telis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Και όμως , και στο C3 της γυναίκας μου στα 4 χρόνια με 22.000χλμ μας είπαν τακάκια. Ευτυχώς το είχα πάει εγώ και τους είπα όχι και δεν τα άλλαξαν Στον πατέρα μου με το Clio τα ίδια ακριβώς. Ο πατέρας μου εν τω μεταξύ κάνει ρεκορ μία ζωή με τακάκια επειδή δεν τρέχει και δεν πατάει αποτόμα φρένα , εγώ είμαι πιο κανίβαλος. Έχει βγάλει πάνω απο 80.000χλμ σε όλα τα αμάξια Αυτή η απάντηση είναι για το δικό μου πόστ;
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, telis είπε Αυτή η απάντηση είναι για το δικό μου πόστ; Ναι μαν , ότι στις αντιπροσωπείες ουσιαστικά δεν κάνουν τον έλεγχο, σου λένε 4ετία αλλαγή για να τα αρπάξουν To θετικό στην μπέμπα τώρα που τα ψάχνω είναι ότι έχει ένα κάρο aftermarket, retrofit καλούδια για εμάς τους ανήσυχους . Καμία σχέση με Seat και ειδικά με το δικό μου που είναι και νέο μοντέλο και δεν έχει κυκλοφορήσει ιδιαίτερα Για να δούμε αύριο τι θα δείξει το τεστ drive 1
gmts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στο δικό μου Fiesta στη Βελμαρ που το πάω, δεν πάνε by the book. Για τακάκια κλπ. Μου λενε τι υπόλοιπο εχουν για την πάστα π.χ. και αναλογα τους λέω. Είναι που θα πέσεις. 2
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μόλις μου έστειλε ο τύπος απο Θεσσαλονίκη για το δίλιτρο Leon , ότι μίλησαν με την Seat και κοστολογούν το δικό μου 17500ε (εντάξει ανέβηκε 2 χιλιάρικα) Ευχαριστώ του είπα το έβαλα μόνος μου αγγελία , αν το προλάβω έχει καλώς Πάντως δείχνει να τα φοβάται ακόμη ο κόσμος τα δίλιτρα , και το άλλο το κόκκινο το είχε πάνω απο μήνα και τελικά το κατέβασε. Όπως και δεν έχουν πωληθεί πολλά στην Ελλάδα Αν το πάρεις το παντρεύεσαι είναι η αλήθεια
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μόλις μου έστειλε ο τύπος απο Θεσσαλονίκη για το δίλιτρο Leon , ότι μίλησαν με την Seat και κοστολογούν το δικό μου 17500ε (εντάξει ανέβηκε 2 χιλιάρικα) Ευχαριστώ του είπα το έβαλα μόνος μου αγγελία , αν το προλάβω έχει καλώς Πάντως δείχνει να τα φοβάται ακόμη ο κόσμος τα δίλιτρα , και το άλλο το κόκκινο το είχε πάνω απο μήνα και τελικά το κατέβασε. Όπως και δεν έχουν πωληθεί πολλά στην Ελλάδα Αν το πάρεις το παντρεύεσαι είναι η αλήθεια Λογικό να τα φοβάται Θωμά, αν αύριο το πρωί ξυπνήσει η εφορία κ πατήσει έναν ακόμα φόρο θα γίνει ότι το 2004-05 αν δε κάνω λάθος στην χρόνια… κάπως έτσι είχα πάρει εγώ κοψοχρονιά από τη βιτρίνα την Ε60 (από ακύρωση λόγω φορολογίας των 2200 κε…). Τότε που δε πλήρωνα εφορίες κλπ μονος μου δε με ένοιαζε, σήμερα θα το σκεφτόμουν 100 φορές το να φορτωθώ ένα δίλιτρο. καλα το μάντρα αστον να λέει, θέλει να το πάρει 17500 και να το δώσει 24 😂 γενικα οι ανταλλαγές δε συμφέρουν, ποτε δε συνέφεραν…εκτός εάν είσαι ο έμπορος 😂😂😂😂😂😂 2
Nabuko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, telis είπε Αυτή η απάντηση είναι για το δικό μου πόστ; 3 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι μαν συνεννόηση μπουζούκι Λέγεται για μια απολύτως αποτυχημένη συνεννόηση, που είναι τελείως άλλα αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα, καθώς άλλα λέει ο ένας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος και η επικοινωνία ναυαγεί πλήρως. Συναφής έκφραση το συνεννόηση κλαρίνο, όπου και μια σειρά από συνώνυμα.
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, paylidis είπε Λογικό να τα φοβάται Θωμά, αν αύριο το πρωί ξυπνήσει η εφορία κ πατήσει έναν ακόμα φόρο θα γίνει ότι το 2004-05 αν δε κάνω λάθος στην χρόνια… κάπως έτσι είχα πάρει εγώ κοψοχρονιά από τη βιτρίνα την Ε60 (από ακύρωση λόγω φορολογίας των 2200 κε…). Τότε που δε πλήρωνα εφορίες κλπ μονος μου δε με ένοιαζε, σήμερα θα το σκεφτόμουν 100 φορές το να φορτωθώ ένα δίλιτρο. καλα το μάντρα αστον να λέει, θέλει να το πάρει 17500 και να το δώσει 24 😂 γενικα οι ανταλλαγές δε συμφέρουν, ποτε δε συνέφεραν…εκτός εάν είσαι ο έμπορος 😂😂😂😂😂😂 Μία σκέψη την έχω και εγώ είναι η αλήθεια , αν και τώρα τελευταία ακούγεται περισσότερο περί κατάργησης φόρου και τελών. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε Εντάξει σε μαντράδες όντως πάντα έχανες αλλά ήταν γύρω στα 2-3 χιλιάρικα , όχι 7 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από tsofras 1
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Άσχετο, διέγραψα την σύνδεση από το Android auto και τελικά μπόρεσα να συνδέσω το κινητό μέσω Bluetooth με το αμάξι. Είχα δοκιμάσει να το διαγράψω μόνο από το Infotainment και όχι από το Android Auto της συσκευής, οπότε τουλάχιστον λύθηκε και αυτό το θέμα Εντάξει παίζει κομπλέ και με το Android auto πλέον Ελπίζω να συνεχίσει 😅 1
dtk-386 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Επειδή σε μυρίστηκε ότι θα το σπρώξεις σε καλοπιάνει.
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Επειδή σε μυρίστηκε ότι θα το σπρώξεις σε καλοπιάνει. Έλα ντε χαχα Θα δείξει αύριο δεν είμαι και 100/100 ψημένος ακόμη, άσχετα από την αγγελία Να δω και με αυτούς από BMW με πήραν σήμερα και είπαν δεν είναι σίγουροι αν έχουν το αμάξι αύριο επειδή θα τους έρθει από αλλού και θα με πάρουν μεσημέρι να μου πουν Ολόκληρη αντιπροσωπεία και ούτε στην έκθεση δεν την είχε να την δω μία απλή 116 έχει έλεος 1
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 45 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Επειδή σε μυρίστηκε ότι θα το σπρώξεις σε καλοπιάνει. Μου το έκανε ο άσσος αυτό. Όσο τον είχα αγγελία δεν έβγαζε βλάβες, με το που έλεγα γαμα το θα το κρατήσω να το το check engine
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε Μου το έκανε ο άσσος αυτό. Όσο τον είχα αγγελία δεν έβγαζε βλάβες, με το που έλεγα γαμα το θα το κρατήσω να το το check engine Εγώ πάντα το ανάποδο, ότι έχω πάει να διώξω επειδή είχε θέμα ξαφνικά στρώνει Έχω ένα razer ποντίκι και δεν φορτιζε ασύρματα για 2 μήνες, ανοίγω ticket μου λένε στείλε βίντεο. Το βάζω δεν παίζει, ανοίγω κάμερα άρχισε να φορτίζει. Δεν το ξαναέκανε από τότε, όποιος θέλει το πιστεύει
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ πάντα το ανάποδο, ότι έχω πάει να διώξω επειδή είχε θέμα ξαφνικά στρώνει Έχω ένα razer ποντίκι και δεν φορτιζε ασύρματα για 2 μήνες, ανοίγω ticket μου λένε στείλε βίντεο. Το βάζω δεν παίζει, ανοίγω κάμερα άρχισε να φορτίζει. Δεν το ξαναέκανε από τότε, όποιος θέλει το πιστεύει Ναι ρε το ίδιο κ σε εμένα. Όποτε πήγαινα να το διώξω έφτιαχνε 😂😂😂
tsofras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Το λοιπόν, Μόλις γύρισα από το test drive , μπορώ να πω ότι προσέθεσα άλλο ένα αμάξι του γούστου μου Τι μου άρεσε : Η καλύτερη ποιότητα κύλισης σε hatchack που έχω οδηγήσει. Το αμάξι ήταν με πακέτο Schnitzer και 19αρες ζάντες. Κοπάνισε μία φορά σε μεγάλη λακκούβα αλλά και πάλι δεν πέρασε τίποτα μέσα στην καμπίνα , στο δικό μου με 19αρα θα είχα βγει απο την ηλιοροφή . Φαντάζομαι με 17αρες που έρχεται θα είναι απόλαυση Ποιότητα εσωτερικού τελικά είναι ανώτερη απο το Leon . Δεν έτριζε τίποτα, δεν άκουγες τίποτα , πολύ καλή ηχομόνωση και στη Συγγρού που το έβαλα και το άνοιξα λίγο. Κιβώτιο , το είχα δει και στο CountryMan μου άρεσε , σαν το DSG είναι η αίσθηση Τιμόνι αίσθηση σαν του Leon δλδ κομπλέ Τι δεν μου άρεσε : Μόνο με αισθητήρες παρκαρίσματος ? Έλεος ρε παιδιά, έκανα όπισθεν και ήμουν σαν εξωγήινος που την έχω συνηθίσει. Άντε πες ότι την βάζεις Μου φάνηκε κάπως περιορισμένος σε "χώρους" και δεν μιλάω για πορτ μπαγκαζ ή πίσω επιβάτες. Ένιωθα κάπως εγκλωβισμένος και το κάθισμα αν και ωραίο σποτ μπακετ με υποτίθεται οσφυική υποστήριξη δεν με βόλεψε καθόλου. Ήταν λες και έβαλε κάποιος και με σφήνωσε να κάτσω , να πω ότι ήμουν και γεμάτος? 82 κιλά είμαι 1.83 Βασικά εκτός απο τα 2 παραπάνω δεν βρήκα κάτι αρνητικό, σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο ως σύνολο απο το δικό μου (να μου πείς έχουν και μία διαφορά τιμής) Απο γκάζι ούτε κρύο ούτε ζέστη , μία απο τα ίδια κανένα παράπονο. 31200 με το κλειδί στο χέρι , δώρο την μάσκα Schnitzer ή φιμέ , παράδοση 4-6 μήνες Εν κατακλείδι Σε σχέση με ότι υπάρχει στην αγορά τα αξίζει τα 31200 και με το παραπάνω, είναι ένα πάρα πολύ καλό hatchback το καλύτερο σύνολο που έχω οδηγήσει εγώ , προβληματίστηκα λίγο με το κάθισμα είναι η αλήθεια , γιατί η ανάρτηση όντως είναι ανώτερη , αλλά και στα ταξίδια το δικό μου δεν με ενοχλεί καθόλου απο πλευράς ανάρτησης . Αυτά Με έβαλε σε σκέψεις 8
dtk-386 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Τι κινητήρα είπαμε? Και τι εννοείς «δώρο την μάσκα Schnitzer» ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις