tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Shyn είπε Μπορει και να με ενδιαφερε για το Aclass αλλα δυσκολο να βρεις καποιον να κανει την μετατροπη! Απο την αλλη οδηγησα ενα ιδιο με το δικο μου σε αυτοματο και δεν θεωρω πως ειναι κατι που μου λειπει! Καλη περιπτωση για σενα παντως που θελεις να αλλαξεις αυτοκινητο λογω κιβωτιου. Καλό το ότι το οδήγησες και δεν τρελάθηκες . οκ εμένα μου λείπει αλλά οπως ξαναείπα μου λείπει εφόσον έχω όλο το πακέτο. Όσο περνάει ο καιρός πάντως περισσότερο υπάρχει το κόλλημα στο μυαλό μου , αλλιώς μία χαρά την κάνω την δουλειά μου και μου αρέσουν οι βόλτες . Μόνο όταν πέφτω σε κίνηση το θυμάμαι ή στη διαδρομή που πάω Ανάβυσσο μέσα απο κάτι στροφιλίκια απο έναν δρόμο μετά την ευελπίδων και θα ήθελα να έχω το τιμόνι με τα 2 χέρια να το χαίρομαι Θα δείξει και η σημερινή βόλτα με το Q3 DSG τι θα δείξει 2
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα δείξει και η σημερινή βόλτα με το Q3 DSG τι θα δείξει Υποθετω πας καρέντα που ειναι κοντά σου... Μη τρομαξεις με την τιμή, αν σου αρέσει θα πάρουμε τον δικο μου...
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε Υποθετω πας καρέντα που ειναι κοντά σου... Μη τρομαξεις με την τιμή, αν σου αρέσει θα πάρουμε τον δικο μου... Καλά για Q3 και DSG μάλιστα δεν είμαι σίγουρα (τουλάχιστον για καινούριο)
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά για Q3 και DSG μάλιστα δεν είμαι σίγουρα (τουλάχιστον για καινούριο) Με τις τιμες που εχουν τα μεταχειρισμένα μάλλον συμφέρει να περιμένεις καμια προωθητική για καινουργιο........ ειναι τόσο ψηλα που μπορώ να δώσω το δικό μου και να εχω και κέρδος!!! 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Με τις τιμες που εχουν τα μεταχειρισμένα μάλλον συμφέρει να περιμένεις καμια προωθητική για καινουργιο........ ειναι τόσο ψηλα που μπορώ να δώσω το δικό μου και να εχω και κέρδος!!! Ναι το ξέρω αλλά ούτως η άλλως δεν θέλω να δώσω 30.000ε για αμάξι . Αν ήθελα όμως έχω μπανίσει αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/313123257-audi-q3 35500ε βλέπω αρχική για Q3 DSG χωρίς τα έξοδα κτλ , οπότε τα 29.500 της αγγελίας είναι το λιγότερο 5500ε κάτω Άσχετο πέτυχα και ένα S-Line στον δρόμο πανέμορφο 1
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι το ξέρω αλλά ούτως η άλλως δεν θέλω να δώσω 30.000ε για αμάξι . Αν ήθελα όμως έχω μπανίσει αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/313123257-audi-q3 35500ε βλέπω αρχική για Q3 DSG χωρίς τα έξοδα κτλ , οπότε τα 29.500 της αγγελίας είναι το λιγότερο 5500ε κάτω Άσχετο πέτυχα και ένα S-Line στον δρόμο πανέμορφο και τιμιο εξοπλισμο φαινεται να εχει*... ισως ειναι κ ελαφρως διαπραγματευσιμο εφοσον ειναι ιδιώτης αλλα μετα δεν εχει δανειοδοτηση (ασε που με 30200 επαιρνες dsg τελική προ 1 ετους ακριβως) *δε πρεπει να εχει αναδιπλουμενους+κρυφο φωτισμό αν δεν απατωμαι αυτη η εκδοση εξοπλισμού σε συνδυασμό με μπρος-πισω Pdc (αλλαζε πολυ κλιμακα) 1
terry308 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, tsofras είπε Θα δείξει και η σημερινή βόλτα με το Q3 DSG τι θα δείξει Τι θα δείξει ;; για να αργείς , σημαίνει ότι προχωράμε ... πήγες μετά στην Seat είπες το φίλο πωλητή να έχει το νού του εαν ενδιαφέρεται κανείς για το δικό σου και τώρα ετοιμάζεις και την αγγελία εε ;;; 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, terry308 είπε Τι θα δείξει ;; για να αργείς , σημαίνει ότι προχωράμε ... πήγες μετά στην Seat είπες το φίλο πωλητή να έχει το νού του εαν ενδιαφέρεται κανείς για το δικό σου και τώρα ετοιμάζεις και την αγγελία εε ;;; Έλα είχα πάει και για περπάτημα και άργησα, πέρασα προφανώς και από Σεατ αλλά είχε νταλίκα και ξεφόρτωναν οπότε έφυγα. Μπες στο άλλο θέμα να διαβάσεις
terry308 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Έλα είχα πάει και για περπάτημα και άργησα, πέρασα προφανώς και από Σεατ αλλά είχε νταλίκα και ξεφόρτωναν οπότε έφυγα. Μπες στο άλλο θέμα να διαβάσεις Μόλις το διάβαζα και αντέδρασες , πάει και το Q3 ❌ 1
tasoskont Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 @tsofras εθεάθεις σε λημέρια Ford,τι έγινε λοξοκοιτάς Focus 1.5 αυτόματο?😋
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, tasoskont είπε @tsofras εθεάθεις σε λημέρια Ford,τι έγινε λοξοκοιτάς Focus 1.5 αυτόματο?😋 Δεν νομίζω ότι θα καταλήξω να δώσω 30k Απλά πέρασε από το μυαλό μου ότι αν ήταν να δώσω κοντά στα 30.000€ για δίλιτρο Leon, θα μπορούσα να δώσω αντίστοιχα τόσα για Focus 1.5 αυτόματο Θα κέρδιζα +4 χρόνια εγγύησης Μεγαλύτερη αξιοπιστία στο κιβώτιο με μετατροπέα ροπής 2% επιτόκιο Φυσικούς διακόπτες για το κλίμα Και δεν θα είχα φόρο λόγω διλιτρου κινητήρα Ξέρω όμως ότι θα είναι τεράστια υπερβολή να φτάσω αυτό το ποσό, οπότε μένω stand by προς το παρών και κοιτάω καθημερινά στο car.gr μήπως πετύχω κάτι 3
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Παίδες με βλέπω μετά τις διακοπές να ψάχνω κάτι μικρό αυτόματο και άνετο. Το σώμα μου δείχνει να μην την παλεύει πλέον , ακόμη και Ανάβυσσο που έρχομαι αν έχω κάποια ενόχληση κατεβαίνω και είμαι χειρότερα. Πρέπει να αφήσω πίσω τις παλιές συνήθειες και να βρώ κάτι άνετο να κάνω την δουλειά μου, δλδ τις βόλτες μου δουλειές μέσα στην Αθήνα και τα 2-3 μικρά ταξίδια τον χρόνο. Θα πετάξω και μία μπαγκαζιερα για τις διακοπές και τέλος Δείχνει ότι είτε χαμηλό είτε ψηλό δεν μπορώ να βρω θέση να βολευομαι να μην πονάω οπότε θα κοιτάξω για ξεκούραστο κάθισμα και αυτόματο Πιστεύω το C3 θα είναι ιδανικό και σε χώρους και σε μέγεθος αφού είναι και δοκιμασμένο Θα δω τι άλλο μπορεί να με βολεύει μέχρι τα 20.000€ σε αυτόματο εκτός vag group Μετά τις διακοπές ξεχρεωνω το Leon και μπαίνει αγγελία 2 1 1
Grim Ripper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Παίδες με βλέπω μετά τις διακοπές να ψάχνω κάτι μικρό αυτόματο και άνετο. Το σώμα μου δείχνει να μην την παλεύει πλέον , ακόμη και Ανάβυσσο που έρχομαι αν έχω κάποια ενόχληση κατεβαίνω και είμαι χειρότερα. Πρέπει να αφήσω πίσω τις παλιές συνήθειες και να βρώ κάτι άνετο να κάνω την δουλειά μου, δλδ τις βόλτες μου δουλειές μέσα στην Αθήνα και τα 2-3 μικρά ταξίδια τον χρόνο. Θα πετάξω και μία μπαγκαζιερα για τις διακοπές και τέλος Δείχνει ότι είτε χαμηλό είτε ψηλό δεν μπορώ να βρω θέση να βολευομαι να μην πονάω οπότε θα κοιτάξω για ξεκούραστο κάθισμα και αυτόματο Πιστεύω το C3 θα είναι ιδανικό και σε χώρους και σε μέγεθος αφού είναι και δοκιμασμένο Θα δω τι άλλο μπορεί να με βολεύει μέχρι τα 20.000€ σε αυτόματο εκτός vag group Μετά τις διακοπές ξεχρεωνω το Leon και μπαίνει αγγελία Ψήσου έχει και ηλιοροφοφή. 😛 (ναι οκ, είναι λίγο άσχημο αλλά σίγουρα καλύτερο από τα παλιότερα, επίσης έχει πολύ καλούς χώρους) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312878670-honda-jazz 1
atrigane Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Παίδες με βλέπω μετά τις διακοπές να ψάχνω κάτι μικρό αυτόματο και άνετο. Το σώμα μου δείχνει να μην την παλεύει πλέον , ακόμη και Ανάβυσσο που έρχομαι αν έχω κάποια ενόχληση κατεβαίνω και είμαι χειρότερα. Πρέπει να αφήσω πίσω τις παλιές συνήθειες και να βρώ κάτι άνετο να κάνω την δουλειά μου, δλδ τις βόλτες μου δουλειές μέσα στην Αθήνα και τα 2-3 μικρά ταξίδια τον χρόνο. Θα πετάξω και μία μπαγκαζιερα για τις διακοπές και τέλος Δείχνει ότι είτε χαμηλό είτε ψηλό δεν μπορώ να βρω θέση να βολευομαι να μην πονάω οπότε θα κοιτάξω για ξεκούραστο κάθισμα και αυτόματο Πιστεύω το C3 θα είναι ιδανικό και σε χώρους και σε μέγεθος αφού είναι και δοκιμασμένο Θα δω τι άλλο μπορεί να με βολεύει μέχρι τα 20.000€ σε αυτόματο εκτός vag group Μετά τις διακοπές ξεχρεωνω το Leon και μπαίνει αγγελία Τοσο πολυ ρε φιλε; Αν ξερεις και εχεις δοκιμασει το C3 και σε βολευει, μην πας σε κατι αλλο, ειναι η γνωμη μου, παλι θα λες, αν επαιρνα το C3 θαμουν καλυτερα
poihths Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Θωμά ξέρω οτι δεν σαρεσει κ πολύ η Τογιότα, απλα αφηνω ενημερωτικά το εξής: εδω κ 10 μερες περίπου εχω αποκτήσει κγω αυχενικο εχθές πηρα το corsa d να κανω βόλτα να ξεχαστω γυρισα με πολύ χειρότερους πονους. Οταν οδηγώ το corolla του 2021 μοντέλο δεν έχω τέτοια θεματα βγαίνω σαν να μην μπηκα σε αυτοκίνητο. Θα πρότεινα να δεις έστω ενα yaris η το corolla ειναι ενα τσακ φθηνότερο απ τα γερμανικά και πιστεύω καλύπτεται απο το budget σου. Απλά γράφω γιατι εδω κ λιγες μερες σε θυμήθηκα και δεν μπορώ να φανταστώ τι υπομονή έχεις κ το αντέχεις αυτο το πράγμα χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις