Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, terry308 είπε

Giulia

DS4 

😇

Η δικιές μου ανησυχίες είναι η αλλαγή σε 17" ζάντες-λάστιχα αλλά πάμε σε 800+€€ 😄

24,500€ στη Σαλλλονίκη το fr 2000 κ.εκ.  @tsofras

Το είδα προχθές το βράδυ

Πήρα τηλέφωνο εχθές το πρωί

Του έστειλα φωτογραφίες απο το δικό μου για ανταλλαγή

Μετά απο λίγο κατέβασε την αγγελία

Του λέω τί έγινε ? Με ζάλισαν στα τηλέφωνα μου λέει ?!?! (Εμπορος είσαι ρε φίλε τι περίμενες)

Μου στέλνει μετά ότι με το δικό μου και 9000 εξτρα κάνουμε την ανταλλαγή

Του λέω παλαβός είσαι ? 20.000ε μου το παίρνουν απο την BMW και το αμάξι τώρα κάνει 28800 , 15.500ε θα το δώσω σε εσένα?

Δίκιο έχεις μου λέει δεν είδα που έχει φτάσει (ωραίος έμπορος)

Τεσπα , μόλις έβαλα αγγελία το δικό μου :D  , αν το προλάβω (που δεν νομίζω) έχει καλώς

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/331752790/

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Το είδα προχθές το βράδυ

Του λέω τί έγινε ? Με ζάλισαν στα τηλέφωνα μου λέει ?!?! (Εμπορος είσαι ρε φίλε τι περίμενες)

Του λέω παλαβός είσαι ? 20.000ε μου το παίρνουν απο την BMW και το αμάξι τώρα κάνει 28800 , 15.500ε θα το δώσω σε εσένα?

Τεσπα , μόλις έβαλα αγγελία το δικό μου :D  , αν το προλάβω (που δεν νομίζω) έχει καλώς

Τελικά αποφάσισες να πας στο 2λιτρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, polyvios είπε

Τελικά αποφάσισες να πας στο 2λιτρο;

ή το δίλιτρο ή την μπέμπα αφού την δώ την Τρίτη

Απλά προετοιμάζομαι να σπρώξω αν είναι το δικό μου ή αφού μπαίνω πάλι στον χορό να δω πως θα νιώσω :D

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

ή το δίλιτρο ή την μπέμπα αφού την δώ την Τρίτη

Απλά προετοιμάζομαι να σπρώξω αν είναι το δικό μου ή αφού μπαίνω πάλι στον χορό να δω πως θα νιώσω :D

Καλή δύναμη φίλε... Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις!

Τουλάχιστον εγώ τώρα ηρέμησα αφού τελείωσα όλες αυτές τις διαδικασίες 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, polyvios είπε

Καλή δύναμη φίλε... Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις!

Τουλάχιστον εγώ τώρα ηρέμησα αφού τελείωσα όλες αυτές τις διαδικασίες 

Ναι την έχω περάσει αρκετές φορές ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια αυτή την διαδικασία και είναι ψυχοφθόρα είναι η αλήθεια , ψάχνω και εγώ το καλύτερο για τα δικά μου δεδομένα μπας και ηρεμήσω κάποια στιγμή :D

Το αρνητικό αλλά και θετικό παράλληλα είναι 3 επιλογές υπάρχουν για εμένα , Leon , Formentor και η σειρά 1 .

Την Τρίτη θα ξέρω αν αυτές γίνουν 2 ή 1

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Το είδα προχθές το βράδυ

Καλοπουλητο, μπορουσες και λιγο παραπανω πιστευω, να το βαλεις 24-25 και να επεφτες λιγο σε παζαρι

Καλα εχουμε 2023 και ακομα εχουν το καπο με την βεργα και οχι με αμορτισερ?  

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, imr είπε

Καλοπουλητο, μπορουσες και λιγο παραπανω πιστευω, να το βαλεις 24-25 και να επεφτες λιγο σε παζαρι

Καλα εχουμε 2023 και ακομα εχουν το καπο με την βεργα και οχι με αμορτισερ?  

Ε καλά δεν πάω να βγάλω , αν το δώσω τόσο μία χαρά θα είμαι

Ναι είναι με την βέργα , όπως εν έτη 2023 βρίσκεις με χειρόφρενο , μανιβέλες στα παράθυρα , καθρέφτες που δεν είναι ηλεκτρικοί, χωρίς καπάκι μηχανής και ότι άλλο αστείο βρίσκει μία εταιρεία για να κόψει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε καλά δεν πάω να βγάλω , αν το δώσω τόσο μία χαρά θα είμαι

Ναι είναι με την βέργα , όπως εν έτη 2023 βρίσκεις με χειρόφρενο , μανιβέλες στα παράθυρα , καθρέφτες που δεν είναι ηλεκτρικοί, χωρίς καπάκι μηχανής και ότι άλλο αστείο βρίσκει μία εταιρεία για να κόψει

Φούσκωσε το Θωμά το έχεις πολύ χαμηλά και θα σου κόψουνε κι αλλά…

βαλτο 24900 συζητήσιμη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Φούσκωσε το Θωμά το έχεις πολύ χαμηλά και θα σου κόψουνε κι αλλά…

βαλτο 24900 συζητήσιμη 

Δεν αλλάζει κάτι ρε μαν , τι να το βάλω 24900 και να το δώσω 23 , τι να το βάλω 23500 και να το δώσω πάλι 23

Προτιμώ να βάζω πιο κοντά την τιμή και να βγάζω και κάτι στο τέλος να νιώσει και ο αγοραστής ότι κέρδισε και μία έκπτωση

Αν εξαιρέσεις το δίλιτρο που παίζει τώρα, που είναι και Θεσσαλονίκη οπότε χλωμό να το προλάβω δεν με βιάζει κάτι άλλο να το διώξω. Αμάξια δεν υπάρχουν πουθενά έτσι και αλλιώς οπότε το έβαλα χαλαρά και ότι κάτσει

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν αλλάζει κάτι ρε μαν , τι να το βάλω 24900 και να το δώσω 23 , τι να το βάλω 23500 και να το δώσω πάλι 23

Προτιμώ να βάζω πιο κοντά την τιμή και να βγάζω και κάτι στο τέλος να νιώσει και ο αγοραστής ότι κέρδισε και μία έκπτωση

Αν εξαιρέσεις το δίλιτρο που παίζει τώρα, που είναι και Θεσσαλονίκη οπότε χλωμό να το προλάβω δεν με βιάζει κάτι άλλο να το διώξω. Αμάξια δεν υπάρχουν πουθενά έτσι και αλλιώς οπότε το έβαλα χαλαρά και ότι κάτσει

Θωμά το fr που θες να πάρεις ποσα άλογα είναι;

Απο προσωπική εμπειρία ως 200 άλογα αμάξι διαφορά δεν βλέπεις. ( είχα rx8 186 άλογα) αν θες να δεις διαφορά η και εγώ αν τελειώσω με τις μηχανές και θέλω αμάξι πάνω από 250 να πάρεις.Τωρα πιο κάτω όλα ίδια είναι στα 0 120. μόνο τελικές έχουν. μείνε με αυτό που έχεις .

με λίγα λόγια για εμένα αν αλλάξεις αμάξι μόνο πάνω από 250 άλογα να πάρεις αλλοιως δεν βρίσκω τον λόγο  . 

εγώ με την μηχανή έτσι έκανα. από 56 και 50 πάω στα 105 άλογα   . Η θα βγάλεις γούστα η κάτσε όπως έχεις.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Για 1 ποια κοιτάς Θωμά;

118i

32 λεπτά πριν, mp123 είπε

Θωμά το fr που θες να πάρεις ποσα άλογα είναι;

Απο προσωπική εμπειρία ως 200 άλογα αμάξι διαφορά δεν βλέπεις. ( είχα rx8 186 άλογα) αν θες να δεις διαφορά η και εγώ αν τελειώσω με τις μηχανές και θέλω αμάξι πάνω από 250 να πάρεις.Τωρα πιο κάτω όλα ίδια είναι στα 0 120. μόνο τελικές έχουν. μείνε με αυτό που έχεις .

με λίγα λόγια για εμένα αν αλλάξεις αμάξι μόνο πάνω από 250 άλογα να πάρεις αλλοιως δεν βρίσκω τον λόγο  . 

εγώ με την μηχανή έτσι έκανα. από 56 και 50 πάω στα 105 άλογα   . Η θα βγάλεις γούστα η κάτσε όπως έχεις.

Με τα 150 έχω , πως δεν έχει διαφορά ρε μαν αν αλλάζουν οι ροπές? Καμία σχέση το 1.8 180 που είχα με αυτό

Και το RX8 στα ψηλά δίνει αλλά και πάλι ατμο

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Αν θυμάμαι καλά που την κοίταζα προχθές, κάπου στα 32,5 βγαίνει με καλό εξοπλισμό. 

Ναι κάπου τόσο πάει , αλλα εγώ θα κοιτάξω για μεταχείρο που παίζουν στα 28-29 γιατί 9 μήνες δεν θα περιμένω για αμάξι. Δεν το κάνω αυτό στον εαυτό μου θα αλλάξω 100 γνώμες , ή buy now ή τίποτα :D

• Δημιουργία νέου...