Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37900 τιμοκατάλογο η advanced του q3 f3 (δε ξέρω τι ακριβώς εξοπλισμό περιλαμβάνει), λογικά χωρίς το μεταλλικο. Αντε με την έκπτωση μου να πέσει στα 36. Άλλαξε τέλος Φλεβάρη τιμές τελικά από ότι βλέπω… έχουν ξεφύγει…….

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Βρε άπιστε Θωμά , απο το επίσημο site σου έβαλα screenshot :D

To Sportsback νομίζω έβαλες. Όχι; Αυτό ήταν πάντα 4-5 χιλιάρικα πάνω από το δικό μου 

ασε που ως γνωστόν το config βγάζει ότι να ναι 😂😂

Επεξ/σία από paylidis
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

37900 τιμοκατάλογο η advanced του q3 f3 (δε ξέρω τι ακριβώς εξοπλισμό περιλαμβάνει), λογικά χωρίς το μεταλλικο. Αντε με την έκπτωση μου να πέσει στα 36. Άλλαξε τέλος Φλεβάρη τιμές τελικά από ότι βλέπω… έχουν ξεφύγει…….

To Sportsback νομίζω έβαλες. Όχι; Αυτό ήταν πάντα 4-5 χιλιάρικα πάνω από το δικό μου 

ασε που ως γνωστόν το config βγάζει ότι να ναι 😂😂

Ναι έγραψα απο κάτω και τιμή για το απλό

Αστα έχουν ξεφύγει

Εδώ διάβαζα για τις αυξήσεις σε Hyundai , ούτε αυτή δεν θεωρείται πλέον VFM με τις νέες αυξήσεις

Να αυτά σκέφτομαι και προβληματίζομαι

Προ COVID έδινες 10.000ε και έκανες σοβαρή αναβάθμιση σε αμάξι, τώρα τα δίνει για να πάρεις ουσιαστικά ένα ίδιο με κάποιες μικροδιαφορές

Ωραίο το δίλιτρο Cupra , αλλά 12 χιλιάρικα πάνω απο το δικό μου ? Χμμμ (καλά για τα 5000χλμ που κάνω δεν το συζητάμε)

Αν εξαιρέσεις το δίλιτρο στα 24500 , αμάξι που να αξίζει δεν έχω βρει τους τελευταίους μήνες και κοιτάω καθημερινά

Απο την άλλη για 2-3000ε διαφορά γιατί να μην το πάρεις καινούριο αν δεν καίγεσαι ?

Αντίο ζωή έχει γίνει η αγορά

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ναι έγραψα απο κάτω και τιμή για το απλό

Αστα έχουν ξεφύγει

Εδώ διάβαζα για τις αυξήσεις σε Hyundai , ούτε αυτή δεν θεωρείται πλέον VFM με τις νέες αυξήσεις

Να αυτά σκέφτομαι και προβληματίζομαι

Προ COVID έδινες 10.000ε και έκανες σοβαρή αναβάθμιση σε αμάξι, τώρα τα δίνει για να πάρεις ουσιαστικά ένα ίδιο με κάποιες μικροδιαφορές

Ωραίο το δίλιτρο Cupra , αλλά 12 χιλιάρικα πάνω απο το δικό μου ? Χμμμ (καλά για τα 5000χλμ που κάνω δεν το συζητάμε)

Αν εξαιρέσεις το δίλιτρο στα 24500 , αμάξι που να αξίζει δεν έχω βρει τους τελευταίους μήνες και κοιτάω καθημερινά

Απο την άλλη για 2-3000ε διαφορά γιατί να μην το πάρεις καινούριο αν δεν καίγεσαι ?

Αντίο ζωή έχει γίνει η αγορά

Πραγματικά τι όνειρο έχουν δει στις αυτοκίνητοβιομηχανιες…; Δεν αξίζει με τίποτα να αγοράσεις…

δε το παρατήρησα που έγραψες για το απλό έκαναν αστεράκια τα μάτια μου με τη τιμή του sportsback 😂 εκτός πραγματικότητας η αγορά, κατά τα αλλά όμως 7-8-9 μήνες έως την παράδοση…

Δημοσ.

@tsofras κάνεις 5Κ το έτος και ασχολείσαι τόσο πολύ με το αυτοκίνητο γιατί προφανώς είσαι «καταπιεσμένος» petrolhead. Αν έκανες 15-20-25Κ το μυαλό σου θα το έχανες με την επιλογή που θα έπρεπε να κάνεις σε μοντέλο. :lol:

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

@tsofras κάνεις 5Κ το έτος και ασχολείσαι τόσο πολύ με το αυτοκίνητο γιατί προφανώς είσαι «καταπιεσμένος» petrolhead. Αν έκανες 15-20-25Κ το μυαλό σου θα το έχανες με την επιλογή που θα έπρεπε να κάνεις σε μοντέλο. :lol:

Πάντα έτσι ήμουν με τα αμάξια ενώ ποτέ σχεδόν δεν έκανα πολλά χιλιόμετρα. Όταν δούλευα Μαρούσι αγόρασα μηχανή γιατί δεν την πάλευα με αμάξι. Πάντα έψαχνα όμως την ευχαρίστηση για αυτό και έχω αλλάξει τόσα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Εν τω μεταξύ είδα σε ένα βιντεο ότι έχει ρύθμιση το κάθισμα και ανοίγει δεξιά και αριστερά (εκεί που με ζόριζε)

Τι σκατά κάνουν οι πωλητές δεν μπορώ να καταλάβω, τόση ώρα το έψαχνα δεν μου είπε τίποτα

Είχε τα m καθίσματα; Το ίδιο είχα πάθει ανάποδα ομως, οταν κυκλοφορησα μερικες μέρες το 116d που ειχε φίλος με m pack και το ειχε τελειως "ανοιχτό" το κάθισμα.

Όταν του είπα τι σκατα σπορ καθίσματα εχει η bmw μου λεει πατα το κουμπι να σφίξουν τα πλαινα 😂

Αλλάζει ΠΑΡΑ πολύ το κάθισμα με αυτη τη ρυθμιση.

Οι πωλητές...οι περισσότεροι είναι για να πουλάνε πατάτες στη λαική, αν κάνεις 3-4 στοχευμένες ερωτήσεις για κάποιο μοντέλο δύσκολα θα πάρεις σωστή απάντηση!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ δεν έχω πια ανησυχίες. 

Κουπερακι τριπορτο κ@βλ@ του 21   , πήρα τώρα και το dct 1100 υπερεργαλειο 105 αλογάκια μηχανή   έχω και το supercub 125 άλλο τρελό μηχάνημα μια χαρά είμαι.

όλα μαζί 45κ και βγάζω τρελλα γούστα.3 εργαλεία  .  τώρα πείτε μου τι αγοραζω με 45κ σε αμάξι; 

τίποτα ούτε το σάπιο το χ1, χ2 το απλό. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

τώρα πείτε μου τι αγοραζω με 41κ σε αμάξι; 

όπως πάμε καμιά βασική έκδοση του Focus. :lol:🤡

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Είναι και Θεσσαλονίκη το άλλο τι να κάνω , αν ήταν εδώ μπορεί να το είχα κλείσει ήδη

Πραγματικά έχω βαρεθεί τόσο πολύ , κουράστηκα , απλά όποτε μπαίνω στο δικό μου και αλλάζω ταχύτητα ξενερώνω, αλλιώς θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι

Ρε ελα να σε κανω μια βολτα να νοιωσεις την ωμη ντιζελοδυναμη των 150 αλογων και 4 γαιδουριων!

2 ώρες πριν, aris_rom είπε

Δεν στο είπαν αυτό; Εννοείται, για αυτό μου είχε αρέσει τόσο, πέρα από την αίσθηση. Κάτω αριστερά έχει ένα στρογγυλό διακόπτη με τον οποίο ηλεκτρονικά είτε σφίγγουν τα πλαϊνά αυτιά είτε ανοίγουν. Αναλόγως τι θέλεις. 

Πραγματικά είναι κρίμα να μην το επικοινωνούν οι πωλητές. Πολύ κρίμα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα άλλαζε τα δεδομένα που έχεις για τον άσσο.

Προσωπικά μ αρέσει αρκετά το formentor με ξενερώνει όμως αφάνταστα η εσωτερική ποιότητα. Πολύ πλαστικό μου είχε φανεί όταν είχα πάει να το δω. Ε σε τόσα λεφτά θέλω να το νιώθω ποιοτικό το αυτοκίνητο. 

Καλα εδω οι πωλητες δεν επικοινωνησαν ποτε οτι η ιουλιεττα η 120αρα εχει VGT τουρμπο , θα επικοινωνουσαν  - γενικα οι πωλητες -  κατι τετοιο?

• Like 4
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dtk-386 είπε

όπως πάμε καμιά βασική έκδοση του Focus. :lol:🤡

όχι. θέλω και αμάξι αξιοπρεπές και μηχανή αξιοπρεπές  πακέτο . 2 εργαλεία να κάνω την δουλειά μου 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mp123 είπε

όχι. θέλω και αμάξι αξιοπρεπές και μηχανή αξιοπρεπές  πακέτο . 2 εργαλεία να κάνω την δουλειά μου 

Μωρέ όλοι αυτό θέλουμε αλλά παίζουμε σε διαφορετικά budget

Αν δεν ήταν το θέμα του χώρου άνετα θα έπαιρνα και εγώ ένα κουπερακι

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tsofras είπε

Μωρέ όλοι αυτό θέλουμε αλλά παίζουμε σε διαφορετικά budget

Αν δεν ήταν το θέμα του χώρου άνετα θα έπαιρνα και εγώ ένα κουπερακι

Παρτο . αφού έχεις το c3 για ταξίδια. λες και κάνεις ταξίδια συνέχεια.  Βσλε μια μπαγκαζιερα πάνω στο σιντροεν και πήγαινε ταξίδι. 

πρέπει να στο δώσω να το οδηγήσεις το κουπερακι. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

Παρτο . αφού έχεις το c3 για ταξίδια. λες και κάνεις ταξίδια συνέχεια.  Βσλε μια μπαγκαζιερα πάνω στο σιντροεν και πήγαινε ταξίδι. 

πρέπει να στο δώσω να το οδηγήσεις το κουπερακι. 

Αφού το 80% το χιλιομέτρων που κάνω είναι τα ταξίδια , για αυτό δεν το πήρα και πριν 2 χρόνια που τα λέγαμε

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ωραία καλά θέλεις αλλά γιατί απαντάς σοβαρά σε χιουμοριστικό ποστ μου?:lol:

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ωραία καλά θέλεις αλλά γιατί απαντάς σοβαρά σε χιουμοριστικό ποστ μου?:lol:

Γιατί δεν είναι χιουμοριστικό το ποστ σου δυστυχώς, όντως όπως πάμε εκεί θα καταλήξει. Όπως η βασική του Civic

• Like 1

• Δημιουργία νέου...