Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, tsofras είπε

Είναι και Θεσσαλονίκη το άλλο τι να κάνω , αν ήταν εδώ μπορεί να το είχα κλείσει ήδη

Πραγματικά έχω βαρεθεί τόσο πολύ , κουράστηκα , απλά όποτε μπαίνω στο δικό μου και αλλάζω ταχύτητα ξενερώνω, αλλιώς θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι

30600 μτχ που το έχουν πάρει όλοι βόλτα δεν είναι καλή αγορά.

εγώ θα πήγαινα στον ασσο αφού δίνεις τόσα. κάνε λίγο υποχωρήσεις και παρτον αυτοματο αφού σε ξενερώνει το σεατ.δεν υπάρχει κάτι άλλο   .

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

30600 μτχ που το έχουν πάρει όλοι βόλτα δεν είναι καλή αγορά.

εγώ θα πήγαινα στον ασσο αφού δίνεις τόσα. κάνε λίγο υποχωρήσεις και παρτον αυτοματο αφού σε ξενερώνει το σεατ.δεν υπάρχει κάτι άλλο   .

Εν τω μεταξύ είδα σε ένα βιντεο ότι έχει ρύθμιση το κάθισμα και ανοίγει δεξιά και αριστερά (εκεί που με ζόριζε)

Τι σκατά κάνουν οι πωλητές δεν μπορώ να καταλάβω, τόση ώρα το έψαχνα δεν μου είπε τίποτα

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εν τω μεταξύ είδα σε ένα βιντεο ότι έχει ρύθμιση το κάθισμα και ανοίγει δεξιά και αριστερά (εκεί που με ζόριζε)

Τι σκατά κάνουν οι πωλητές δεν μπορώ να καταλάβω, τόση ώρα το έψαχνα δεν μου είπε τίποτα

Δεν στο είπαν αυτό; Εννοείται, για αυτό μου είχε αρέσει τόσο, πέρα από την αίσθηση. Κάτω αριστερά έχει ένα στρογγυλό διακόπτη με τον οποίο ηλεκτρονικά είτε σφίγγουν τα πλαϊνά αυτιά είτε ανοίγουν. Αναλόγως τι θέλεις. 

Πραγματικά είναι κρίμα να μην το επικοινωνούν οι πωλητές. Πολύ κρίμα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα άλλαζε τα δεδομένα που έχεις για τον άσσο.

Προσωπικά μ αρέσει αρκετά το formentor με ξενερώνει όμως αφάνταστα η εσωτερική ποιότητα. Πολύ πλαστικό μου είχε φανεί όταν είχα πάει να το δω. Ε σε τόσα λεφτά θέλω να το νιώθω ποιοτικό το αυτοκίνητο. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Δεν στο είπαν αυτό; Εννοείται, για αυτό μου είχε αρέσει τόσο, πέρα από την αίσθηση. Κάτω αριστερά έχει ένα στρογγυλό διακόπτη με τον οποίο ηλεκτρονικά είτε σφίγγουν τα πλαϊνά αυτιά είτε ανοίγουν. Αναλόγως τι θέλεις. 

Πραγματικά είναι κρίμα να μην το επικοινωνούν οι πωλητές. Πολύ κρίμα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα άλλαζε τα δεδομένα που έχεις για τον άσσο.

Προσωπικά μ αρέσει αρκετά το formentor με ξενερώνει όμως αφάνταστα η εσωτερική ποιότητα. Πολύ πλαστικό μου είχε φανεί όταν είχα πάει να το δω. Ε σε τόσα λεφτά θέλω να το νιώθω ποιοτικό το αυτοκίνητο. 

Όχι δεν μου το είπε , αλλιώς μπορεί να είχα βολευτεί και να μην μου είχε φανεί στενό.

Έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και τα 2 αυτοκίνητα

Το BMW είναι ποιοτικότερο , το Leon/Formentor είναι ευρύχωρα με καλύτερο εξοπλισμό

Το ένα είναι κυριλέ τα άλλα είναι σπορ

Τρικύλιδρο - Τετρακύλινδρο

Φυσικοί διακόπτες - Οθόνη που ειδικά η 10αρα εκτός απο αργεί έχει εμφανίσει πολλά προβλήματα

• Like 2
Δημοσ.

ΔΕΝ ,ΔΕΝ είναι ωραίο αυτοκίνητο.  μπορώ να πω το πιο άσχημο και όχι μόνο άσχημο είναι κακόγουστο.

αν το έβγαζε με το λογότυπο της σεατ σωνετε η κατάσταση κάπως. Τουλαχιστον θα ειναι τιμιο και οχι wannabe. Την ίδια άποψη έχω και για ινφινιτι ( νισαν )   λεξουσ ( τουοτα )  .  

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

ΔΕΝ ,ΔΕΝ είναι ωραίο αυτοκίνητο.  μπορώ να πω το πιο άσχημο και όχι μόνο άσχημο είναι κακόγουστο.

αν το έβγαζε με το λογότυπο της σεατ σωνετε η κατάσταση κάπως. Τουλαχιστον θα ειναι τιμιο και οχι wannabe. Την ίδια άποψη έχω και για ινφινιτι ( νισαν )   λεξουσ ( τουοτα )  .  

Ε εντάξει γούστα είναι αυτά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ

Μεγαλύτερο ενδοιασμό έχω στο να δώσω άλλα 12 χιλιάρικα και να πέσω σε ένα απο τα θέμα που διαβάζω απο πολλούς κατόχους

Να μου πείς και στο BMW δεν παίζει να έχεις παρόμοια θέματα ? Μπορεί

Βασικά επειδή τα 30+ χιλιάρικα είναι οριακό budget για την χρήση που κάνω , μία ενδεχόμενη ζημιά δεν θα ήθελα να την πληρώσω

Άλλο να σου βγάλει DSG το αμάξι που κοστίζει 25 χιλιάρικα  (όπως το προηγούμενο που το πήρα 2ο χέρι 16500) , και άλλο να σου βγάλει το Formentor και σίγουρα χειρότερα να σου βγάλει το BMW

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, tsofras είπε

Ε εντάξει γούστα είναι αυτά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ

Μεγαλύτερο ενδοιασμό έχω στο να δώσω άλλα 12 χιλιάρικα και να πέσω σε ένα απο τα θέμα που διαβάζω απο πολλούς κατόχους

Να μου πείς και στο BMW δεν παίζει να έχεις παρόμοια θέματα ? Μπορεί

Βασικά επειδή τα 30+ χιλιάρικα είναι οριακό budget για την χρήση που κάνω , μία ενδεχόμενη ζημιά δεν θα ήθελα να την πληρώσω

Άλλο να σου βγάλει DSG το αμάξι που κοστίζει 25 χιλιάρικα  (όπως το προηγούμενο που το πήρα 2ο χέρι 16500) , και άλλο να σου βγάλει το Formentor και σίγουρα χειρότερα να σου βγάλει το BMW

4 χρόνια εγγύηση έχει το μπεμβε.  δεν έχει ακουστεί κάτι. εγώ στο κουπερακι δύο χρόνια τώρα 12000 χλμ μια χαρά.

Anyway τι με νοιάζουν τα αμάξια σήμερα πήρα καλα νέα ήρθε το εργαλείο  .με περιμένει την επόμενη εβδομάδα που θα έρθω. ένταξη καλός μ@λ@κας είμαι και εγώ  . έσκασα 17400 για μηχανή που τόσα έχει μικρό αυτοκίνητο.  Κλάιν μαιν.Θα κάνω την τρελλα μου.

e2c6b9619820576ddac59e94cd324ca3.0.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 6
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tsofras είπε

Απλά αν φτάνεις στα 31000 είναι κρίμα να μην δώσεις άλλα 3 χιλιάρικα

Αν φτάσεις στα 31 είναι κρίνα να μη δώσεις αλλά 3000 και να πάρεις Q3 αυτοματο!!!

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Γιατί τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι πωλητές ξέρουν τι τους γίνεται…; 😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν φτάσεις στα 31 είναι κρίνα να μη δώσεις αλλά 3000 και να πάρεις Q3 αυτοματο!!!

Δεν διαφωνώ. Αν και δεν είμαι φαν των σουβ, συμφωνώ. Αν και για Q3 θα μίλαγα μόνο για το sportback. Κουκλί. Που δυστυχώς ξεφεύγει. 

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Δεν διαφωνώ. Αν και δεν είμαι φαν των σουβ, συμφωνώ. Αν και για Q3 θα μίλαγα μόνο για το sportback. Κουκλί. Που δυστυχώς ξεφεύγει. 

Ωραίο αλλά όντως ξεφεύγει και το βρίσκω πολύ χαμηλό πίσω. Βέβαια γενικά το q3 ακόμα κ το απλό είναι πιο σπορ σε σχέση με τα αδερφάκια του 

καπου στα 35 μου είχε πει ο φιλος πωλητης ότι βγαίνει το advanced dsg με την έκπτωση (και 33 το manual). Ξέφυγε πολύ… κ ίσως ξαναανεβει

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ωραίο αλλά όντως ξεφεύγει και το βρίσκω πολύ χαμηλό πίσω. Βέβαια γενικά το q3 ακόμα κ το απλό είναι πιο σπορ σε σχέση με τα αδερφάκια του 

καπου στα 35 μου είχε πει ο φιλος πωλητης ότι βγαίνει το advanced dsg με την έκπτωση (και 33 το manual). Ξέφυγε πολύ… κ ίσως ξαναανεβει

Γιώργο ότι ακριβώς είπε ο Άρης, το Q3 Sportback μου άρεσε πάρα πολύ όταν το είχα οδηγήσει

Έχεις μείνει ρε φίλε όμως στις τιμές που αγόρασες εσυ. Τι 35 ? Τόσο έχει πάει το A3 DSG

Screenshotfrom2023-03-1616-04-38.png.8447fc4e8c9dfedc73141c350b3a515b.png

Βασική έκδοση , ούτε καν χρώμα ή πινακίδες , δλδ κλειδί μάλλον 43 χιλιάρικα

Το δικό σου σε DSG η βασική 39 χιλιάρικα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιώργο ότι ακριβώς είπε ο Άρης, το Q3 Sportback μου άρεσε πάρα πολύ όταν το είχα οδηγήσει

Έχεις μείνει ρε φίλε όμως στις τιμές που αγόρασες εσυ. Τι 35 ? Τόσο έχει πάει το A3 DSG

Screenshotfrom2023-03-1616-04-38.png.8447fc4e8c9dfedc73141c350b3a515b.png

Βασική έκδοση , ούτε καν χρώμα ή πινακίδες , δλδ κλειδί μάλλον 43 χιλιάρικα

Το δικό σου σε DSG η βασική 39 χιλιάρικα

Έχει κανένα μήνα που μίλησα, μου είχε πει η advanced dsg 35000 (σα το δικό μου όχι sportsback). Πάλι καβάλησαν;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έχει κανένα μήνα που μίλησα, μου είχε πει η advanced dsg 35000 (σα το δικό μου όχι sportsback). Πάλι καβάλησαν;

Έχει καιρό που έχουν καβαλήσει , τώρα τι να σου πω

36 έχει πάει το Formentor , προφανώς και δεν θα έπαιζε στα 35 το Q3

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχει καιρό που έχουν καβαλήσει , τώρα τι να σου πω

36 έχει πάει το Formentor , προφανώς και δεν θα έπαιζε στα 35 το Q3

Κάτσε να τσεκάρω τιμοκατάλογο από περιέργεια. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Κάτσε να τσεκάρω τιμοκατάλογο από περιέργεια. 

Βρε άπιστε Θωμά , απο το επίσημο site σου έβαλα screenshot :D

• Δημιουργία νέου...