Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μπα όσο το σκέφτομαι δεν νομίζω

Ούτε κάμερα, ούτε ανοιγομενους καθρέφτες αλλά το σημαντικότερο τα καθίσματα αυτά θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα

Λογικα τα καθσιματα του m pack?

Τα κανονικα τα δοκιμασες?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν υπάρχει καμιά έκδοση με πιο άνετα καθίσματα, όχι τύπου bucket δηλαδή;

3 λεπτά πριν, imr είπε

Λογικα τα καθσιματα του m pack?

Τα κανονικα τα δοκιμασες?

Της Sportline ήταν αυτά , τι να κάνω παραγγελία με απλά καθίσματα? Αν και είχα κάτσει στην 116 την απλή και δεν μου άρεσαν και αυτά. Βασικά είναι στενομπούκι , δεν ξέρω γιατί έτσι

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

στα 32k? 

Καλα πως το σκεφτηκαν αυτο...εδω οχηματα των 15-20 εχουν. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι θεμα κοστους. 

Το C3 της γυναίκας μου έχει 13500ε

Ε αυτά τα τραγικά δεν μπορώ για αυτό τόσα χρόνια δεν πήγαινα καν σε αυτές τις μάρκες BMW / Mercedes

Αν δεν είναι για το πορτοφόλι σου δεν πας σε βασικές εκδόσεις

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aris_rom είπε

Στα έλεγα Θωμά. 😂 Άντε με το καλό.

Και εγώ τα έλεγα… Θωμά κερνάς καφέ να έρθω για παζάρια; Θα κάτσεις απέξω και θα έρθεις απλά να υπογράψεις 😂😂😂

7 ώρες πριν, filarhos είπε

Ψάχνω ηλεκτρικό για να αντικαταστήσει το πετρέλαιο μας punto με:

-Όσα περισσότερα συστήματα ασφαλείας γίνεται (αυτόματο φρενάρισμα ποδηλάτες μηχανές και πεζούς)

- μέγεθος τουλάχιστον σαν το punto (4θεσιο τουλάχιστον) και περισσότερους χώρους να έχει ακόμα καλύτερα

Τιμή μέχρι 40 - την επιδότηση 30-32...

Έχω ήδη στο μυαλό μου με σειρά, jeep avenger, Citroen e-c4 και Nissan leaf.

Τι λέτε;;;

Υ.Γ. Εχω τζάμπα ρεύμα και η μετακίνηση μας, μας κοστίζει περίπου 200€ τον μήνα (150 πετρέλαιο και 50 βενζίνη με το μεγάλο που θα μείνει).

Id3? Έχω γράψει ένα mini review. Θα ήθελα επίσης να οδηγήσω και το avenger κάποια στιγμή αν κ τεχνολογικά θεωρώ το Γερμανό πολύ ανώτερο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με τα καθίσματα της Bmw το έχω νιώσει και εγώ που είμαι 1,75 - 80 κιλά πολύ στριμοκολα  

ΑΛΛΑ τα είχα  πάρει τα δυο μπροστινά με οσφυϊκή υποστήριξη ταξίδι 10 ωρών  950 χλμ δεν παραπονέθηκε η μέση μου , ούτε της συζύγου που έχει πρόβλημα !!!!!  

Επεξ/σία από george kesoglu
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Κάτι ψήνω, θα έχω νεότερα το βράδυ

Προβατίνα μου μυρίζει!! 😁

Πέρα από την πλάκα εύχομαι να βγει κάτι καλό

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή να βγει το facelift κατά το Σεπτέμβριο (λογικά).

Να δεις μετά που θα πάνε οι τιμές των μεταχειρισμένων που βγάζουν και κέρδος για άσσο που αγόρασαν πριν 3 χρόνια. Εξυπνάδες. Γι αυτό και μόνο στη θέση σου θα αγόραζα μόνο καινούριο και θα έκανα όπως είπα υπομονή για το facelift που κοντοζυγώνει.

Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση, του F20 όμως, και στις τιμές βλέπω εκτρώματα, και χωρίς να πωλείται και κανένα. Στέκονται εκεί στο car 5 και 6 μήνες. Παράνοια.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Parolos4 είπε

Γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή να βγει το facelift κατά το Σεπτέμβριο (λογικά).

Να δεις μετά που θα πάνε οι τιμές των μεταχειρισμένων που βγάζουν και κέρδος για άσσο που αγόρασαν πριν 3 χρόνια. Εξυπνάδες. Γι αυτό και μόνο στη θέση σου θα αγόραζα μόνο καινούριο και θα έκανα όπως είπα υπομονή για το facelift που κοντοζυγώνει.

Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση, του F20 όμως, και στις τιμές βλέπω εκτρώματα, και χωρίς να πωλείται και κανένα. Στέκονται εκεί στο car 5 και 6 μήνες. Παράνοια.

Δεν θα πάω για σειρά 1 καλό αμάξι αλλά όχι για εμένα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν θα πάω για σειρά 1 καλό αμάξι αλλά όχι για εμένα

Από την αγγελία έχεις κανένα ενδιαφέρον? 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, tsofras είπε

Μου φάνηκε κάπως περιορισμένος σε "χώρους" και δεν μιλάω για πορτ μπαγκαζ ή πίσω επιβάτες. Ένιωθα κάπως εγκλωβισμένος και το κάθισμα αν και ωραίο σποτ μπακετ με υποτίθεται οσφυική υποστήριξη δεν με βόλεψε καθόλου. Ήταν λες και έβαλε κάποιος και με σφήνωσε να κάτσω , να πω ότι ήμουν και γεμάτος? 82 κιλά είμαι 1.83

Διάβασα μέχρι εκεί, δε χρειαζόταν παραπάνω! αμα σε μια βολτα ένιωσες έτσι, αμαρτία να καταλέξεις σε αυτό κ να το έχεις για τα 5-6Κ χλμ που κάνεις τον χρόνο. 

ήδη πολύ ακριβο σπορ το αμάξι για τοση χρήση. 

23 ώρες πριν, filarhos είπε

Ψάχνω ηλεκτρικό για να αντικαταστήσει το πετρέλαιο μας punto με:

Τιμή μέχρι 40 - την επιδότηση 30-32...

το leaf καλο χρυσο, αλλα δεν εχει ψυξη για την μπαταρια του, το οποιο σημαινει οτι εαν εχει υψηλη θερμοκρασια, δεν μπορει να την ψυξει για να ξεκινησει η φορτιση. 

σε αυτα τα λεφτα, οριακα κοιτας μεχρι και Tesla Model 3.. δοκιμασε να μπεις στην ομαδα στο fb ηλεκτροκινηση στην ελλαδα, θα σε κατατοπισουν αρκετα!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Από την αγγελία έχεις κανένα ενδιαφέρον? 

Μου έστειλε σήμερα ένας για 19, μπααα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λοιπόν

Με πήρε ο φίλτατος πωλητής σήμερα και μου λέει Παρασκευή βάζουμε προς πώληση το Formentor test drive.

Ώπα λέω , πόσο παίρνεις το δικό μου ?

Κανα 20αρι μου λέει , 30600 για το Formentor

οκ έρχομαι το απόγευμα να ξανακάνω test drive το Formentor να θυμηθώ πως είναι

Πήγα το πήρα, αυτό το DSG είναι απόλαυση, Τέλος! Μέχρι να ξαναπάρω DSG δεν θα ευχαριστηθώ το αμάξι.

Ανάρτηση σουπερ , φοράει και λάστιχα 245/45/18 , δεν καταλαβαίνεις σε λακούβες τίποτα

Η 10αρα οθόνη είναι αργή. Και όταν ξεκινάει το αμάξι και όταν επιλέγεις ρυθμίσεις.

Ποιοτικά καλύτερο σε σημεία μέσα , δεν έτριζε κάτι , 6600χλμ

Θέση οδήγησης ? Χαμηλότερη απο άλλα SUV , αλλά τελικά SUV και αυτό. Με ενόχλησε η μέση σε κάποια φάση , το έβαλα τέρμα κάτω και απλά βλέπεις μπροστά σου ένα τεράστιο καπό. Μπααααα δεν είμαι για SUV ήταν η τελευταία απόπειρα

Όγκος που δεν τον θέλω για μέσα στην Αθήνα. Το έφερα στο σπίτι. Ζόρι για να μπω απο την μία γκαραζόπορτα , ίσα ίσα περνάω απο την πόρτα θέλει μεγάλη προσοχή.

Ζόρι για να βγώ απο την άλλη αν έχει αμάξι παρκαρισμένο απέναντι για να στρίψεις.

Ένας τεράστιος όγκος που εκτός απο την άνεση που προσφέρει λόγω προφιλ ελαστικού , 70 λίτρα στο πορτ μπαγκαζ και ράγες οροφής δεν νομίζω ότι αξίζει για μέσα στην Αθήνα.

Δεν νομίζω ότι είναι σοφή επιλογή για τα δικά μου γούστα, καλύτερα να βάλω μπαγκαζιέρα για τις 15 μέρες του χρόνου και μετά να την βγάζω αν την έχω ανάγκη.

Το δίλιτρο Leon το σταμάτησε απο παραγωγή και το βγάζει μόνο ως Cupra. Χωρίς ηλιοροφή είναι στα 34.000ε

Μετά απο τόσο καιρό καταλήγω για άλλη μία φορά ότι έκανα καλή επιλογή για τα δικά μου δεδομένα με εξαίρεση το κιβώτιο.

Αν προλάβω το δίλιτρο έχει καλώς, αλλιώς θα περιμένω μήπως εμφανιστεί κάποιο άλλο , και αν μαζέψω κανα χρήμα μπορεί να πάω να αγοράσω το Cupra δίλιτρο και να το κρατήσω μέχρι να πάρω ηλεκτρικό.

Αυτά

IMG20230315191604.jpg.0af887da369e410f1b1880ee4ac9823a.jpgIMG20230315191614.jpg.da8ba3d30b42aaee3d5e7d153a733406.jpgIMG20230315191622.jpg.7b1584c2c9b6f1d50b7c3ef8a9a5b001.jpgIMG20230315191635.jpg.f0c333a685fff19084d4f058dcacaec4.jpgIMG20230315191642.jpg.b878d964a9e9da765ad419e84bbe44cb.jpg

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 3
  • Δημιουργία νέου...