όλες οι εταιρίες είχαν σπορ τριπορτα τύπου σελικα ,. τώρα σουβ, οικονομία και ηλεκτρικά. Υ.γ Μεξικο θέλω να γίνουμε όχι Αμερική.Ανετα εμένα εδώ. Βγάζε εσύ φωτογραφίες τέτοια αυτοκίνητα, στο Μεξικό και βλέπω να σε κυνηγάνε οι Vatos Locos και οι Tres Puntos....
aris_rom Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Πάντως της Α180 το αυτόματο δεν με ενθουσίασε για να είμαι ειλικρινής. Επειδή αναφέρθηκε της μερκ το λέω. 2
mp123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Βγάζε εσύ φωτογραφίες τέτοια αυτοκίνητα, στο Μεξικό και βλέπω να σε κυνηγάνε οι Vatos Locos και οι Tres Puntos.... δεν υπάρχει θέμα παιδί μου. έχουμε μαζί πιλότο.Αυτο που οδηγάει δεν πλησιάζει κανένας 🤣🤣 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από mp123 2
aris_rom Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mp123 είπε δεν υπάρχει θέμα παιδί μου. έχουμε μαζί πιλότο.Αυτο που οδηγάει δεν πλησιάζει κανένας 🤣🤣 Ανακαλύψατε χρονομηχανή βρε; 😂 Γιατί το κίν λέει 11/03. 😂 (Χιούμορ, μην παρεξηγηθώ. 😂) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από aris_rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις