Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Για τι ποσο θα βγει το cupra σου ειπαν ?? 

Ναι έχεις δίκιο ξέχασα να το γράψω θα κάνω edit

30600 μου είπαν , πολύ καλή τιμή σε σχέση με την αγορά αυτή τη στιγμή

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ναι έχεις δίκιο ξέχασα να το γράψω θα κάνω edit

30600 μου είπαν , πολύ καλή τιμή σε σχέση με την αγορά αυτή τη στιγμή

Είναι πολύ καλή τιμή, αλλά αν δεν σε βόλεψε καλύτερα περίμενε για το 2λιτρο

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί Θωμά, είσαι μόνο για hatchback και όχι SUV.

Μετατροπή από χειροκίνητο σε αυτόματο πόσο θα σου πάει; 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, polyvios είπε

Είναι πολύ καλή τιμή, αλλά αν δεν σε βόλεψε καλύτερα περίμενε για το 2λιτρο

Δεν είναι ότι δεν με βόλεψε απαραίτητα

Απλά αν φτάνεις στα 31000 είναι κρίμα να μην δώσεις άλλα 3 χιλιάρικα και να πάρεις 2λιτρο Cupra Leon που είναι ακριβώς αυτό που θέλω μαζί με γκάζια

23 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Τιμη καταλογου το formentor ποσο ειναι ?? Στα 33.000 που εχω δει και πανω ??

36000 με χρώμα , πινακίδες

12 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Το έχουμε ξαναπεί Θωμά, είσαι μόνο για hatchback και όχι SUV.

Μετατροπή από χειροκίνητο σε αυτόματο πόσο θα σου πάει; 😛

Δεν το κάνουν ακόμη , δεν βρίσκουν κονσόλες κτλ. Άσε που μεταχειρισμένο DSG χωρίς να ξέρω και σίγουρα τα χιλιόμετρα δεν θα έβαζα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα αρνητικό που δεν είχα σκεφτεί και το κοίταξα τώρα είναι ότι ούτε το δίλιτρο Leon ούτε το 1.5 Formentor μπαίνουν δακτύλιο

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ένα αρνητικό που δεν είχα σκεφτεί και το κοίταξα τώρα είναι ότι ούτε το δίλιτρο Leon ούτε το 1.5 Formentor μπαίνουν δακτύλιο

Ε σιγά ρε συ, κυκλοφορείς κέντρο? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, imr είπε

Ε σιγά ρε συ, κυκλοφορείς κέντρο? 

Όχι συχνά , αλλά θέλω αν χρειαστεί να μπορώ

Πριν 2 εβδομάδες είχαμε την πίτα με την δουλειά και πήγα ή αν χρειαστεί να πάω Βόρεια να μην κάνω όλο τον κύκλο απο Καρέα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όχι συχνά , αλλά θέλω αν χρειαστεί να μπορώ

Πριν 2 εβδομάδες είχαμε την πίτα με την δουλειά και πήγα ή αν χρειαστεί να πάω Βόρεια να μην κάνω όλο τον κύκλο απο Καρέα

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί αυτό για 1 φορά το χρόνο που θα το χρειαστείς.

Έτσι και αλλιώς δεν πλησιάζεις κέντρο με την κίνηση που έχει άσχετα από δακτύλιο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί αυτό για 1 φορά το χρόνο που θα το χρειαστείς.

Έτσι και αλλιώς δεν πλησιάζεις κέντρο με την κίνηση που έχει άσχετα από δακτύλιο. 

Πήγα ήδη 2 φορές παίδων την χρονιά που πέρασε.

οκ δεν είναι πολλές όντως , αλλά επειδή έχω και τα παιδιά δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει

Κουβέντα να γίνεται βέβαια δεν είναι ότι λύθηκαν όλα τα άλλα και δεν το παίρνω για αυτό :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, imr είπε

Οχι ,πρεπει να τον απασχολεί που δεν θα μπαίνει δακτύλιο. 

( μην μας το χαλάς τώρα φίλε, άσε μπας και αλλαξει γβωμη και δεν πάρει το τρανσφορμερ ).

τώρα να μιλήσουμε σοβαρα . το φορμεντορ ΔΕΝ είναι ωραίο αυτοκίνητο. η κινέζια και το κιτς σε όλο της το μεγαλείο. είναι παράξενο αυτοκίνητο,  παράξενη εταιρία η κουπρα. απορώ πως την έβγαλαν και ποιος αγοράζει κουπρα.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οχι ,πρεπει να τον απασχολεί που δεν θα μπαίνει δακτύλιο. 

( μην μας το χαλάς τώρα φίλε, άσε μπας και αλλαξει γβωμη και δεν πάρει το τρανσφορμερ ).

Είναι και Θεσσαλονίκη το άλλο τι να κάνω , αν ήταν εδώ μπορεί να το είχα κλείσει ήδη

Πραγματικά έχω βαρεθεί τόσο πολύ , κουράστηκα , απλά όποτε μπαίνω στο δικό μου και αλλάζω ταχύτητα ξενερώνω, αλλιώς θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι

• Like 1

• Δημιουργία νέου...