Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι κάπου τόσο πάει , αλλα εγώ θα κοιτάξω για μεταχείρο που παίζουν στα 28-29 γιατί 9 μήνες δεν θα περιμένω για αμάξι. Δεν το κάνω αυτό στον εαυτό μου θα αλλάξω 100 γνώμες , ή buy now ή τίποτα :D

Υπάρχουν αρκετά πάντως στα 28 που θέτεις ως όριο. Είμαι και εγώ στην διαδικασία για τον άσσο, γι αυτό και ρώτησα. Είναι πολλοί οι μήνες ρε γμτ(άλλωστε για αυτό την είχα ακυρώσει τότε), και δεν είναι και λίγα τα 32-33κ εδώ που τα λέμε. 

Οδηγικά πάντως είναι ανώτερο τούτου από την Α180 που την είχα για ένα 2μηνο(γι αυτό και το λέω με "σιγουριά")

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Υπάρχουν αρκετά πάντως στα 28 που θέτεις ως όριο. Είμαι και εγώ στην διαδικασία για τον άσσο, γι αυτό και ρώτησα. Είναι πολλοί οι μήνες ρε γμτ(άλλωστε για αυτό την είχα ακυρώσει τότε), και δεν είναι και λίγα τα 32-33κ εδώ που τα λέμε. 

Οδηγικά πάντως είναι ανώτερο τούτου από την Α180 που την είχα για ένα 2μηνο(γι αυτό και το λέω με "σιγουριά")

To έχεις οδηγήσει εσύ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν αλλάζει κάτι ρε μαν , τι να το βάλω 24900 και να το δώσω 23 , τι να το βάλω 23500 και να το δώσω πάλι 23

Προτιμώ να βάζω πιο κοντά την τιμή και να βγάζω και κάτι στο τέλος να νιώσει και ο αγοραστής ότι κέρδισε και μία έκπτωση

Αν εξαιρέσεις το δίλιτρο που παίζει τώρα, που είναι και Θεσσαλονίκη οπότε χλωμό να το προλάβω δεν με βιάζει κάτι άλλο να το διώξω. Αμάξια δεν υπάρχουν πουθενά έτσι και αλλιώς οπότε το έβαλα χαλαρά και ότι κάτσει

Ναι μωρέ απλά το εχεις χαμηλά θεωρώ 

και από αυτά που έχω δει το 23.5 θα θέλουν να στο κάνουν 22. Όποτε για αυτό σου είπα 24900 και να τη δώσεις 24 που είναι δίκαιη τιμή σχετικά 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsofras είπε

To έχεις οδηγήσει εσύ?

το 118; Ναι, ανώτερο και στο τιμόνι και στο πάτημα από την Α. Πιο ζωντανό και πιο πρόθυμο ειδικά αν το πας ψηλά σε στροφές. Εκεί το νιώθεις. Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο προφανώς αλλά η πληροφόρηση και η συμπεριφορά του είναι εξαιρετικές. όπως και το στήσιμο με μεγάλο συν να είναι οι πολλαπλές πίσω. Αλλά στα 33κ δυσκολεύει. Τώρα για μεταχ στα 27-28 αλλάζει κάπως.

Κατ' έμε και η ποιότητα του είναι ανώτερη από Α και Α3. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris_rom είπε

το 118; Ναι, ανώτερο και στο τιμόνι και στο πάτημα από την Α. Πιο ζωντανό και πιο πρόθυμο ειδικά αν το πας ψηλά σε στροφές. Εκεί το νιώθεις. Δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο προφανώς αλλά η πληροφόρηση και η συμπεριφορά του είναι εξαιρετικές. όπως και το στήσιμο με μεγάλο συν να είναι οι πολλαπλές πίσω. Αλλά στα 33κ δυσκολεύει. Τώρα για μεταχ στα 27-28 αλλάζει κάπως.

Κατ' έμε και η ποιότητα του είναι ανώτερη από Α και Α3. 

Δεν με ενδιαφέρει πλέον να βάζει φωτιά στην άσφαλτο , δεν τρέχω με τα παιδιά.

Δύναμη για προσπέραση ή μια ανάβαση φορτωμένος , άνεση στο κάθισμα και στην ανάρτηση με μία οδηγική απόλαυση θέλω σε τιμόνι και φρένα :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν με ενδιαφέρει πλέον να βάζει φωτιά στην άσφαλτο , δεν τρέχω με τα παιδιά.

Δύναμη για προσπέραση ή μια ανάβαση φορτωμένος , άνεση στο κάθισμα και στην ανάρτηση με μία οδηγική απόλαυση θέλω σε τιμόνι και φρένα :D

Κάθισμα είναι απόλαυση(!), τιμόνι είναι κλασικό προπέλας, αν και το Μ τιμόνι είναι ίσως λίγο πιο χοντρό από όσο θα το ήθελα ιδανικά(λεπτομέρεια), φρένα εξαιρετικά. Υποκειμενικά είναι όλα προφανώς και αλλάζουν από εμπειρία σε εμπειρία, το είχα για ένα ΣΚ γεμάτο. 

Δύναμη για προσπέραση προφανώς και έχει, είναι γνωστός άλλωστε και ο 3κύλινδρος που φοράει, τον ξέρουμε εννοώ. Το κιβώτιο είναι καλό, με καλές αλλαγές. Στο σπορτ όντως αλλάζει και νιώθεις διαφορά. Έχουν κάνει καλή χαρτογράφηση για τα 3 προγράμματα. Για άμεσες και "δύσκολες" προσπεράσεις ίσως να είναι προτιμότερη η αλλαγή σε manual. Είναι λίγο δυσκοίλιο στα κατεβάσματα. Λογικό βέβαια από την άλλη. Μεγάλη έλλειψη από την 118 τα αυτάκια πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν τα δίνει καν σαν έξτρα, πρέπει να πας στην 120.

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 1
Δημοσ.

@tsofrasάντε καλό κουράγιο που θα μπεις πάλι στην διαδικασία! Θα το σώσεις σίγουρα το δικό σου και γρήγορα πιστεύω, το θέμα είναι τι θα πάρεις (και πόσο θα το κρατήσεις! :lol: ).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

@tsofrasάντε καλό κουράγιο που θα μπεις πάλι στην διαδικασία! Θα το σώσεις σίγουρα το δικό σου και γρήγορα πιστεύω, το θέμα είναι τι θα πάρεις (και πόσο θα το κρατήσεις! :lol: ).

thx man

Θα δείξει

Παίζουν 2 Leon δίλιτρα απλά το ένα είναι με χρηματοδότηση

Με περιμένει το Formentor που είχα κάνει test drive αν είναι να το διώξουν

Έχω σταμπάρει 2-3 σειρά 1 , το ένα έχει και ηλιοροφή αλλά και μία γρατζουνιά προφυλακτήρα αλλά και αυτό είναι απο ιδιώτη

Βασικά αυτό είναι το θέμα μου αλλιώς πάω μέχρι τα 30 με χρηματοδότηση δεν με πειράζει , πες να δίνω τα ίδια δλδ για άλλη μία 4ετια (ενώ έχω 2 χρόνια να αποπληρώσω το Leon)

Αν δεν ήταν η αναμονή θα πήγαινα για καινούριο μέχρι 32-33

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν το κάνω αυτό στον εαυτό μου θα αλλάξω 100 γνώμες

Ναι ενώ αν το αγοράσεις άμεσα θα αλλάξεις 99. Λες και δεν σε μάθαμε πχια 🤣🤣🤣

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

πως θα πουλήσεις το λεόν αν έχεις 2 χρόνια ακόμα δάνειο?

Όπως πούλησα και τα προηγούμενα 2 :D

Ξχρεώνεις με προκαταβολή το υπόλοιπο και μετά κάνεις την μεταβίβαση

Πρέπει βέβαια να βρείς κάποιον να σε εμπιστευτεί, του κάνεις μία υπεύθυνη δήλωση για το ποσό , πάτε μαζί τράπεζα κτλ κτλ

Εγώ στα προηγούμενα τους έδωσα τα 2 κλειδιά και άφησα το αμάξι κάτω κλειδωμένο αλλά οκ με βρήκαν απο εδώ τα παιδιά και με εμπιστέυτηκαν

Έχω πουλήσει 3 με αυτόν τον τρόπο

Στην χειρότερη μπορώ να πάρω ένα δάνειο απο την δουλειά με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο να ξεχρεώσω και μετά τα πληρώνω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Έχω μπεί στο FB club της BMW F40 , διαβάζω για τριξίματα στο ταμπλό , λάστιχα που κόβονται στις πόρτες , γνωστό θέμα με κροτάλισμα στην wastegate όταν το προφιλ είναι σε eco / comfort απο το κλαπέτο

Καλά πάει και αυτή :D

Επίσης διαβάζω για 300ε για λάδια-φίλτρα μόνο 🤣

Μια χαρά. Προχωράς άμεσα σε αγορά. 

Έτσι θα διατηρηθεί και η δημοφιλια του thread... 😅

• Like 3
Δημοσ.

Μόλις έδειξα στην γυναίκα μου την σειρά 1 στο YouTube, δεν τρελάθηκε όπως και εγώ δεν τρελαίνομαι.

Θεωρούμε το Leon ομορφότερο και μέσα και έξω πάντως

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μόλις έδειξα στην γυναίκα μου την σειρά 1 στο YouTube, δεν τρελάθηκε όπως και εγώ δεν τρελαίνομαι.

Θεωρούμε το Leon ομορφότερο και μέσα και έξω πάντως

Το Leon και το Formentor είναι και για μένα τα αγαπημένα μου, ασχέτως αν τελικά πήρα Sportage 

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...