Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα μετά μπλέκει ανάλογα με τις τιμές

Μένω με αυτό που έχω

Στα 24500 (αν προλάβω ) το ίδιο σε δίλιτρο , ανάρτηση , φρενάρες (καλύτερα απο του BMW) και ηλιοροφούμπα

Στα 27.000 - 28.000 μεταχείρο BMW

Στα 32.000 καινούριο BMW , καινούριο δίλιτρο κούτα ή μεταχείρο Formentor

Αυτές είναι οι επιλογές που θέλω να σκεφτώ

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Τι κινητήρα είπαμε?

Και τι εννοείς «δώρο την μάσκα Schnitzer» ?

1.5 τρικύλινδρος 140 άλογα

Την μπροστά γρίλια ουσιαστικά

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάχνω ηλεκτρικό για να αντικαταστήσει το πετρέλαιο μας punto με:

-Όσα περισσότερα συστήματα ασφαλείας γίνεται (αυτόματο φρενάρισμα ποδηλάτες μηχανές και πεζούς)

- μέγεθος τουλάχιστον σαν το punto (4θεσιο τουλάχιστον) και περισσότερους χώρους να έχει ακόμα καλύτερα

Τιμή μέχρι 40 - την επιδότηση 30-32...

Έχω ήδη στο μυαλό μου με σειρά, jeep avenger, Citroen e-c4 και Nissan leaf.

Τι λέτε;;;

Υ.Γ. Εχω τζάμπα ρεύμα και η μετακίνηση μας, μας κοστίζει περίπου 200€ τον μήνα (150 πετρέλαιο και 50 βενζίνη με το μεγάλο που θα μείνει).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Στα έλεγα Θωμά. 😂 Άντε με το καλό.

Δεν ξερω με προβλημάτισε αρκετά το κάθισμα είναι η αλήθεια , όλο το υπόλοιπο σύνολο με ενθουσίασε

1 λεπτό πριν, filarhos είπε

Ψάχνω ηλεκτρικό για να αντικαταστήσει το πετρέλαιο μας punto με:

-Όσα περισσότερα συστήματα ασφαλείας γίνεται (αυτόματο φρενάρισμα ποδηλάτες μηχανές και πεζούς)

- μέγεθος τουλάχιστον σαν το punto (4θεσιο τουλάχιστον) και περισσότερους χώρους να έχει ακόμα καλύτερα

Τιμή μέχρι 40 - την επιδότηση 30-32...

Τι λέτε;;;

Υ.Γ. Εχω τζάμπα ρεύμα και η μετακίνηση μας, μας κοστίζει περίπου 200€ τον μήνα (150 πετρέλαιο και 50 βενζίνη με το μεγάλο που θα μείνει).

Θα κάνεις και ταξίδια μαν ?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν ξερω με προβλημάτισε αρκετά το κάθισμα είναι η αλήθεια , όλο το υπόλοιπο σύνολο με ενθουσίασε

Θα κάνεις και ταξίδια μαν ?

Για ταξίδια (μια Θεσσαλονίκη - Δραμα τον χρόνο) έχουμε το passat που δεν φεύγει.  Το χωριό είναι πήγαινε έλα 250 χλμ επαρχιακός δρόμος (= κίνηση στην πόλη).

Να πω την αμαρτία μου είχαμε ένα ατύχημα (ευτυχώς ούτε υλικές ζημιές δεν είχαμε σοβαρές) και άρχισα να αναθεωρώ το πλάνο των αυτοκινήτων μας... Οπότε θέλω όσα περισσότερα αυτόματα συστήματα ασφάλειας γίνεται...

Αυτό που συνέβη το πρόλαβα να μην γίνει χειρότερο αλλά ένα καινούριο δεν θα με είχε αφήσει να ξεκινήσω καν. Πετάχτηκε με κόκκινο ποδηλάτης.

Υ.Γ. Οπότε σκέφτομαι να δώσω 15χιλ για βενζινοκίνητο αντικαταστάτη του πουντο και να στοίχιζει παραπάνω δεν μου αρέσει. Προτιμώ να δώσω 20 (με την επιδότηση 20+8+7 το πουντο) και να πάρω κάτι που δεν θα στοιχίζει τίποτα η μετακίνηση του.

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για να είμαι ειλικρινής το κάθισμα για εμένα ήταν από τα πιο δυνατά του στοιχεία. Με αγκάλιαζε άψογα, πολύ καλή πλευρική στήριξη. Βέβαια είναι αυτό που λέμε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". 😂 Δεν είμαστε όλοι ίδιοι προφανώς. 😊

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Για να είμαι ειλικρινής το κάθισμα για εμένα ήταν από τα πιο δυνατά του στοιχεία. Με αγκάλιαζε άψογα, πολύ καλή πλευρική στήριξη. Βέβαια είναι αυτό που λέμε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". 😂 Δεν είμαστε όλοι ίδιοι προφανώς. 😊

Ναι και εγώ αν δεν είχα την μέση το ίδιο θα έλεγα, τώρα περισσότερο με προβλημάτισε αφού έκατσα 5 λεπτά να το ρυθμίσω και μου λέει ο πωλητής τι ψάχνετε κύριε να βοηθήσω?

Τι να του πω , πως μεγαλώνει το κάθισμα γιατί με έχει ρουφήξει :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ποιότητα εσωτερικού τελικά είναι ανώτερη απο το Leon .

Θα σταθώ σε αυτό. 

Αλίμονο!! Καλή, χρυσή και τίμια η Seat αλλά BMW δεν είναι (ούτε Audi, ούτε καν VW) σε κανένα σημείο αντιληπτής ποιότητας (μέσα ή έξω).

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, filarhos είπε

Τι λέτε;;;

Τα Mokka/2008 και Corsa/208 θα φορέσουν κι αυτά το μοτερ που θα φοράει το Avenger με αυξημένη ιπποδύναμη και αυτονομία.

Βρέθηκα συνεπιβάτης σε 2008 ηλεκτρικό και εντυπωσιάστηκα μεν απο το τράβηγμα και την ησυχία, αλλά ο φίλος που το έχει μου λέει την ψιλοπάτησα (το περίμενε ότι θα έχει χαμηλή αυτονομία απλά όχι τόσο), τον χειμώνα πάνω απο 250χμ δυσκολεύεται να βγάλει.

Επεξ/σία από lefkrc
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lefkrc είπε

Τα Mokka/2008 και Corsa/208 θα φορέσουν κι αυτά το μοτερ που θα φοράει το Avenger με αυξημένη ιπποδύναμη και αυτονομία.

Βρέθηκα συνεπιβάτης σε 2008 ηλεκτρικό και εντυπωσιάστηκα μεν απο το τράβηγμα και την ησυχία, αλλά ο φίλος που το έχει μου λέει την ψιλοπάτησα (το περίμενε ότι θα έχει χαμηλή αυτονομία απλά όχι τόσο), τον χειμώνα πάνω απο 250χμ δυσκολεύεται να βγάλει.

Το είδα το mokka σε ηλεκτρικό αλλά είναι τουλάχιστον 5 Χιλ πάνω από το c4 και δεν είδα σε τι είναι καλύτερο. Το 2008 δεν αρέσει στη σύζυγο, αν και θα την πάω να το δει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα 208 ή corsa γιατί είναι πιο μικρά από το punto, παρόλο που είναι ίδια κατηγορία. Ιδανικό μέγεθος είναι το avenger αλλά επειδή πάνω κάτω ίδια τιμή κλίνω προς το c4...

Θα πάω να τους ρίξω μια ματιά...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sargus είπε

Θα σταθώ σε αυτό. 

Αλίμονο!! Καλή, χρυσή και τίμια η Seat αλλά BMW δεν είναι (ούτε Audi, ούτε καν VW) σε κανένα σημείο αντιληπτής ποιότητας (μέσα ή έξω).

Το έγραψα περισσότερο γιατί όταν είχα ξαναπάει και την είχα δει στην έκθεση , είχα πει ότι οκ καλύτερη σε κάποια σημεία αλλά όχι κάτι τραγικό.

Άλλο όμως να το βλέπεις σταματημένο στην έκθεση και άλλο όταν το οδηγείς , εκεί είναι εμφανής η διαφορά

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filarhos είπε

Το είδα το mokka σε ηλεκτρικό αλλά είναι τουλάχιστον 5 Χιλ πάνω από το c4 και δεν είδα σε τι είναι καλύτερο. Το 2008 δεν αρέσει στη σύζυγο, αν και θα την πάω να το δει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα 208 ή corsa γιατί είναι πιο μικρά από το punto, παρόλο που είναι ίδια κατηγορία. Ιδανικό μέγεθος είναι το avenger αλλά επειδή πάνω κάτω ίδια τιμή κλίνω προς το c4...

Θα πάω να τους ρίξω μια ματιά...

Έτσι κι αλλιώς μεταξύ τους ίδια ειναι από κάτω μοτέρ/μετάδοση/πλατφόρμα οπότε απλά διαλέγεις όποιο εξυπηρετεί καλύτερα από τιμή...το C4 πρέπει να κερδίζει σημαντικά και σε χώρους!

Νομίζω σε αυτή την κατηγορία τιμής κυριαρχεί η Stellantis. Το Honda E ειναι φοβερό αλλά που πας με λιγότερα απο 200 χμ αυτονομίας, το ίδιο και το CX-30... το 500 Ε ειναι επίσης ωραίο αλλά πολύ μικρό σε χώρους.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aris_rom είπε

Στα έλεγα Θωμά. 😂 Άντε με το καλό.

Μπα όσο το σκέφτομαι δεν νομίζω

Ούτε κάμερα, ούτε ανοιγομενους καθρέφτες αλλά το σημαντικότερο τα καθίσματα αυτά θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα

• Δημιουργία νέου...